SACCSIV – blog ortodox

Stiati ca exista o insecta care dupa ce suge sange pana se umfla la maxim, isi pune fecalele pe locul unde v-a ranit? ASA PROCEDEAZA MARIONETELE CE NE CONDUC SI STAPANII LOR DIN AFARA …

Posted in PLOSNITE, Romania by saccsiv on martie 8, 2012

Mi-am amintit azi de un documentar ce l-am vizionat acum cativa ani, ce prezenta diverse insecte hematofage, printre care una teribila, numita diavolul nu stiu cum. Aceasta, un soi de plosnita, suge la sange pana aproape plesneste, apoi se intoarce si isi pune fecalele exact in rana pe care a produs-o. Realizatorii precizau ca nu se cunoaste motivul pentru care procedeaza astfel. Cert este ca apar infectii teribile.

Ei bine, astfel fac si cei ce au ajuns sa ne conduca, precum si stapanii lor din afara. Ei nu urmaresc doar sa fure si sa exploateze la maxim bogatiile acestei tari, ci cauta mereu modalitatile prin care in acelasi timp sa si distruga. Ei nu vor sa ia doar aurul, ci musai doresc s-o faca prin pagube imense. Ei nu doresc doar sa ia gazul de sist, ci neaparat trebuie sa distruga si apele freatice.

Cei ce ne conduc sunt straini de acest neam:

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici

Sau sunt tradatori ai acestui neam. Iar stapanii lor vor cu tot dinadinsul sa secatuiasca aceasta tara. Dar de ce actioneaza astfel? De ce atata ura anti romaneasca? De ce dupa ce sug sangele, se mai si …

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 8, 2012 at 8:27 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Pr. Adrian said, on martie 8, 2012 at 8:53 pm

    Nu este numai ura anti romaneasca pentru ca cel care conduce elitele este diavolul. Iar diavolul uraste tot ce a creat Dumnezeu, in special pe om.
    Dumnezeu sa ne ierte ca nu destul de uraste diavolul dar ne mai uram si noi intre noi.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. agerstress said, on martie 8, 2012 at 9:25 pm

    Este ura impotriva ortodoxiei. O ura veche de 2000 de ani. A cui este ura nu mai e nevoie sa precizez. Macar de-ar avea taria sa o declare pe fata dar nu… astia sunt misei cu traditie.

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on martie 8, 2012 at 9:35 pm

      De acord au spus-o cu gura lor ca inamicul lor de moarte este crestinul si patriotul , in cartile lor ,,sfinte” ei se descriu drep supremi(zei) iar noi ceilalti suntem doar niste insecte sau fecale , ganditiva un pic cat de mare poate sa fie ura unui om , sufletul lor este condus de satana insusi. Dar cei care conduc (elitele masonice , iluminati , comitetul celor 300,etc.) nu pot fi numiti evrei ei sunt direct satanisti , adevaratul popor evreu al lui Dumnezeu va fi acela care se va intoarce la Hristos in ultimul moment.
      Si sa nu uitam ca ura cea mai mare este indreptata spre tarile ortodoxe. Asa ca eu consider ca o comparatie mai buna nu se gasea.

      Apreciază

  4. Maxim said, on martie 8, 2012 at 10:59 pm

    http://www.criticatac.ro/14365/gasland-ro/ (neaparat de vazut filmul,asta se pare ca ne asteapta si pe noi/ click cc pt subtitrare in lb.romana,daca nu intra subtitrarea direct)

    Apreciază

  5. mihai444 said, on martie 9, 2012 at 3:23 am

    Apreciază

  6. Valentin said, on martie 9, 2012 at 6:01 am

    Nici o noutate…Stiam. Daca vin insa aici si spun ” hai sa dam cu ei de pamant” sau ” hai sa scapam de ei”, intervin apeluri la non violenta, la rabdare, la suportare, la umilinta…Ca asa-i ” crestineste”, sa fim lasi si sa lasam mustele astea sa-si faca treaba…Nu mai avem curaj si demnitate si spirit de lupta in numele unor interpretari proprii ale unei „ortodoxii proprii” fiecaruia dintre noi… Ne organizam cumva, facem ceva, luptam cumva impotriva lor ? Nu…Ca azi e duminica si nu se cade, ca luna asta e Postul, ca la anu’ e 2013 si asa mai departe…Sub gluga asta de buni crestini au inceput sa se ascunda niste lasi- adica noi. Pentru asta platesc copiii si nepotii nostri. Parca vad o discutie peste vreo 15 ani ” ce-a facut ma, tac-tu pentru a da jos regimul ala corupt” ? „Pai tata era bland, rabdator, isi vedea de treaba – NU A FACUT NIMIC”… Nu, tata nu era bland, rabdator si asa mai departe – tata era un mare LAS!! Stam, analizam, ne plangem, ne ascundem in spatele milei si intelegerii crestinesti – dar asta e numai lasitate…Stii cand ar trebui sa dam dovada de mila? In momentul in care-i fugarim pe astia pe strada, ii prindem la colt si in loc sa-i altoim dupa cum merita, le spunem” du-te cu Dumnezeu si sa nu mai vii niciodata aici”. Atunci ne-am purta curajos si crestineste. adica am face ceva bun si nu am face ceva rau…Restul, saccsiv, este doar vorbarie goala…Deh, credinta fara fapte, la nivel declarativ, este ca o casa fara biblioteca, care este la randul ei ca un trup fara suflet…

    Apreciază

  7. danutza said, on martie 9, 2012 at 6:02 am

    exact cer scrii in articol se va intampla daca vom permite sa se exploateze gazele de sist sau aurul de la RM. ar trebui sa avem mai multa constiinta civica si sa ne gandim ce lasam dupa noi.
    cred ca ar trebui sa fim mai insistenti cu cele 2 probleme , sa facem ceva pt anularea licitatiei si anularea exploatarii. sa nu mai zic de valoarea redeventelor, care este incredibil de mica.

    Apreciază

  8. viorel said, on martie 9, 2012 at 7:11 am

    in alte tari nu e asa delasare ca la noi.

    Apreciază

  9. studentperole said, on martie 9, 2012 at 7:24 am

    asta da comparatie saccsiv!

    Imi aduce aminte de IL Caragiale, cu ai lui „bampiri” care sug sangele poporului. Ei am ajuns si mai departe cu furtul, bampirii sunt depasiti deja ca mod de actiune . . . (macar ei nu se c…. pe noi)

    Apreciază

  10. Lucica said, on martie 9, 2012 at 8:03 am

    Apreciază

  11. Dan said, on martie 9, 2012 at 9:34 am

    Ura este naturala pentru firea cazuta a omului. Fenomenul consemnat aici de saccsiv se inscrie in conceptul razboiului total popularizat de la Revolutia Franceza incoace (distrugerea totala a inamicului, si a tot ce tine de el – femeie, copii, animale, gospodarie), dar care exista in sanul poporului jidanesc cu mult inainte, inca de pe vremea lui Moise (prin razboaiele de nimicire totala a paganilor din Tara Fagaduita dusa de poporul Israil).
    Nu este insa o caracteristica specific jidoveasca, omul intra in conflict cu semenii sai din pricina diferentelor de credinta, de opinie, de ideologie si alte asemenea, iar ura sa generata de asemenea conflicte are finalitate in razboiul total de nimicire a adversarului care difera in vreun fel de tine.
    Dostoievski a dedus foarte bine ca nu exista in natura nici o lege care sa te oblige sa-ti iubesti aproapele, iar daca dragostea a dainuit pana in prezent, acest lucru se datoreaza exclusiv credintei in Dumnezeu, fara de care dragostea este o porcarie ieftina si nefolositoare, ba chiar paguboasa si irationala. Deci cu cat te departezi de credinta, cu atat ti se va raci dragostea, pana cand ajungi sa urasti desavarsit si sa doresti nimicirea totala a celor diferiti de tine.
    Nu ma mira reactia jidanimii, din contra, as avea mari semne de intrebare daca ei ne-ar iubi si ne-ar face bine, as zice ca au dat in Altzheimer intr-un asemenea caz, caci nu au nici un motiv cat de mic sa ne iubeasca.
    Nici macar nu cred ca ne urasc deplin, constient (nu poti uri, sau iubi, ceea ce nu cunosti, si putini dintre ei cunosc credinta ortodoxa de pilda, dincolo de preconceptiile cu care sunt inoculati de mai marii lor si care din pacate sunt confirmate de purtarea multor crestini), ci pur si simplu ei doresc o noua ordine mondiala, diferita de ordinea mondiala pe care restul omenirii ar dori-o. Este deci inevitabil sa se nasca un conflict cand ambele parti (atat jidanii cat si restul omenirii) cauta sa recladeasca lumea dupa cum vor fiecare dintre ei.
    Numai moartea pune capat conflictului nimicitor dintre oameni, competitiei acerbe pt. supravietuire. Cooperarea e o tampenie, sa o faci cu inamicul care doreste sa te aduca la sapa de lemn; se justifica cel mult in cazul oamenilor diferiti dar care impartasesc o credinta comuna, ideologie comuna sau care au opinii similare. In rest, razboiul total este singura solutie rational-umana la conflict, iar mizeriile acestuia (cum ar fi comportamentul barbaric cu partea adversa) nu sunt decat produsele sale inevitabile.
    Solutia crestina pt. incetarea oricarui conflict este rastignirea proprie, insa asta de foarte putini oameni, chiar crestini, este acceptata. Nu vad bunaoara diferenta intre comportamentul jidanilor si mahomedani (care doar din pricina lipsei puterii militare si economice nu se ridica la nivelul barbariilor jidanimii); ori a restului lumii si conducerea actuala globala. Ambele tabere cauta sa-si instaureze propria ordine mondiala, indiferent pe cate cadavre calca. Cu ce sunt diferiti? Doar pt. ca unii in loc de Itzic si Sloim ar pune pe altcineva la carma, cu idei si opinii diferite?
    Viata asta este un razboi continuu pana la Parusie, pana cand va ramane o singura tabara in picioare. Este un conflict etern, o competitie de care nu te poti ascunde, ce nu se poate incheia cu izbanda tuturor, ci doar a unuia singur. Fie ca razboiul este dus prin educatie, arme conventionale sau prin miselie si injunghieri pe la spate, el este inevitabil si nimeni nu poate sa i se sustraga. Faptul ca unii isi fac treburile pe victimele lor nu este decat o consecinta logica la aceasta stare de fapt care genereaza ura. In razboi, nu exista galanterii si romantisme, ucizi sau esti ucis, distrugi sau esti distrus, calci in picioare sau esti calcat in picioare. Nu exista „cale de mijloc”, fie alegi Rastignirea, fie ura totala, nimicitoare, a adversarului. Si dupa cum bine consemna Parintele Serafim Rose, putini, chiar crestini, aleg calea rastignirii; ce pretentii sa mai ai de la pagani ori jidani, pt. care rastignirea, adica renuntarea la voia lor, este nebunie?

    Apreciază

  12. Gopo said, on martie 9, 2012 at 12:05 pm

    @Dan
    Pe vremea*descalecatului* (chiar daca calatoreau pe jos) Israelitilor in Canaanul istoric, razboiul total, de nimicire a populatiilor ce locuiau Canaanul, a fost comandat de catre insusi Dumnezeu.Ca pedeapsa colectiva pentru depravarea neamurilor respective !
    Dimpotriva, israelitii n-au respectat conditia nimicirii intregii populatii, pastrand cele mai multe femei captura de razboi.Asta i-a dus ulterior la *…intoarcerea inimii lor de la Domnul si urmarea idolilor Canaanului*-lucru anticipat de insusi Cel care poruncise razboiul total.
    Erau israelitii un fel de Attila – autoproclamat *Biciul lui Dumnezeu*.
    Nu stiu daca asta porecla a hunului o fi fost data de contemporanii sai inamicii sau de cei ce formau oastea lui, dar consider ca israelitii de acum au putere(politica, economica si mai ales financiara)asupra crestinilor din aceeasi cauza pentru care au fost stramosii israelitilor pedepsiti cu robia babiloneana: lepadarea de Domnul Dumnezeu si implicit idolatria.
    Nu sunti neamurile crestine in aceeasi situatie? Priviti Occidentul Europei cel apostat; ateu pana in radacina, Idolatru fatis !.
    Priviti Orientul Europei cum a ajuns o curva; ucigasa de prunci nenascuti ! Priviti America de Nord cea mult linsa in dos de toata lumea, cum au oficializat idolatria la vrajmas si pacatul sodomei!
    Iata Australia inecata in alcool si cazinouri !
    Ce mai spunem noi, romanii, ca au ajuns sa ne conduca toate scursorile Europe si ai Asiei, din cauza bolii noastre ereditare, de a ne vinde conducatorii viteji si patrioti !!!!
    Patetice sunt luarile de pozitie de pe blog,pentru actiune militara chiar; un fel de *Sa facem totul…!*, cand scaparea nu e decat in intoarcerea la credinta, la Dumnezeu, cu pocainta si in munca permanenta de a indrepta pe cei din jurul nostru-pe aproapele.
    Daca nu ma insel, ni s-a spus Romanilor ca se vor lua de la noi toti bunii conducatori morali,religiosi si politici, tocmai pentru a ne convinge ca scaparea -salvarea vine numai de la Dumnezeu !
    Nu vine acel conducator providential pentru Romani,daca nu este cerut prin rugaciune de ei insisi !
    Dumnezeu sa mantuiasca pe Romani si Romania !

    Apreciază

  13. Danielo said, on martie 9, 2012 at 12:30 pm

    Sunt mai multe motive, cred, pentru care dusmanii tarii se comporta asa: pentru ca tradarea i-a facut sa aiba o ura demonica, acum sunt posedati deja; ca sa ne descurajeze prin umilire – la Pitesti incercau sa ii umileasca individual, acum ne umilesc in grup; pentru ca umilirea este insotita de aplauzele tacute ale multora dintre semenii nostri; pentru ca si-au pierdut controlul si vor sa traiasca plenar clipa tradarii totale – situatia azi este imprevizibila. Si poate pentru ca Herodot avea dreptate: suntem oameni cu doua fete, adica farisei fatzarnici, si meritam acest tratament pentru lasi, ba chiar dam si in scris ca ne place.

    Apreciază

  14. Danielo said, on martie 9, 2012 at 12:47 pm

    @ Gopo OK comentariu f bun, pocainta si munca permanenta… daca ai si incercat vreodata sa faci ce ai enuntat, ai vedea cat sunt de dificile ambele si de greu de masurat… O fi buna pocainta ta, dar vizavi este un cabinet in care se omoara zilnic 7 copii. Asupra lor se rasfrange munca ta? Cum anume?
    Eu asa vad imperativul lunii martie 2012: cine se numeste crestin ortodox, fie ca are 7 sau 90 de ani si se poate deplasa, sa iasa in strada si sa faca vizibile doua cerinte, dintre care una este mai importanta, pentru ca poate asa Dumnezeu isi va intoarce fata catre noi. 1.Abrogarea legilor pro-avort 2.Demisia de urgenta a tradatorilor de neam Basescu, Isarescu, mru. (nr 1 este cea importanta).

    Apreciază

    • agerstress said, on martie 10, 2012 at 11:20 pm

      …si..
      3) scoaterea sodomiei inafara legii
      4) „sac si cenusa” (vezi Ninive)…

      Apreciază

    • Gopo said, on martie 12, 2012 at 12:32 pm

      Da’ cine a zis că e uşor ?????!!!!!
      Grupul-ţintă(dacă vrei să folosesc un termen foarte la modă) sunt cei cu care toată ziua ne întâlnim şi vorbim: familie, colegi de muncă,vecini, prieteni, cunoscuţi sau întâlniţi pur întâmplător(acel aproape al nostru).
      Nu se cer eforturi speciale şi demonstrative în mod permanent.Cere doar o trăire simplă şi un exemplu personal;explicatii când ni se cer şi când credem de cuviinţă că trebuie să ne precizăm poziţia creştină. Mi se pare că-i zice mărturisire…Fă bine ce ai de făcut şi celelalte se vor adăuga…Binele e unul singur, nu-l poţi numi rău.
      A avut şi Mântuitorul posibilitatea înfiinţării unui partid (exista bipartismul în Israelul acelor vremuri), în fruntea căruia să manifesteze, dar calea aleasă de El a fost alta…..
      Dacă educăm pe cei din jur în spirit creştinesc, nu vor mai *avea piaţă* nici hoţii, nici prostituatele, nici *medicii* ucigaşi de prunci în pântecele mamelor.
      Nu vor mai putea să ne prostească cu televizorul sau să facă efecte speciale pentru Marele Amăgitor…
      Nu e nevoie de catedre şi platforme electorale pentru asta, simpla vorbire a dus cuvântul Evangheliei pe tot Pământul.
      Cel mai crâncen război se duce pentru mintea oamenilor;război, în parte, văzut şi în parte, nevăzut.
      Cu toate armele psihotronice, tu vrei să ceri în piaţă binele…Mi se pare naiv !
      Societatea asta a fost subminată din interior(valori, credinţe, mentalităţi, cutume, obiceiuri, tradiţii) iar schimbarea nu poate veni decât din interior, de la individ spre comunitate.
      Nu sunt cel care a descoperit apa caldă, afirmând aşa ceva.

      Apreciază

  15. eufrosin said, on martie 9, 2012 at 8:08 pm

    De ce, de ce, de ce… ar trebui sa incetam a folosi retoricisme plate si a incepe sa actionam pentru binele neamului romanesc! Informarea e minunata pana la punctul la care devine la fel de contraproductiva, precum batutul apei in piua.
    La ce e buna ingretosarea zilnica fata de dusmani, daca nu e urmata de solutii ?

    De-acum e vremea solutiilor, organizarii si a actiunii. La ce bun sa ne tot vaicarim, daca nu concretizam odata actiune pentru Romania?

    Apreciază

  16. catalin said, on martie 11, 2012 at 4:20 pm

    cum va pot contacta pentru a va furniza anumite materiale video?

    Apreciază

  17. […] Stiati ca exista o insecta care dupa ce suge sange pana se umfla la maxim, isi pune fecalele pe locu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.