SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – DEMENTA ANTI TERORISTA: Baietel dezbracat pentru a fi controlat …

Posted in antiterorism by saccsiv on noiembrie 22, 2010

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 22, 2010 at 7:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intrus117 said, on noiembrie 23, 2010 at 8:10 am

      A INCEPUT RAZBOIUL DINTRE COREEA DE NORD CU CEA DE SUD

      Apreciază

  2. natalia said, on noiembrie 22, 2010 at 7:42 pm

    Mai la o adica astia il pot controla pe copil si in anumite locuri intime…scuzati ca spun asta.Si cand stau sa ma gandesc cat de sensibili sunt copii cum era si eu la varsta lor un astfel de gest poate sa ii influenteze emotional mult mai puternic decat pe un adult.Mie cu toate ca ar parea exagerat mi se pare ca acesti fraieri cu masurile lor stupide se securitate aproape ca ar merita dati in judecata pt hartuire(asta in cazul in care alegem sa ne face singuri dreptate).

    Apreciază

  3. natalia said, on noiembrie 22, 2010 at 8:11 pm

    off topic la Sinteza zilei este invitata doamna invatatoare Cristina Anghel in seara asta.

    Apreciază

  4. ? said, on noiembrie 22, 2010 at 8:17 pm

    saccsiv, uite aici un link, citeste si te minuneaza…e practic echivalentul la ala cu bodo care a trecut la sectanti…

    http://ioana.acasatv.ro/2010/11/botez-ortodox-sau-catolic

    e trist si articolul, si unele din comentarii…unele sunt tragi-comice, cum ca la catolici se canta ave maria de rasuna biserica, si e asa de frumos…sau ca la ortodocsi atmosfera in biserica e mai incarcata din cauza picturii…

    si unele sunt numai tragice, ca ala care indemna sa nu ne mai rugam sfintilor si Maicii Domnului…

    in fine…trist…Doamne lumineaza-i pe toti!

    Apreciază

  5. clement said, on noiembrie 22, 2010 at 8:53 pm

    Priviti teroarea pe care vor sa o instaureze in Germania.
    Se apropie Craciunul!
    Vor sa stinga bucuria copiilor, sa goleasca strazile sa instaureze frica.
    Se vede ca femeia care nu sufla in fata americanilor, nu stie ce inseamna sa strangi in brate un copil sub bradul de Craciun. Poate ca scoala Karl-Marx la care si-a desavarsit studiile a facut din ea mai mult un om de stiinta, un om nou si i-a anihilat definitiv umanitatea.
    Iata deci ca stanga si dreapta in politica, se identifica atunci cand sunt alcatuite din oameni fara Dumnezeu.

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 23, 2010 at 12:50 am

      Da-ne link la stirea respectiva ca nu stim despre ce vorbesti.

      Apreciază

      • clement said, on noiembrie 23, 2010 at 11:27 am

        Despre starea de necesitate declarata in Germania de catre ministrul de interne la sugestia Statelor Unite. S-a dublat numarul de patrulari in spatiile publice, iar Thomas de Maiziere a precizat ca masurile ce se vor lua pe teritoriul national vor dura pana dupa Craciun si vor fi „vizibile si invizibile pentru populatie”.
        Se procedeaza in aeroporturi la acelasi tip de control corporal, muzeele sunt inchise aiurindu-se in stilul: „Se asteapta ca teroristii sa comita o baie de sange in locuri publice”
        Stirea a fost prezentata incomplet pe posturile romanesti.

        Apreciază

  6. fanu said, on noiembrie 23, 2010 at 7:16 am

    da, rău, adică duci paranoia până la extrema umilinţă doar doar lume o cere cu voinţă o măsură mai sigură de trecere prin filtrul poliţiei… să nu uităm că cel înşelător nu se va impune decât prin voinţa declarată a omului chiar dacă aceasta este împinsă de context în a se supune DAR importantă este supunerea şi prin lege se poate ajunge lejer la aşa ceva însă uneori contextul este exagerat tocmai ca omul să ceară…

    Apreciază

  7. Ayan said, on noiembrie 23, 2010 at 9:07 am

    Astia sunt ingrozitori . Nu e ridicol ce fac ei unui copil . E revoltator ! Nu inteleg , pe angajatii astia nu-i deranjeaza postura asta absurda ? Nu le misca nimic constiinta ? Au asa ceva sau sunt zoombi ? Te uiti la ei ca sunt ditamai haidamacii si …perchezitioneaza cu prea mult exces de zel un …copilas . Prea minutios . As fii inteles daca li se parea ceva suspect … Perchezitiile astea imi aduc aminte de perioada pe care am petrecut-o in Israel ( 2005-2006) … Acolo se fac controale la intrarea in orice institutie publica supermatket etc…. nu mai zic de aeroport (m-am simtit ca la Aushwitz ) Am prins si razboiul dintre evrei si gruparea Hezbolah din vara lui 2006 … Cand vad controale din astea imi aduc aminte de perioada aceea . Nu-mi place deloc ce se petrece .

    Apreciază

  8. Masoneria Demascata said, on noiembrie 23, 2010 at 11:38 am

    ceva ce nu se spune, Korea de Nord este in razboi cu Korea de Sud de foarte multi ani pe hartie, defapt razboiul nu cred ca a incetat vreodata intre ele.

    Intrebarea este daca se vor folosii restul puterilor de acest pretext pentru a se implica intr-un conflict mai mare.

    Apreciază

  9. Arcasul lui Stefan! said, on noiembrie 23, 2010 at 1:22 pm

    saccsiv sigur se poate pune problema in modul cum o formulezi tu in titlu. pe langa asta mai sunt si alte probleme in care parinti isi exploateaza copiii in diverse moduri. poate sa transporte droguri sau alte lucruri ilegale, sau poate ceea ce au vazut pe scanner a fost suficient de suspicios pentru ca agentul respectiv sa ia decizia perchezitiei! Degeaba arata filmuletul pentru ca nu se explica contextul in care a fost perchezitionat si de ce!
    Degeaba isi dau cu parerea unii si alti care nu au trait momente de panica, sau nu au fost prin diverse zone de conflict, nu au cum sa inteleaga. Cand vei locui in America, si te vei lovi zi de zi de problemele domestice atunci poti sa-ti dai cu parerea, asa ajungi sa intelegi de ce unele masuri trebuie implementate. Problemele Americii nu sunt numai legate de atacuri teroriste ci sunt multiple, avand multi dusmani! La fel si Romania!
    NU toate deciziile sunt perfecte dar trebuie luate, in lumea materialista in care traim!

    Apreciază

  10. mircea said, on noiembrie 23, 2010 at 2:22 pm

    Mai am putin si imi dau lacrimile de ce de probleme are SUA.
    Avind asa de multe pr, au decis ca e bine sa-si amprenteze poporul, sa-i scaneze retina (si la fel cu toti cei care intra in SUA) sa-l vaccineze cu toate timpeniile, sa-l indobitoceasca, sa declanseze razboaie cind vor muschii lor, sa omoare in stinga si dreapta, bineinteles ca in numele democratiei, pt un scop nobil… Si de ce toate astea? Pt ca au asa de multe probleme.
    Explicatii bune pt copii de gradinita. Poporul american a ajuns zero.
    Un singur exemplu: in timp ce europa facea misto de vaccinul de gripa porcina, americanii stateau la coada de la 3 dimineata, pe sute de metri sa se „vaccineze”.
    Bre, ca pe timpul lui Ceasca la oua si lapte… Americanii sint primele victime si cobaii perfecti pt sistem. Nasol.

    Apreciază

  11. Arcasul lui Stefan! said, on noiembrie 23, 2010 at 4:41 pm

    Depinde Mircea la care clasa te referi din poporul american (cei care traiesc din ajutor social, imigrantii ilegali, clasa muncitoare, cei educati, cei bogati). America nu a ajuns zero. Este in continuare o putere mondiala si se comporta ca atare. Acum trece printr-o perioada de tranzitie ca orice imperiu vezi Marea Britanie! In timp ce clasa muncitoare din america statea la coada pentru vaccinat la 3 dimineata asa si romani tai dragi dupa cazul prezentatorului TV s-au grabit la vaccinat! NU sunt americani mai cobai decat romani! Romani tot cobai si exploatati au fost si la interesele marilor imperii Rusia, Germania, Turcia si la experimente sociale (nazism, comunism) samd.
    Faptul ca tu intelegi anumite lucruri mai bine decat altii e perfect! Spor la plans 🙂

    Apreciază

  12. mircea said, on noiembrie 23, 2010 at 7:22 pm

    Arcasul lui Stefan,

    Sint zero ca intelegere a lucrurilor care se desfasoara acum in lume si de sensul acestor fapte. Si ca sint de fapt si ei o unealta a Diavolului. Imi pare rau, dar ei nu inteleg nimic, sint orbiti total. De puterea care o au inca, de cultura lor generala inexistenta, de mass media, de presedinte…
    E binecunoscut faptul ca unde este saracie materiala spiritul se inalta mai sus.
    Preocuparea lor e spre materie si vor fi pierzatori prin definitie. Pai ei sint primii cobai. Nu sint ei amprentati primii? Nu sint ei scanati la pielea goala primii?
    Diferenta intre romani si americani, e ca americanii sint cobai de buna voie si nici nu-si dau seama de cit de cobai sint, pe cind romanii si altii au fost si sint cobai de nevoie.
    Hai ca ai inteles tot ce am vrut sa zic.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.