SACCSIV – blog ortodox

Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care a recunoscut că Mesia este Iisus Hristos

Posted in RABINI, Rabinul Yitzhak Kaduri, TEMPLU by saccsiv on iulie 16, 2012

Citez articolul fratelui Apologeticum: Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care L-a mărturisit drept Mesia

În aprilie 2007 „ziarul Israel Today scrie acest titlu nemaipomenit: „Rabin descoperă numele lui Mesia”.

„Rabinul Yitzhak Kaduri a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografică şi memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi şi a altor scrieri iudaice. A fost un profesor şi un maestru cunoscut al seminarului Nahalat Yitzhak Yeshiva. A cunoscut înţelepţii evrei şi celebrităţi ale secolului trecut şi rabinii care au trăit în Ţara Sfântă şi a păstrat credinţa în viaţa înainte ca statul Israel să se fi născut.

Kaduri a fost nu numai foarte stimat din cauza vârstei sale de 108 ani. El a fost carismatic şi înţelept, şi rabinii şefi se uitau la el ca la un Tsadik, un om neprihănit sau sfânt. El dădea sfaturi şi binecuvântări tuturor celor care îi cereau. Mii de oameni l-au vizitat pentru a cere sfatul sau vindecarea. Adepţii săi vorbesc de multe miracole şi elevii săi spun că el a prezis multe dezastre.”

Cu câteva luni înainte ca el să moară la vârsta de 108 ani şi-a surprins adepţii spunându-le că L-a întâlnit personal pe Mesia. El a declarat că a scris numele lui Mesia într-o notă. Website-ul lui oficial menţionează notiţa cu Mesia. David Kaduri, fiul lui de 80 ani a confirmat că tatăl lui în ultimii ani a vorbit şi a visat în exclusivitate despre Mesia şi venirea Lui: “L-a întâlnit pe Mesia într-o viziune”, a spus el. “Ne-a spus că va veni foarte curând.”

Kaduri a dat un mesaj în sinagogă sa la sărbătoarea Yom Kippur, Ziua Ispăşirii, de predare cum să recunoască Mesia. El a menţionat, de asemenea, că Mesia va apărea în Israel după moartea lui Ariel Sharon.

Când a murit Kaduri, mai mult de 200 000 de oameni s-au alăturat procesiunii funerare pe străzile din Ierusalim pentru a-şi exprima omagiile lor când acesta era dus la cimitir.

Înainte să moară acest învăţător al Israelului a scris numele lui Mesia într-o scurtă notiţa pe care a cerut-o să nu fie deschisă un an de zile. Un an mai târziu notiţa a fost deschisă în 2007. Când a fost deschisă s-au putut citi următoarele: „Cu privire la abrevierea numelui mesianic, El va ridica oamenii şi va dovedi că legea şi cuvântul sau sunt valide”.

Propoziţia în ebraică cu numele ascuns al lui Mesia este aceasta: „Yarim Ha’am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”. Acronimul acestei propoziţii este abrevierea despre care Kaduri vorbea sau prima literă a fiecărui cuvânt formând numele Iisus sauYehoshua sau Yeshua – cuvântul în ebraică pentru salvare.

Când numele Yehoshua a apărut în mesajul lui Kaduri, evreii ultra-ortodocși ai seminarului Yitzak Yeshiva din Ierusalim au susţinut că stăpânul lor nu a lăsat soluţia exactă pentru decodarea numelui lui Mesia.

Israel Today a vorbit cu doi dintre adepţii lui Kaduri, în Ierusalim, care au recunoscut că notă a fost autentică, dar foarte derutantă pentru adepţii lui, de asemenea. „Nu avem nici o idee cum rabinul a ajuns la acest nume al lui Mesia”, a spus unul dintre ei. Răspunsul pentru identitatea lui Mesia ca fiind Iisus presupus a fi descoperit lui Kaduri este absolut adevărat. Deci acesta a fost revelat lui Kaduri de către Iisus Însuşi care i-a apărut lui Kaduri tot aşa cum Iisus i-a apărut evreului Saul în drumul său spre Damasc, cu 2000 de ani în urmă.

Este cutremurător cum liderul învăţător al Israelului care până în 2006 a cercetat Scripturile şi a dorit fierbinte ADEVĂRUL DESPRE MESIA a găsit curajul să transmită „poporului ales” mesajul că Iisus Hristos este Mesia şi că se va întoarce în curând. Este din cale afară şi aproape de neconceput. Este deasemenea uluitor că i s-a spus că Mesia se va întoarce după moartea lui Ariel Sharon. După cum bine ştim starea lui Sharon este „stabilă”, adică e cât se poate de mort!!!

Coemntariu saccsiv2:

   Nu stiu daca i s-a descoperit ca va veni Domnul nostru Iisus Hristos sau doar l-a promovat pe cel ce se va vrea inlocuitorul lui Hristos, adica pe antihrist … iar daca e mort deja Sharon, iata ca aceasta parte a dezvaluirii rabinului este falsa. Cititi integral articolul Maicii Ecaterina Fermo si veti vedea indemnul catre pocainta si intoarcere la Hristos, caci intr-adevar „s-a apropiat Imparatia Cerurilor”.

Cititi integral pe maicaecaterina.ro

Cititi si:

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 16, 2012 at 10:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ioancadar said, on iulie 16, 2012 at 10:51 pm

    Profeţii despre Domnul Iisus în Vechiul Testament

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/06/17/profetii-despre-domnul-iisus-in-vechiul-testament/

    Apreciază

  3. cineva said, on iulie 16, 2012 at 11:55 pm

    mda.. Mi s-a parut interesanta vestea cu un an in urma cand am dat de ea… dar… ceva nu sta in picioare: „Mesia va apărea în Israel după moartea lui Ariel Sharon”. Mesia NU va aparea nici in Israel si nicaieri pe pamant. In primul rand nu va ‘aparea’ ci va VENI in mod vazut si in al doilea rand nu ca Mesia (salvator), ci ca ca Dumnezeu-judecator si rasplatitor si Fiu al Tatalui Ceresc. Ca Mesia a aparut deja. Crestinii nu il mai asteapta ca pe Mesia, ci pe Hristos Dumnezeu si Judecator.
    Si in al doilea rand va veni pe norii cerului, cu putere si cu slava multa, precum fulgerul care se arata de la rasarit si se arata pana la apus si il vor vedea toti oamenii de pe pamant in acelasi timp.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 17, 2012 at 12:25 am

      nu te-ai prins..e vb de mesia asteptat de evrei adica antihrist.

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on iulie 17, 2012 at 9:04 am

        Adevarat , Mantuitorul va veni si ne va judeca doar dupa venirea antihristului.

        Apreciază

  4. Cristina said, on iulie 17, 2012 at 1:41 am

    2014-2015

    Apreciază

    • Cosmin said, on iulie 17, 2012 at 9:58 am

      Parerea mea personala este, ca antihrist se va arata la sfarsitul acestui an. De ce toata tevatura cu 2012? Repet, e doar o parere personala.

      Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

      Apreciază

      • pcmouse said, on iulie 17, 2012 at 11:09 am

        fiti cu ochii pe israel/templul lui solomon si vom sti,.

        Apreciază

      • un prieten said, on iulie 17, 2012 at 1:47 pm

        cosmine antihrist sa aratat lumea se uita la el si multi l au recunoscut numa noi ne facem ca vrem sa credem ca e antihristul doar dupa ce va fi sfarsitul lumii

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 17, 2012 at 4:09 pm

        adevar graiesti!

        Apreciază

  5. un prieten said, on iulie 17, 2012 at 1:53 pm

    Dumnezeu prin aceste semne aratate evreilor ii intelepteste si ne intelepteste si pe noi daca dorim ! dupa ce ariel a merlit o a luat puterea unui stat chiar antihrist,Dumnezeu vrea ca orice om sa judece vremurile si sa se comporte intr o dorinta de a cunoaste adevarul,ce a vrut sa spuna mai vorbim cert este ca ia tulburat pe evrei,ca nu prea le a convenit..

    Apreciază

  6. gheti said, on ianuarie 26, 2014 at 6:13 pm

    As vrea da sa aflu Mai mult despre Ariel scharon

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.