SACCSIV – blog ortodox

REMUS BORZA – TRAIAN BASESCU. Ce legatura exista intre influentul mason si fiica presedintelui?

Posted in REMUS BORZA, Traian Basescu by saccsiv on iulie 4, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Coabitarea care pute: Remus Borza – Ioana Băsescu. De ce îi mulţumea lichidatorul Hidroelectricii lui Băsescu Traian pentru noncombat?:

Remus Borza a ajuns într-un an să crească în afaceri şi notorietate cât alţii într-o viaţă. Marele maestru cântăreţ a devenit un personaj cunoscut prin desemnarea lui ca administrator judiciar după intrarea în insolvenţă a Companiei Hidroelectrica.
Momentul declanşării acestei proceduri controversate şi aflată în incertitudine ca urmare a unor procese în justiţie putea să aibă opoziţia Palatului Cotroceni, mereu interesat de Hidroelectrica. Dar, surpriză, Traian Băsescu s-a abţinut să comenteze insolvenţa, fapt neobişnuit pentru preşedintele-jucător, care s-a luptat să schimbe directorii neconvenabili, ce nu făceau jocurile în favoarea clienţilor agreaţi în Deal. 
Remus Borza, pus în vârful uriaşei maşini de produs electricitate cu costuri mici, nu uită să mulţumească public cui trebuie. “Mulţumesc şefului OPSPI, Remus Vulpescu, şi ministrului Economiei, Daniel Chiţoiu. Îi mulţumesc şi preşedintelui României pentru noncombat, pentru că ar fi putut să obstrucţioneze” – declara cu recunoştinţă Borza în adunarea creditorilor din 14 septembrie 2012. 
Nu uită să menţioneze, pentru a risipi suspiciunile asupra alegerii lui ca unsul lui Dumnezeu peste Hidroelectrica: “Unii au spus că aş fi omul lui Ponta, alţii că sunt al lui Băsescu. Nu sunt omul nimănui, sunt un bun român”.
După un an, omul nimănui încasează de la Hidroelectrica pentru ieşirea din insolvenţă un comision de succes de doar 2,2 milioane de euro. Se adaugă şi onorariul lunar de 50.000 de euro pentru oboseala Euro Insol, firma lui Remus Borza care a administrat procesul de insolvenţă în perioada de 12 luni – iunie 2012 – iunie 2013.
O investigaţie jurnalistică dezvăluie însă că Borza nu a picat din cer, ca un necunoscut al lumii politice, ca omul nimănui peste purcoiul de milioane de euro scos din insolvenţe.
Euro Insol are o relaţie de afaceri veche, trainică şi folositoare cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Băsescu şi notar public. De fiecare dată când Borza încheie contracte, zeci de mii de euro intră în conturile Ioanei Băsescu, drept comisioane,arată sursazilei.ro. 


Firma Euro Insol face toate tranzacţiile pentru mai multe complexuri rezidenţiale aflate în insolvenţă doar prin cabinetul notarial al fiicei preşedintelui României. Această relaţie exclusivă a pornit în noiembrie 2011, cu mult timp înainte de “afirmarea” lui Borza ca noua vedetă care rezolvă problemele grele din economia românească. 
Ziariştii de la sursazilei care au discutat cu agentul imobiliar cumpărarea unui apartament în Complexul Asmita Gardens – aflat în insolvenţă sub administrarea judiciară a Euro Insol – au fost trimişi la biroul notarial Ioana Băsescu. Aici avocata biroului spune: “Noi lucrăm bine cu ei, avem o colaborare foarte bună”. Această colaborare este apoi detaliată: “Lucrăm de foarte mult timp. Nu numai cu Asmita, ci cu tot ce are Euro-Insol, administratorul judiciar. Da, au şi Ibiza Sol, sunt cei care au Hidroelectrica, au Citadella, Green City, Centre Ville”. Brokerul de la Asmita Garden precizează şi suma ce revine notarului: “1.000 şi ceva de euro”. Ca semn de seriozitate adaugă: “Noi lucrăm cu un singur birou notarial! Ioana Băsescu! Cheltuielile sunt minime pe grilă”. 
Complexul Asmita Gardens, intrat în insolvenţă, are 756 apartamente. S-au vândut până acum 444 de apartamente. Doar în aprilie a.c. s-au semnat 21 de contracte. Asta înseamnă 21.000 de euro pentru notarul Ioana Băsescu, care are exclusivitate de la Remus Borza.
Ar putea Traian Băsescu să iasă din starea de noncombat? Remus Borza a devenit săptămâna trecută şeful Consiliului de Supraveghere la Hidroelectrica după ieşirea din insolvenţă a companiei. Evident, alături de veşnicul Vulpescu, acum şef de cabinet al ministrului Chiţoiu. 
Cine are exclusivitatea acestei frăţii făcătoare de milioane de euro?
Omul nimănui, bunul român care se luptă cu toată lumea dar, curios, cu el nu se luptă nimeni! Cum să alungi un asemenea băiat deştept care adună bani cu sacul şi strecoară exclusivităţi suspuse? Bine că a rezolvat SRI cazul de la Bolintineanu, unde s-au strâns pentru trafic de influenţă vreo 3.000 de euro. Preşedintele nu a mai fost noncombat în acest caz…

   Cititi va rog si:

Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza

 

Tagged with: ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. analistul said, on iulie 4, 2013 at 5:12 pm

    Va anunt ca Vulpescu este acelasi neispravit care a refuzat marirea de capital a Oltchim, desi aprobata de UE si care ar fi cerut autoritatilor romane numai o semnatura, in baza unui document emis de Comisia Europeana, pe care ei trebuiau numai sa-l aplice! In felul acesta, a condamnat Oltchimul la faliment, si, odata cu el, pe cei cateva mii de angajati la renuntari dureroase pentru ei si familiile lor!

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 4, 2013 at 10:15 pm

      analistul,
      Conform fisei postului, care e problema?
      De retinut circul cu DD privind „privatizarea” Oltchim ….!
      „REVOLUTIA” a avut ca principal scop DISTRUGEREA ROMANIEI!
      Nu s-a clarificat pana acum acest aspect?

      Apreciază

      • analistul said, on iulie 7, 2013 at 6:21 pm

        Daca pentru dumneata falimentul provocat de stat al uneia din ultimele societati comerciale cu capital romanesc nu constituie o problema, nu avem ce discuta. Nu esti decat fie un biet ratacit, fie un securist vandut. Sau poate unul din cei ce considera ca ar trebui sa admiram opera de distrugere. Adica tot un ratacit.

        Apreciază

  2. Mălin said, on iulie 4, 2013 at 5:16 pm

    Suprastructura iudeo-sionista CEDO a început încă din 2012 sa de-a directive către BOR:

    http://www.juridice.ro/186498/mesajul-cedo-catre-biserica-ortodoxa-romana-daca-folositi-instrumente-de-drept-al-muncii-respectati-drepturile-fundamentale-ale-omului-salariatilor.html

    Apreciază

  3. […] Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza Sursa – Saccsiv Blog […]

    Apreciază

  4. Mălin said, on iulie 4, 2013 at 6:15 pm

    A murit masonul Radu Vasile.Este persmis sau nu sa i se faca slujba inmormantarii ??

    Hotararea Sfantului Sinod spune clar ca Biserica le va refuza masonilor slujba la inmormantare:

    Biserica le va refuza la moarte slujba inmormantarii, in caz ca pana atunci nu se caiesc. De asemenea le va refuza prezenta ca membri in corporatiile bisericesti.

    http://www.apologeticum.ro/2011/06/biserica-ortodoxa-romana-a-condamnat-masoneria-dar-unii-cred-ca-exista-si-masonerie-buna/

    Cititi despre invatatura Bisericii din cartea „Sufletul după moarte. Călătoria sufletului după moartea trupească” a Parintelui arhim. Vasilios Bacoianis si veti vedea ca in aceste cazuri e mai spre folosul unui sinucigas sau unui eretic ca trupul sau sa fie sfartecat si aruncat pe camp decat sa fie ingropat crestineste. Prin aceasta ar fi una dintre ultimele lui sanse sa mai afle mila de la Dumnezeu.

    Apreciază

  5. Mălin said, on iulie 4, 2013 at 6:26 pm

    Din cate se convertise oricum la catolicism. Nu stiu daca la catolici papa a hotaranicit ceva cu referre la masoni dar in fine, masonul tot eretic ramane!

    Apreciază

    • acc70 said, on iulie 4, 2013 at 7:20 pm

      esti nostim : „se convertise oricum la catolicism”…haha…radu vasile era jidan, iar jidani se pot converti FORMAL la orice religie in functie de cum le dicteaza interesul, insa in sufletul lor tot jidani ramin si tot de la rabin primesc ordine…leprele astea sioniste…au o capacitate incredibila de a se infiltra, in orice alta biserica sau structura administrativa

      Apreciază

  6. mihai said, on iulie 4, 2013 at 6:51 pm

    malin tata ma indoiesc ca patriarhia va refuza acestui mason slujba de inmormantare, cand stim bine ca si danutz face parte din aceasta, mai mult decat atit el a ramas mason pina la moarte,

    Apreciază

  7. Bogdan said, on iulie 4, 2013 at 8:32 pm

    Nu are legatura cu subiectul, dar are legatura cu supravietuirea (trupului) in vreme de prigoana.

    Iata 3 exemple de oameni care au trait peste 28 de ani in salbaticie, aproape singuri. E vorba de ultimii soldati japonezi care s-au predat abia la vreo 28 – 29 de ani dupa sfarsitul razboiului. Pur si simplu n-au stiut sau n-au crezut ca razboiul se sfarsise.

    Nu luam exemplu de la fanatismul lor, Doamen fereste, dar luam aminte la rabdarea lor in a trai in saracie si lipsuri aproape 30 de ani, si asta pentru motive lumesti. Cu atat mai mult noi ar trebui sa facem pentru motive duhovnicesti.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Shoichi_Yokoi
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hiroo_Onoda
    http://en.wikipedia.org/wiki/Teruo_Nakamura

    Apreciază

  8. Pelerin Ortodox said, on iulie 4, 2013 at 11:08 pm

    Minune filmata in data de 22 iunie 2013

    Apreciază

  9. crestinul ortodox said, on iulie 5, 2013 at 10:25 am

    masoneria este un cap al fiarei antihristice si ca strica Romania este putin spus …nu …
    baga in iad , ingroapa in prapastia fara fund si intunericul de nedescris aceasta Tara … si avem razboiul mintiii cu antihristul ce este pe acest pamint … sa putem , sa cerem a ne ruga in Duh si Adevar oriunde si oricand rugaciunea mintii
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU Miluieste-ma pe mine pacatosul ,pacatoasa
    si SFANTA CRUCE Mereu sa fie aproape si pe noi ca in Acest SEMN Vom BIrui
    Amin!

    Apreciază

  10. Adam Akakios said, on octombrie 12, 2017 at 3:27 pm

    Remus „o mie” Borza – finantatorul mafiei SRI / magistraturii

    – arhetipul vacii de bani a securitatii SRI / mafiei magistraturii, adica care primeste preferential contracte de lichidare cu ajutorul mafiei magistraturii prin care finanteaza mafia magistraturii si securitatea SRI, care in schimb inventeaza si dosare de santaj si lichidare fizica a victimelor acestor operatiuni de subminare a economiei nationale, ca d-l Hassan Awdi care avea mii de angajati romani si care a readus Rodipet pe linia de plutire eliminand jaful si dezastruasa administratie anterioara a statului roman care bagase Rodipet intr-o datorie pe care bineinteles si-a iertat-o singur pe cheltuiala contribuabilului roman.

    Din portofoliul lui Remus „o mie” Borza reamintesc precum prezint detaliat dupa infatisarea cazului CFR Mesagerie din continuare care este de departe cel mai grav abuz la care Remus „o mie” Borza a participat, se remarca

    1. delapidarea Hidroelectrica pentru care a si fost condamnat pentru conflict de interese fara insa sa se sinchiseasca deoarece a fost o condamnare de ochii lumii, Remus „o mie” Borza ramanand nestingherit in functia ce i-a adus condamnarea

    2. implicarea in operatiunea de spalarea de bani savarsita de BCR in cardasie cu Dan Fisher (membru al notoriului grup interlop de la Monaco) si implicand si pe printul Albert de Monaco, Ion Tiriac, pana si pe fiica fostului presedinte Basescu, Ioana Basescu

    3. caracterul sau de sociopat mitomaniac, care pe de o parte sustine ca „Eu sunt un om muncitor, tenace si perseverent in a cultiva si implementa niste principii si valori pe care s-a cladit insasi natiunea romana: onoare, demnitate, munca, dreptate si curaj.” apoi ca „În administrarea Hidroelectrica, a înfrânt sindicatele” adica reprezentarea drepturilor muncii si ale oamenilor muncii, sau in esenta, declara ca este impotriva drepturilor muncii precum nu se dezminte continuand cu declaratia despre angajatele mame ca sunt „fatuci care au facut copii pe banda”, pentru care a si fost amendat cu 10.000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

    Citeste intreg articolul si dovezile activitatii ilicite a lui Remus „o mie” Borza la adresa

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.