SACCSIV – blog ortodox

ONU sustine homosexualii

Posted in HOMOSEXUALITATE, ONU by saccsiv on iunie 19, 2011

Citez din articolul Premieră: ONU susţine drepturile persoanelor gay:

Pentru prima dată, Naţiunile Unite susţin drepturile comuniţăţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali). Organizaţia a aprobat, vineri, o moţiune controversată, criticată aspru în unele ţări musulmane sau africane.
Potrivit salon.com citat de romanialibera.ro proclamaţia este scrisă în cuvinte alese cu grijă, care exprimă îngrijorarea cu privire la abuzurile cauzate de orientarea sexuală şi se bazează pe un raport privind discriminarea persoanelor homosexuale. Activiştii consideră acest document o schimbare importantă în ceea ce priveşte o problemă globală.

„Acesta este un moment istoric, care scoate în evidenţă abuzurile asupra drepturilor omului de care au parte persoanele lesbiene, gay sau transexuale peste tot în lume, doar pentru cine sunt şi pe cine iubesc,” a afirmat Hillary Clinton, secretarul de stat american.

După negocieri dure, membrii Consiliului Drepturilor Omului din cadrul Naţiunilor Unite au votat în favoarea moţiunii propuse de Africa de Sud cu 23 de voturi pentru şi 19 voturi împotrivă. Printre susţinători s-au numărat Statele Unite, Uniunea Europeană, Brazilia şi alte state din America Latină, în timp ce Rusia, Arabia Saudită, Nigeria şi Pakistan au votat împotrivă. China s-a abţinut de la vot.

Documentul exprimă „îngrijorare la actele de violenţă şi discriminare, în toate ţările din lume, comise împotriva indivizilor din cauza orientării lor sexuale şi a identităţii lor sexuale.” Potrivit Amnesty International, o organizaţie nonguvernamentală care promovează drepturile omului, relaţiile consensuale între persoanele de acelaşi sex sunt interzise în 76 de ţări din lume, iar hărţuirea şi discriminarea sunt ceva obişnuit în multe altele.
Întrebat ce ar putea face moţiunea pentru comunitatea LGBT din ţările care au votat împotriva ei, asistentul adjunct al secretarului de stat american, Daniel Baer, a declarat că „este un semn că sunt mulţi oameni din comunitatea internaţională care le sunt alături şi îi susţin şi este un semn că schimbarea va avea loc.

„Este o metodă istorică a tiraniei să te facă să te simţi singur în lume,” a mai adăugat acesta. „Unul dintre lucrurile pe care această moţiune le face pentru oamenii de pretutindeni, în special pentru comunitatea LGBT din lume, este să le amintească faptul că nu sunt singuri.”

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

CORECTITUDINEA POLITICA = DICTATURA URACIUNII. “Crăciun Fericit!” a fost inlocuit cu “Urari de Sezon!”. Iisus nu trebuie mentionat in scoli ca sa nu ofenseze. Daca spui ca sodomia e un pacat, poti ajunge la puscarie …

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 6:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Fulger said, on iunie 19, 2011 at 7:28 pm

    ONU=Sodoma

    Apreciază

  3. Mos Ioan said, on iunie 19, 2011 at 9:32 pm

    Dracul sa-i pieptene pe cei din ONU care sustin homosexualitatea, inclusiv pe Hilary Clinton. Sper sa vina o ploaie cu foc si pucioasa ( Sodoma si Gomora) asupra tuturor celor care au legiferat hoomosexualitatea si asupra tuturor celor care practica aceasta perversitate. I-ar spala bine pe acesti porci ! Rusine acestor ticalosi putreziti pâna în maduva oaselor !

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on iunie 20, 2011 at 11:15 am

    Cine va devenii intolerant la homalai va fi declarat terorist sau dusman al NOII ORANDUIRI?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.