SACCSIV – blog ortodox

SoloHealth Station din reteaua de magazine Walmart AU SCANERE pentru citirea cipurilor RFID implantate?

Posted in IMPLANTURI, RFID by saccsiv on decembrie 6, 2013

Iata o postare din 2009:

Iata si postari mai recente:

 

   Ei bine, au aparut tot pe youtube sumedenie de clipuri ce ar dori sa demonstreze ca-i o treaba legata de Obamacare si implanturi cu cipuri RFID. Eu insa nu m-am lamurit. Daca asa e, rog pe cei mai luminati la minte sa-mi explice si mie.

Am postat aceasta tema deoarece mi se tot trimit astfel de filmulete pe e-mail sau la rubrica de comentarii.

Cititi va rog si:

Video: AMERICANII, INDEMNATI SA SE SPIONEZE CAND MERG LA CUMPARATURI. Gigantul Wal-Mart s-a alaturat campaniei „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristytepes said, on decembrie 6, 2013 at 3:20 pm

    Reblogged this on The Impaler's blog – Blogul lui Țepeș.

    Apreciază

  2. Cosmin said, on decembrie 6, 2013 at 3:54 pm

    Activitate seismica in Vrancea. Azi, 3 cutremure peste 3 grade:

    http://www.alertacutremur.ro/seisme-recente/

    Apreciază

  3. vasilica said, on decembrie 6, 2013 at 4:44 pm

    Pentru cei care vor merge maine ( sambata) la Pungesti…

    http://activenews.ro/vrei-sa-ajungi-la-pungesti-iata-ce-trebuie-sa-stii-inainte-sa-pleci-la-drum_189351.html

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Dorina said, on decembrie 6, 2013 at 5:36 pm

      Noi sa-i strigam lui Ponta, jos, iar Biserica, „vrednic este”? Doamne nu-ti intoarce fata de la poporul tau chinuit. Acestea sunt incercarile la care se referea parintele Iustin cand spunea ca vin vremuri de mare responsabilitate peste ierarhii nostri. N-a ramas doar rugaciunea, numai rugaciunea si iar rugaciunea penru ca suntem ai nimanui .Lumineaza Doamne poporul si pe cei ce ne conduc Tara, Neamul si Biserica.

      Apreciază

    • cornel said, on decembrie 6, 2013 at 6:09 pm

      fratilor,cea mai buna metoda sa-i dam jos pe toti este sa nu mai platim taxe, impozite pe teren case etc asa vor ramane fara bani si intr-un final vor ceda.Jandarmii vor ramane si ei fara bani si sa vedem daca-i mai apara. doamne ajuta .

      Apreciază

      • adi said, on decembrie 7, 2013 at 10:51 am

        @cornel
        cind vin banii virtuali electronici nu mai ai cum sa te opui sistemului,sistemul ti va lua din cont fara preaviz ca tilharul la drum.Ideea ta insa este buna sa ne opunem cit mai exista bani cash sa nu platim taxe ,numai ca si atunci pe noi ne vor baga la bulau de datornici.La utilitati daca nu platesti vei trai in cea mai neagra mizerie pentru ca monopolurile te „taie” fara nicio problema de la acea utilitate.

        Doamne Ajuta!

        Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 7, 2013 at 10:02 pm

        Nu cred că neplata taxelor este o soluţie. În opinia mea, chiar dacă mulţi români ar face asta, bani pentru jandarmi s-ar găsi (fie şi de la Chevron), dar ar fi lipsiţi de venituri pensionarii, bolnavii, asistaţii social şi cine ştie câţi amărâţi de care statul vrea să scape. Iar acesta ar fi un bun pretext pentru alte împrumuturi externe înrobitoare, pentru desfiinţarea altor spitale şi şcoli, a institutelor de cercetare şi a tot ce-şi mai doresc duşmanii naţiunii să lichideze.

        Apreciază

  4. cornel said, on decembrie 6, 2013 at 6:12 pm

    scuze am scris Doamne ajuta cu d mic.

    Apreciază

  5. Maria said, on decembrie 7, 2013 at 12:53 pm

    Vor pune dobanzi la dobanzi si iar dobanzi , tot asa , pana vor luat tot de la om si-l vor lasa pe drumuri din cauza datoriilor .Niciodata acestia , n-au pierdut in fata datoriilor cetatenilor .
    Mai bine ar fi scaderea drastica a vanzarilor la combustibil , economie drastica la energie , la alimente , la orice , atunci , banii la buget se vor imputina , iar Statul va da faliment , cat si marile companii care pun biruri pe populatie in preturile extrem de mari . Sa traim ca pe vremuri , cu un consum din ce in ce mai mic , in toate .

    Apreciază

  6. M. said, on decembrie 7, 2013 at 1:12 pm

    Invitatie la Sfanta Liturghie de Duminica!

    Sa nu uitam ca doar Sfanta Liturghie mai ne tine pe pamant!

    Sa participam cu mic cu mare!

    Doamne ajuta-ne!

    http://sufletbun.wordpress.com/2013/12/06/invitatie-la-sfanta-liturghie/

    Apreciază

    • adi said, on decembrie 7, 2013 at 6:24 pm

      @M
      de anul trecut nu mai este valabila acest lucru Sfint ,s-a luat darul pentru ca sintem prea pacatosi doar la manastiri gen Petru-Voda de la noi mai este Harul Duhului Sfint.Odata cu anatema din 2012 orice crestin care se inchina intr-o Slujba unde sint Preoti ecumenisti va lua pedeapsa .Sa nu ne amagim:toti acei Preoti care nu iau atitudine impotriva ierarhilor care fac Slujbe comune cu ereticii ori se roaga impreuna cu ei sint de fapt ecumenisti,asta si pentru ca BOR face parte inca din panereticul consiliu mondial la bisericilor unde am semnat o constitutie la porto alegre in 2006

      Atentie mare cine sint Preoti adevarati,
      Slavit sa fie Domnul!

      Apreciază

      • Mirela said, on decembrie 7, 2013 at 10:14 pm

        Cred că e păcat să afirmi că, în afară de câteva mănăstiri, „s-a luat darul” sau că nu mai este harul Duhului Sfânt. Dincolo de ecumenismul manifest al multor ierarhi şi preoţi, dincolo de simpatia multora faţă de această panerezie, despre care nu se informează din comoditate şi din dorinţa de a-şi păstra avantajele, există şi mulţi preoţi antiecumenişti şi multe biserici unde nu s-a pus vreodată problema rugăciunilor comune.
        Din câte îmi amintesc, părintele Justin spunea să nu mai mergem la o biserică după ce vom vedea împărtăşirea din acelaşi potir a ereticilor.

        Apreciază

      • Maria said, on decembrie 9, 2013 at 1:44 pm

        adi,
        Hai ca nu poti afirma ca numai la manastirea Petru Voda , este Harul lui Dumnezeu , iar daca te-ar auzi parintele Iustin , nu cred ca ti-ar da dreptate .Sunt sute si sute de manastiri si biserici de mir , unde slujesc preoti adevarati ne-vanduti Sistemului . Uite ca exemplu , in anul cand s-au interzis de catre patriarh citirea Moliftelor Sf Vasile cel Mare in ziua de Anul Nou , in majoritatea bisericilor , s-au citit Moliftele .Nu s-au temut preotii si monahii de acest ordin , ci au slujit dupa regula de pana atunci .Iar slujbele se tin neschimbate .
        Sa avem noi vointa si timp , de rugaciune in toate aceste biserici .

        Apreciază

  7. aniush said, on decembrie 8, 2013 at 3:35 pm

    Apreciază

  8. […] SoloHealth Station din reteaua de magazine Walmart AU SCANERE pentru citirea cipurilor RFID implant… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.