SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invins din nou

Posted in Drasius Kedys, LITUANIA, pedofilie by saccsiv on aprilie 24, 2010

   Citez din articolul VIDEO „Vânătorul de pedofili” a fost găsit mort. Credeţi că merita?:

   Lituanianul Drasius Kedys, supranumit vânătorul de pedofili, care a omorât doi oameni anul trecut şi care era căutat de poliţie, a fost găsit mort la 30 de kilometri de oraşul său natal, transmite Estonian Free Press.

   Procurorul General Raimondas Petrauskas a afirmat, pentru postul LNK TV, că este 90% sigur că persoana decedată, care a fost găsită într-o casă izolată, la 30 de km de Kaunas, oraşul său de domiciliu, este Drasius Kedys. Cauzele morţii nu sunt încă cunoscute.

   Drasius Kedys era tatăl unei fetiţe de 4 ani care l-a ucis pe judecătorul oraşului Kaunas, Jonas Furmanavicius, în 5 octombrie 2009, iar câteva ore mai târziu pe cumanta sa în vârstă de 29 de ani, Violeta Naruseviciene.

   Presa a făcut imediat legătura între cele două crime şi Drasius Kedys. Lituanianul era cunoscut prin faptul că mai înainte trimisese peste 200 de scrisori şi înregistrări video în care acuza mai multe persoane publice, inclusiv un judecător şi un politician, că abuzau sexual de fiica lui de doar 4 ani. Aceasta era adusă la hotel şi pusă la dispoziţia violatorilor chiar de sora mamei, cumnata lui Drasius. Printre cei care au primit scrisoarea lui Drasius se numără o serie de politicieni, parlamentari, europarlamentari, jurnalişti şi înalţi oficiali din Lituania, dar şi membri ai Parlamentului European.

   Pentru că dosarul a fost închis din lipsă de probe, Drasius s-a hotărât să îşi facă dreptate singur. Astfel, el i-a împuşcat pe doi dintre vinovaţii de molestarea fiicei sale, pe judecător şi pe propria lui cumnată.

   Cazul său a atras însă simpatia întregii Europe, zeci de mii de oameni susţinând nevinovăţia celui pe care l-au supranumit „vânătorul de pedofili”.

   La aflarea veştii că Drasius a murit, zeci de lituanieni au aprins lumînări şi au depus coroane de flori în faţa casei  sale.

   Cititi va rog si:

VIDEO – CAND SISTEMUL E PUTRED, CETATEANUL ISI FACE SINGUR DREPTATE SI DEVINE EROU: Drasius Kedys a executat doi dintre violatorii fiicei sale

   SISTEMUL din intreaga zona „civilizata” nu mai este de mult stricat, ci deja a putrezit si pute a hoit. Dar slugoii sai il invelesc in staniol frumos colorat, il parfumeaza si dau la maxim portavocea indoctrinarii maselor.

   Trebuie sa intelegem ca Lituania nu este o exceptie iar acele starpituri din sistemul sau sunt doar varful de iceberg ce a fost pentru o clipa zarit de catre mase. Nu sunt toate marionetele SISTEMULUI pedofili, dar aproape toti practica ceea ce este uraciune in fata lui Dumnezeu: inchinarea la lucifer sau sodomia sau coruptia sau hotia sau camataria sau distrugerea voita a tarilor in care s-au nascut. ELITELE  folosesc doar astfel scursori, ce sunt prin definitie cei mai buni slugoi pentru ei si cei mai cruzi vatafi pentru mase.      

   Probabil nu vom stii niciodata cum a murit Drasius, dar drama sa trezeste macar pentru putin timp masele pentru a vedea mutra hada a stapanilor lor. Pe de alta parte, este pentru noi crestinii si o cumplita tema de gandire: ce am face daca am fi pusi in fata unei asemenea teribile situatii?

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 24, 2010 at 5:27 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aurelian said, on aprilie 24, 2010 at 9:12 pm

    Dumnezeu sa il odihneasca,a fost un erou adevarat.Imi pare rau ca s-a terminat asa.Eu il compar cu Nicadorii,cei trei legionari care si-au facut singuri dreptate in 1933.

    Apreciază

  3. em said, on aprilie 25, 2010 at 10:33 am

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
    Sper ca exemplul lui sa dea de gandit pedofililor si macar in unii sa intre teama si sa se gandeasca ca razbunarea oamenilor ar putea fi posibila.

    Apreciază

  4. luchiana said, on aprilie 26, 2010 at 5:37 am

    Dumnezeu sa il ierte!
    Remarc cu tristete cat de decazuta este lumea de azi…
    Doamne ajute-ne!

    Apreciază

  5. Romeo2110 said, on aprilie 26, 2010 at 9:46 am

    Dumnezeu sa-l ierte, dar am impresia ca a cazut in ispita de-a drepta.

    Poate era mai bine cu Psaltirea, insistandu-se pe marturisirea faptului ca UE incuajeaza neoficial asemenea practici.

    http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=472&Itemid=96

    La noi, senatorul Antonie Iorgovan a marturisit la TVR1 faptul ca in Romania, masoneria este o institutie anticonstitutionala -Constitutia a fost facuta de el-, si faptul ca guvernul adrian nastase e o adunatura de homosexuali.
    A murit de leucemie.

    Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. „Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”.(Surse: VIP, B1TV) 31/01/2007

    Nastase si sustinatorii sai – o gasca de homosexuali

    de Marius Pirlea , Beatrice Nechita Senatorul PSD Antonie Iorgovan a afirmat ca din gasca lui Nastase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, fostul ministru al agriculturii Ilie Sarbu, fostul secretar general al guvernului Serban Mihailescu, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Gabriel Oprea. Senatorul PSD Antonie Iorgovan a facut, vineri, la Craiova declaratii incendiare, tinta principala fiind fostul premier Adrian Nastase.

    Iorgovan a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta dupa lansarea cartii sale „Tratat de drept administrativ”, ca Adrian Nastase isi alegea oamenii dupa anumite criterii, printre acestea numarandu-se „apartenenta la homosexualitate si masonerie”. „Demisia lui Nastase este o demisie intarziata.

    Apreciază

  6. Romeo2110 said, on aprilie 26, 2010 at 9:52 am

    Antonie Iorgovan declara cu un an inainte de moartea sa:

    “Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana”

    http://foaienationala.ro/antonie-iorgovan-despre-masonerie.html

    Apreciază

  7. Romeo2110 said, on aprilie 26, 2010 at 9:58 am

    Structurile care promoveaza pedofilia si crima sunt aceleasi, in Lituania, in Romania sau in aproape in toata lumea.
    Luptand impotriva homosexualilor, lituanianul a luptat cu cei ce se considera stapanii acestei lumi:

    Antonie Iorgovan, unul dintre cei care a spus adevarul despre masonerie:

    „Scopul lor este sa controleze prin aceste mijloace oculte si guverne, si parlamente, si justitie, si politie, si jandarmerie, si garda de la prefectura, si orice, tot ce misca tot ce zboara, totul trebuie sa fie controlat de masonerie… daca ar putea, pana si Divinitatea…nu exista Dumnezeu ci „ziditorul” (Marele Arhitect al Universului, Baphomet, Jahbuhlon etc. n.n.).

    „Masoneria e un paravan la smecherie, de fapt este un paravan la mafii. Daca e sa cautam crima organizata ea este foarte bine asezata in aceste structuri masonice.”

    „La noi în ţară, s-au transformat într-o gaşcă, după cum o percep eu, şi se apără şi se trag unii pe alţii fără ca să aibă substanţă, fără ca să aibă valoare. Şi atunci, dacă noi pretindem că vrem să construim o societate democratică şi deschisă, în care valoarea şi calităţile omului să fie elementul esenţial, haideţi să terminăm cu ocultismul“.

    http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3154:antonie-iorgovan-despre-masonerie-paravan-la-mafie-si-crima-organizata&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7

    Apreciază

  8. ghenadie said, on aprilie 30, 2010 at 12:41 am

    si a statut Fines si i s-a socotit lui intru dreptate…pacat ca nu a apucat sa ‘stea’ mai mult ca sa imprastie teama printre dementi!

    Apreciază

  9. […] din articolul VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invi… (24 aprilie […]

    Apreciază

  10. mihaela said, on martie 29, 2012 at 7:55 pm

    pentru mine, crestina, lucrurile sunt simple: daca i se intampla asa ceva copilului mei , nu astept sa elucideze nimeni cazul: ii tai aluia penisul, i-l bag pe gat si il arunc de la etaj. Crestin sau nu, in cazuri de genul asta cred cu tarie in dinte pentru dinte.

    Apreciază

  11. irismister said, on octombrie 23, 2013 at 1:33 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început ! and commented:
    Drasius și-a apărat onoarea fetiței și a numelui său. Eu nu aș fi ucis, aș fi mutilat genital pedofilii criminali dar asta este alegerea mea ! Din țara lui Țepeș, eu aș suspenda în văzul lumii pe criminalii sexuali de organele genitale o zi apoi i-aș trage în Țeapă a doua zi și i-aș expune în închisorile speciale unde aș interna la munci silnice, de greutate maximă, pe viață, pe acei criminali, pe care i-aș castra chimic , dacă nu și-au ucis victimele ! Pedeapsa exemplară !

    Apreciază

  12. […] Citez din articolul VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred… (24 aprilie […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred…  […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.