SACCSIV – blog ortodox

Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat incepand cu varsta de 22 de luni

Posted in HOMOSEXUALITATE, pedofilie by saccsiv on iulie 8, 2013

   Conform articolului Adopted Boy Sexually Abused By Gay Fathers, un copilas din Rusia in varsta de 6 ani a fost adoptat cu ani in urma de un cuplu de homosexuali pentru a fi supus unor orgii sexuale ale unor grupuri de pedofili la care participau si acesti „parinti”. 

   Barbatii, ce obtinusera in 2005 in Rusia dreptul de a folosi o mama surogat, se descriau a fi tati iubitori, pana sa fie arestati in California anul trecut.

   Acum doua saptamani unul din ei a fost condamnat la 40 de ani, celalalt inca isi asteapta sentinta.

   Conform articolului Gay couple accused of sexually abusing adopted Russian boy for years, gasirea mamei i-a costat 8 000 de dolari, copilasul a fost luat la 5 zile de la nastere si abuzat prima data la varsta de 22 de luni. Unul dintre pedofilii caruia i-a fost oferit copilul este … avocat.

   Baiatul, pe nume Adam, a fost educat sa creada ca tot ceea ce i se intampla este normal, pe de alta parte l-au si invatat ca afara sa minta si sa ofere raspunsuri „corecte”.

   Bine face Vladimir Putin, care a promulgat o lege care interzice adoptarea de copii ruşi de către cupluri homosexuale din afara ţării:

Putin nu lasǎ cuplurile gay sǎ adopte copii ruși 
   Cititi va rog si:

POZA ZILEI: De ce trebuie un copil sa vada asa ceva?

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 8, 2013 at 11:21 pm

    Off topic
    Dupa cum v-am spus saptamina trecuta ca intentionez sa-mi lipesc pe masina un stick cu mesajul pe care l-am si propus pentru printare, zis si facut, dupa patru zile de umblat cu masina prin oras, inevitabil au aparut si intrebarile oamenilor.
    Mesajul ajunge la oameni fie ca vor, fie ca nu, si zic ca toti cei care si-au propus acest lucru, sa nu mai taraganeze, caci nu e timp de asa ceva si sa treaca la fapte, treaba are efect.
    Ar trebui in toata tara sa se promoveze aceasta chestiune.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  2. gerica64 said, on iulie 9, 2013 at 12:34 am

    In alte vremuri pentru o astfel de fapta ar fi cazut capetele.Acum astfel de fapte sunt incurajate de UE si demonocratie.Toate au fost profetite ca se vor intampla, degradarea omului a ajuns la apogeu la fel ca si mania Lui Dumnezeu. Traim ani apocaliptici …12 luni poate si mai putin si multi batjocoritori nu vor mai ranji ca nu este cine sa-i pedepseasca.

    Apreciază

    • Raul Basarabeanu said, on iulie 9, 2013 at 10:16 am

      Cred ca parintele Iustin Parvu se referea la razboi.

      Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on iulie 9, 2013 at 1:27 am

    Sunt oameni care citesc articolul acesta si tot nu inteleg ce este homosexualitatea si inca o sustin , acei oameni sunt orbi si bolnavi de-a binelea.

    Apreciază

  4. mihai said, on iulie 9, 2013 at 8:26 am

    inchipuitiva ca si la noi cati copilasi au ajuns pe mina unor astfel de ”parinti”, si cand te gandesti ca o familie normala si sanatoasa la cap nu poate adopta un copil din diferite motive scormnite de catre aceste asa zise autoritati

    Apreciază

  5. […] Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat i… […]

    Apreciază

  6. […] Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat i… […]

    Apreciază

  7. […] Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat i… […]

    Apreciază

  8. […] Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat i… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.