SACCSIV – blog ortodox

Dialoguri cu preotesele rromului Marian exNorvegia

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Dialoguri cu preotesele rromului Marian exNorvegia […]

    Apreciază

  2. Dahlia said, on iulie 10, 2013 at 12:09 am

    Salutare!
    M-am gandit sa mai trec o data sa-mi iau la revedere. Inteleg ca sunt la spam, ca desfranatele nu au voie sa vorbeasca, dar ma gandeam ca poate o sa permiti un ultim mesaj.
    In ultimele trei luni am petrecut extrem de mult timp pe acest blog, mai mult decat as fi vrut, dar stiam ca este o situatie temporara. dupa un an intreg in care nu am avut acces la internet.
    Azi pot sa spun ca am ajuns la saturatie asa ca de saptamana viitoare daca ajuta Domnul imi voi petrece timpul intr-un mod mult mai sanatos . La aceasta ora tocmai as termina de udat gradina, apoi m-as aseza si as privi indelung stelele, as asculta cum canta greierii si cum canta stelele,ca mie mi se pare ca si ele canta. Apoi as intra in camaruta mica, as aprinde o lumanare si as incepe rugaciunea. Nu as mai avea timp nici dimineata sa intru pe net, nici la pranz, nici noaptea.
    Acolo fiecare clipa este scumpa si trece atat de repede, cum sa o pierzi stand pe net? n-ai cum, pt ca nu-ti mai doresti. Vrei lucruri mai frumoase, liniste mai multa, aer curat si miresme de flori de vara, lumina si culoare si nu ai cum sa le gasesti aici. Si daca pot tare mi-ar veni sa zic si aici ceea ce o sa-mi fie rusine sa spun la spovedanie : am intrat pe blog avand mereu constiinta ca ma autodistrug. Dar parca nu puteam sa ma opresc. Mereu intram sa verific cine a mai raspuns, ce-a zis, cutare1 i-o fi raspuns lui cutare2 ia sa vedem…., etc. Si asta practic iti mananca tot timpul. Va marturisesc ca in tot acest timp, treburile mele le-am lasat sa mai astepte : adica daca imi preparam ceva de mancare, mancam aici in fata comp, apoi lasam farfuriile acolo ca le spal mai tarziu sau dimineata. Rufele se adunau gramada, asa incat in ziua cand constatam ca chiar nu mai am ce sa imbrac, ma apucam sa spal. Ma intreb daca as avea un copil sau doi asa cum aveti multi dintre voi, sau daca as fi ziua la servici asa cum sunteti multi dintre voi, cum oare as mai fi reusit sa fiu la curent cu toate articolele si cu toate comentariile si sa mai si raspund?! Este o mare mare enigma pt mine. ori eu sunt extrem de lenta, ori voi sunteti supermani.
    ?
    nu stiu. Cert este ca de saptamana viitoare viata mea va reveni la normal si voi fi din nou aproape de Dumnezeu.
    Ma despart usor de blog. Singurele comentarii pe care le urmaresc cu placere in acest moment fiind cele ale lui george.
    Nu stiu cine este george, dar imi place si ceea ce scrie si cum scrie. Bravo george!
    Din aceeasi categorie cu mine – spam – il apreciez pe Marian , in ale carui comentarii m-am regasit aproape intotdeauna . Si e foarte simpatic modul in care se exprima. Adica te apropie, nu te alunga.
    Imi plac si marinaresele si le salut. VA salut fetelor, aveti grija de voi! Ele sunt dovada ca femeia ortodoxa nu trebuie neaparat sa fie imbracata intr-un sac negru, imbrobodita si incruntata, respingatoare., rigida. Numai Dumnezeu stie cat ii este de placut fiecare. Nu stiu daca nonconformismul ii este chiar atat de neplacut , precum zic unii. Eu insami dupa ce am avut niste extreme, mi-am dat seama ca nu serveste la nimic sa te imbraci ” ortodox” impecabil, sa iti fie rusine sa razi sau sa te bucuri de viata si sa judeci mereu pacatele altuia. Nu , Dumnezeu vrea altceva. Vrea sa fim ai lui. sa Il iubim mai mult decat orice , mai mult decat pe oricine. Si el ne va iubi si mai mult si mai mult, asa ca eventual daca eu port o pereche de blugi si prin asta ii sunt neplacuta, o sa mi-o spuna la momentul potrivit si cu blandete. Deci nu-i cazul sa ma injure vreo baba din biserica pt asta.
    Si l-am descoperit de curand pe Ioan Florin Florescu. Il mai tineti minte pe Vasile? Ati fi uimiti daca l-ati cunoaste cu adevarat pe Vasile!! Iata ce om frumos este Vasile
    http://ioanflorin.wordpress.com/2011/12/09/cum-am-vrut-sa-ma-fac-calugar-si-de-ce-nu-m-am-mai-facut/
    si http://www.zigzagonline.ro/consilier-al-puterii/scrisoare-deschisa-catre-domnul-senator-viorel-badea-de-ioan-florin-florescu.html

    Cred ca am cam lungit-o. Vroiam sa spun ca uneori lucrurile si oamenii nu sunt ceea ce par. E mai bine sa nu dam verdicte si sa nu judecam dupa mintea noastra pe cei carora nu le ajungem poate nici pana la glezna.

    In rest, celor pe care i-am suparat sau i-am insultat sau i-am smintit in vreun fel sau altul, le cer iertare.
    Si eu va iert pe voi cei care vreti asta si Dumnezeu sa ne ierte!
    RAmaneti cu bine si nadejdea numai la Domnul!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 10, 2013 at 7:14 am

      Dahlia

      Bine. Dar treaba asta tot nu-i buna, pentru tine:

      Imi plac si marinaresele si le salut. VA salut fetelor, aveti grija de voi! Ele sunt dovada ca femeia ortodoxa nu trebuie neaparat sa fie imbracata intr-un sac negru, imbrobodita si incruntata, respingatoare., rigida. Numai Dumnezeu stie cat ii este de placut fiecare. Nu stiu daca nonconformismul ii este chiar atat de neplacut , precum zic unii. Eu insami dupa ce am avut niste extreme, mi-am dat seama ca nu serveste la nimic sa te imbraci ” ortodox” impecabil

      La final, omul acela despre care spui ca e frumos este cel ce zicea ca:

      „Catolicii nu sunt eretici. Tainele lor sunt valide. Preoţia lor e validă.”

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/26/comentatorul-ioan-florin-florescu-vasile/

      Apreciază

  3. kosk said, on iulie 10, 2013 at 10:49 am

    delivery boy la un restaurant cu specific indian? buna asta, da parca era preot. sau e part time..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.