SACCSIV – blog ortodox

NOU – Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …

Posted in 666, APOCALIPSA, CIPURI by saccsiv on martie 12, 2012

Iata si ce a scris sora dumitra16, cea care a postat filmul pe youtube:

Огласительные беседы в Апокалипсис (фильм 1) (о. Авель) 2007
Convorbiri ale părintelui Avelie despre CNP, acte biometrice, pa
șapoartele Federației Ruse, polițe și alte documente, despre stareți și proorocii, despre păstorii contemporani, despre monarhie și statul pravoslavnic, despre pocăința întregului popor, despre aflarea în adevăr și despre multe altele.

Iata si transcriptul ce mi l-a trimis pe e-mail:

Convorbiri din Apocalipsa. Film 1

2007

Părintele Avelie Semionov

   Toți suntem botezați. Dumnezeu are Cartea sa, a Vieții, și diavolul pe a sa. Este imposibil să fii în același timp și într-o carte și în altă carte. De aceea cînd primim numerele, automat suntem șterși din Cartea Vieții. Diavolul are acces la inima omului. Iată un copil de 3 ani, și nici el nu mai ascultă. De aceea, cînd noi mergem și renunțăm la pașaport, atunci îl mărturisim pe Hristos. Pînă cînd mai există bani în circulație, puteți să mai fiți încă stăpâni pe viața voastră, dar odată cu introducerea banilor electronici, totul va fi limitat, veți deveni robi ai acestui sistem. De exemplu, dacă nu veți participa la alegerile prezidențiale, ei imediat vă vor bloca cartela (actul) electronică. Este nu pur și simplu un sistem de jandarmi, ci un sistem de închisoare. Cum vor introduce ei banii electronici? Prin foame! 666 este însăși antihristul. Si așa cum Dumnezeu are energia sa buna, așa si el, introducand peste tot 666, incearca sa cuprinda totul cu energia sa negativa, spurcata. Fara introducerea lui 666, diavolul nu poate să influențeze sufletelor oamenilor si toate lucrurile, de aceea sunt introduse codurile de bare, pentru a-si impune puterea sa.

Acum in lume domneste diavolul. Si acum si statul face presiune prin legile sale. Din totdeauna biserica a aparat Adevarul, dar lumea de astazi, si ce e mai dureros, că insasi arhiereii ne impun ceea ce este de neconceput, ce este pagubitor pentru suflet. Și totul se repetă, ceea ce a fost acum 1500 de ani in urmă. Primul Sinod ecumenic a intarit credinta. Noi trebuie sa cunoastem cum Sfintii Parinti au aparat credinta, biserica.

Noi suntem ai lui Hristos și trebuie sa ramanem intru Hristos, si sa nu ne atingem de nimic ce ne-ar indeparta de Hristos.

Cît de tare ar trîmbița arhiereii noștri, că toți ne rugăm aceluiași Dumnezeu, și musulmanii, și evreii,.. este minciună. Dacă ar fi fost adevărat, în Sfînta Scriptură, trebuia să se vorbească și despre Allah, dar nu este spus nimic…

De aceea, tot acest tablou mizerabil pe care îl vedem azi, cînd patriarhul, arhiereii, se îmbrățișează, se roagă cu rabinii, musulmanii, budiștii, ne vorbește despre apostazia arhiereilor noștri, pentru că toți tac, privind cum este batjocorit Adevărul. Dacă ar fi fost la fel de zeloși ca și Sf. Nicolae, Sf. Spiridon de Trimifunda, și alții, în total 318 bărbați episcopi, apoi nu ar fi fost în Rusia nici un fel de ecumenism, nici un fel de sectă. Toți ereticii nu  ar fi suportat duhul lui Hristos mărturisit de arhierei, de poporul lui Dumnezeu, de duhovnicime. Nu ar fi rezistat, ar fi fugit, pentru că nu și-ar fi găsit loc în inimile noastre, în mințile noastre nebunia lor.

Dar acum, cu părere de rău, totul merge invers. Din cauza păcatelor noastre Domnul îngăduie. Acum sunt timpuri deosebite. A fost epoca Marilor Cneji, a fost epoca monarhiei, a fost epoca lui Petru, dar treptat păcatele poporului rus, care s-a îndepărtat de legile lui Dumnezeu, au dus la catastrofa anului 1917, cînd a fost trădat țarul. Și păcatele arhiereilor sunt pe seama noastră, doar ei au venit din rîndurile noastre, a poporului, n-au venit de pe lună. Au fost aceleași mame care au născut copii, i-au educat, i-au dat la școli, la seminarii, și au devenit ecumeniști. Greșeala este că o dată cu laptele matern, nu le-a fost dată și înțelegerea corectă a dreptei credințe. Noi am fost deja comsomoliști, comuniști, am distrus bisericile, dar ne-am schimbat culoarea, ca și cameleonii.

Totul ce se întîmplă astăzi este legitim. Ne este impus sistemul lui antihrist. Fără semnul lui nu vei putea nimic cumpăra și vinde. Părinții ne preîntâmpinau că atunci cînd va cădea sistemul comunist, va veni sistemul lui antihrist, și foarte curînd și încoronarea lui antihrist, și Înfricoșata Judecată.

Astăzi trăim în timpurile cînd pe lîngă poruncile lui Dumnezeu transmise nouă  de către Sfinții Părinți prin Evanghelie, ne este dată încă o poruncă, transmisă prin Apocalipsă: să nu fim părtași sistemului lui antihrist. Trebuie să ne păstrăm și dragostea, și milostenia, pentru că chiar de ai fi fără acte, dar ai trăi ca un animal, fără dragoste de oameni, fără să ierți aproapele, niciodată nu vei intra în Împărăția Cerurilor. Dar nici cu acte nimeni nu va intra acolo, pentru că actele sunt antihristice. Istoria neamului omenesc iată, iată, se va termina. Uitați-vă în ce au transformat Rusia, în Sodoma și Gomora. Este același nivel de viață, aceiași moralitate, ca și în civilizația dinainte de potop. La fel umblau goi, fără rușine, fără pocăință. 130 de ani Noe a construit arca de o mărime considerabilă, care astăzi se află pe vîrful muntelui Ararat. El le vorbea oamenilor, le spunea să se pocăiască, să-și îndrepte purtările, dar ei rîdeau de el. Și s-au salvat doar 8 oameni, adică turma mică.

Astăzi, toată murdăria, toți acei care ne impun acest sistem vor arde în foc, vor sfîrși în tartar, dacă nu își vor da de seamă și nu se vor pocăi. Dar astăzi apostazia are loc și în turma mică. De abia se vor găsi credincioși la a Doua Venire a lui Hristos. Sf. Kukșa spunea că oamenii vor fi cu forța mînați în biserica lui antihrist. Credincioși vor fi mulți, dar credință – foarte puțină. Și noi suntem martori ai acelor vremuri. Este clar că pentru a fi destoinici ostași a lui Hristos, trebuie să continuăm faptele Sfinților Părinți de la primul Sinod Ecumenic. Trebuie să procedăm ca și ei. Trebuie nu doar pur și simplu să renunțăm la aceste mizerii, semne antihristice, numere, pașapoarte, dar și să mărturisim, doar timpurile sunt apostolice! Foarte mulți nu cunosc cum stau lucrurile. De ce? Pentru că duhovnicimea tace. Le este mai scumpă propria cămașă. „Dar cum să trăiesc fără numere? Voi pierde parohia. Am familie, copii, trebuie să-i hrănesc.” Iată așa toată duhovnicimea și cade în această plasă.

Care este momeala ce-a mai mare a acestui sistem? Este aceea că antihristul ne oferă totul. Construiește, aurește biserici, pocăiește-te, roagă-te, dar fii în acest sistem! Sfîntul Ioan Evanghelistul ne preîntîmpină, ne vorbește de 2000 de ani, dar noi în ascultăm pe Andrei Kuraev, Ioan Krestianchin.. Cît de tare trebuie să ne fie afectată mintea, încît să vedem realitatea, și oricum să-i urmăm pe acești păstori înșelați? Cine suntem noi? Dumnezeu ne va întreba și va trebui să răspundem, pentru că noi citim, dar nu vedem, auzim, dar nu înțelegem, ne-am împietrit, ne-am înăsprit la inimă. Venim la biserică, și aici sunt doar oasele noastre, iar sufletul este în altă parte, la piață, în familie, în gospodăria noastră. De aceea Domnul și îngăduie. După cum este poporul, așa sunt și conducătorii, după cum sunt păstorii, așa este și poporul. Noi singuri suntem vinovați, nu este destul că am păcătuit cu omorîrea țarului, dar ne-am și împotmolit în acestă baltă plină de păcate.

Și care este sfîrșitul? Mai departe merge totul în lanț. Iată toti așteaptă o înflorire, că va veni țarul. Părintele Kiril, care este bolnav de cîțiva ani, paralizat, spunea că de unde să vină înflorire, de unde să vină țarul, uitați-vă ce popor avem… El se uita real, și așa vede în continuare. Și într-adevăr, noi singuri cu mîinile noastre ne făurim viitorul. Și ceea ce se întîmplă acuma, ne arată care vor fi fructele viitorului. Ne temem să mergem după Hristos, să-L mărturisim așa cum l-au mărturisim Părinții primului Sinod. Dar ne temem de cum vom trăi, fără numere. Însă Apocalipsa nu ne-a preîntîmpinat? Lui Hristos i-a fost mai ușor pe cruce? Cîți mucenici și-au vărsat sîngele, și cîți noi mucenici avem în lagărele din perioada sovietică, care nu au vrut nimic să primească de la acest sistem.. Și dacă noi sperăm că vom primi aceste numere, dar totuși Dumnezeu ne va milui, ne înșelăm amarnic. Ei, cei care au renunțat la această pașaportizare, astăzi sunt lîngă tronul dumnezeiesc, pentru că ei au mers la pătimire, și-au vărsat sîngele. Iar noi în jos vom fi, pentru că nu putem suporta nici o înțepătură de țînțar. Ne tot întrebăm ce vom face, cum vom trăi, dar Dumnezeu unde este? „Tu crezi că Dumnezeu există, că El ne hrănește?”. „Da, cred.” „Atunci renunță la pașaport!” Dar omul spune: „Dar cum voi trăi, cum voi munci?” Iată vedeți ce fel de credință avem. Noi suntem deja toți ai lumii, de parcă pîinea cea de toate zilele ne-ar da-o Putin, Zurabov, secția de pașapoarte, fondul de pensii.. Nu, dragii mei, pîinea cea de toate zilele ne-o dă Dumnezeu.

Cînd Adevărul va dispărea de pe fața pămîntului nostru, chiar și în persoana turmei mici, atunci gata, putem să punem cruce întregii noastre civilizații. Dacă noi nu vom trăi așa cum ne îndeamnă Sfinții Părinți, ca să nu luam nimic de la acest sistem, atunci noi nu mai avem nici o valoare, ne negăm propria noastră personalitate, iar personalitatea noastră are un nume care îl primim la botez. Iar acum noi primim numărul în loc de nume. Noi distrugem tot ceea ce Dumnezeu a creat și vrem să fim aidoma lui antihrist. În Sfînta Scriptură numai el este sub acest număr. Conform tîlcuirilor Sfinților Părinți, trei de 6 înseamnă deplinătatea nedesăvîrșirii, opusul desăvîrșirii. Diavolul este atît de mizerabil, că el nu a meritat ca Dumnezeu să-l numească cu un nume, ci i-a dat nume de număr. Și cînd noi primim acești trei de 6, care stau în pașaport, carnetele de plastic, codul de bare, facturile fiscale, carnetele de pensii, noi dovedim că  suntem nu doar robi ai diavolului, ci și luptători activi împotriva lui Dumnezeu, noi renunțăm la tot ceea ce mi-a dat Domnul.  Și primind aceste mizerii, toate aceste lucruri nedesăvîrșite, josnice, care poate să le creeze această lume, renunțăm la numele de creștin, renunțăm la tot ceea ce poate să cuprindă Dragostea. De ce să ne mai mirăm? Sunt atîtea proorocii ale Sfinților Părinți, că omul primind chiar și un singur element al acestui sistem, fie numărul, fie pașaportul, un așa om nici vămile nu le mai poate trece. Sunt fără nume așa oameni. Un arhimandrit din Lavra noastră mi-a povestit că au venit la el doi tineri căsătoriți cărora le-a murit copilașul mai mic de un an, și nu trecuse nici 40 de zile, cînd li s-a arătat în vis și le-a vorbit: „Mamă și tată, pe mine nu mă primesc, eu nu am nume.” Și ei nu înțeleg ce înseamnă aceasta. Părintele i-a întrebat: „Dragii mei, dar voi la Starea Civilă l-ați înregistrat?” „Da”. „Păi imediat i-au și dat număr copilului. Tu, mamă, cu mîna ta ai pus pe fruntea copilului pecetea lui antihrist.” Și într-adevăr, așa și este, cînd înregistrați copilul la Starea Civilă, și ei imediat toate datele la secția de finanțe, și acolo i se dă număr. Puterea statală doar este vicleană, este antihristică. Ea nu ne întreabă dacă vrem noi număr, sau nu. Ei ni-l dau în mod viclean. Și la fel va fi și cu pecetea antihristului. Veți merge să dați amprentele digitale, și laser imediat vi se va pune pecetea. O să mergeți să vă faceți fotografia biometrică, și în acel moment pe frunte va fi pusă pecetea. Pecetea antihristului va fi pusă prin laser, aceasta este ultima etapă. Nu-i credeți pe cei care zic că aceasta încă nu este pecetea, că uite eu am carnetul de moscovit, dar totuși îmi fac semnul crucii. Dumnezeu pur si simplu mai dă dovadă de milostivire. El asteaptă ca noi să ne pocăim.

CNP-ul este pecetea lui antihrist, doar că într-o altă formă. La fel și pașaposrtul, și carnetul de plastic, iar tehnica mereu se perfecționează și se va pune prin laser. Chiar și oamenii care vor avea cip și pecetea, vor intra în biserică, își vor face semnul crucii și vor zice: „Voi vedeți? Aceasta încă nu este pecetea deoarece reușim să ne mai facem semnul crucii.” Astăzi sunt deja foarte mulți oameni cipuiți cărora prin laser le-a fost pus codul de bare pe frunte. Și ei merg la biserică, aprind lumînări, își fac semnul crucii și zic că încă nu este pecetea. Pecetea lui antihrist constă din două elemente: dintr-un purtător fizic și o trăsătură duhovnicească, cînd noi ne supunem voința noastră acestui mizerabil. Și atunci cînd el va veni, dacă oamenii i se vor închina ca lui Dumnezeu, atunci pecetea va intra în vigoare. Pînă atunci pecetea este un element fizic, iar cînd omul se va închina antihristului, atunci pecetea se va închide, și omul nu va mai reuși să ridice mîna și să-și facă semnul crucii.  Iar pînă atunci toți umblă înțelepti și zic că sunt schismatici cei ce ridică această problemă, pentru că atunci cînd va veni antihrist noi vă vom anunța.

Dragii mei, oamenii care vorbesc așa nu înțeleg legile elementare ale vieții duhovnicești. Cum se vor opune ei lui antihrist, spuneți-mi, cum? Cînd omul primește pașaportul, imediat pleacă harul. Chiar și dacă preotul a binecuvîntat primirea lui, oricum pleacă harul. Și îi va fi foarte greu unui așa om să se abțină de la ultimul pas. El nu va avea forță, pentru că harul a plecat. El liber o să primească și carnetul de plastic, și de la pașii următori, de la cip, de la pecetea cu laser, îi va fi foarte greu să se abțină. Iar ispite sunt multe: părinții, copii trebuie hrăniți, vedeți cît este de complicată viața. Și dacă acum suntem atît de puțin credincioși, atunci ce vom face în vremurile următoare? De abia dacă se vor găsi puține suflete să nu i se închine. Să nu credeți că el va veni și îi va pecetlui pe toți cu mîna sa, nici 10 ani nu-i vor ajunge. Pentru că nivelul de viață al popoarelor, statelor, țărilor este foarte diferit. Conducerile acum sunt satanice și au nevoie de ani de zile pentru a organiza totul. Ei încă nu au reușit să înceapă scoaterea banilor lichizi. Ei tot pecetluiesc și pecetluiesc.

Antihristul trebuie să vie cînd totul va fi pregătit. În acei trei ani jumate cînd el va domni, împreună cu slugile lui, vor căuta peste tot pe cei care încă nu i s-au închinat. Vor reuși să nu i se închine numai acei care acum au respins această pecete. Iar cei care au primit, de abia vor mai găsi forțe. Pentru că puterea actuală deține sistemul de sateliți, legătura mobilă, brigăzi de acțiune rapidă, elicoptere, unde te vei ascunde, unde vei fugi? Numai prin puterea rugăciunii fierbinți te vei putea salva. Dar cum vei reuși să te rogi dacă tu vei fi fără nume?

De aceea, dragi frați și surori, trebuie să-l urmăm pe Hristos. Să mergem ca și toți mucenicii, sfinții, mărturisitorii! Așa cum au trăit în toate timpurile drepții credincioși, așa trebuie să trăim și noi, refuzînd tot ce este josnic și mizerabil pentru Domnul. Iar Dumnezeu va ști cum să ne hrănească.  La fel și Hristos a trăit într-o societate la fel de agresivă ca și astăzi. De aceea să știți că dacă noi sincer, rîvnitor, din toată inima, îl vom urma pe Hristos, Dumnezeu va ști cum să ne hrănească, cum să ne dea de băut, cum să ne dea un acoperiș deasupra capului. Totul va aranja Dumnezeu. Nu vom trăi în confort, vom fi prigoniți, prigoana și lagărele sunt viitorul nostru, este salvarea noastră. Și trebuie cu bucurie să mergem la aceasta. Nu avem de ce ne teme. Și Hristos a suferit. Să duci crucea este Slavă. Cînd vom merge la cruce, atunci îl vom proslăvi pe Hristos. Creștinii vor fi exterminați, pentru noi aceasta este salvare.

Dragi frați si surori, fiți curajoși, nu că temeți de nimic. Cine spune că trei de 6 nu este nimic grav,  nu vă amăgiți, și pe aceștia să-i demascați întotdeauna, indiferent de ce rang, cin poartă. Dumnezeu ne-a dat cea mai principală armă: Adevărul. Iar diavolul cel mai mult se teme de acest Adevăr. De ce posedații strigă cînd se vorbește despre acest sistem, telefoane mobile, pașaport, cărticele de plastic, pe toți îi frige? Pentru că le este demascată intriga, viclenia lor, care păgubește sufletele oamenilor. De aceea voi să nu vă temeți să spuneți adevărul, pentru că mulți oameni, acasă, la serviciu, pe stradă, nu cunosc lucrurile, pentru că păstorii nu vorbesc. Să vorbiți voi! Întotdeauna așa a fost în istoria bisericii, locul preoților, mărturisitorilor lui Hristos care mureau, îl luau mirenii și propovăduiau Adevărul. Și dacă la fel și noi vom proceda, în vecii vecilor va exista Rusia și ne vom mai lupta pentru viitorul copiilor, nepoților noștri și Rusia va fi de neînvins în vecii vecilor, Amin.

Cititi va rog si:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 12, 2012 at 8:04 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cosmin said, on martie 12, 2012 at 9:22 pm

    Daca CNP-ul reprezinta pecetea, ne-am ars. Ce parere aveti? Daca ceea ce e prezentat in articol e valabil si in Romania, e grav. Am vazut dezbatut acelasi subiect si in filmuletele „Convorbiri despre apocalipsa…” Prima data cand am vazut CNP-ul a fost in 1990 cand mi-a fost marcat certificatul de nastere cu ocazia intocmirii buletinului. Stie cineva ceva legat de CNP-ul romanesc?

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on martie 13, 2012 at 1:15 am

      @cosmin
      Eu am CNP’ul de peste 40 ani si sunt altii care-l au de mult mai mult timp.Nu cred ca nici un cetatean roman nu are CNP.Daca n-are nimic cu numarul blestemat atunci nu-i pericol.Turma trebuie controlata intr-un fel.Cum altfel ne vor gasi cind ne cauta in statisitic,pentru pensii,asigurari medicale,ani de munca,scoala,etc.NU NUMARATOARE TURMEI E PROBLEMA CI FAPTUL CA SUNT CEI TREI DE 6 BAGATI IN NUMARUL INDIVIDUAL.Cind vor apare noile acte cu cip atunci e primejdia.Restul este scris mai sus dar se pare ca este o chestiune de foarte putin timp pina va ajunge si la noi aceasta!Eu personal am vazut pasaportul (rusesc) unei rusoaice si avea sigla cu „ochiul” si cipul in interior.M-am mirat deoarece rusii nu-s inca incadrati(cel putin oficial) in nici un sistem antihristic(gen UE) asa cum suntem noi romanii.Deci si conducerea rusilor este in aceeasi mocirla cu celelalte..

      Apreciază

  3. o crestina said, on martie 13, 2012 at 12:21 am

    Cosmin
    Apocalipsa e valabila numai la rusi??

    Apreciază

  4. numaiortodoxia said, on martie 13, 2012 at 6:42 am

    „Dragii mei, dar voi la Starea Civilă l-ați înregistrat?” „Da”. „Păi imediat i-au și dat număr copilului. Tu, mamă, cu mîna ta ai pus pe fruntea copilului pecetea lui antihrist.” – Trist

    Apreciază

  5. dumitrita said, on martie 13, 2012 at 8:00 am

    Referitor la codurile de bare de pe TOATE produsele pe care noi le cumpărăm, le folosim, le mâncăm, Sfinții Părinți ruși spun că aceste coduri trebuie rupte, scoase de pe produs, apoi produsele trebuie stropite cu aghiazmă, făcut semnul crucii deasupra lor și abia apoi pot fi folosite.

    Apreciază

    • si eu said, on martie 13, 2012 at 9:20 am

      dumitra, tu faci misto de noi ?
      Adica daca eu iau un iaurt sa-l beau, trebui mai inainte sa iau o foarfeca sa decupez jumatate de cutie si sa beau ce mai ramane in sticla ? sau, daca pe frigideru meu e stantat un cod de bare, eu trebui sa vin cu drujba sa distrug obiectu ca apoi sa ma pot folosi de el ?
      Hai sa fim oameni normali ca rad si curcile de noi.
      Problema codului e atunci cand el se substituie numelui omului.
      Adica cand omul nu mai este om prin nume ci e obiect prin numar.
      Trehnologia e buna, problema este in ce scop e folosita.

      Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2012 at 11:26 am

      dumitrita

      Ce spune Tudor acolo?

      Apreciază

  6. Tudor said, on martie 13, 2012 at 11:01 am

    imi pare rau sa va dezamagesc dar traducerea as spune ca nici pe aproape nu se compara cu ce zice parintele mai sus in filmulet , poate este o traducere la alt film , doar ca problema este ca inceputul se aseamana dar mai departe …. ioc

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2012 at 11:25 am

      Tudor

      Poate ca a cumulat de la doua filmulete.

      Totusi, nu abordeaza acest film aceasta tema?

      Apreciază

  7. dumitrita said, on martie 13, 2012 at 1:06 pm

    Este traducerea la întreg filmul 1 și este corectă, dacă nu aveți încredere, angajați orice cunoscători de limbă rusă.
    Iertare și Doamne Ajută!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2012 at 1:24 pm

      dumitrita

      Care e intregul film 1? Cel ce l-ai pus pe youtube si l-am preluat eu la acest articol? Sau acesta e doar o parte din acel film 1? Sau cum e? Lamureste-ne te rog.

      Nu trebuie sa te superi si s-o arunci asa: daca nu va convine, angajati-va traducator. Ce-i aia?

      Apreciază

      • Tudor said, on martie 16, 2012 at 6:12 am

        eu cu nici un rau , eu doar am privit filmul editat mai sus si apoi am citit traducerea de jos si am vazut ca nu coincide , nu stiam ca mai sunt si alte parti care le-ati adaugat in traducere iar ca video nu le-ati pus , fara suparari , nu am criticat nimic , chiar ma bucur ca frati de ai mei ajuta . Doamne ajuta !

        Apreciază

  8. dumitrita said, on martie 13, 2012 at 1:57 pm

    Iertare daca s-a înțeles că ne-am supărat.
    Filmul este acesta:
    partea 1: http://www.youtube.com/watch?v=DoZ3ohiJTTQ&context=C41a982eADvjVQa1PpcFPRwtUEMy5Q22iWO7BX2GcKzeQ42KwQ4UU=
    partea 2: http://www.youtube.com/watch?v=91b–n9knGc&feature=related
    partea 3: http://www.youtube.com/watch?v=CrlrTaZ46C4&feature=related
    partea 4: http://www.youtube.com/watch?v=QPCD5ZpVXWE&feature=related

    Acest film este FILMUL 1 din seria Convorbiri În Apocalipsă. Are aproape 50 de minute. Am tradus și filmul 2 care are 2 ore jumătate dar pe care încă nu l-am pus pe youtube. Filmul 3 nu l-am gasit. Iar Filmul 4 din această serie l-am tradus și cu subtitrare, este acela mai vechi în care vorbesc mai mulți părinți ruși.

    Apreciază

  9. dumitrita said, on martie 13, 2012 at 4:15 pm

    Încă o precizare: traducerea nu este completă, e un rezumat, și poate uneori se pierd ideile, nu știu. Plus că noi suntem din Basarabia și poate avem un mod diferit de exprimare. Ar fi folositor să se ocupe de aceste lucruri oameni profesioniști, cunoscători de l. rusă, cu exprimare total românească, și subtitarea să fie făcută profesional, nu așa cum am făcut-o noi (la filmul 4) … Tudor spune că traducerea nu corespunde „cu ce zice parintele mai sus in filmulet”, doar „începutul se aseamănă”. Presupun că zice aceasta pt. că nu știa că mai sunt 3 părți. N-avem nici un interes să amăgim pe cineva, Doamne ferește, vă spun așa cum este.

    Nu încerc să i-au pe nimeni la „mișto”. Spun doar care a fost și este poziția părinților ruși și ce sfaturi dau ei. Mai departe fiecare e liber să accepte sau nu, să înțeleagă și să ia o atitudine sau să-i critice.

    Vă rog să iertați dacă v-am supărat. Hristos în mijlocul nostru!

    Apreciază

  10. Pr. Adrian said, on martie 13, 2012 at 5:54 pm

    Multumim mult Dumitrita, ne este de un mare folos. Daca mai poti face astfel de traduceri, iti suntem recunoscatori. Dumnezeu sa va tina sanatosi.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. ayannis said, on martie 13, 2012 at 6:17 pm

    Pe mine m-a socat pasajul de mai jos … Putem compara starea de pecetluire satanica prin numar cu starea de copil avortat ? Copii avortati nu au nume , nu sunt botezati deci se chinuiesc in iad… cam asa si oamenii care accepta pecetea numarului … renunta nu doar la nume ci la BOTEZ si sunt ca si cum au fost avortati …nu mai au nume , nu mai au botez … mama , ce chestie !!!

    „Sunt fără nume așa oameni. Un arhimandrit din Lavra noastră mi-a povestit că au venit la el doi tineri căsătoriți cărora le-a murit copilașul mai mic de un an, și nu trecuse nici 40 de zile, cînd li s-a arătat în vis și le-a vorbit: „Mamă și tată, pe mine nu mă primesc, eu nu am nume.” Și ei nu înțeleg ce înseamnă aceasta. „

    Apreciază

  12. o crestina said, on martie 13, 2012 at 7:12 pm

    Dumitrita
    Multumim din inima pentru tot,esti ca un adevarat apostol pentru romani . Datorita tie noi o mina de crestini am inteles ce trebuia si deja am inceput demersurile pentru renuntarea la cnp si actuala carte de identitate si in foarte scurt timp o fim doar robii lui Hristos.Asteptam cu drag si alte materiale.Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot.

    Apreciază

  13. o crestina said, on martie 13, 2012 at 7:42 pm

    Tudor
    Tu ce incerci sa faci ? Esti cumva un popa ecumenic si tradator ca si Iuda? important este ca mesajul e acelasi : tot acest sistem de numerotare este mai mult sau mai putin pecetea lui antihrist si cine il pastreaza ramine robul lui antihrist chiar daca voi nu recunoasteti acest lucru pentru ca putine persoane renunta la tot confortul care il ofera acest sistem viclean de pecetluire.
    Cit despre ceilalti crestini am acelasi mesaj: somn usor in continuare si vise placute ca si pina acum.

    Saccsiv
    multumim ca datorita acestui blog am aflat majoritatea vicleniilor acestui sistem.

    Apreciază

    • Mihaela said, on martie 14, 2012 at 12:13 am

      Iarta-ma ca ma bag si eu nepoftita in discutie, dar ma intrebam cat e de crestineste sa transmiti mesajul „somn usor si vise placute” celor care, practic, sunt fratii tai. Ce-ar fi fost daca ziceai: „Dumnezeu sa ii ajute pe cei care inca nu s-au trezit si nu stiu pe ce lume se afla, si sa ne mai dea tuturor timp sa ne intarim in credinta.”? Felul in care reactionezi la comentarii e, scuza-ma ca folosesc cuvantul asta, usor isteric. Tudor a vrut sa se asigure ca traducerea este exacta. Asta nu e un motiv de tras concluzii ca ar fi nu-stiu-cum. Daunazi te adresai la modul general, foarte acuzator, punand sub indoiala crestinismul tuturor cititorilor acestui blog. Faptul ca faci demersuri pentru renuntare la cnp este admirabil, si Dumnezeu sa iti ajute, dar te indreptateste asta sa devii judecatorul celor care, poate, sunt cu cateva trepte mai jos? Roaga-te si pentru noi, astia mai pacatosi si slabi, ca bine ne-ar mai prinde.

      Apreciat de 1 persoană

      • Mihaela said, on martie 14, 2012 at 12:23 am

        Si poate ne spui si noua cum e cu demersurile, ca sa faca asta si cei inca neinformati. Ne-ar fi de mare folos experienta ta, zic eu.

        Apreciază

  14. bujor said, on martie 13, 2012 at 9:31 pm

    saccsiv Cred ca e necesar sa afisezi toate trei filme la aciasta tema de pe yootobe si in asa fel va fi combatibil discursul din film cu rezumatul facut de Dumitrita, de aia sunt nedumeriri. Doamne ajuta.

    Apreciază

  15. bujor said, on martie 13, 2012 at 9:42 pm

    Primul trebue sa fie filmuletul de 3min56s, apoi de15min03s si in fine de15min04s si rezulta o traducere buna.

    Apreciază

  16. bujor said, on martie 13, 2012 at 10:14 pm

    Ma iertati: primul e filmuletul de15min04s apoi 3min 56s si la sfarsit de 15min03s din ultimul nu e tradus nimic.

    Apreciază

  17. gerica64 said, on martie 14, 2012 at 1:34 am

    Ce demersuri poti face sa renunti la cnp?Toti avem cnp-ul asta afara de tigani care nu au carti de identitate si nici certificat de nastere.Asa ca ne asteapta iadul daca e sa ne luam dupa ce zice parintele asta.Sper sa exagereze si sa nu fie asa.

    Apreciază

  18. o crestina said, on martie 14, 2012 at 5:36 am

    Multumim lui Dumnezeu si Dumitritei ca ati inceput sa va treziti.Asta am si vrut, sa va provoc ca sa reactionati intr-un fel. Despre demersurile pentru renuntarea la cnp va pot spune ca primul pas este renuntarea la orice fel de card,demisia la locul de munca ,renuntarea la asigurarea medicala etc etc,depinde de fiecare in ce situatie se afla.Toate acestea te ajuta lumeste sa iesi din sistemul antihristic iar duhovniceste inseamna lepadarea de cele lumesti = saracie de bunavoie care merge mina mina cu Hristos ,cine vrea sa ajunga in rai sa-l ia de mina pe Hristos.Cine neaga invataturile acestor preoti sa vina cu argumente duhovnicesti nu cu simple vorbe. Asta este de prima proba de foc pentru adevaratii crestini care vor sa-l urmeze pe Hristos, si asa se implinesc cele spuse de pr. Paisie Aghioritul: crestinii care vor sa-l urmeze pe Hristos v-a trebui sa se intoarca la crestinismul de acum 2000 de ani.

    Apreciază

  19. o crestina said, on martie 14, 2012 at 7:03 am

    Am uitat sa va spun ultimii pasii, adica, predarea certificatului de nastere si a cartii de identitate .

    ayannis
    Luind toate aceste decizii, obligat in citeva luni te intorci la crestinismul de acum 2000 de ani deoarece este singura cale de a supravietui.In loc sa atacati pe cei care au un pic de bunavointa, mai bine cautati solutii fiecare cit mai concrete pentru voi.

    Apreciază

    • ayannis said, on martie 14, 2012 at 7:20 am

      Ce faci tu se cheama manipulare: nu raspunzi la ce te intreb ( daca te-ai intors la crestinismul primar) in schimb acuzi ca esti atacata . Astea`s tactici demonice. Poate nu constientizezi sau poate esti constienta … Eu zic ca sfaturi trebuie sa dea cineva care le-a aplicat pe propria piele mai intai , exemplu personal … apoi sa pretinda altora . Te-a rugat Mihaela sa dai detalii despre cum se poate renunta la CNP …. te-ai facut ca ploua . Daca ai vrea binele cuiva ai veni tu cu informatii concrete despre cum ai procedat tu .

      Apreciază

  20. o crestina said, on martie 14, 2012 at 8:11 am

    Am facut exact asa cum v-am spus. Am renuntat la toate drepturile pe care la are orice cetatean al acestei tari deoarece nu exista alta alternativa legala in romania pentru a renunta la cnp si atunci am ales pe Hristos renuntind la toate cele lumesti.Ce este atit de greu de inteleles? Ceea ce faci tu se numeste provocari demonice si nu am de gind sa iti fac jocul.Daca eram mai multi poate aveam o sansa, dar asa….
    E cineva amator sa urmeze si el aceasta cale?

    Apreciază

    • ayannis said, on martie 14, 2012 at 9:06 am

      Eu nu ma joc. Tu insa pari sa ai nevoie de prozeliti … Imi pare rau pentru tine dar nu cred nimic din ce spui . E absurd sa afirmi ca ai renuntat la cele lumesti cata vreme poti scrie pe acest blog , doar daca nu cumva te-ai retras intr-o pestera si stai acolo cu lap-top-ul pe genunchi , scenariul e fortat dar reflecta tocmai absurditatea a ceea ce afirmi. Ca sa renunti la cele lumesti trebuie sa devi pur si simplu pustnica si tocmai prezenta ta in mediul virtual demonstreaza contrariul . Daca ai fii spus ca ai inceput sa renunti treptat la viata lumeasca ar fii fost altceva .

      Apreciază

    • cineva said, on martie 14, 2012 at 4:47 pm

      @o ‘crestina’

      Renuntarile tale n-or sa-ti slujeasca la nimic pentru ca sunt facute din mandrie diabolica. Mai bine ia-ti cnp-ul inapoi si smerete-te decat sa-l lepezi si sa arzi in foc..

      Apreciază

    • anca said, on noiembrie 23, 2019 at 1:08 am

      O crestina,eu sunt de acord cu Dum.,si aveti foarte mare dreptate !CNP,se preda la biroul fiscal(fisc)cu marturisire de credinta ,si la evidenta populatiei,tot cu marturisire de credinta,si cine are carduri(de la banca,magazin,farmacie..)poate returna inapoi de unde le.a luat,cu marturisire de credinta.

      Apreciază

  21. o crestina said, on martie 14, 2012 at 9:21 am

    ayannis
    Vorbe, vorbe,si iar vorbe ….

    Apreciază

    • ayannis said, on martie 14, 2012 at 9:28 am

      ai vazut ca poti sa fii si sincera

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on martie 14, 2012 at 9:43 am

      o crestina

      De unde esti? Daca ai renuntat la CNP foarte bine, dar nu acuza pe altii care nu o pot face. CNP este prima treapta a pecetluirii dar dupa mai sunt foarte multe.

      Apreciază

  22. Cristian2 said, on martie 15, 2012 at 1:47 am

    @Dumitrita

    Iti multumim frumos, Domnul este cu tine !

    Apreciază

  23. atena said, on martie 15, 2012 at 3:54 pm

    Stie cineva daca CNP-ul la rusi este acelasi lucru cu CIC ? In cartea Staretii despre vremurile din urma la pag 475 se demonstreaza ca acest CIC al rusilor necesar la Finante este un cod-bare care contine cei trei de sase. Un grup de 13 crestini din Rusia au dat in judecata Ministerul pt Impozite si Taxe si au reusit sa demonstreze existenta celor 3 de sase

    Apreciază

  24. o crestina said, on martie 15, 2012 at 5:40 pm

    atena
    Eu nu stiu ce diferente ar putea fi intre un cnp rusesc sau cnp romanesc, dar daca e sa gindim putin logic indiferent de care cnp ar fi , in momentul in care cineva il accepta automat devine un numar,deci in acea clipa ti se anuleaza botezul,asta este cel mai grav, pentru ca atunci e ca si acceptam botezul lui antihrist.Gindeste-te ca oriunde te duci te legitimeaza cu cnp,deja numele noastre sunt pe locul 2.Deci avind cnp devii automat un numar,si asta este foarte grav pentru un crestin.Bine ar fi sa fim mai multi care sa refuzam cnp si celelalte documente care ne afecteaza duhovniceste fara sa ne pese de consecinte si atunci daca ne unim poate reusim sa obtinem documente fara cnp si fara alte simboluri 666.Daca doresti sa stii mai multe amanunte putem tine legatura.

    Apreciază

  25. atena said, on martie 16, 2012 at 2:14 pm

    o crestina
    Marii duhovnici din Romania si Grecia nu au spus de CNP. Pr. Paisie a spus ca problema este codul de bare care contine cei trei de sase si cipul din acte. Numai la preotii rusi am auzit de CNP. Rusii primesc un numar de la Finante sub forma de cod de bare care s-a demonstrat ca contine cei trei de sase si care este asociat cu numele de botez. La noi CNP-ul are 13 cifre vizibile fara cei 3 de sase.Ministrul de Finante a spus anul trecut ceva de genul ca fiecare roman va avea si un nr. virtual.

    Apreciază

  26. atena said, on martie 16, 2012 at 6:32 pm

    o crestina
    In doua sau chiar trei filmulete spun clar ca CNP-ul la rusi contine simbolul satanic,sau in primul filmulet la minutul 3 spune:”daca in pasaport este rubrica cu CNP care contine 666 si eu semnez este f grav ”. Am sa citez din raspunsul preotului legat de visul parintilor care-si pierduse-ra copilul sub un an :” si intradevar asa si este, cand inregistrati copilul la starea civila, si ei imediat toate datele le dau la sectia de finante si acolo i se da numar ”.Deci acest numar se da la Finante si contine 666 ,fiind sub forma de cod bare.Amanunte gasiti la pg 475 in cartea Staretii despre vremurile din urma.

    Apreciază

  27. o crestina said, on martie 16, 2012 at 10:19 pm

    Apocalipsa este valabila oriunde am fi.
    „Aici este intelepciunea.Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei:caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase-„Apocalipsa cap 13
    Invataturile acestor preoti si ale altor sf Parinti spun clar ce inseamna CNP si ce vremuri traim.
    Cine vrea sa ramina un numar,n-are decit. Refuzarea CNP implica mai multe aspecte: sociale,personale si duhovnicesti.Sint multe de spus…depinde de fiecare cit de hotarit estesa se lepede de cele lumesti si sa-si ia crucea si sa-l urmeze pe Hristos. Nu poti sluji la doi domni!

    Apreciază

    • anca said, on noiembrie 23, 2019 at 1:12 am

      CNP-este numarul numeric dat omului de catre sistem,si este Lepadare De Hristos ,de Sf.Botez,si de nume.

      Apreciază

  28. Rafaela said, on martie 17, 2012 at 9:21 am

    La pagina 36 este explicat cum în CNP este 666.

    Dă clic pentru a accesa apocalipsa13.pdf

    Apreciază

  29. moldovanu said, on iunie 4, 2012 at 12:02 pm

    pentru cunoscatorii de limba rusa vizitati site-ul
    3rm.info

    aici gasiti si filmul integral ,dar si despre multe alte lucruri interesante si cutremuratoare despre timpurile in care traim

    Apreciază

  30. iscru emanuel said, on decembrie 13, 2016 at 12:29 pm

    Tin sa va anunt eu ca eu tocmai am aflat cum sa poti sa scapi de CNP si chiar am fost ieri la registratura primariei sa cer certificatul nascutului viu in care nu este cnp si ala atesta ca esti o fiinta vie si dupa care poti sa fc buletin photoshop si sa poti atesta ca esti o fiinta vie.un baiat Marius Gabriel a scos la lumina toate cele uitati si cititi ce trebuie sa faceti.Doamne ajuta.Apropo sunt un baiat daca vreti sa ma gasiti sa aflati povestea vietii mele cum m-am intors la Dumnezeu trecand prin inchisoare si minunile care mi s-au intamplat pe Iscru emanuel sau din rai la iad.Ce-a mai mare inselatorie a statului impotriva omului cu CNP-UL.Dezvaluirile unui cetatean care a reusit sa scoata la lumina cum suntem toti inselati,acesta a reusit si arata in filmare pe internet aceste 2 acte ,CERTIFICATUL CONSTATATOR AL NASCUTULUI VIU SI ACT DE IDENTITATE AL NASCUTULUI VIU si se pare ca imediat este sters de pe faccebook . Acum ce urmeaza este din ce a scris el: daca nu ma credeti pe mine va rog
    frumos sa mergeti la in orice judet,la orice oficiu de stare civila care se ocupa cu arhiva starii civile si sa-i intrebati in felul urmator:Domne unde imi este certificatul meu constatator al nascutului viu sa vedeti cum inebunesc
    sa-i vedeti cum se enerveaza si sa vedeti cata galagie o sa va faca pe premiza de unde stiti?cine va invatat?cine va trimis la noi
    si asa mai departe.Pentru ca toti angajatii ,absolut toti din toate sistemele care sunt subordonate statului,toti merg pe aceiasi lege,o lege comerciala prin care doar prin comert se pot fura actele
    Si asa puteti scapa de CNP SI DIN ACEST SISTEM SATANIC.Acum o sa intelegeti ca cei mai liberi oameni sunt acei romi care merg cu carutele cu multi copii ,ei nu au acte ,sunt cei mai liberi,au fost lasati ca exemplu de Dumnezeu ca se poate fara acte,si chiar sunt mult mai fericiti ca noi
    oamenii moderni,cu masini de lux si cate 2-3 case si atatea tehnologii.

    Mergeti si de puneti la registratura primarie cu numele primarului adresa noastra.In cerere
    se scrie urmatoarele doresc sa-mi eliberati din arhiva starii civile certificatul constatator al nascutului viu.in caz contrara ca ma evtitati sau ma neglijati
    ma vad singur obligat sa depun aceasta cerere la procuratura parchetului jud arges,oras pitesti.pentru abuz in serviuciu si neglijenta ceea ce constituie frauda.lasam nr de telefon pe cerere.facem o copie de pe certificatul nostru ca cei de la arhiva sa stie
    despre cine e vb ,ca sa stie al carui actt cauta.
    apoi cei care au obtinut actul constatator al nascutului viu,faceti copie color al actului acesta si mai faceti inca o declaratie pe care si pe aia o faceti in 3 exemplare.
    un exemplar catre statul roman,ministerul finantelor publice,pentru seful statului in functie,la care spune-ti : Eu Gerorge Ion din neamul vasilescu am in posesesie
    actul? nascutului viu
    ceea ce dovedeste ca eu niciodata nu am fost un nr CNP si niciodata nu mi-am abandonat drepturile suverane circumscrise catre statul roman care este o entitate fictiva si actioneaza in scopuri
    comerciale ilegal pe toata suprafata pamantului.Compania nationala roamana este o firma administrativ comerciala in acte si are sediul in Palatul Parlamanetului ,Casa Poporului Roman
    si doresc sa va aduc la cunostinta tuturor care desfasurati activitati comerciale catre si pentru statul roman ca eu sunt o fiinta vie nascuta viu in carne si oase trup si suflet cu toate drepturile rezervate circumscrise
    Tot ceea ce sa facut pana in ziua de astazi in numele persoanei iscru emanuel.se constituie frauda,fals si inselaciune,fals in inscrisuri si falsuri in declaratii
    pentru ca niciodata persoana CNP caracter fictiv comericial Iscru emanuel nu a exsistat intodeauna am exsistat eu finata vie nascuta vie emanuel din neamul iscru.de la acest moment ma dezic de toate obligatile pe care voi toti agentii si angajatii statului roman incercati
    prin frauda,fals si inselaciune sa le puneti in numele Iscru Emanuel pe numele lui Emanuel din neamul Iscru ceea ce este frauda.Ulterior la maxim 15 zile mai revin cu o scrisoare si cu declaratie de instintare la care va voi aduce la cunostinta
    alte urmatoare dovezi in care nu puteti sa imi aduceti nici-o obligatie asupra acestui titlu Iscru Emanuel care la data cand el a fost
    inscris si nu creat eu nascutul viu fiinta vie naturala cu toate drepurile suverane circumscrise aveam doar o zi 2 sau maxim 3,si conform codului comercial uniform 3/305 la aceea data
    actele sau facut de catre tatal si mama mea naturala eu fiinta vie nascuta viu cu toate drepturile suverane circumscrise nu aveam nici-o capacitate juridica de a cunoaste sau a gandii sau a putea raspunde
    sau a putea vedea ce se intampla si ce se face in numele meu.In acest caz,tot ceea ce sa facut este un fals o frauda si o minciuna,eu niciodata nu am datorat si nu datorez si nu voi datora
    nimanui nimic

    Apreciază

  31. Danil Tazov (Russia) said, on februarie 8, 2017 at 6:31 pm

    Добрый день братья и сестры! Это истинная правда!!! „Дружба с миром – есть вражда на Бога”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.