SACCSIV – blog ortodox

Video si foto: STRANGERE DE MANA MASONICA – Presedintele Serbiei Boris Tadic si multi altii …

Posted in MASONERIE by saccsiv on decembrie 12, 2010

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 12, 2010 at 7:04 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Fulger said, on decembrie 12, 2010 at 7:34 pm

    Aceasta strangere de mana este folosita de foarte multi oameni mai ales de presedinti.Doamne Ajuta.

    Apreciază

  3. PrIzA said, on decembrie 12, 2010 at 10:56 pm

    Da…aici insa nu ne dam seama sigur…poate fi si distanta un factor….pentru ca amandoi s-au intins si abia s-au apucat…dar nu m-ar mira nici sa fie masoni…la cati sunt in ziua de astazi…e foarte greu sa mai gasesti oameni bogati si influenti care nu sunt masoni…

    Apreciază

  4. mihaelaa said, on decembrie 13, 2010 at 5:42 am

    Off topic

    From: BAGIU OVIDIU ILIE
    Subject: Semnati petitia pentru demiterea lui Tokes !
    To:
    Date: Sunday, December 12, 2010, 12:49 PM

    semnati cu toti petitia pentru demiterea lui Tokes din functia de europarlamentar! a fost ales cu voturile romanilor (nemaghiari) si nu are mandat sa ne jigneasca ziua nationala ! Este un impostor!
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p23647051.html

    Apreciază

  5. mihaelaa said, on decembrie 13, 2010 at 5:45 am

    Off topic

    NU MAI CUMPARATI PAINE TITAN !

    Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius.

    România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen initium.
    Experimentul „Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE să înceapă implementarea „Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).
    „Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.
    Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.
    Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. (S.L.)
    D-zeu să-i ajute pe români.

    http://www.energielibera.net
    http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
    Pe acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!!!!! că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT
    Acum cineva ar putea spune : şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia .

    Apreciază

  6. Stefan said, on decembrie 13, 2010 at 6:56 am

    Toate semnele lor sataniste sunt la vedere iar acum se poate observa ,dupa ce se saluta intre ei in plan secundar,la secunda 14 tipul in costum isi ridica bratele la piept(simbol masonic)iar in secunda urmatoare isi lasa un brat in jos si ramane cu alt brat in dreptul inimii(alt simbol masonic) iar aceste smne aparent banale,sunt facute peste tot de aceste lepre satanice,in sala de judecatorie,in parlament,in emisiuni tv si peste tot unde se identifica si isi trimit semnale prin aceste gesturi spre a se recunoaste intre ei, sau mai mult,spre a face sau a nu face anumite lucruri ! Trebuie sa ne aparam si noi facandu-ne o cruce mare cum fac pravoslavnicii atunci cand suntem pe langa ei !ORTODOXIE sau Moarte !

    Apreciază

  7. un said, on decembrie 13, 2010 at 7:15 am

    Hm, hai sa nu vedem peste tot fel si fel de semne ca poate pana la urma cadem in ridicol. Ia sa incerce doua persoane sa-si stranga mana cam de la distanta in care s-au situat oamenii aia. Eu zic ca risca sa cada jos. Degetul mare pus in semn de strangere masonica nu-i decat un gest reflex de sprijin a celuilalt.
    Gestul patriarhului nu mai este scuzabil.
    Parerea mea.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 13, 2010 at 8:25 am

      un

      Si normal nu puteau, caci cadeau in nas? Chiar asa?

      Apreciază

      • un said, on decembrie 13, 2010 at 9:35 am

        Sa-mi fie cu iertare, nu am avut nici o intentie in comentariu de mai sus. Era doar o simpla idee.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.