SACCSIV – blog ortodox

Si mai multi MORTI NU MAI PUTREZESC. Administratori de cimitire cer ca termenul de deshumare sa se prelungeasca de la 7 la 10 ani. Sa fie doar conservantii din alimente vinovati?

Posted in morti by saccsiv on noiembrie 6, 2013

Intrebam acum aproape doi ani daca numarul mortilor neputreziti va creste:

Din ce in ce mai multi MORTI NU MAI PUTREZESC. Sa fie conservantii din alimente cauza? Sa fie si alte cauze?

   Ei bine bine, da. Iata ce aflam din articolul Avertisment macabru de la dr. Mencinicopschi: E-urile ne transforma in MUMII:

Administratorii de cimitire cer ca termenul de deshumare să se prelungească de la şapte la 10 ani. Aceştia susţin că dezgroapă tot mai mulţi morţi care nu au putrezit. Specialiştii explică fenomenul prin excesul de conservanţi din corpurile umane, care le împiedică să se mai descompună.
Tot mai mulţi administratori de cimitire se plâng că deshumarea decedaţilor la şapte ani s-a transformat într-un film de groază. Deşi, în mod normal, după atâta vreme, cadavrele ar trebui să fie simple schelete, cei care se ocupă de deshumări constată că acestea sunt aproape intacte.

Şefii cimitirelor spun că termenul de deshumare ar trebui prelungit până la 10 ani pentru a se evita situaţiile traumatizante.

„Îi găsim întregi după şapte ani şi atunci familia este obligată să cumpere alt sicriu şi ori îl îngroapă în altă parte a cimitirului, ori se sapă o groapă mai adâncă pentru a îngropa două sicrie. Dacă se va modifica termenul de deshumare, va trebui schimbat şi regulamentul, probabil printr-o hotărâre de consiliu”, a declarat Elena Balaş, administrator al Cimitirului „Mihai Bravu” din Ploieşti.

Totodată, directorul Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti, Donald Constantin, susţine că va face o adresă la patriarhie pentru a solicita prelungirea termenului de deshumare.

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne spune că fenomenul morţilor care nu mai putrezesc a fost observat prima oară în Germania.

„Specialiştii lor au făcut analizele morţilor mumificaţi şi au constatat că aceştia conţineau concentraţii mari de conservanţi. Acest lucru se întâmplă pentru că alimentele au substanţe de sinteză. Mâncând alimente cu prea mulţi conservanţi, aceştia se impregnează în ţesuturile şi în celulele noastre şi ne conservă aşa cum se întâmplă cu alimentele. Aici este şi o dovadă clară că aceşti conservanţi sunt neselectivi, adică omoară şi microorganismele rele, şi pe cele bune. Omorând neselectiv, ne distrug flora colonică şi ne îmbolnăvim. Mai mult, creează, ca şi antibioticele, tulpini cu rezistenţă. Aţi văzut că este o problemă acum, există microorganisme care nu mai sunt sensibile la majoritatea antibioticelor cunoscute, te îmbolnăveşti şi mori ca înainte de era antibioticelor. Conservantul face parte din categoria biocidelor, cele care distrug viaţa. Asta înseamnă că n-o să ne prea mai mănânce viermii până când dispar conservanţii din noi… Viermii vin din sol şi ne mănâncă, dar când găsesc un cadavru din ăsta cu conservanţi, cu antibiotice, este otravă pentru ei. Ne mumifică în timpul vieţii!„, a declarat prof. dr. Mencinicopschi.

Comentariu saccsiv:

   Iata ce zice Parintele Cleopa despre CELE OPT PRICINI DE NEPUTREZIRE A MORTILOR:

Sunt opt pricini de neputrezire a mortilor:
I. Prima pricina este atunci când veti gasi mort în groapa si carnea a putrezit toata, dar oasele stau prinse între ele ca la copacel. Acela nu-i sub blestem. Acela-i om tare din fire, care nu putrezeste 40-50 de ani. De aceea este asa.
II. Când vei gasi mort în groapa neputred si este exact cum l-ai pus, acela n-a putrezit din cauza pamântului. Este pamânt unde nu putrezeste mortul, daca nu-l muti. Acolo pamântul are chimicale si nu da voie sa putrezeasca nimic.
Aceste neputreziri sunt firesti, dar sunt si putreziri mai presus de fire:
III. Când vei gasi mort în mormânt neputred si carnea pe el este muceda ca buretele si alba, acela este om care a fost blestemat de dumnezeiestile pravile. El a avut canon mare la spovedanie pentru pacate mari si nu l-a facut.
IV. Când vei gasi mort în groapa neputred si este negru si umflat ca toba si partile dinainte nu-s putrede, iar cele dinapoi sunt putrede, acela este blestemat de preot sau de arhiereu.
V. Când vei gasi mort în groapa neputred si n-au putrezit nici hainele pe el, nici sicriul, nimic, nimic, si-i creste barba, cum s-a întâmplat la cel de la Husi, si-i cresc unghiile, acesta a facut nedreptati si a furat. Acesta nu putrezeste pâna nu-l dezleaga un arhiereu. Iar daca îl dezleaga si arhiereul si tot nu se desface, atunci el este blestemat de saraci, fiindca a luat avere de la saraci. Si pâna nu dau neamurile lui înapoi atât cât a luat el, nu putrezeste si tot în iad se munceste si nici arhiereul nu-l poate dezlega.
VI. Când vei gasi mort în mormânt neputred si pielea pe el este ca floarea de bostan, galbena, si limba-i galbena si îi cresc unghiile si-i creste barba si parul, acesta este sub anatema, sub cea mai grea pedeapsa a Bisericii. Acesta, din doua pricini este asa: sau a hulit pe Dumnezeu si pe preoti si s-a lepadat de credinta, sau a trait în preacurvie de gradul I – tatal cu fiica sau baiatul cu mama sa, adica incest. Acestia cad sub anatema, cea mai grea pedeapsa a Bisericii.
VII. Când vei gasi mort în groapa caruia nu i-a putrezit mâna sau piciorul, acela a lovit pe tatal sau pe mama sa si a amarât foarte tare pe parintii sai si a fost blestemat de ei si (nicidecum) nu s-a spovedit la duhovnic de acest pacat si nu a luat dezlegare, când era în viata.
VIII. Iar când vei gasi om neputred si-i usor ca o pana si miroase frumos tare, si-i foarte vesel la fata si face minuni, acelea sunt sfinte moaste, cum a fost si cu Sfântul Ioan Hozevitul la Ierusalim, care l-au gasit dupa 20 de ani, nu numai neputred, dar a facut si minuni.
Iata care sunt semnele la trupurile afurisite:
– sunt nedezlegate;
– sunt deformate si urâte;
– sunt greu mirositoare si prea puturoase;
– sunt umflate ca toba;
– provoaca spaima si cutremur privirii.
Iar la sfintele moaste sunt aceste semne:
– sunt nestricacioase;
– sunt binemirositoare;
– sunt uscate si usoare;
– sunt vesele la vedere;
– nu provoaca frica, ci bucurie duhovniceasca;
– izvorasc din ele felurite minuni.

UN CAZ DE NEPUTREZIRE

Citeam în Pidalionul de Neamt, la subînsem-narea canonului 14 din Sardica, unde este scris despre un fapt care l-a vazut cu ochii atâta lume si Episcopul de Husi, Iacov Stamati.
La Episcopia de Husi, pe la 1785 traia un calugar cu numele Rafail. Acest calugar era olar de meserie si era cu viata sfânta. El toata ziua nu mânca, ci numai seara la apusul soarelui mânca ceva foarte putin. Dupa ce mânca, calugarul îsi lua o carte de citit si se ducea si se culca în cimitir între cruci. Cimitirul era lânga biserica. Totdeauna, si vara si iarna, avea un cojoc si se culca între cruci. Si calugarii îi ziceau “Rafail cel nebun”. Ehei! Daca am fi si noi nebuni ca dânsul! El avea viata sfânta.
Acest calugar nu vorbea cu nimeni, ci îsi cauta de meseria lui, si se minunau ceilalti de lucrul ce iesea din mâinile lui. Toti îl întrebau de ce doarme în cimitir, iar el raspundea: “Ca acolo mi-i locul; daca mâine mor, nu plec acolo? – adica la morminte. Si vreau sa ma obisnuiesc si eu cu mormintele”.
Într-o noapte, dormind monahul Rafail în cimitir lânga o cruce de piatra veche, aude cum bateau dracii pe unul în groapa. Si-l bateau de la 11 noaptea pâna la ora unu, la miezul noptii. Un ceas înainte de miezul noptii, unul dupa. Dar îl bateau de se auzea si se cutremura pamântul. Si el striga din mormânt: “Miluiti-ma, ajutati-ma! Nu ma lasati, ca ma bat dracii!” Si-l bateau dracii în mormânt doua ceasuri, de se cutremura pamântul acolo unde era el.
Rafail a stat si a ascultat si ce s-a gândit el: “Ma duc la duhovnicul episcopiei sa-i spun, sa vina sa faca o dezlegare la mormântul lui”. Duhovnicul Daniil avea 90 de ani, saracul. Se duce Rafail si-i zice rugaciunea la usa, ca asa se zice:
– Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milu-ieste-ne pe noi. Blagosloveste preacuvioase parinte!
Duhovnicul batrân si obosit de lume, raspunde:
– Domnul si Maica Domnului. Care-i acolo?
– Eu, Rafail, parinte.
– Ce vrei?
– Parinte Daniil, hai la cimitir si-l dezleaga pe unul, ca tare-l bat dracii!
– Mai îndracitule, tu daca dormi în cimitir, câte nu ti-arata dracii? Unde sa ma duc eu, ca-s obosit?
Si n-a vrut sa mearga. Si Rafail s-a dus, zicând:
– Iarta-ma, parinte!
A mai stat vreo zi, doua, bietul Rafail si a zis: “Ma duc sa-i spun duhovnicului din nou!”, ca auzea cum îl bat diavolii si îi era mila de acela care striga în mormânt.
– Parinte Daniil, hai ca-l bat dracii pe unul în mormânt noaptea! Vai, tare mai striga ajutor.
Iar l-a ocarât duhovnicul:
– Ce ai venit, mai stricatule? De ce nu ma lasi sa dorm?
Mai sta el doua-trei zile, iar se duce: “Ma duc sa-i mai spun o data”. Si se duce Rafail a treia oara la duhovnicul lui, Daniil:
– Parinte Daniil, aveti mare putere de la Dumnezeu ca duhovnic, sa legati si sa dezlegati pacatele! Veniti sa dezlegati pe un om, ca tare-l bat dracii în groapa. Parinte, sa stiti ca daca nu vreti sa veniti, veti da seama de sufletul acesta în ziua cea mare a Judecatii de apoi! Sa nu spuneti ca nu v-am spus!
Când a auzit duhovnicul, atunci s-a gândit: “Mai, a treia oara a venit, si n-a venit degeaba”.
– Stai, Parinte Rafail, ca merg!
Si-a tras ciubotele, si-a luat molitfelnicul, un epitrafir, o cruce si cârja si a plecat, ca cimitirul era în ograda episcopiei, lânga biserica, cum se faceau înainte vreme. Când s-a dus la crucea aceea de piatra, înca de departe auzea cum se cutremura pamântul:
– Parinte Rafail, dar de când îl bat dracii?
– Sa fie mai mult de patruzeci de zile. Si eu am fost de trei ori la sfintia voastra, iar acum a treia oara m-am gândit sa nu mai vin. Eu l-am întrebat ce are, iar el mi-a raspuns: “Vai de crestinul acela care moare fara sa-si marturiseasca toate pacatele!”.
Si auzea batrânul cum îl bateau dracii pe acela în groapa si cum striga: “Miluiti-ma! Ajutor! Nu ma lasati, fratilor! Miluiti-ma!”
Atunci duhovnicul a trimis repede dupa episcop. Episcopul se culcase:
– Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi! Bine-cuvinteaza Preasfintite Stapâne!
– Domnul si Maica Domnului. Cine-i?
– Rafail. Preasfintite, va cheama acum parintele duhovnic Daniil pâna la cimitir, ca se petrece o minune mare acolo.
Episcopul s-a dus imediat.
– Preasfintite, ia asculta ce-i în mormântul asta!
– Rafail, dar de când îl bate?
– Au trecut patruzeci de zile.
– Si când îl bate?
– Îl bate numai când este un ceas pâna în miezul noptii si unul dupa miezul noptii. Doua ceasuri îl bate si pe urma nu se mai aude. Atunci a întrebat episcopul:
– Ce-i de facut, parinte duhovnic?
– Trebuie sa-l dezgropam, sa vedem ce-i cu dânsul, ca acesta a avut mare blestem.
Pe cruce era scris: “Aici odihneste robul lui Dumnezeu, Ganciu – asa l-a chemat din botez -, fost administrator al Episcopiei Husilor”, de origine bulgara, ca bulgarii sunt tot ortodocsi. Murise de mai multi ani. Si acum îl bateau dracii, tot ca sa-l descopere Dumnezeu si sa fie dezlegat, saracul.
A doua zi au chemat pe omul care raspunde de cimitir, sa dezgroape pe acel crestin. Când l-au dezgropat a doua zi, nici limba în gura nu era putreda. Cum l-au pus când a murit, asa l-au gasit. Unghiile crescusera ca secera; îi crescuse barba si parul în mormânt pâna jos; era negru la fata si umflat ca doba. Dar nici hainele de pe el nu erau putrede. Nimic. Sicriul era întreg si el.
L-au rezemat de biserica si i-au pus o basma alba pe ochi, ca se speria lumea cât era de urât. A venit lume multa, ca se auzise ca la episcopie au gasit pe unul pe care-l bateau dracii în fiecare noapte câte doua ore, si este de mai multi ani neputred.
Episcopul a chemat sapte duhovnici mari, între care si cel al episcopiei, si a zis: “Hai sa-i facem o dezlegare!”
Si au îngenuncheat fiecare si au citit dezlegare pentru Ganciu. I-au citit rugaciunile, l-au dus în biserica si i-au facut toata rânduiala înmormântarii cu dezlegari. Apoi l-au îngropat la loc.
Dupa ce l-au îngropat, l-au întrebat pe Rafail daca se mai aude cum îl bat dracii. Nu s-a mai auzit nimic nici în ziua de azi.
Dupa un an, când l-au dezgropat, era deja praf. S-au risipit toate oasele, s-au facut tarâna. S-a mirat toata lumea, ce minune a fost acolo. El a cerut ajutor sa fie dezlegat saracul. Câta vreme trupul lui nu era putred, sufletul era în muncile cele negraite ale iadului, dar cu dezlegarile atâtor duhovnici si ale episcopului, l-a iertat Dumnezeu.

Comentariu saccsiv:

Iata deci ca mereu au existat neputreziri ale mortilor. Totusi, faptul ca sunt din ce in ce mai multe, nu-i normal. Si presupun ca acei conservanti pot fi una din cauze. Nu trebuie insa sa excludem si o alta cauza: inmultirea pacatelor ce pot avea consecinte precum a aratat parintele Ilie Cleopa mai sus.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on noiembrie 6, 2013 at 12:26 pm

    Membri ai comunitatii LGBT romanesti, imbracati in “preoti ortodocsi” pentru editia a treia a “calendarului orthodox 2014″. Acesta are scopul de a sprijini “casatoriile” homosexual
    http://www.antena3.ro/externe/calendarul-ortodox-face-valva-pe-internet-asa-zisi-preoti-romani-in-ipostaze-provocatoare-233802.html

    Apreciază

    • o oarecare said, on noiembrie 6, 2013 at 4:28 pm

      Nu mai stiu pe ce blog am cititi in urma cu aproximativ un an ca urmeaza o mare campanie de denigrare a preotilor, cu scopul de a indeparta lumea de biserica. Asadar, saracii impostori ataca furibund Biserica in cel mai josnic mod. Apoi se vor preface revoltati de prestatiile preotilor pentru a atrage opinia publica intr-un joc murdar. Sa fim rezervati in comentarii impotriva preotilor, caci un vesmant preotesc nu costa, totusi, atat de mult! Cine vrea sa joace teatru si-l cumpara si gata!

      Sa avem discernamant si sa nu uitam sa ne plangem si mortul nostru, adica sufletul nostru, dupa cum ne sfatuieste parintele Proclu. Cu noi este Dumnezeu.

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 7, 2013 at 11:06 am

        Mortii nu se dezgroapa , se fac doar rugaciunile specifice la 7 ani , in biserica sau la cimitir si atata tot .
        Preotul spune cand mortul se da in groapa :”Se pecetlueste mormantul acesta , pana la a doua Venire a Domnului „.Asa se face in Ortodoxia curata .In cazul Sfintilor , Dumnezeu arata prin Revelatii unor drepti , sau cu anumite semne , ca in locul respectiv , este un sfant .(cazul sfantului „necunoscut „de la manastirea Neamt ,
        ulterior stabilindu-se ca ar fi Sfantul Paisie Velicicovski )si a altora .
        Nimeni nu comenteaza la articol , un subiect important pentru Ortodoxie , acesta cu dezgroparea mortilor .

        Apreciază

  2. Iones said, on noiembrie 6, 2013 at 12:39 pm

    Raport alarmant al ONU: Vom muri de cald, de foame si in saracie
    http://www.ziare.com/mediu/incalzire-globala/raport-alarmant-al-onu-vom-muri-de-cald-de-foame-si-in-saracie-1266333

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 7, 2013 at 10:56 am

      Vom muri de chemtrails.

      Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 7, 2013 at 2:08 pm

        Asa este Maria exista la sfarsitul inmormantarii o rugaciune in care preotul facand cruce asupra mormantului spune ca pecetluit sa fie mormantul pana la Obsteasca Judecata. Se accepta deshumarea mai mult din cauza lipsei de spatiu pentru cimitire.

        Apreciază

  3. geo said, on noiembrie 6, 2013 at 12:50 pm

    Duminică seara, de la ora 20:00, în cadrul Festivalului Adevărul despre daci, va avea loc lansarea cărții GENOMUL UMAN, o carte în care găsiți toate detaliile despre studiul de paleogenetică făcut acum câțiva ani pentru stabilirea originii poporului român. Cu această ocazie veți putea să o cunoașteți pe doamna Dr. Georgeta Cardoș, cea care, împreună cu domnul Prof. univ. dr. Alexander Rodewald, a realizat la Hamburg, în Germania, acest studiu.

    Cartea poate fi cumpărată la Festival iar dacă veți veni și la lansarea acesteia puteți primi și un autograf. În același timp, doamna dr. Georgeta Cardoș va răspunde și la întrebările dumneavoastră.

    Vă reamintesc că în urma acestui studiu s-a constatat că:

    – se constată o continuitate de 3-4-5.000 ani a poporului român pe aceste meleaguri;
    – se constată o înrudire mare a populației actuale de pe coastele Mării Mediterane (Turcia de astăzi) și din nordul Italiei cu populațiile de pe teritoriul României de acum 3-4-5.000, lucru care vorbește despre originea tracică și prototracică a acestor populații moderne din Turcia (turcii albi cu ochi albaștri) și Italia;
    – se constată o înrudire genetică consistentă între populațiile de astăzi ale României și Bulgariei, ceea ce dovedește rădăcinile traco-geto-dacice comune ale populației celor două țări. Să nu uităm că Regii geto-daci Dromihete și Burebista stăpâneau pe ambele maluri ale Dunării, atât în România, cât și în Bulgaria de astăzi!
    Ca o completare la ultima concluzie, vreau să precizez că în Bulgaria, din punct de vedere genetic, astăzi trăiesc foarte puțini bulgari autentici, urmașii bulgarilor din vechime. Este bine cunoscut faptul că Împăratul Vasile al II-lea al Bizanțului i-a masacrat pe mai toți bulgarii de atunci, la începutul secolului XI, fiind numit de altfel pentru această faptă Bulgaroctonul, adică omorâtorul de bulgari.
    Prin urmare, deși atât în cazul românilor, cât și în cazul bulgarilor, există urme genetice și anumite influențe rămase de la cei care au trecut sau au stăpânit aceste zone, în decursul vremurilor, atât la nord cât și la sud de Dunăre s-a păstrat o consistentă populație de origine traco-geto-dacică ce a rezistat până astăzi.

    http://danielroxin.blogspot.ro/2013/11/cartea-genomul-uman-despre-studiul-de.html

    Apreciază

    • Prahovean said, on noiembrie 6, 2013 at 5:23 pm

      Eu îl știu pe Daniel Roxin ca un propagator al neopăgânismului. Din patriotism prost înțeles putem cădea în alte rătăciri…

      Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 6, 2013 at 3:37 pm

      pai asta de e cica cu monitorizarea asta nici nu stie ce e ala fascism, da’ face el o treaba 🙂

      Apreciază

      • Cosmin said, on noiembrie 7, 2013 at 12:13 am

        Mda,

        Aruncati o privire la rubrica „Contact autorul” si trageti singuri concluziile. Chiar merita sa ne batem capul cu de astia?

        Oricum, e interesanta optica lui michiduta al cu site-ul lui.

        Apreciază

    • pr bogdan said, on noiembrie 6, 2013 at 5:47 pm

      Citez: „Pozând în patrioti înfocați acești naționaliști militează pentru intoleranta, ura de rasa, anarhie și respingerea oricărui element care nu se încadrează in schemele lor de viata. Exploatând drepturile cetățenești pe care le au si pentru a își impune punctul lor de vedere, ultra -naționaliștii şi extremiștii sunt gata să perturbe, să atace și să distrugă viață celor care nu le împărtășesc opiniile si modul de viață degradant speciei umane şi îndreptat împotriva rasei umane în aspectul multi rasial multi cultural şi multi religios„.
      Citisem în urmă cu câteva luni pe yahoo că sunt angajați de către autorități israeliene tineri pe bază de bursă care să urmărească și să contracareze în mediul virtual idei nefaste intereselor evreiești: problema antisemitismului, a holocaustului, a criticării războaielor inițiate de ei, etc.
      O întrebare firească ar fi: de ce autoritățile noastre nu preiau exemplul și nu promovează și ei un naționalism aidoma, moderat, care să nu fie degradant speciei umane? Răspunsul e simplu și-l știm cu toții: e mai ușor să nu pomenești această noțiune care, se pare, stârnește dezbateri vii și, noi știm, conducătorii noștri caută pacea (think happy thoughts).

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 7, 2013 at 10:54 am

        „De ce autoritatile noastre nu preiau exemplul si nu promoveaza si ei un nationalism aidoma ?”
        Pentru ca autoritatile noastre sunt evrei , tara este in mana evreilor , cumparata bucata cu bucata , evreii conduc lumea , iar conducatorii nostri sunt in slujba evreilor si a masoneriei .
        Conducatorii nostri nu „cauta pacea „, cauta slava desarta , banii , functiile , puterea absoluta , fac orice pentru bunastarea lor si nu a poporului .Sunt in mana lui Antihrist , sunt vanduti diavolului .
        Acestia sunt conducatorii nostri , slugile lui Antihrist , in biata noastra tara !
        Parca nu poti trece cu usurinta peste un asa adevar .

        Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on noiembrie 7, 2013 at 7:11 am

    si cel ce semnezi cu „pr Bogdan ” nu esti Preot ci un slujitor spurcat al ocultei
    daca ai fi fost Preot te vedeam cu o haina cum o are duhovnicul meu -haina preoteasca stralucind

    asemeni mi s-a spus in martie anul acesta si s-a intamplat intocmai
    un Batran asemeni ca unul din Sfintii Apostoli ma instiintat ” va fi Sfanta Impartasanie doar pina pe 25 septembrie ”
    nu am spus acestea facand valva am lasat sa vedem ce va fi dupa 25 septembrie adica de mutarea Sfantului Ioan Evanghelistul la cer
    si intr-adevar pe 26 septmbrie 2013 a fost adunatura sau troaca fiarei numita cmb reunita unde era prezenta si BISERICA ORTODOXA Romana
    de asta am spus si spun iarasi IESITI din adunatura fiarei numita cmb CA SE IA SFANTA LITURGHIE LA CERURI si VA FI JERTFA NOASTRA adica PRIGOANA CA JERTFA ADUSA Inaintea DREPTULUI JUDECATOR
    Ma Credeti sau nu ma credeti CUVINTELE ACESTEA VOR STA MARTURIE CA V-AU FOST SPUSE
    Si dac Vreti a duce Lupta sa ducem, LUPTA CEA DREAPTA
    UNITI si CU SFANTA CRUCE INALTATA pe acest pamint de la Nistru pin’la Tisa
    doar asa vom putea razbi impotriva fiarei
    iar in lupii piei de oaie demascati si nu ploconiti in fata lor spre pierzarea noastra ca Natie si popor
    amin.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 7, 2013 at 7:59 am

      crestinul ortodox

      Te-am mai intrebat eu de vorba, dar ai ocolit raspunsul. Acum ori nu-l vei mai ocoli, ori nu-ti voi mai aproba comentariile.

      Asadar, dezvolta te rog spusa ta:

      asemeni mi s-a spus in martie anul acesta si s-a intamplat intocmai
      un Batran asemeni ca unul din Sfintii Apostoli ma instiintat ” va fi Sfanta Impartasanie doar pina pe 25 septembrie ”

      Cu detalii despre Batran. Si cine zici tu ca esti sa-ti vorbeasca Batranii pana la ce data va mai fi Sfanta Impartasanie.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on noiembrie 7, 2013 at 8:50 am

        ti-am raspuns deja …nu are sens sa dezvolt ca nu esti duhovnicul meu si nici acest sistem ce sta sub semnul fiarei nu ma determina de a face spovedanie ca in fata lui HRISTOS
        asemnei cei ce slujesc sistemul fiarei stiu foarte bine de acestea
        candva prin luna martie am spus insa …
        TOT CE AM SPUS A FOST DE A ARATA LUMINA spre risipirea intunericului , LUMINA Cea Intru ADEVAR ca sa stiti
        si parintele Elpidie asemeni v-a spus dar TOT NU VRETI A CREDE
        insa pina atunci cand
        Ma Credeti sau nu ma credeti CUVINTELE ACESTEA VOR STA MARTURIE CA V-AU FOST SPUSE si Aratate
        DOAMNE Ajuta pentru Lupta Cea Dreapta si pe fata ..nu pe ocolisuri
        amin.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on noiembrie 7, 2013 at 9:18 am

        iar cei ce slujesc fiara antihristica ma refer la informatiile ascultate si turnate …adica securitatea
        pirn aceasta slujire nu fac decat a ingenunchea si mai mult acest popor spre marginea prapastiei iNSA avem Aparatori Nevazuti si NEDOBORATI pe acest pamint si informatia nu inseamna numai folosirea instrumentelor fiarei
        adica
        vorbit la telefon
        scris pe calculator
        si uneori chiar si
        spovedania la popa turnata la sri
        de asta am spus imi sunt aratate asa cum sunt in ADEVAR spre Slava LUi DUMNEZEU
        amin.
        ps si de astazi incepand
        chiar nu am sa va mai deranjez cu ADEVARUL pe care vi l-am spus

        Apreciază

    • pr bogdan said, on noiembrie 7, 2013 at 8:43 am

      Eu n-am scris pe aici ca să jignesc și nici nu te-am jignit, dar ăsta-i omul când își dă arama pe față. Dumnezeu să te ierte și să-l ierte și pe cel care ți-a aprobat comentariul. Suntem departe de a ne numi ortodocși cu astfel de ieșiri. În fine, cred că ar trebui păstrat un minim de bun simț (în duh ortodox) în scurtele discuții ce se ivesc pe net în general. Apropo, ți-ai dat seama că sunt un slujitor spurcat al ocultei înainte sau după rugăciunile de dimineață?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.