SACCSIV – blog ortodox

RUSIA: Membrii grupului rock MARILYN MANSON, atacati cu oua si apa sfintita de activistii ortodocsi rusi. CONCERTUL A FOST ANULAT

Posted in rock, RUSIA, satanism by saccsiv on iulie 2, 2014

   Iata ce putem citi la Membrii grupului rock Marilyn Manson, atacati cu oua si apa sfintita de activistii ortodocsi rusi. Concertul a fost anulat:

Muzicienii din trupa rock Marilyn Manson au fost atacati cu oua si stropiti cu apa sfintita de catre activistii ortodocsi rusi, cu putin timp inainte de un concert pe care grupul american ar fi trebuit sa il sustina la Moscova, informeaza rt.com.

Totodata, potrivit site-ului Russia Today, acel concert a fost amanat si, apoi, anulat din cauza unei amenintari cu bomba. Cunoscut pentru show-urile sale controversate, catalogate de anumite cercuri drept „ofensatoare” si „antireligioase”, rockerul Marilyn Manson s-a confruntat cu o serie de probleme in ceea ce priveste turneul sau din Rusia, intrucat numeroase proteste au avut deja loc in orasul Novosibirsk din Siberia, care au condus la anularea show-ului pe care artistul american urma sa il sustina in acel oras.
La Moscova, activistii ortodocsi au pregatit „o primire calduroasa” pentru Marilyn Manson si trupa sa. Dmitri Enteo, autoproclamatul „aparator al credinciosilor rusi ortodocsi” si lider al miscarii „Voia Domnului”, a sarbatorit aceasta „victorie” asupra trupei „blasfematoare”, printr-o serie de mesaje publicate vineri pe contul sau de Twitter. Dmitri Enteo spune ca el si colegii lui activisti au aruncat oua si au turnat apa sfintita peste Manson si ceilalti membri ai formatiei acestuia.


„Bombardat cu oua, Manson a fugit de mine si guita ca un porc atunci cand l-am stropit cu apa sfintita. Nu-ti vine sa crezi, se invartea in cerc!”, a scris Enteo. Cu putin timp inainte, activistul ortodox anuntase ca va o organiza o actiune care va fi „o lupta decisiva impotriva blesfamatorului Manson”.

O inregistrare video publicata pe site-ul LifeNews arata secvente din acest atac. Activistii rusi, „inarmati” cu sticle cu apa sfintita si oua, alearga pe strada dupa un barbat care poarta ochelari de soare, in apropiere de un hotel din Moscova.Barbatul prezentat in imagini nu pare sa fie insa Marilyn Manson. Dmitri Enteo a explicat aceasta inadvertenta prin intermediul unui alt mesaj publicat pe Twitter: „Imi pare rau, poate ca nu l-am stropit chiar pe Manson, ci pe membrii trupei sale. Dar poate ca a fost chiar el – ei arata toti in acelasi fel”.
La cateva ore dupa „atac”, rockerul american urma sa sustina un concert la Park Live Festival din Moscova, in fata numerosilor sai fani reuniti la All-Russia Exhibition Center. Insa concertul nu a mai avut loc, intrucat politia locala a cerut spectatorilor sa plece de la fata locului din cauza unei amenintari cu bomba.
Desi concertele prevazute in acel festival au fost reluate ulterior, show-ului rockerului Marilyn Manson a fost anulat. Informatia a fost confirmata pe pagina oficiala de Facebook a trupei si chiar de catre rockerul american pe contul sau de Twitter.Fanii rusi ai rockerului american au luat cu asalt retelele de socializare pentru a-si exprima supararea, publicand numeroase mesaje in care i-au acuzat pe activistii ortodocsi de implicare directa in evenimentele care au condus la anularea concertului. Dmitri Enteo a negat ca ar fi implicat, pe Twitter, dar a salutat anularea show-ului.
Acesta nu este primul concert al rockerului Marilyn Manson care a fost anulat in urma protestelor. De asemenea, nu este nici pentru pentru prima data cand autointitulatii „aparatori ai credintei” din Rusia, condusi de Dmitri Enteo, vizeaza o reprezentatie artistica. In noiembrie 2013, activistii condusi de Dmitri Ento au intrerupt un controversat spectacol de teatru, sustinut la Teatrul Cehov din Moscova, dupa ce au urcat pe scena intre doua acte, pentru a denunta „sodomia” care ar fi fost portretizata in acea reprezentatie. Desi unii dintre spectatori au ales sa paraseasca sala, spectacolul a continuat in cele din urma.
Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara „Irresponsible Hate Anthem”, „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, „Tainted Love” si „Beautiful People”.
In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B’estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 – actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson. Cel mai recent album al sau, intitulat „Born Villain”, a fost lansat in 2012.

Comentariu saccsiv:

   Adica astia:

Cititi va rog si:

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia. E RUSIA cu adevarat ACEA TARA?

Tagged with: , , ,

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on iulie 2, 2014 at 8:31 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  2. nikodim said, on iulie 2, 2014 at 8:46 pm

    Ce tupeu porcesc si la rusii astia. Chiar ca a avut dreptate un comentator de pe acest blog, Vali, cand a zis ca ” toti rusii sunt niste porci”. Auzi, sa inoportunezi aruncand cu oua si stropind cu apa sfintita o formatie occidentala de muzicanti, cetateni ai “lumii libere”, ca si noi (sic!). Si oare cine le-o fi sfintit lor apa, daca tot sunt cu totii niste “porci”?…Si se mai numesc si ortodocsi…Rusine sa le fie. Ar trebui sa ia lectii de purtare de la noi, unde sunt bine primiti toti exponentii “culturii” comunitatii internationale “civilizate” de-o potriva cu cei din formatia muzicala amintita.

    Apreciază

    • Bogdan said, on iulie 2, 2014 at 11:08 pm

      Serios vorbesti? Mie chiar imi pare bine ca au facut asta. Ce? cand a fost Lady Gaga in Romania trebuia sa se faca la fel la noi in tara. Nu crezi? Ce loc de civilizatie mai este atunci cand in tara ta vine unu care ti-l aduce pe satana? Cand se duce unu cu gandu sa faca vreo perversitate cu nevasta ta ce faci? Stai si te uiti la el? Mai e loc de comportament civilizat?

      Apreciază

  3. […] Totodata, potrivit site-ului Russia Today, acel concert a fost amanat si, apoi, anulat din cauza unei amenintari cu bomba. Cunoscut pentru show-urile sale controversate, catalogate de anumite cercuri drept “ofensatoare” si “antireligioase”, rockerul Marilyn Manson s-a confruntat cu o serie de probleme in ceea ce priveste turneul sau din Rusia, intrucat numeroase proteste au avut deja loc in orasul Novosibirsk din Siberia, care au condus la anularea show-ului pe care artistul american urma sa il sustina in acel oras. La Moscova, activistii ortodocsi au pregatit “o primire calduroasa” pentru Marilyn Manson si trupa sa. Dmitri Enteo, autoproclamatul “aparator al credinciosilor rusi ortodocsi” si lider al miscarii “Voia Domnului”, a sarbatorit aceasta “victorie” asupra trupei “blasfematoare”, printr-o serie de mesaje publicate vineri pe contul sau de Twitter. Dmitri Enteo spune ca el si colegii Citeste mai departe […]

    Apreciază

  4. ioan said, on iulie 2, 2014 at 9:22 pm

    satanism pur,dar oamenii astia sunt bolnavi rau de tot ,m-am oprit la min.4:34 a inceput sa ma doara capul

    Apreciază

  5. Valentin said, on iulie 2, 2014 at 10:00 pm

    Dumnezeu îl crede și pe ăsta dacă se întoarce. Doamne miluiește!

    Apreciază

  6. Sluga netrebnica said, on iulie 2, 2014 at 10:43 pm

    Scuze pentru off topic, dar mare atentie la ceea ce s-ar putea pregati.

    http://www.bursa.ro/fmi-a-aprobat-confiscarea-economiilor-populatiei-pentru-stabilizarea-datoriilor-suverane-240846&s=international&articol=240846.html

    Apreciază

  7. gbogdanmihai said, on iulie 2, 2014 at 10:44 pm

    Mare război european. Înfrângerea Germaniei şi ruinarea Rusiei şi a Austriei. Înfrângerea turcilor de către greci. Întărirea lui Agar (adică a turcilor) de către popoarele europene şi înfrângerea grecilor de către turci. Măcel în popoarele ortodoxe şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. Intrarea armatelor străine de la Marea Adriatică. Vai de cei ce locuiesc pe pământ. Iadul este gata. Într-o clipă mare Agar. Un noi război european. Unirea popoarelor ortodoxe cu Germania. Înfrângerea francezilor de către Germania. Răscoala Indiilor şi depărtarea lor de Anglia. Anglia numai la Saxone. Biruinţa Ortodocşilor. Înfrângerea lui Agar şi tăiere de obşte. Agar contra popoarelor ortodoxe. Nelinişte în lume şi deznădejde de obşte pe pământ. Lupta celor şapte puteri la Constantinopol, trei zile şi trei nopţi măcel şi biruinţa celei mai mari puteri. Curmarea (orig. Continuarea) războiului de către Îngerul Domnului Dumnezeului Hristos şi predarea oraşului (Constantinopol) grecilor. Întoarcerea latinilor la credinţa neştirbită Ortodoxă. Lăţirea credinţei ortodoxe de la Apus până la Răsărit. Frică şi cutremur Barbarilor de Ortodoxie. Sfârşitul Papei şi Proclamarea unui patriarh pentru toată Europa. În 55 de ani, sfârşitul nevoilor. În cel de-al 70-lea nu este necaz, nu este surghiunuit, venind în braţele mamei voioase.
    Aşa este şi aşa să fie. Amin. Amin. Amin.

    Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel din urmă.

    Sfârşitul o turmă şi un păstor ce este din credinţa adevărată a ortodoxiei.

    Aşa să fie. Amin. Amin. Amin.

    Robul lui Hristos, adevăratului Dumnezeu.

    Este o profetie pe care am gasit-o intr-o carte a Sfantului Ioan Iacob Hozevitul

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 3, 2014 at 5:08 am

      gbogdanmihai

      Serios? Ne spui si noua te rog care, editia, capitolul?

      Apreciază

      • gbogdanmihai said, on iulie 3, 2014 at 10:01 am

        Cartea se numeste Hrana duhovniceasca,editura Lumina din lumina,2006.pagina la care se gaseste aceasta profetie este 540.

        Apreciază

  8. Spaceman said, on iulie 2, 2014 at 11:03 pm

    Ce e aia „activist ortodocs” ? Exista asa ceva !?Sau „apărători ai credinței”,ce înseamna asta ?Au vreo legătură cu creștinismul? Eu nu cred.Ca dacă ar avea vreo legătura cu creștinismul,i-ar pune pe creștinii ortodocși în aceeași oala cu „activiștii” de tot felul.Asemenea acte de violenta sunt în totala contradicție cu smerenia creștinilor ortodocși,huliganii fac asa ceva,sau agitatori specialiști plătiți de organizații obscure.S-a luat un „om” de mine ca am spus de Pussy Riot ca-mi erau simpatice…am pus link:
    http://luminaortodoxiei.com/ru/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%8F/item/293-pussy-riot-neag%C4%83-orice-activism-anti-ortodox?tmpl=component&print=1

    Apreciază

  9. gbogdanmihai said, on iulie 2, 2014 at 11:05 pm

    Războaie mari, înfricoşate,
    Se vor ţine aproape lanţ
    Dar mai grozav va fi ca toate
    A “celor şapte din Bizanţ”!

    Noroadele civilizate
    Când mai vârtos vor prospera,
    Ca fiarele înfometate
    Cu dinţii se vor sfâşia.

    Vor face “care” zburătoare
    Iar coada lor de scorpion
    Va face iarăşi tulburare
    Ca turnul de la Babilon.

    Atunci va fi ca armătură
    Balauri groaznici de metal,
    Împrăştiind pârjol din gură
    Şi fumuri cu venin mortal.

    La vii abia a treia parte
    Din toată lumea va scăpa,
    Iar restul se va da la moarte,
    Apoi războiul va-nceta!

    Căci Înger va veni din ceruri,
    Strigând cu glas înfricoşat
    Să pună capăt la măceluri
    Puterile din Ţarigrad.

    Acolo îngerii vor pune
    Pe tronul bizantin un sfânt
    Şi paşnic toţi se vor supune,
    Lipsind războiul pe pământ.

    Atunci va fi Ortodoxia
    În toată lumea strălucind
    Şi va să piară duşmănia
    Belşug şi dragoste fiind!

    O poezie profetica care apartine Sfântului Ioan Iacob de la Neamt

    Apreciază

  10. Voinea Mariana said, on iulie 2, 2014 at 11:08 pm

    Doamne ajuta,
    Va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra sa scrieti cateva randuri pe blogul d-voastra despre copilasul meu, Gabriel Voinea care sufera de hipoacuzie bilaterală neurosenzorială profundă (nu aude si nu vorbeste).Iar singura lui speranta este un implant cohlear dar pretul sau ne depaseste pe noi 25.000 de euro.Detalii despre Gabriel le gasiti pe blogul lui http://voineagabriel.wordpress.com/.
    Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa mea de e-mail : voineamariana93@yahoo.com
    Va multumesc anticipat!

    Apreciază

  11. George said, on iulie 2, 2014 at 11:20 pm

    Ce face cu Râșnovul fraților?
    În august vin 3 din cele mai sataniste trupe rock din lume în România în județul Brașov mai exact la Râșnov
    Astept idei propuneri

    Apreciază

    • cca70 said, on iulie 3, 2014 at 4:05 pm

      trebuie facuti fluturasi( manifeste) , impotriva muzicii sataniste, trebuie spus clar sa se boicoteze evenimentul prin neparticipare, cine participa se indraceste de bunavoie prin mesajul subliminal al acestei asa zis muzici

      Apreciază

  12. mircea.v said, on iulie 3, 2014 at 12:51 am

    off

    „El manca asa cum arborii isi sorb seva din adancul pamantului.”

    „A manca”, „a te hrani”, fast-food, taranul roman.

    Fragment din „ora 25” – Virgil Gheorgiu.

    (Actiunea se petrece intr-un lagar american, la scurt timp dupa terminarea celui de-al 2-lea razboi mondial. Johann Moritz era taran roman, chiar daca dupa nume nu ai zice.)

    „Cu gamela sprijinita intre genunchi, Moritz si-a ridicat fruntea spre cerul plumburiu. Cateva clipe a ramas asa, cu fata catre cer si cu buzele intredeschise. Apoi si-a facut cruce.

    Traian ii urmarea fiecare miscare. Moritz a inmuiat lingura in supa cu incetineala cu cu care incepi oficierea unui cult. A umplut-o pe jumatate. A dus-o la gura cu un gest larg, sacerdotal, al bratului. Ca la impartasanie. Dupa ce a inghitit a facut o pauza scurta. Lingura o tinea neclintita in mana. Asa, de parca ar fi fost plina. Ochii lui negri priveau cu luare aminte undeva departe, spre un loc pe care il vedea numai el, dincolo de granitele pamantesti.

    Lingura s-a inmuiat apoi din nou in supa, cu aceiasi incetineala si cu acelasi gest larg al bratului, de data asta atat de imbietor, incat Traian a inghitit in sec.
    Moritz a umplut iar lingura, tot pe jumatate; nu lua niciodata nici mai mult, nici mai putin de o jumatate de lingura de supa. A dus-o la gura in acelasi ritm si cu aceiasi profunda seriozitate.

    Johann Moritz manca oficiind, cu voluptate masurata. Mancarea era pentru el un act sacru – actul hranirii – adus la amploarea lui originala. Ca orice act important, el excludea graba si se desfasura cu o functionalitate rituala. Nici un strop nu ramanea pe buze, nu se irosea pe pamant si nu era uitat pe lingura.

    Religiozitatea grava cu care manca Johann Moritz paraliza orice scepticism si impunea tacerea. In el nu era nimic teatral, nimic de prisos. La aceasta ora a mesei, Johann Moritz se integra in marele ritm al naturii. El manca asa cum arborii isi sorb seva din adancul pamantului. Faptura lui se confunda cu actul pe care il savarsea; fara a mai vedea nimic in jurul lui, era in aceasta clipa el insusi – si atingea cu esenta fiintei lui natura, devenind una cu ea.

    Dupa ce a terminat de cules cu varful lingurii fiecare strop de supa din gamela, a ramasa cateva secunde
    cufundat in contemplarea spectacolului din fata ochilor lui – spectacol pe care-l vedea numai el -, apoi si-a impreunat cele trei degete de la mana dreapta si si-a facut din nou cruce. „

    Apreciază

    • mircea.v said, on iulie 3, 2014 at 12:53 am

      Scuze, „Ora 25” – Virgil Gheorghiu

      Apreciază

    • John of România said, on iulie 3, 2014 at 1:25 pm

      Care-i idee textului?

      Apreciază

      • mircea.v said, on iulie 3, 2014 at 10:11 pm

        @John of Romania,

        Iti voi spune care sant cateva idei ale textului, dpdv al meu. Ca fiecare cu ideile lui si cu subiectivismul lui.

        .” Mancarea era pentru el un act sacru – actul hranirii – adus la amploarea lui originala. Ca orice act important, el excludea graba si se desfasura cu o functionalitate rituala.”

        „La aceasta ora a mesei, Johann Moritz se integra in marele ritm al naturii. El manca asa cum arborii isi sorb seva din adancul pamantului.”

        In ziua de azi totul e pe viteza. Sa facem multe, sa ne miscam repede, sa mancam repede, cand mergem in concediu neaparat sa vedem multe si eventual sa mergem in mai multe locuri ca altfel ne plictisim… Sa vedem multe, sa facem multe intr-un timp cat mai scurt, si sa pricepem putin. Ca daca facem asa de multe, nu mai avem timp sa pricepem. Lumea de azi este definita ca agitatie si stres. Adica, daca nu esti agitat si stresat, nu existi. Aceasta agitatie este propunerea diavolului. Graba nejustificata este de la diavol. Exemplul cel mai bun sant emisiunile de stiri. Totul este o nebunie, totul este urgent, esti ca intr-un carusel.

        La polul opus este natura, cu ritmul ei. Un ritm lent, care calmeaza, si care te face sa reflectezi. Opusul emisiunilor de stiri ar putea fi reprezentat de un arbore aflat in nemiscare, care isi trage seva din pamant in liniste, si care creste de la o samanta mica in zeci de ani, pina ajunge la maturitate. Indiferent la toate urgentele din lumea asta, el isi vede de treaba lui.

        O idee este ca trebuie sa ne intoarcem la exemplele din natura, ca toate sant lasate de Dumnezeu spre folosul nostru. Ar trebui sa vedem „stirile” din natura. Noi nu mai stim sa descifram frumusetea naturii, mesajul naturii. Mergem intr-o padure si ne plictisim. Nu mai vedem nimic; nu mai stim sa vedem, ne-am pierdut calitatea de a vedea natura: o apa care curge, o frunza, un musuroi de furnici, ploaia, o planta medicinala, o samanta, cum zboara o pasare… Natura ne plictiseste.

        Alta idee este ca taranul roman era mult mai intelept decat desteptii lumii. El stia ce e important si stia ca ceea ce e important nu trebuie facut cu graba. Vorbesti cu un prieten, te grabesti; pe strada, te grabesti; mananci, te grabesti; mergi la mare sau la munte, te grabesti. De ce? Ajungem mai departe?

        Alta idee. Azi lumea mananca pt placere. Omul a fost facut liber. Liber sa manance mult, cat trebuie, sau putin. Si stomacul e liber. Ii dai mancare multa, se mareste si vrea mai mult, si invers. Multa lume grasa, multa lume bolnava din cauza a ceea ce mananca. Dar arborele, lucrarea lui Dumnezeu, el nu este liber, si el isi ia din pamant exact atat cat are nevoie. Si nu e gras, si nici bolnav ca mananca prea mult. El se hraneste. Mancam de placere, dar hranirea este o necesitate fiziologica. A te hrani este ceva vital.

        Textul asta m-a facut sa ma gandesc un pic mai mult la toate aspectele astea adica in principal la ne-graba, la omul simplu de la tara, la natura, la hranire. Si in special la arborele care isi trage seva din pamant, in ritmul sau.

        Iar despre om si radacina omului, in poezia unui legionar in viata (ca tot e la moda subiectul „legionari”): „Nebunul” – Demostene Andronescu

        NEBUNUL

        ”I
        Treceam prin viață-așa ca orice om
        Și fremătând și eu ca orice pom
        Visam să înfloresc, să leg apoi,
        Și să rodesc, nu roade prea de soi,
        Ci rodul simplu-al omului de rând
        Ce crește pe oriunde și oricând
        Și care zdrențuit de vânt și ploi
        Își trage seva numai din noroi.
        Dar într-o zi o pasăre străină
        Cu penele brumate de lumină,
        Venind de pe tărâmul celălalt,
        Roti deasupra mea în zbor înalt
        Și poposind în ramurile-mi ciunte
        Își smulse-o pană și-ncepu să cânte.
        Și cântecul ei sfânt, din alte sfere,
        Ecou îndepărtat al altor ere,
        Ca seva dulce-n ramuri mi-a pătruns
        O dată numai, dar a fost de-ajuns.
        De-atunci un dor înalt, un dor fierbinte,
        Necunoscut de mine inainte,
        Îmi stăruie ca un blestem în sânge,
        Sufletu-l cântă, inima îl plânge
        Și scos din lumea mea, dintr-ale mele
        Mă îndârjesc să-mi fac din frunze stele,
        Să înfloresc luceferi și să am
        Câte un cuib pe fiecare ram,
        Dar nu de păsări, ci de îngeri care
        Să scoată pui și-apoi spre cer să zboare

        II

        Din ziua ceea, părăsind grădina,
        Mi-am smuls din lutul reavăn rădăcina,
        M-am răsucit și am întors-o-n sus
        S-o-nfig adânc în boltă ca pe-un fus
        Și seva pentru rodul ce-l frământ
        S-o trag de sus din cer nu din pământ.
        Dar ramurile mele învățate
        Cu sevă dulce trasă din păcate
        N-au rezistat luminii și, pe rând,
        Au prins a se usca, iar eu plângând
        Am strâns tot verdele pe care-l am
        Și l-am îngrămădit pe-un singur ram,
        Am pus pe el și frunze și petale
        Și-așa, cu celelalte ramuri goale
        Îmi pregătesc în trunchiul chinuit
        Arome pentru rodu-nchipuit.
        În jurul meu, stufoși, ceilalți fârtați
        Peste zăplazuri mă privesc mirați,
        Dar de-nțeles nu mă-nțelege unul
        Și zic foșnind în sinea lor: nebunul.
        Nemaigăsind pe coaja mea crăpată
        Nici gâze, nici omizi ca altădată,
        Mă ocolesc și mierla și lăstunul
        Zicând în ciripitul lor: nebunul.

        III

        Și vântul sur, nomadul, călătorul,
        În frunza mea vrând să-și doinească dorul
        Și-a destrămat prin crengi uscate fumul
        Și-a zis trecând pe-alăturea: nebunul.
        Și prietenii mei buni ce până-acum
        Mi-au fost tovarăși nelipsiți de drum
        Au dat din cap și, unul câte unul,
        M-au părăsit zicând incet: nebunul.
        Și când, mișcându-mi singurul meu ram,
        Foșnesc din frunzele ce le mai am
        Și-ngân sfios o melodie sfântă
        Ei, dându-și coate, zic: nebunul cântă.

        IV

        Iar când omida îndoielii moale
        Și duhul deznădejdii-mi dau târcoale,
        Foșnesc uscat și sec din ramuri ciunge,
        Ei dau din cap zicând: nebunul plânge.
        Nebun, da sunt nebun, dar lume, dacă
        N-ar fi nebuni ai fi de tot săracă,
        Ți s-ar usca și ramuri și tulpină
        De n-ai avea prin ei, sus, rădăcină
        Și-ai fi de tot comună si banală
        Căci cei cuminți n-ar face rod niciunii
        De n-ar muri în locul lor nebunii.”

        Apreciază

  13. Giovanni Onika said, on iulie 3, 2014 at 12:51 pm

    Doamne apara-ne, ce sune oribile se aud inainte de a incepe melodia care e la fel, urletele si strigatele par a fi identice cu sunetele inregistrate de sonda lasa in interiorul pamantului la 14 km adancime de rusi in Siberia in 1960 :

    Asta se doreste transformarea vietii pe pamant intr-un iad, deja viata aici a devenit un iad, urmeaza si ecumenismul cand toti prin unica religie o sa trebuiasca sa se inchine uraciuni.

    Doamne ajuta-ne si ne iarta !

    Apreciază

  14. aniush said, on iulie 3, 2014 at 7:33 pm

    Ciudateniile alea de oameni? Cum altcumva sa se comporte cu ei? Ce exemplu ar urma tanara generatie vazand asa ceva? Exemplu de bizarerie.

    Apreciază

  15. aniush said, on iulie 3, 2014 at 7:41 pm

    Bogdan,
    Bine zis. Nu putem avcea pretentia ca viitoarea generatie in tara noastra sa devina normala, daca de acuma se promoveaza toti ciudatii pamantului. De ce nu se promoveaza un concert al unei formatii bune, un concert de muzica clasica? Cui credeti ca nu i-ar placea sa-l vada pe Adre Rieu in Romania? E ceva frumos placut urechii, placut ochiului, aduce liniste sufleteasca….nu Lady Gaga. Trebuia toti sa ne strangem in piata mare si sa aruncam cu rosii borsite in ea…n-ar fi aratat bine asa, dar oricum femeia aceea nu mai are fata umana. Doamne fereste!

    Apreciază

  16. Ionut said, on iulie 3, 2014 at 10:04 pm

    Andre rieu e un mare mason

    Apreciază

  17. Bogdan said, on iulie 4, 2014 at 10:00 am

    Nu trebuie sa uitam ca de asemenea noi nu luptam impotriva la carne si sange. Ci impotriva duhului necurat ce stapaneste acele persoane. Noi trebuie sa iubim oamenii, fiind constienti ca sunt stapaniti de duhuri rele.

    Apreciază

  18. aniush said, on iulie 4, 2014 at 11:11 am

    Pai daca el e mason, atunci cine nu e mason? Ca vad ca de cate ori spun de un om de succes aflu ca e mason.

    Apreciază

  19. […] RUSIA: Membrii grupului rock MARILYN MANSON, atacati cu oua si apa sfintita de activistii ortodocsi … […]

    Apreciază

  20. […] RUSIA: Membrii grupului rock MARILYN MANSON, atacati cu oua si apa sfintita de activistii ortodocsi … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.