SACCSIV – blog ortodox

Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika”

   Conform articolului Gorbachev: It’s time for a second American revolution in the spirit of perestroika, semnat de Mihail Gorbaciov, fostul conducator al Uniunii Sovietice considera ca perestroika din vremea sa a semnalat necesitatea schimbarii in URSS, dar nu ca o adoptare a modelului american de atunci, ci ca parte componenta dintr-o mare schimbare la nivel global. „In prezent, nevoia unei perestroika de mare anvergura, pentru SUA si intreaga planeta, a devenit mai clara decat oricand”.

   A trebuit sa vina „criza economica din 2008 si 2009, pentru a deveni clar ca modelul vestic a fost o iluzie. Statisticile arata ca cei saraci si clasa de mijloc nu a beneficiat de o crestere economica semnificativa in ultimele decenii.”

   „Actualul model nu are nevoie de adaptare, ci de inlocuire. Sunt convins ca un nou model va aparea, unul care va pune accent pe nevoile si binele public, cum ar fi un mediu mai curat, o mai functionabila infrastructura a transportului public, un accent mai mare pus pe educatie, sanatate si locuinte accesibile.” Iar ca exemplu de stat ce a facut pasi decisivi spre noua societate numeste … China.

   In aceasta noua perestroika, Gorbaciov considera ca SUA va avea un rol special, nu doar ca mare putere economica, politica si militara, ci deoarece ea a fost mereu marele arhitect iar elitele sale au fost beneficiarele actualului model economic global, care insa curand se va sfarama si va fi, mai devreme sau mai tarziu, inlocuit. Va fi un proces complex si dureros, inclusiv pentru SUA.

   Personajul nu vorbeste chiar de capul sau.

   Mihail Gorbaciov, 1988:

   “De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. In cursul acelei intalniri la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “ Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Asta se intampla intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat …

   Cititi va rog si articolul :

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) arata intr-un memorandum ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul .

   Nu stim cand a inceput Gorbaciov sa aiba viziuni planetare , ne aducem insa aminte ca dupa moartea lui Brejnev parca i s-a creat un extrem de favorabil „culoar „ de acces la conducerea URSS iar ceilalti doi predecesori ai sai au murit foarte repede dupa ce au ajuns in functia de Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice: Iuri Vladimirovici Andropov, 1982–1984, la 70 de ani si Constantin Ustinovici Cernenko, 1984–1985, la 74 de ani.

   La inceputul anilor ‘80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (”Societatea Deschisa”) sustinuta financiar de “Soros Fund Management

   In URSS, Soros l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov iar numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

   Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, miliardarul a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”.  

   La finalul “actiunii“, Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA … Cititi va rog si articolul:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

  In 1992 David Rockefeller a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor …

   Acum vedem ca ne povesteste despre necesitatea unei revolutii … Si intr-adevar, ELITELE chiar si-o doresc. Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVERN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …  

   Semne ale inceputului revolutiei deja au aparut. Cititi va rog articolul:

HR 1207: CONGRESUL SUA va chestiona FEDERAL RESERVE? Se va pune capat celei mai mare escrocherii a secolului 20?

   Cum este posibila inceperea unui atac asupra acestei institutii, in conditiile in care greii camatariei planetare au creat-o si o controleaza? Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar dar atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret. Nu intru in detalii acum, insa o voi face, multumita bunului Dumnezeu, intr-un articol ce-l voi posta zilele acestea, intitulat “Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale””.

   Pana atunci, este util sa cititi articolul:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Este o analiza a partii a doua a unui celebru documentar ce ataca dur Federal Reserve si ofera … “solutii” ce seamana izbitor de mult cu cele din articolul lui Mihail Gorbaciov. Desigur, nu proiectul Venus este revolutia la care fac referire, ci doar o particica a ei.

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 15, 2009 at 7:30 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika” […]

    Apreciază

  3. Adrian P said, on iunie 16, 2009 at 8:46 am

    @saccsiv
    Frate, dupa cum vezi blogul tau a inceput sa fie otravit de Remus Cernea, exponentul umanistilor/ateilor romani, sustinuti financiar tocmai de papusarii de care vorbesti.
    Lupta lor cu religia/Biserica este binecunoscuta.

    Au o asociatie „Asociatia Umanista Romana” prin intermediul careia lupta impotriva bisericii, lupta pentru promovarea evolutionismului, pentru eliminarea religiei din scoli, drepturile homosexualilor, si multe altele de acest fel. (vezi pe situl lor http://www.secularhumanism.ro la sectiunea comunicate de presa).

    Pe https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/14/human-papilloma-virus-hpv-si-revolutia-sexuala/ are niste comentarii kilometrice in care sustine ca „Nu există niciun Dumnezeu mai ales dacă încerăm să luăm în serios Biblia”.
    La fel pe https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/15/dupa-model-american-ue-doreste-si-ea-un-mister-cyber-security-al-internetului-precum-si-pedepse-aspre-cu-inchisoarea-pentru-cei-ce-comit-infractiuni-informatice/

    Cred ca ar fi foarte bun un articol bine documentat despre acest subiect.

    Doamne ajuta.

    Apreciază

  4. […] , articolul fiind deja comentat pe blogosfera românească aici  https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/15/mihail-gorbaciov-%e2%80%9eeste-vremea-unei-a-doua-revolutii-… […]

    Apreciază

  5. kosk said, on iunie 17, 2009 at 1:26 pm

    @dadatroll..sai faca o slujba cineva :)) :)).

    Apreciază

  6. […] Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika” […]

    Apreciază

  7. […] Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika” […]

    Apreciază

  8. […] Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.