SACCSIV – blog ortodox

CIPUL IMPLANTAT – VOCILE DIN CAP si SUNETELE DIN URECHI. Video si audio: victime descriu efectul nefast al implantului cu cip …

Posted in CIPURI, IMPLANTURI by saccsiv on iulie 9, 2013

   Iata si ce putem citi in articolul O femeie descrie efectele implantului cu cip, pus împotriva voinței sale:

O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului. Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine. Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli? Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.

   Comentariu saccsiv:
   Ascultati va rog si:
Radio interview of three Victims of Torture with microchips

   Nu stiu daca cei cu atacurile armate in scoli erau cipuiti. O problema insa sigur aveau:

Antidepresivele creaza monstrii: tinerii occidentali care ucid in masa au un element comun …

Tagged with: , ,

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID 666 said, on iulie 9, 2013 at 1:46 pm

    COPILUL TREBUIE INVATAT DE MIC CU DICTATURA ELECTRONICA

    ,,In cadrul lectiilor legate de utilizarea computerului, elevii vor fi invatati la varste mult mai fragede despre securitatea pe Internet, inclusiv despre cum sa isi protejeze datele personale”.

    http://www.ziare.com/europa/marea-britanie/educatie-in-marea-britanie-copiii-de-cinci-ani-vor-invata-fractii-si-programare-1245201#comentarii

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 9, 2013 at 5:07 pm

      Aici exagerezi…noi nu folosim computerul? O fi instrumentul diavolului dar il folosim. Ti-ar place ca cineva sa iti fure identitatea si sa posteze pe aici timpenii cu nick-ul si avatarul tau? De aia e bine sa stii sa te pazesti…Sincer vad doar doua variante. Ori renunti la calculator si internet de tot, ori inveti sa il folosesti in asa fel incit sa nu il virusezi si sa nu te hackereasca nimeni. Vrem nu vrem acei copii vor folosi calculatorul si internetul…deci ar fi bine sa fie invatati cum sa se fereasca de pericolele online.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 9, 2013 at 11:05 pm

        Ideea era alta. Copilul trebuie sa stie de mic ce-i aia tableta, sa nu mai stie de caiet, sa uite sa scrie de mana. Copilul trebuie sa stie cum sa cumpere on-line cu cardul, adica lumea fara bani.

        Apreciază

    • minionita said, on iulie 10, 2013 at 12:51 am

      A luat cineva in calcul faptul ca un club pt gay inseamna discriminare atata vreme cat nu exista cluburi pt.heterosexuali?

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:28 am

        Exista, nu exista pentru noi este prea putin important…oricum nu avem ce cauta in cluburi..acestea sint templele diavolului. Uite de ex eu ma duc la o clienta…si cineva, pentru a-mi face mie reclama ii spune acelei cliente ca eu am facut toata sonorizarea la un foarte cunoscut club din capitala. Fals dar era o mica minciuna pentru a-mi crea mie o anumita imagine…Eu de-adevaratelea avusesem ceva de lucru la acel club dar nu in domeniul sonorizarii..aria mea de expertiza este intr-un domeniu asemanator dar nu sint totusi inginer de sunet.

        Respectiva a retinut insa ca eu sint inginerul de sunet de acolo si incepuse sa ma intrebe tot mereu: „Cind mai mergi in club?” „Miine seara e deschis clubul” La care eu i-am raspuns…eu nu merg decit in afara orelor de program al clublui (adica ziua, cluburile fiind deschise noaptea) Si doar daca sint probleme de ordin tehnic cu sistemele pe care le intretin eu…altfel eu chiar nu bat cluburile. La care respectiva a facut niste ochi mari si m-a intrebat pe un ton care aducea a repros: „De ce?” La care eu i-am raspuns sec: „Pentru ca prefer sa merg la biserica”. De prisos sa spun ca s-a uitat si mai ciudat la mine.

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 9, 2013 at 3:05 pm

      astia sunt slugoii antihristului si ai fiarei antihristice
      prin acestia „zbiara „dracii pentru pierderea Acestui Neam si pentru aruncarea in iad a cat mai multe suflete

      Apreciază

    • minionita said, on iulie 10, 2013 at 12:53 am

      Cine e mascariciul asta si ce a facut la viata lui in afara de emisiuni de 2 bani?

      Apreciază

    • Irina said, on iulie 12, 2013 at 6:17 pm

      Da pai cam asta o sa ne astepte daca le acceptam. Si prin intermediul actelor cu cip putem fi urmariti, dar nu putem fi si torturati. Sa luam aminte si sa trimitem la cat mai multi acest articol poate vor intelege ce se intampla.

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 9, 2013 at 2:15 pm

      Oamenii au ajuns intr-un hal fara de hal…Telefoanele mobile care le iradiaza creierele ii fac sa nu mai fie capabili de a gindi.

      Apreciază

    • adi said, on iulie 9, 2013 at 3:32 pm

      Articol tendentios cel din academiacatavencu, vor sa-l transforme pe Sfintul Parinte Iustin Pirvu in ceva asemenea unui luptator din jihad-ul islamic.S-a ofuscat ziarista ca de ce i-au cintat maicutele „Sfinta tinerete legionara” !? Pai ce era sa cinte daca in tinerete a fost legionar ?Pentru mine este o mindrie faptul ca a existat Legiunea Arhanghelul Mihail la noi in tara , doar legionarii au mai putut stirpi cit au putut fiara bolsevica.In ce hal au ajuns „jurnalistii” de la noi spalati in ultimul hal pe creier(sau poate platiti?), cei care l-au cunoscut pe Sfintul Iustin Pirvu pot sa certifice ca nu era un om al extremelor dar a fost un luptator adevarat impotriva ecumenismului , al cipurilor ,biometriei un adevarat stilp al Ortodoxiei.Sfinte Parinte roaga-te din cer la Dumnezeu pentru noi pacatosii!

      Slavit sa fie Domnul!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 9, 2013 at 4:10 pm

        in veci
        Amin!

        Apreciază

    • tataia said, on iulie 9, 2013 at 5:03 pm

      Tendentios? Mai degraba as spune ca cei de la Academia Catavencu sint niste nemernici!

      Apreciază

      • mircea.v said, on iulie 9, 2013 at 10:53 pm

        Referitor la academia catavencu, stiu foarte bine un caz (acum vreo 10 ani), in care o persoana era oaia alba si alta persoana era oaia neagra. Ei bine, nici mai mult nici mai putin, ziaristii astia de 2 lei, au prezentat oaia alba ca fiind neagra si invers. Cu detalii, investigatii… Pina atunci cand vedeam atatea detalii si munca de investigatie si… ziceam, ca da dom’le, asa e, ia uite ce documentati sant. Din acel moment nu am mai citit un rand din academia catavencu. Culmea, „oile” erau cadre medicale, si are unul din ziaristi o problema medicala, si bineinteles apeleaza la „oaia” alba, (ca oaia neagra era vai mama ei si ca om si in plan profesional) care ei o prezentasera drept neagra. N-am mai rezistat si l-am sunat pe asta, ca-l cunosteam, si l-am facut cu ou si cu otet. Nene, sant incredibili. Le lipseste orice urma de moralitate si bun simt.

        Apreciază

  2. Cristian said, on iulie 9, 2013 at 3:12 pm

    „Masoneria si sportul n-au de-a face”
    Nicolae Cristescu despre el insusi l preluarea Rapidului

    „Sunt un om de afaceri. De 10 ani sunt consilier la Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului. Am fost si inspector OSCE, observator, la alegerile din Republica Moldova. Nu mi-a placut sa ies in fata. Va spun clar, vrem sa facem lucruri de elita” – Nicolae Cristescu

    „Sunt mason. Dar masoneria e o organizatie mult prea serioasa si importanta ca sa o asociem cu o activitate sportiva. Chiar m-a sunat Marele Maestru al Romaniei, medicul Radu Balanescu, directorul Spitalului „Grigore Alexandrescu”, dupa toate asocierile cu Rapidul. Prin dumnealui tara noastra va organiza cel mai mare eveniment masonic planetar, care se tine o data la 7 ani si reuneste toti marii maestri din lume” – Nicolae Cristescu.
    A petrecut o ora si jumatate cu Vladimir Putin la Moscova

    „Am petrecut o ora si jumatate cu Vladimir Putin la Moscova. Masoneria nu are legatura cu Rapid, cu sportul. Cand masonul Vaida Voievod semna tratatul de Pace la Londra, pentru Romania, o facea strict pe filiera masonica. Uite, mi se zbarleste pielea pe mine cand povestesc” – Nicolae Cristescu.

    intreg articolul aici:

    http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-15153022-farmecul-vietii-schimbat-patronul-cine-sunt-nicolae-cristescu-adrian-zamfir-oamenii-care-preluat-rapidul-george-copos.htm?cfnl=

    Apreciază

    • adi said, on iulie 9, 2013 at 10:04 pm

      Citat al lui Vaida Voievod
      „Masoneria jidovita”

      „În scrisoarea-răspuns la acuzaţiile din Curentul, Vaida Voievod explică opţiunea pentru masonerie prin apelul la patriotism. „Eu am văzut multe în viaţă şi pe toate le-am studiat cu ochii mei, nu din auzite. Am fost şi francmason. Eram cu Ionel Brătianu la Paris şi pentru că majoritatea delegaţilor la conferinţa păcii erau masoni a trebuit, de circumstanţă, să îmbrac şi eu pielea lor. Acolo am văzut că francmasoneria franceză e jidovită, că ea trăieşte în frăţie de cruce cu Moscova şi cu marele capitalism internaţional evreesc”, cita Vaida dintr-o cuvîntare pe care o ţinuse în 1937. Pentru el, intrarea în masonerie fusese, de fapt, doar un mijloc de a-şi servi ţara şi interesele naţionale.”
      Cristescu e bolnav mintal isi cauta cu luminarea antemergatori ilustrii cu care sa se evidentieze cumva.I se zbirleste parul pentru ca stie ca vine infricosatoarea Judecata.Ma bucur ca Vaida Voievod nu a ramas intre acesti nemernici de masoni, a constientizat cine sint ei cu adevarat nu cine se pretind.
      sursa http://www.ftr.ro/vaida-voievod-un-mason-pentru-patrie-3488.php.

      Apreciază

    • Barna Ancuța Fibia mele said, on septembrie 4, 2017 at 9:36 pm

      Bună seara.. În sms Dumneavoastră am văzut ca sunteți consilier pt dreptului omului.. Mai exact am o problema extrem de grava.. Am un cip implantat în organism și îndur chinuri și torturi extrem de grave.. Nu știu unde sa apelez pt identificarea acestui micro cip.. Am nevoie se ajutor urgent.. Îmi este viata pusa în pericol extrem și al familiei mele.. Am acest cip de aproximativ 3 ani..Povestea este extrem de trista și tot odată periculoasa.. Va rog din suflet ajutați-mă pt a putea intentifica acest obiect introdus în organism fără constintamantul meu.. Cu scuzele de rigoare va mulțumesc anticipat..

      Apreciază

  3. gabi said, on iulie 9, 2013 at 3:52 pm

    Candva meseria de jurnalist era una onorabila, acum daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa citesti „presa” sau sa te uiti la tv te apuca groaza. Agramati, autosuficienti, subtieri in cunostinte, rau-voitori, tendentiosi, in cel mai bun caz superficiali, asa este marea masa a lucratorilor acestei bresle. Sunt si exceptii totusi, vezi revista LUMEA. Si mai e si Familia Ortodoxa, acolo sunt ziaristi adevarati, cinste lor!

    Apreciază

  4. cristytepes said, on iulie 9, 2013 at 6:04 pm

    Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

    Apreciază

  5. john said, on iulie 9, 2013 at 7:24 pm

    Preiua un art de pe AIM,doresc sa aflu si parerea voastra:
    „Mă numesc Anca, şi as vrea să împărtăşesc cu dumneavoastră o experienţă pe care am avut-o în noaptea de 29 -30 iunie 2013, în oraşul Vaslui.
    În acea noapte, m-am trezit brusc la ora 2 fără ceva, şi am văzut cum se reflecta pe o porţiune de perete, [venind] de afară, o lumină care semăna cu lumina emanată de o sirenă de poliţie (aveam draperiile trase). M-am ridicat din pat, şi m-am uitat pe geam să văd de unde vine. Peste stradă erau două ambulanţe.
    În următorul moment am ridicat privirea spre cer şi, în partea stângă (nord – vest) am văzut multe lumini strălucitoare. Prea strălucitoare ca să fie stele. Am crezut că nu văd bine, aşa că mi-am luat rapid ochelarii pentru vedere la distanţă.
    Şi da, am văzut bine. Erau mai bine de 15 sfere strălucitoare, dispuse aproximativ unele lângă altele, fără o ordine anume. Nu erau prea departe, dar nici aproape. Şi nu erau sigur stele, pentru că pe lângă aceste sfere strălucitoare erau şi stele, şi nu se comparau ca nivel de intensitate [luminoasă].
    Nu îmi venea să cred! De când îmi doream să îi văd…! De multe ori, noaptea mergând pe stradă priveam spre cer, admiram stelele, şi mă gândeam la fraţii noştri galactici (prefer această denumire decât extratereştri), mă gândeam că poate, poate, o să văd şi eu o navă de-a lor. Şi uite acum… văd nu numai una, ci un adevărat spectacol de sfere luminoase!
    Am luat repede aparatul foto şi am început să filmez. Îmi tremurau mâinile de emoţie…
    La inceput, aceste nave nu se mişcau deloc. Apoi au început să se deplaseze uşor, câte o formaţie de 3, 4 nave sau chiar mai multe, în timp ce restul navelor rămâneau fixe. Precizez faptul că nu se auzea niciun zgomot.
    Unele s-au deplasat paralel cu blocul meu (spre est), altele au trecut aproximativ deasupra blocului meu (sud, sud – est). Am observat că pe măsură ce se îndepărtau de grupul iniţial, lumina lor scădea din intensitate, dar se putea vedea forma lor şi apoi dispăreau.
    Cel mai bine am putut vedea forma unei nave care a trecut chiar deasupra blocului (nu ştiu exact să apreciez distanţa, dar a fost suficient cât să pot vedea clar forma ei). Avea forma ovală, şi avea o culoare deschisă.
    Erau atât de frumoase, de luminoase! Din păcate, de multe ori pierdeam cadrul când filmam, pentru că vroiam să le privesc [direct], în toată splendoarea lor, nu să mă uit la ele prin aparatul foto. Am încercat totuşi să filmez, ca să am o dovadă. În acele momente am pierdut noţiunea timpului, dar cred că a durat totul în jur de 15 minute.
    ransferat [filmarea] pe calculator de pe aparatul foto, am observat că în video navele au o tendinţă de roşu, şi uneori se văd clipind, ceea ce nu era [deloc] aşa în realitate. În realitate erau ca nişte sfere de lumină, foarte strălucitoare, şi nu clipeau deloc”.
    http://roaim.co.nr/?a=articles&p=843
    Iată filmarea acestui eveniment:

    Apreciază

  6. lastun500 said, on iulie 9, 2013 at 8:18 pm

    john extraterestri sant draci, iar draci pot lua orice forma chiar si de nava spatiala si se po deplasa cu viteze uluitoare. Multi parinti zic ca extraterestri sant drac,i asa ca nu te insela cu fenomene dracesti luminoase.

    Apreciază

  7. Maria said, on iulie 10, 2013 at 12:19 am

    Saraca Anca !!! I s-au aratat dracii , nalucirile vremurilor si-au inceput activitatea , pt unii care cred in acestea si s-au departat de Dumnezeu .
    In toiul noptii , in loc sa faca semnul Sfintei cruci , sa spuna o rugaciune , ea , ratacita , a filmat nalucirile dracesti .

    Apreciază

  8. minionita said, on iulie 10, 2013 at 1:56 am

    OZN-urile sunt niste fenomene reale, des intalnite. Multi vorbesc despre „fratii nostrii de pe alte planete”insa exista si alte pareri.
    Avem de-a face cu niste obiecte cu aparenta fizica dar care nu respecta regulile fizicii ( merg cu viteze incredibile, fac manevre imposibile, apar si dispar, schimba forma si culoarea).
    Avem de-a face cu niste fiinte care se lasa vazute dar evita contactul ca si cum au ceva de ascuns. Daca nu vor sa aiba de-a face cu noi de ce se lasa vazuti? Daca vor sa ne invadeze ce asteapta, de vreme ce fenomenul e des intalnit in istorie desi a primit alte explicatii? Si daca sunt prietenosi de ce ne evita? Oricum ai e ceva demn de luat in seama. Exista in istoria unor civilizatii povesti despre zeii veniti din cer care le-au adus cunoasterea. Acele civilizatii au avut parte de o inflorire brusca, au inceput sa faca constructii, aparate de zbor etc ce implica niste cunostinte pe care nu le avem nici in ziua de azi sau le avem de cateva decenii si apoi au disparut pur si simplu.
    In fine, exista persoane care au stabilit contactul cu ei in doua moduri, fie au fost rapiti si au fost supusi unor proceduri „medicale”invazive de care isi amintesc de regula numai prin hipnoza, fie prin chanelling. Chestia cu rapirile si studiile prezinta multe similaritati cu ceea ce era considerat in trecut a fi posesiune demonica. Ce ar putea sa vrea atat de mult de la noi si continua sa caute, aparent fara succes? Si de ce isi lasa victimele cand ar putea sa ii ia cu ei si sa le faca orice studiu? Iar daca sunt buni si milosi de ce fac asa ceva? Iar partea cu chanelling-ul seamana destul de mult cu spiritismul. In plus mesajele pe care le primesc spun de multe ori ca Iisus a fost un extraterestru ( de ce nu si Buda, Mahomed etc.) venit de nu stiu unde si au un continut similar”invataturilor”New Age. Concluzia ar fi ca avem de-a face cu entitati care se manifesta fizic insa nu ar veni de pe o planeta vecina. Si oricat ar parea de bizar, se face trimitere la cineva care se poate manifesta fizic, uraste oamenii mai mult ca orice si face tot posibilul sa ii piarda, sau la teoria conspiratiei care spune ca se sugereaza o amenintare externa care sa ne adune pe toti in jurul celui care ne va apara.

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:31 am

      Fenomenul OZN este real dar nu este de natura FIZICA. Altfel ar respecta legile fizicii. Deci sint naluciri diavolesti.

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:34 am

      A si hipnoza este o alta inselare draceasca…Se spune ca in regresie hipnotica iti aduci aminte ceea ce ai uitat…ceea ce ai fost fortat sau uiti, etc. Dar nu este adevarat…HIPNOZA induce amintiri FALSE! S-au facut experimente cu omeneni care nu ar fi raportat fenomene OZN…sub hipnoza li s-a ordonat sa isi aduca aminte cum au fost rapiti de extraterestri, iar acestia au relatat cu lux de amanunte cum au facut „extraterestri” experimente pe ei. Din ziua aceea au trait in continuare perfect convinsi ca au fost rapiti de extraterestri…deci vezi ca si hipnoza este o chestie foaaaaarte periculoasa. Este de fapt vrajitorie.

      Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2013 at 2:53 am

      @Minionita Aoleu eu abia acum vad cite rataciri pe centimetru patrat ai debitat aici.

      Unu la mina: Se stie ca zeii pagini sint de fapt dracii. Toate civilizatiile antice care credeau in zei, erau de fapt inselati de diavol. Diavolii li s-au aratat ca si noua, pe cer prin fel de fel de naluciri si i-au inselat pe acei bieti oameni in a crede ca ei sint zei. Ca au cunoscut o perioada de civilizatie si tehnolgie infloritoare cum nu avem nici noi in ziua de azi? Tot ce se poate dar cind a adus de fapt tehnologia ceva bun? Rostul nostru pe acest pamint este sa ne mintuim nu sa avem tehnologii, care de fapt ne bruiaza din ce in ce mai mult si indeparteaza din ce in ce mai mult de Dumnezeu.

      Si noua toata tehnologia ne-a fost data de diavol. Asta este realitatea. A pubicat saccsiv mai demult un articol cum ca marii initiati primesc sfaturi de la „extraterestri”, pe care ei ii numesc „sefi secreti”. Ei bine da…acei sefi secreti extraterestri, in realitate intraterestri ne-au invatat pe noi sa facem calculatoare, telefoane mobile si cite si mai cite alte dracii. De fapt nu avem nevoie de tehnologie. Avem nevoie de credinta in Dumnezeu.

      Citeste ce am scris si mai sus despre hipnoza. Hipnoza = dracism. Channelingul = Spiritism Adica tot dracism. Nu se poate intra in legatura cu spiritele celor morti…in schimb cu diavolii da. Iisus a fost extraterestru? Asta deja este o blasfemie strigatoare la cer. Nu cumva a fost si reptilian Anunaki? Asta ca sa fie ciorba completa? Nu am auzit ca vreun popor sa venereze vreun zeu numit Buddha. Este adevarat ca exista o religie budista (o mare ratacire) dar ei au alti zei…nu e religie monoteista ca la noi. Mahomed insa da…este profetul celor de religie musulmana (islamica, mahomedana). Care sincer nu stiu eu cit a fost de inspirat de Dumnezeu sau mai bine zis inselat de diavol. Categoric si religia musulmana contine invataturi bune…dar asa toate religiile contin UNELE invataturi bune. Numai ca doar cu UNELE invataturi bune nu ne mintuim. Eu ii admir destul de mult pe musulmani dar pina la urma ce invatatura e aia sa ai mai multe neveste? Nu e pe placul lui Dumnezeu oricum….asa ca acel Mahomed se pare ca a fost totusi inselat de diavol.

      Apreciază

  9. Maria said, on iulie 10, 2013 at 8:41 pm

    minionita ,
    Stii ce e aceea o nalucire ? Toate acestea sunt naluciri , nu exista obiecte , oameni, omuleti etc , ci numai naluciri , (diavoli )nimic fizic , pe de-o parte , pe de alta parte , NASA , are multe astfel de nave cosmice ultra-rapide , teleghidate , pe care le trimite pe cer noaptea , pt a lansa ideea(minciuna ) vietii pe alte planete si ca acestea sunt in recunoastere pe pamant .

    Apreciază

  10. […] SACCSIV = https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/09/cipul-implantat-vocile-din-cap-si-sunetele-din-urechi-video-… […]

    Apreciază

  11. […] CIPUL IMPLANTAT – VOCILE DIN CAP si SUNETELE DIN URECHI. Video si audio: victime descriu efectul n… […]

    Apreciază

  12. Paul said, on februarie 24, 2014 at 8:00 pm

    Dupa situatia in care se afla tara noastra,cred ca aceasta este condusa de niste maimute cu microcipuri implantate in creier.

    Apreciază

  13. […] CIPUL IMPLANTAT – VOCILE DIN CAP si SUNETELE DIN URECHI. Video si audio: victime descriu efectul n… […]

    Apreciază

  14. Barna Ancuța Fibia said, on decembrie 5, 2017 at 12:40 pm

    Bună ziua doresc orice mica informație în Legătură cu acest cip.. Sunt deținătoarea unui micro cip introdus ilegal de traficanți de carne vie.. Am depus anumite sesizări la politie iar cazul este în curs.. Doresc ajutorul pt al detecta.. Îmi este viata pusa în pericol extrem.. Mulțumesc

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.