SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (07.11.2011): A APARUT MOTIVUL ATACARII IRANULUI? ONU vor oferi probe si fotografii ce demonstreaza faptul ca Iranul dezvolta pe ascuns arme nucleare

Posted in BOMBA ATOMICA, IRAN, ONU, razboi by saccsiv on noiembrie 7, 2011

Iata ce aflam din articolul Aceste FOTOGRAFII justifică UN NOU RĂZBOI? Lumea, sub o NOUĂ ALERTĂ NUCLEARĂ – bomba dintr-un raport oficial care va fi anunţat miercuri! UPDATE:

Experţii în activităţi nucleare ai ONU vor lansa miercuri un raport în care vor arăta cum Iranul a dezvoltat pe ascuns arme nucleare, ignorând interdicţiile internaţionale.

Conform unor noi dovezi puse la dispoziţie de serviciile secrete, oficialii ONU arată că Iranul a depăşit obstacolele tehnologice şi a dezvoltat şi cea mai sofisticată parte a unei arme nucleare – detonatorul reacţiei atomice în lanţ.

Experţii în activităţi nucleare ai ONU vor lansa miercuri un raport în care vor arăta cum Iranul a dezvoltat pe ascuns arme nucleare, ignorând interdicţiile internaţionale.

Conform unor noi dovezi puse la dispoziţie de serviciile secrete, oficialii ONU arată că Iranul a depăşit obstacolele tehnologice şi a dezvoltat şi cea mai sofisticată parte a unei arme nucleare – detonatorul reacţiei atomice în lanţ.

Vezi aici pozele din satelit cu baza nucleară din Iran, unde se presupune că se fabrică bomba atomică

Iranienii ar fi primit ajutor din Coreea de Nord şi din Pakistan, dar şi de la un fost savant sovietic. Rusia neagă orice implicare în activităţile nucleare de la Teheran, iar SUA şi Israel ameninţă cu sancţiuni economice şi cu eventuale represalii militare.

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 7, 2011 at 7:55 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. BLOG CREŞTIN ORTODOX said, on noiembrie 7, 2011 at 7:55 pm

    ,,,ASA CA …ADIO IRAN…ADIO TURCIA…

    Apreciază

    • marian said, on noiembrie 7, 2011 at 8:25 pm

      Nu mor CAII cand vor cainii! Iranul e o tara cu o cu totul alta solidaritate in jurul presedintelui. Nu ne comparam cu ei, din pacate. Au dat peste un milion de morti in razboiul de 8 ani cu Irakul, dar nu au cedat nici cat un bat de chibrit din teritoriul lor. Sunt destepti, muncitori, economi, modesti, fac ban pe ban din export de petrol si mai nou, din export de energie ELECTRICA(!), gratie Reactorului Nuclear de la Busher, spre disperarea si turbarea blestematului vest satanic. Mai mult, chiar: Iranul a dat victime din randul cercetatorilor in domeniul nuclear, acestia fiind asasinati in plina strada de catre agenturile satanei. Lumea e extrem de pornita contra vestului. E foarte important sa vedem cum va retalia Iranul. Daca liderii politici si religiosi au ORDIN sa tina capul plecat si sa incaseze fara sa raspunda, e una, dar daca nu… e prapad mare la orizont, pt ca, israelul nu se va simti tocmai bine, iar anglo-americanii, ma tem ca vor da bomba nucleara, ceea ce, va antrena lantul de neoprit al replicilor nucleare, ale Pakistanului, Rusiei. Chinei si nu in ultimul rand, al Coreei de Nord. S-a anuntat deja ca aliatul DECLARAT al sua, care e India, a masat deja trupe importante pe granita cu China… China deja e data de gol in media occidentului cum ca si-a mai extins capacitatea de lupta cu inca 4 unitati de lansare a rachetelor balistice. Conteaza enorm ca Iranul sa incaseze fara sa retalieze semnificativ, ceea ce, nu ar fi fara precedent in istoria lor. Au mai luat pumni in cap de la satana sionista si nu au facut razboi. Au mai avut un avion de pasageri doborat de americani si nu au declarat razboi. Dar daca Iranul ataca MASIV pe israel… va antrena si atacarea statului avortat din 1948 de catre Siria prin marele lor conducator (agent al ocultei, fara doar si poate), Hassan Nasrallah si tot asa. Sa mai adaug acum coincidenta temporala, in care nu am cum sa cred, aceea cu data de 9 Noiembrie 2011, cand in statele unite ale americii, nu va merge netul, nici TV, nici Radio pret de 150 de secunde? Nu cred in coincidente. Astia se prefac a pune ceva la cale. Sunt presati de evenimente pe care nu le pot controla, care, le-au scapat de sub comanda? A se vedea cutremurele din sua, problemele puse de vulcanii din largul coastelor Marocului, cu eventualitatea unui tsunami devastator pt coasta de Est americana? Ramane sa aflam, daca si ce va fi. Pentru buna regula, e bine sa fim pregatiti in orice zi, pentru orice, intricat, traim timpuri tot mai atipice.
      Sa ne ajute Dumnezeu sa fim ceea ce trebuie si nu ceea ce vrem!

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 8, 2011 at 11:30 am

        Marian :Un comentariu ,cat se poate ,de just .Adevaruri ,de necontestat .Informatii corecte care ,deschid ochii lumii .Daca ar fi toti oamenii la fel de informati ,Romania ar fi mult mai „SUS”

        Apreciază

  3. un_mare_pacatos said, on noiembrie 7, 2011 at 8:14 pm

    Nu cred ca vor mai apuca jidanii sa mai atace Iranul intrucat pana la aplicarea planului lor,turcii vor incerca, inainte de venirea flotei marine rusesti in Marea Egee si dupa un congres grec din aceasta sambata in care se va deci decide extinderea granitelor maritime ,sa atace cateva insule importante din Grecia pentru ca ei sa aiba acces la resursele importante de petrol.

    Cred ca in aceasta luna se va intampla asaltul turcesc.

    Apreciază

    • broflovsky said, on noiembrie 8, 2011 at 8:22 am

      De unde ai luat tu ca se pregateste un congres sambata in grecia? cu scopul de a decide extinderea? ar fi bine daca tot vorbiti de asa lucruri, macar dati cate un link la acele noutati oficiale, ca de altfel faceti rau.. aici fiecare poate sa’si puna visele despre razboaie si nustiu ce…

      Apreciază

  4. Ioan C. said, on noiembrie 7, 2011 at 9:00 pm

    Si in cazul Irakului au fost multe minciuni, n-au gasit nicaieri armele de distrugere in masa, ale lui Saddam, pentru ca nici nu erau.

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 8, 2011 at 11:56 am

      Atacul Irakului ,pt presupusele arme de distrugere in masa ,a fost un pretext pt a le fura petrolul ,aceleasi ,in Egipt ,Libia si probabil urmeaza Iranul .America e la pamant ,nu mai au aur ,fabrica bani in prostie fara acoperire ,urmeaza sa dea din nou cu japca .In Biblie ,Iranul si Irakul,sunt mentionate ,ca fiind Gog si Magog .Daca va fi un atac asupra Iranului (care ar fi cea mai bogata in petrol )din partea SUA si Israel ,sa nu fie asa cum se presupune ,cel de-al 3-lea razboi mondial ,care va dura 5 luni si va fi decisiv pt supravietuirea Planetei ,sau a locuitorilor ei .America este cea mai indatotata tara din lume (15 mii de miliarde de dolari )si da lectii Europei .Italia are 1900 de miliarde de euro si grecia doar mai putin de 400 de miliarde de euro .si la ce presiuni este supusa ,pt ca e tara majoritar ortodoxa si o tara foarte frumoasa ,numai buna de pus laba pe ea ..I s-a sugerat sa-si vanda din insule ,deja stau cumparatori la panda .Poporul (cei bogati )ar trebui sa doneze din averi si sa salveze tara .America e tara tuturor rautatilor.

      Apreciază

      • broflovsky said, on noiembrie 8, 2011 at 2:11 pm

        al 3-lea razboi mondial 5 luni? de unde te informezi? sfintii zic ca va dura 3.5 ani nu?

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 9, 2011 at 12:50 pm

        broflovsky :3,5 ani ,va dura prigoana lui Antihrist ,atunci cand vor fi ispititi chiar si cei alesi (adica se vot da cu satana ,care le va promite marea cu sarea si nu vor putea suferi prigoana ,pt Hristos ),spune la Apocalipsa ,ca vor fi atat de multi di acestia ,incat Dumnezeu va scurta timpul la 3 ani si jumatate ,pt ca altfel nu va mai ramane nimeni neispitit ,atat de mare va fi urgia impotriva crestinilor .Alte scrieri cu privire la Apocalipsa ,fac referire la un al trei-lea razboi mondial , ce va dura 5 luni.,dupa care ,sfarsitul .Nu stie nimeni cand va fi aceasta .In general ,cand vezi cate revolte si nemultumiri sunt in lume ,esti indreptatit sa -ti pui intrebari in acest sens ,fara sa ai insa o certitudine .

        Apreciază

    • Ciprian said, on decembrie 5, 2011 at 8:03 pm

      Ioan C.

      da te rog mail tau la saccsiv vreau sa te rog ceva legat de blog

      multumesc

      Apreciază

  5. Petre said, on noiembrie 7, 2011 at 9:50 pm

    asta cu pozele e popaganda pro-razboi, pentru cine sta sa se uite la ea, e clar ca va fi atacat Iranul (si cu si fara bombe sau motiv), imediat ce in Siria nivelul de destabilizare va ajunge unde trebuie, Libia pare a fi rezolvata, celelate tari musulmane sunt incadrate corespunzator.
    Brezinski a scris de mult ca o sa duca razboaie in mai multe tari arabe simultan si o sa le castige pe toate. Si uite ca se implementeaza.

    Iranul insa, mi se pare ne-ok, e clar ca joaca in aparare impotriva unor inamici cu realizari, superiori logistic si mai ales tehnic(mai greu cu baioneta impotriva unei drone), stiu ca sunt condamnati (vor fi loviti oricum), numai ca nu mi-e clar de ce nu incearca sa traga mai mult de timp – de ce nu evita sarada cu energia nucleara si bomba – renunta la ea, o importa (energia)de la chinezi si gata – Sua trebuie sa caute urmatorul pretext, se mai castiga niste ani, (ce-i drept nici iranian si nici militar nu sunt). Dar de ce nu incerca sa amane ……?

    Apoi: intra Rusia si China alaturi de Iran? din prima sau din a doua? inainte sau dupa primele detonari nucleare?? asta nu o sa scrie in nici un ziar

    Apreciază

  6. Dorin said, on noiembrie 7, 2011 at 9:59 pm

    De ce se dezic de voi? Saccsiv mi-a spus ca esti din curte de la Petru Voda ? Unde e adevarul? Astept sa ma lamuresti.
    De ce se dezic de voi ?

    Apreciază

  7. marian said, on noiembrie 7, 2011 at 10:24 pm

    Vorba lui Alex Jones: acum 2 saptamani, Israelul promitea ca va avea OKul american pt atacarea Iranului si iata ca l-a obtinut. La sfarsitul saptamanii trecute acelasi netan-yahoo, spunea ca atacarea Iranului e mai aproape, dar asta nu implica eminenta sau atacrea dupa un program facut public asa cum a fost crima contra Irakului din Martie 2003, cand gunoaiele canalului cnn, Cartoon News Network, erau la fata locului in Bagdad, transmitand omenirii live crima comisa de catre alianta satanica, nato… Va fi ceva original in tragedia pe care astia o desfasoara in perioada asta. Mai zice cineva ca omenirea nu se afla in plin razboi mondial, inceput anul trecut pe 14 Noiembrie prin lovituri de artilerie intre Coreea de Nord si cea de Sud? Acest razboi mondial, al 3lea a incept discret, surprinzator si a evoluat fulminant in lumea araba. Ramane de vazut daca vor recurge la arma atomica in vederea depopularii Pamantului. Ma tem ca nu au prea multe retineri. Economia mondiala e o gluma facuta de cretini sadici, morala arata ca si legalizarea incestului, educatia e o bataie de joc, moravurile sunt formate de TV, calitatea marfurilor si a serviciilor e de domeniul istoriei, iar relatiile dintre oameni amintesc de lupta dintre hiene.
    Incotro mergem, Doamne?

    Apreciază

  8. Vasilica said, on noiembrie 7, 2011 at 11:41 pm

    Doamne Dumnezeule,…chiar nu mai înteleg nimic…

    Apreciază

  9. paul said, on noiembrie 8, 2011 at 3:32 am

    Exclusiv: Interviu cu regizoarea Pig Business, cel mai bun documentar Eco la Astra
    http://totb.ro/video-pig-business-corporatiile-crescatoare-de-porci-tortura-pentru-animale-pericol-pentru-oameni

    Apreciază

    • Ciprian said, on noiembrie 8, 2011 at 7:01 am

      in Timis din nefericire sunt zeci de astfel de ferme iar in satele dimprejur nu se poate respira aerul in anumite perioade. Casele si terenurile au ajuns la preturi derizorii in localitatile respective, lumea tace pentru ca sunt majoritar varstnici iar tineretul unii din ei lucreaza la ferme. De ex casa de 6 camere caramida, 2 bucatarii, 1 baie, centrala pe lemne, termopane, 6000mp teren langa Lugoj cu 25.000 EUR, numa centrala termopanele si imbunatatirile ulterioare fac atata a schimbat in ultimul an trei proprietari… Pana unde ne vom lasa umiliti si calcati in picioare de banci si marile porcoratii?!?

      Apreciază

  10. paul said, on noiembrie 8, 2011 at 3:35 am

    Cum decurg fraudele informatice
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/219820/Cum-decurg-fraudele-informatice.html

    Apreciază

    • Ciprian said, on noiembrie 8, 2011 at 7:05 am

      Da… desigur, ce sa asculte si altii, sa fie monopol pe ascultare, nu cumva ascultatorii sa fie si ei ascultati… in primul rand vinovati sunt cei ascultati daca isi lasa telefoanele la voia intamplarii sau reparate de cine stie cine. Cel mai bine e fara telefon sau cu telefoane din acelea antice fara OS culmea ca sunt si cele mai ieftine…

      Apreciază

  11. Vasilica said, on noiembrie 8, 2011 at 7:52 am

    Saccsiv
    Eu nu prea cred ca .s-a pripit” Roncea ,eu nu prea am incredere in acest om .Eu chiar nu’-i gasesc nici o scuza la tot ce a afirmat el.Probabil a vrut sa împroastie cu noroi in tine si Apologeticum eu asa cam vad problema. Si cea facut el, asta inseamna SMINTIRE..,
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on noiembrie 8, 2011 at 9:58 am

    CUM SA BAGI FRICA IN OAMENI – OAMENII TREBUIE SA CREADA CA SFARSITUL VINE DIN UNIVERS PENTRU ATEI SAU DE LA DUMNEZEU PENTRU ,,CREDINCIOSI” – IN REALITATE SFARSITUL VINE DATORITA PACATELOR NOASTRE

    http://www.adevarul.ro/life/viata/web-SFARSITUL_LUMII_Asteroizii_care_ne_bombardeaza_in_ultima_perioada_ar_putea_provoca_Apocalipsa-_Afla_raspunsul_ce_spun_oamenii_de_stiinta_0_587341418.html

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on noiembrie 8, 2011 at 10:11 am

    ASTIA NE FAC LEGILE

    http://www.jurnalul.ro/fun/parlamentar-transsexual-polonia-595976.htm

    Apreciază

  14. marcel said, on noiembrie 8, 2011 at 10:50 am

    stiam ca ce este spus de Dumnezeu asa va fi dar parca speram ,parca nu stiu cum ..dar vad ca se creaza un scandal care nu poate aduce pace :http://stirileprotv.ro/stiri/international/bloomberg-raportul-onu-va-arata-ca-rusia-a-ajutat-iranul-sa-construiasca-o-arma-nucleara.html

    Apreciază

  15. marian said, on noiembrie 8, 2011 at 7:37 pm

    Replicile sunt contradictorii. Ameteala provocata de hatisul de minciuni e menita sa tensioneze opinia publica. Azi, aparent, sionistii au facut un APARENT pas inapoi:
    http://af.reuters.com/article/worldNews/idAFTRE7A71Z020111108
    Israel’s Barak plays down talk of war with Iran
    JERUSALEM (Reuters) – Defence Minister Ehud Barak played down on Tuesday speculation that Israel intends to strike Iranian nuclear facilities, saying no decision had been made on embarking on a military operation.
    „War is not a picnic. We want a picnic. We don’t want a war,” Barak told Israel Radio before the release this week of an International Atomic Energy Agency (IAEA) report on Iran’s nuclear activity.
    „(Israel) has not yet decided to embark on any operation,” he said, dismissing as „delusional” Israeli media speculation that he and Prime Minister Benjamin Netanyahu had chosen that course.
    But he said Israel had to prepare for „uncomfortable situations” and ultimately bore responsibility for its own security.

    Pe site-ul PRESS TV apartinand statului Iran, la ora 15:23 aparea titlul unui articol menit sa prezinte opinia presedintelui rus in spinoasa problema iraniana:
    http://www.presstv.ir/detail/209030.html
    Russia’s President Dmitry Medvedev has warned of the “catastrophic” consequences of threatening Iran with launching military strike against the country.

    Pe HAARETZ, cotidian al sionistilor, azi, la 20:28 aparea stirea:
    U.S. State Dept. on IAEA report: We need time to study it (Haaretz)

    Nu am idee ce poate sa contina acel controversat raport ,dar, daca Rusia devine „vinovata” de inarmarea nucleara a Iranului, lupta diplomatica se va extinde si va fi extrem de greu de calmat. Aparent, Rusia de azi, e opusul Rusiei din periaoada acelui alcoolic, (Boris Ieltzan), o huiduma penibila in grotescul ei, care rupea scena cazand cu fesele cele grase la concertul nu mai stiu caror trupe „de referinta”, Rock, invitate in Rusia, prin anii ’90 si ceva.

    Ca fapt divers, Pakistanul a anuntat azi ca isi sporeste cu inca 8000 de trupe speciale paza obiectivelor nucleare pakistaneze. In privinta eventualitatii furtului acestora, pakistanezii ii au in vedere in primul rand pe americani, ca, potentiali autori ai unei asemenea dementze. Tot azi, afland de tonul taios si ireverentios al pakistanezilor, americanii au solicitat o oarecare retinere in utilizarea blestematelor lor avioane ucigase, fara pilot, deasupra Pakistanului. Creada cine o vrea baliverna asta. Pe mine ma face sa simt exact OPUSUL, stiind ca avem de a face cu insasi satana, care spune orice dar, nu adevar, ci, minciuna.

    In incheiere, doua vorbe si din partea iraniana. Iranul e deja turbat de furie si de groaza ca va fi atacat, daca nu azi, maine, sau, candva.
    Mostra de retorica iraniana la adresa:
    http://www.presstv.ir/detail/209037.html
    Daca priviti poza ministrului iranian, riscati sa nu adormiti prea usor.
    ‘Crushing response awaits adventurists’

    Dupa mine, Pamantul asta e dat pe mana unor satanisti, -psihopati, dupa cum spunea si Alex Jones-.

    Imi cer iertare ca am ocupat prea mult spatiu!

    Apreciază

  16. marian said, on noiembrie 9, 2011 at 9:09 pm

    A trecut, aparent fara zgomot si testul de azi 09.11.2011. Nu s-a terminat viata pe pamant, iar chestiunea Iraniana pare a se indrepta catre un con de umbra, nemaiavand periculozitatea din ultimele zile. Ceva totusi mi-a ramas intiparit in memorie: TUPEUL satanistilor de a mai adauga niste elemente necunoscute pana mai acum cateva zile publicului. E vorba de pronuntarea numelui Rusiei in probleme de consultanta pe probleme nucleare Iraniene si vocea chinezilor care cer sa se rezolve diferendele cu Iranul prin dialog. America isi recunoaste icnind ineficienta sanctiunilor iar Ahmadinejad e aclamat, ca si cum ar fi un erou revenit acasa de pe campul de lupta, de catre popor pentru ca a reafirmat si azi continuarea neabatuta a programului nuclear iranian, pasnic.
    Satanica femeie Tzipi Livni a spus azi ca lumea va trebui sa isi asume responsabilitatea deciziei de a NU ATACA Iranul.
    Har Domnului, inca nu vedem rachete pe cer si nici explozii la orizont!
    Acum incepem unii sa constientizam valoarea faptului de a trai intr-o tara in care nu e razboi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.