SACCSIV – blog ortodox

CAND SOCIETATEA SE STRICA EA VA NASTE MONSTRII: Mama si tata au planuit sa-si abuzeze sexual copiii inca inainte de a se naste! Apoi si-au gasit anturaje cu stricati pe masura lor. CAT DE MULTI SUNT CEI CA EI?

Posted in copii by saccsiv on octombrie 1, 2013

Niciodata nu poti zice ca ai aflat despre cel mai monstruos lucru. A existat, exista sau va exista ceva cu mult mai oribil …

Iata ce aflam din articolul Mom, dad planned child sex abuse before kids were born:

Jonathan și Sarah Adleta au fost condamnați în Orlando, ei riscă să- şi petreacă viaţa în închisoare.

Copiii lui Jonathan şi Sarah Adleta au fost condamnati la o viaţă plină de cruzime perversă înainte chiar de a se naşte.


Jonathan Adleta, un fost ofițer de marină, îşi imagina ziua în care ar putea avea o relaţie sexuală cu fiica sa. După ce Sarah Adleta a ramas insărcinată având o fetiţă, el i-a promis că se va căsători cu ea doar în cazul în care ar fi fost de acord să îl lase să-şi realizeze această dorință. Când cei doi au avut şi un fiu, Sarah Adleta s-a așteptat să aibă contacte sexuale şi cu el.
Într-o sală de judecată federală din Orlando, în această săptămână, procurorii și martorii au descris, cu detalii tulburătoare, exploatarea atroce și abuzul pe care copiii mici ai cuplului le-au îndurat din partea părinților lor – chiar și după ce aceştia au divorțat.
Jonathan Adleta şi-a trăit visul până în martie, atunci când FBI-ul a primit informaţia cum că fosta sa soţie de 29 de ani comunica cu un bărbat din Carolina de Nord, care a fost arestat sub acuzația de întreţinere de relaţii sexuale cu copii.
A fost momentul în care autoritățile federale au demarat depistarea unei reţele naţionale de abuz sexual, care a culminat cu condamnări pentru ambii părinți – și ar putea însemna pentru Jonathan Adleta de 25 de ani condamnarea la închisoare pe viaţă.
Sarah Adleta, studentă la Universitatea Central Florida, a pledat vinovată în luna mai cu privire la două acuzații de exploatarea sexuală a unui minor. Ea riscă între 15 şi 30 de ani de închisoare federală și sentinţa va fi pronunţată luna viitoare. Joi, membrii juriului l-au găsit pe Jonathan Adleta vinovat cu privire la două capete de acuzare pentru acte sexuale cu copii. El va fi condamnat în decembrie și riscă între 10 ani şi închisoare pe viață.
Acuzațiile împotriva lui provin de la abuzul care a avut loc în luna decembrie, când Sarah Adleta și cei doi copii ai cuplului au plecat la casa lui din Oklahoma pentru ca acesta sa poată întreţine relaţii sexuale cu fiica sa.
Dar pentru a derula povestea familiei Adleta, procurorii au fost nevoiţi să o ia de la început.
În pledoaria de deschidere, Procurorul asistent Karen Gable l-a caracterizat pe Adleta ca fiind un tată cu “apetit sexual” pentru propria lui fiică.
Sarah Adleta a mărturisit că, atunci când a început sa se întâlnească cu Jonathan în 2008 – ea locuia împreună cu familia ei în Oviedo și el într-un apartament în zona Goldenrod – el a început să-i arate povestiri despre tati si fiice care fac sex, pentru a-i evalua interesul despre astfel de situaţii.
Fiica lor s-a născut în martie 2009, și Sarah Adleta a rămas însărcinată cu fiul lor, nu mult timp după aceasta.
Sarah Adleta, care a depus mărturie timp de mai multe ore în această săptămână, purtând hainele portocalii ale inchisorii municipale, a declarat că iniţial s-a împotrivit acestei idei crezând că Jonathan Adleta îşi va pierde interesul cu timpul.
Dar ea îl iubea, avea nevoie de stabilitate financiară și a hotărât că va face orice pentru a nu-l pierde, a mărturisit ea juratilor.
Gable a comunicat juratilor că membrii cuplului au făcut sex cu copiii lor ca parte din planul lor parental.
S-au căsătorit în 2010.
Puşcaşul marin a fost trimis în Afganistan, și, când s-a întors, familia s-a mutat în California, unde a fost lăsat la vatră. Şi astfel, a spus fosta lui soţie, el a avut în continuare contacte sexuale cu copiii.
La sfârșitul anului 2011, Jonathan Adleta a înaintat actele de divort, iar Sarah Adleta mai târziu s-a întors la Central Florida. Dar, chiar și cu mii de kilometri între ei, ea a permis fostului ei soț să continue să o abuzeze pe fiica lui, prin intermediul programului de videoconferinţă de pe Skype.
În primăvara anului 2012, Jonathan Adleta şi-a găsit o nouă iubită, care a fost de acord să îl lase să abuzeze de fiica ei.
Prietena, Samantha Bryant, 23 de ani, – o mamă din Texas cunoscută pe un site de matrimoniale – a mărturisit în această săptămână că a privit cum Jonathan Adleta i-a molestat fiica. În cel puţin o ocazie, ea a fotografiat abuzul.
Bryant, care a fost vizibil agitată și a plâns pe parcursul mărturiei sale, a declarat că Jonathan Adleta a rugat-o să scrie povești de tip fantezist despre el întreţinând relaţii sexuale cu fiica lui şi cu fiica ei. Ea a făcut-o. Şi de asemenea a fost de acord când i-a cerut să facă sex cu fiica ei.
Bryant a fost în cele din urmă acuzată și a pledat vinovată pentru constrângere sexuală asupra propriei fiice şi pentru că a permis lui Jonathan Adleta să abuzeze sexual de ea.
În decembrie, Bryant și cei doi copii ai ei au petrecut Crăciunul în Oklahoma cu Jonathan și Sarah Adleta și cu cei doi copii ai lor. Sarah Adleta a spus juratilor ca acolo, fostul ei soț a abuzat sexual de fiica lor în dormitorul său și a chemat-o sa privească.
Sarah Adleta, care a fost lipsită de emoții pe parcursul unei mari părţi din marturia sa, a început să se poticnească în timp ce povestea la ce a fost martoră.
“Părea foarte rezistentă”, a spus ea referindu-se la propriul copil, adăugând că a fost “foarte supărată” și “speriată.”
Dar Sarah nu si-a ajutat fetiţa care plângea.
Săptămâni mai târziu, după ce ea şi copiii s-au întors la Oviedo, Jonathan Adleta a sugerat că fosta lui soție ar trebui să găsească un alt bărbat care să abuzeze de fiica lor, astfel încât ea să se obişnuiască cu actele sexuale, pentru a nu mai fi speriată în viitor.
In acest timp, Sarah Adleta comunica cu Aaron Dixon, un bărbat din Carolina de Nord, care mai târziu a fost arestat sub acuzația de sex cu un copil într-un caz fără legătură cu cel prezentat mai sus. Ea a spus juratilor că întreţinea acte sexuale cu copiii în timp ce Dixon îi privea pe Skype.
În încheierea argumentaţiei de joi, Gable a povestit juratilor că, ultima dată când cei doi Adleta au vorbit, au discutat despre posibilitatea ca Sarah Adleta să o ducă pe fată la Dixon cu care să întreţină relatii sexuale.
Lui Jonathan Adleta, a spus procurorul, i-a placut ideea.

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:41 pm

    S-a mai prezentat la emisiunea Oprah, in urma cu 3-4 ani, cazul barbatului abuzat sexual de mama alcoolica.

    Mama lui singura era alcoolica si se prostitua. A inceput sa-l abuzeze sexual de pe la 9 ani. Il soma s-o satisfaca sexual. El credea ca e normal si asa procedeaza toate mamele cu baietii lor. Apoi a inceput sa-l ofere clientilor. Cand a oferit-o si pe fiica, el a dat-o la o parte si s-a oferit in locul ei. Vreo 2 ani a tinut abuzul, apoi si-a luat sora si a fugit de acasa.

    Full Episode: Raped by His Mother Video

    http://www.oprah.com/oprahshow/Full-Episode-Raped-by-His-Mother-A-Victim-Comes-Forward-Video_1

    Apreciază

  2. marian said, on octombrie 1, 2013 at 11:41 pm

    Ce sa comentezi la asa ceva? Satana a intrat adanc in constiinta indivizilor. Am vazut acum niste ani un film facut de catre un englez, ceva despre o insula, parca, Gersey(?), o insula superba in apropierea imediata a insulei mama care e anglia. Ei bine, acolo, existase un sanatoriu pt boli neuropsihice ale micutilor, un internat, ceva tenebros, catuse legate de tavan, sange care stropise faianta… Autorul documentarului fusese un intern al unei atari institutii, gen camin de copii orfani. Ne povestea ca scapase ne-abuzat dar ca, ceilalti care fusesera abuzati, la randul lor au devenit autori de acte de pedofilie.
    Sa mai reamintim ca blestemata uniune contra-Bunului Dumnezeu isi propune imblanzirea legislatiei legate de pedofilie? Olanda e la conducerea campaniei…
    Vino Doamne si termina cu omenirea asta de netrebnici!
    Simplul, sau, poate ca, DE LOC SIMPLUL, fapt ca suntem contemporani, ma face sa simt vinovatie.

    Apreciază

  3. cristina said, on octombrie 1, 2013 at 11:49 pm

    Nu societatea naste monstri,ci SOCIETATEA AMERICANA,naste monstri,pt ca acolo este locul de unde s-au propagat in lume;DESFRAUL,INCESTUL,PROSTITUTIA,TRAFICUL SI CONSUMUL DE STUPEFIANTE.ECUMENISMUL,BOMBA ATOMICA,CIPURILE RFID,MAFIA,MANDRIA DE SINE,AVARITIA,DOLARUL,MASONERIA,FMI,ILLUMINATI,OCULTA MONDIALA,SATANISMUL,intr-un cuvant este tara care este sub dominatia Satanei si care face lucrarea Satanei pe tot globul.Care este istoria SUA,unde sunt eroii SUA ,ce istorie are SUA ,ce fapte istorice are SUA ? Pai de fapt nu are istorie,mai deloc,eroi nici atat,iar de fapte itorice ,ce sa mai vorbim.Filmele western ,ne arat foarte bine,cum a luat nastere SUA si cam ce amestecatura de natii este acolo;oare chiar exista natie americana;Nu,nu exista,pt ca acolo este asa o corcitura de gene umane,incat nici ce ADN,poate sa aiba din asemenea incrucisari,asa ca nu ma mira faptul ca ajoritatea psihopatilor si deviatilor mintali se gasesc acolo.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 12:45 am

      Da hai sa ii judecam pe altii ca noi sintem perfecti…Au si americanii lucruri pentru care merita sa fie admirati si lucruri pentru care nu merita sa fie admirati…dar adevarata lucrare a satanei este facuta cu buna stiinta doar de sionisti….restul neamurior lumii o fac mai mult sau mai putin in necunostinta de cauza…adica sint spalati pe creier sau indoctrinati daca vrei.

      Apreciază

    • Anda said, on octombrie 2, 2013 at 12:48 am

      Pedeapsa capitala atat am de spus . Monstrii astia nu se opresc nici daca stau 30 ani in puscarie.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on octombrie 2, 2013 at 8:29 pm

        Ba poate s-ar opri daca ar realiza ce fac, crezi ca va exista om caruia sa nu-i para rau pentru ce a facut dupa judecata de apoi? Numai ca noua ni se cere sa ne castigam sufletele ACUM si AICI!

        Apreciază

    • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 3:57 pm

      cristina ,
      Mai corect decat ce ai spus tu aici , nu se poate .
      America , tara tuturor desertaciunilor . Cu un popor format din nimic , fara istorie , cultura , civilizatie , credinta ,de aceea vor sa distruga identitatea nationala a altor state cu o veche istorie si cultura .

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on octombrie 2, 2013 at 8:28 pm

      Frate, nu inteleg de ce unii comentarti de parca nu ati sti cine se afla in spatele industriei pornografice? Evreii si tatal lor satana.

      Apreciază

  4. tataia said, on octombrie 2, 2013 at 12:46 am

    @ saccsiv. Frate Vasile am terminat ceea ce m-ai rugat.

    Apreciază

  5. intelepciuneasfintilor said, on octombrie 2, 2013 at 1:06 am

    Saccsiv, de ce oare presa noastra ignora ce se intampla in SUA?http://amanpour.blogs.cnn.com/2013/10/01/is-america-a-failed-state/

    Inchiderea guvernului SUA pe 1Octombrie este evenimentul pentru care s-au pregatit elitele si care poate declansa revolte. Exact ce-si doresc pentru a declansa stare de urgenta si sa intre in vigoare legile lor dictatoriale.

    Apreciază

  6. Bogdan said, on octombrie 2, 2013 at 3:59 am

    Sportul acesta incestuos deriva prin ramificatie din prostitutie si este demult generalizat in toata lumea occidentala inca de la sfarsitul anilor 70 dupa ce revolutia sexuala producea primele efecte secundare si primele victime colaterale. Multe nemtoaice, suedeze dar mai ales americancele au fost deschizatoarele de drum ale sexului cu propri copii apoi si cu ai altora. Si cele mai multe sunt bine mersi deoarece nu le-a intrebat nimeni de sanatate darmite sa fie pedepsite. Ele mai ales dupa divorturi obisnuiau sa-si violeze baietii si sa perpetueze aceste practici in mare secret si bine ferite de ochii lumii. Reflexele din viata de curvasarai le aplicau practic baietilor lor minori pe care initial ii mastrubau apoi faceau sex pur si simplu cu ei, Cronologic, sub influenta acest desfrau incestuos matern de abia apoi a intrat in scena etapa pedofiliei de pe la sf. aniilor 80- 90 cu relatii sexuale intre barbati si minore, fenomen mult mai vizibil social din 2 motive 1 fetele, spre deosebire de baieti sunt guralive si povestesc 2. certurile din gelozie sau pe motive de bani, minorele santajand de obicei, barbatii cu inchisoarea. Din aceste motive au fost cunoscute. mediatizate si de regula pedepsite doar relatiile barbatilor cu minore desi statistic vorbind coneseurii spun ca incestul si pedofilia practicata de femei cu fiii lor sau cu baieti minori si cu barbati foarte tineri e un fenomen sexual subteran mult mai extins. Din pacate acest viol ascuns din partea unor femei trecute de prima tinerete l-au cunoscut chiar si pusti romani ajunsi la studii cu burse pe mana unor elvetience, nemtoaice, etc care s-au dat la ei si de care cu greu s-ai putut descotorosi. Cei mai multi nu vorbesc despre aceste patanii din rusine. Cam asta e adevarata istorie a incestului contemporan pe scurt de la cauza la efecte.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 11:14 pm

      Nu stiu cit de dese au fost relatiile incestuoase intre mame si fii acestora, stiu insa ca pedoflia este ridicata la rang de arta in romanul scriitorului rus Vladimir Nabokov, Lolita. Este adevarat ca in „Lolita” nu este vorba de un incest real, protagonista fiind de fapt fiica adoptiva a alter-ego-ului scriitorului pe nume Humbert Humbert.

      Apreciază

  7. i c said, on octombrie 2, 2013 at 9:41 am

    nici nu am putut sa citesc tot.e infiorator!
    nici nu am ce sa comentez,ce as putea spune!doar imi fac cruce si vreau sa uit.

    Apreciază

  8. Aurora said, on octombrie 2, 2013 at 8:05 pm

    Este strigator la cer, aproape imposibil de comentat asa ceva. Si totusi astfel de lucruri monstruoase se intampla. In America si peste tot in lume. Si noi avem pedofili incestuosi, sa nu uitam cazul Beniamin Jian, cel care a marturisit ca daca nu ar fi fost arestat, ar fi abuzat de proprii copii. Lucrurile acestea sunt vechi. In urma cu vreo 20 de ani am dat peste o carte a unei scriitoare americane, Pearl Buck, laureata a premiului Nobel. Se numea „Curcubeul”, „Rainbow” in original. Nu cred ca a fost tradusa in romaneste, Eu am citit-o (nu in intregime, caci la un moment dat m-am oprit) in franceza. Era vorba despre America anilor ’70. Am abandonat lectura cand am aflat ca o adolescenta isi dorea in secret sa aiba prima experienta sexuala cu tatal ei, dar si el dorea acest lucru, scriitoarea prezentand acest lucru ca pe o dorinta fireasca a oricarei fete tinere. Nu mai stiu daca actul incestuos a avut loc, am aruncat imediat cartea. Un alt scriitor super-desfranat , Henry Miller descrie in una din cartile sale cum undeva in Paris, un tip trecut de prima tinerete, libidinos si intretinut de amici, vana fetite pt. a le abuza. Pana aici am suportat sa citesc, dar am dat peste un pasaj in care o mama tanara l- a zarit in fata unei vitrine si intre ei a avut loc un schimb de priviri in care mama i-a promis sa i-o dea pe fetita ei s-o duca intr-o camera de hotel. Femeia aceea nu cerea bani pentru copila, i-o oferea pur si simplu pedofilului. Se intelege ca am aruncat repede si aceasta carte. De atunci nu mi-au mai picat in mana astfel de spurcaciuni, m-a ferit Dumnezeu.
    Cred ca aceste deviatii provin de la pacate de la ascendentii lor, parintii vazatori cu duhul ar putea sa ne explice cum s-au petrecut aceste ”mutatii” la nivelul ADN-ului lor. Ceva imi spune ca super-desfranarea vine si din continuarea relatiilor sexuale intre soti dupa ce femeia a ramas insarcinata, dar cred ca este importanta si ziua in care au fost zamisliti, in cazul cand a fost duminica sau in sarbatori mari, urmasii pot iesi cu mari handicapuri.

    Apreciază

    • marian said, on octombrie 2, 2013 at 9:20 pm

      @Aurora, nu mai tin minte in care an am citit ceva. Calinescu ar fi spus ca, el nu citea carti, ci, numai autori si literaturi. Evident, nu sunt vreun element de comparatie pt Calinescu, dar, din bezna mea iti spun sa incerci a citi Protocoalele Inteleptilor Sionului. Incearca sa vezi si The Century Of The Self, pe You Tube. Sigur vei intelege ca, pentru a cladi spurcaciune, trebuie argumente de ordin estetic, filozofic. Nu intamplator vedetele sunt teribil de desfranate pana la exhibitionism… Poate gresesc, dar, asa vad din universul ignorantei mele…
      Iertare!…

      Apreciază

  9. marian said, on octombrie 2, 2013 at 9:11 pm

    In america, la fel ca si in URSS, s-au desfasurat gigantice experimente de inginerie sociala, INSA, NU DIN AMERICA A PORNIT RAUL, CI, DIN CIVILIZATA ANGLIE CU TOT SATANISMUL EI VECHI DE SECOLE, SATANISM IMPLEMENTAT DE JIDANII CARE AU STIUT SA CORUPA. Nici Franta nu e vreo inocenta, la fel si Belgia, Scotia, Olanda, Germania, Norvegia, Danemarca, asta ca sa nu uit de italieni, unguri, austrieci, cehi, etc. In america s-au spart recorduri peste recorduri. Au mintea spalata de cateva generatii bune… Sa ne fie mila de noi si de ei.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 11:20 pm

      100% de acord cu tine. Vad ca pe acest blog sint citeva persoane care sufera de americanofobie severa. Sint la fel de acord cu americanofobia cum sint de acord cu rusofobia. Adica deloc.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 3, 2013 at 5:12 am

        tataia

        In traducere, inca se da vina pe ciocanul care te loveste si nu pe cel ce-l manuieste.

        Apreciază

  10. paul said, on octombrie 2, 2013 at 11:38 pm

    SACCSIV,

    TREBUIE SA VEZI NEAPARAT ACEST FILMULET.
    Uluitor: un preot rus spune adevărul despre lumea de azi iar o îndrăcită îi dă răspunsuri
    Dezvaluiri zguduitoare despre U.E. ale unui preot marturisitor ORTODOX

    Apreciază

  11. Aurora said, on octombrie 3, 2013 at 4:39 pm

    Marian, intelept ai vorbit. Protocoalele le-am citit, sa caut The Century of The Self. Multumesc !

    Apreciază

  12. […] CAND SOCIETATEA SE STRICA EA VA NASTE MONSTRII: Mama si tata au planuit sa-si abuzeze sexual copiii … […]

    Apreciază

  13. aniush said, on noiembrie 1, 2013 at 6:24 pm

    Preot rus vorbind impotriva cipurilor. Pai da sigur ca sistemului nu i-a convenit, ce lor le convine ca lumea sa afle adevarul? I-a fost interzis de catre ierarhi sa slujeasca? Inseamna ca si acesti ierarhi faceau parte din sistem (vorbesc de vremea respectiva). A murit de cancer in 2010. Coincidenta? Nu cred.

    Apreciază

  14. aniush said, on noiembrie 1, 2013 at 6:32 pm

    HELP!!!!! Avem mari lipsuri intre preoti. Foarte putini mai sunt la ora asta preoti adevarati cu credinta adevarata. Pe mine Dumnezeu m-a ajutat sa gasesc un astfel de preot duhovnic. Avem mare, mare nevoie de caci suntem adormiti. E plin in jurul nostru de agresiuni din toate partile, de secte, oameni indiferenti…Din ce in ce parca intram intr-un iures tot mai mare. Numai de ne-am opri o data….sa avem taria sa spunem stop, pana aici.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.