SACCSIV – blog ortodox

NU VA VACCINATI. Sistemul nu vrea nici sa va vindece, nici sa previna vreo imbolnavire. Ci sa va transforme in legume, sa va ucida copii, sa deveniti dependenti de Big Pharma

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari by saccsiv on octombrie 12, 2011

Iata ce aflam din articolul Conclusive link now admitted: swine flu vaccine causes chronic nervous system disorders:

Finlanda a recunoscut acum deschis că vaccinul împotriva gripei porcine cauzează în cele din urmă narcolepsie[1] o tulburare cronică a sistemului nervos care-i face pe oameni să nu-şi poată controla somnul. Guvenul finlandez a admis acest fapt şi a spus că va plăti pentru „o îngrijire medicală pe viaţă” pentru 79 de copii care au fost afectaţi în mod ireparabil de vaccinul împotriva gripei porcine. (http://news.yahoo.com/finland-vows-…)

Narcolepsia nu este singurul efect recunoscut în urma vaccinului împotriva gripei porcine: 76 din 79 de copii au suferit deasemenea halucinaţii şi “stări de colaps (leşin) cu paralizie” spun cercetătorii finlandezi.

În mod uimitor – chiar prin legătura dintre vaccinurile împotriva gripei porcine şi suferinţa neurologică permanentă la copii, – este acum recunoscut public de către guvernul finlandez că nu există în primul rând, în mod categoric, vreo discuţie despre oprirea totală a ritualului neştiinţific de injectare a copiilor cu vaccinul împotriva gripei.

Nu numai că vaccinurile sunt dăunătoare copiilor (aşa cum este recunoscut acum) dar vaccinurile chiar nu au efect! O doză zilnică de vitamina D face mai mult să decât orice vaccin în privinţa tratării gripei. (http://www.naturalnews.com/029760_v…).

SUA refuză să recunoască că vaccinurile sunt dăunătoare tuturor

Desigur, guvernul SUA, încă refuză să recunoască că vaccinurile sunt oricum dăuntătoare tuturor. Atât guvernul cât şi industria vaccinurilor continuă să promoveze basmul falsificat că „vaccinurile sunt sigure şi eficace”, asta însemnând că vaccinurile nu dăunează nimănui, ci din contră, vaccinurile îi ajută pe toţi. Cu toate acestea, adevărul este de fapt chiar opusul: Vaccinurile afectează milioane de copii în fiecare an în moduri care nu sunt de obicei legate de vaccinuri (uşoare înapoieri mintale, suprimarea imunităţii, disabilităţi de învăţare, etc). În acelaşi timp, vaccinurile sunt inutile în prevenirea infecţiilor. Chiar şi  propria cercetare din industria vaccinurilor a arătat că gripa acţionează asupra unei persoane dintr-o sută, asta înseamnă că vaccinurile sunt complet ineficiente pentru 99% dintre aceia care le fac (http://www.naturalnews.com/029641_v…).

În loc să recunoască adevărul: vaccinurile cauzează autism, guvernul SUA a pus la cale un complot împreună cu producătorii de vaccinuri pentru a crea “Programul de compensare pentru daunele produse de vaccin” care dă în fond mită „pentru cumpărarea tăcerii” părinţilor ai căror copii au fost afectaţi pe viaţă, pentru a se asigura că aceşti părinţi nu fac reclamaţii Curţii Federale (http://www.naturalnews.com/033635_v…).

Chiar mai rău, instituţia medicală – care este foarte mult influenţată dacă nu chiar dominată categoric de interesele companiilor farmaceutice – refuză în mod clar să pledeze în sprijinul vitaminei D drept nutriment în prevenirea gripei. Vitamina D este sigură, eficientă şi disponibilă. Vitamina D este disponibilă fără reţetă şi, fără nicio exagerare, se pot economisi miliarde de dolari care se dau pentru sistemul de sănătate, cu doar câţiva bani alocaţi zilnic per persoană. Aşa că, de ce instituţia medicală nu doreşte să promoveze vitamina D? În mod sigur, din cauza faptului că industria va pierde miliarde de dolari din boli şi maladii degenerative care pot fi prevenit prin vitamina D.

Desigur că vaccinurile cauzează autism!

Nu există nicio îndoială în mintea oricărei persoane care este corect informată că vaccinurile cauzează suferinţă neurologică, inclusiv (fără a se limita însă) autism. Doar oamenii de ştiinţă din corporaţiile ticăloşite de peste tot din lume îşi continuă şarada: vaccinurile nu au de-a face cu autismul, sau vaccinurile chiar sunt eficiente în primul rand. Cei mai mulţi americani nu au ascultat încă interviul secret cu Dr. Maurice Hilleman, omul de ştiinţă al Merck, specializat în vaccinuri. În acest interviu. Dr. Maurice Hilleman recunoaşte deschis că vaccinurile au multiple rădăcini cancerigene care ascund de fapt viruşi nedetectabil. Citiţi transcrierea aici: http://www.naturalnews.com/033584_D…

Interviul îl puteţi asculta aici: http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAA…

În mod asemănător, mulţi oameni nu ştiu că Dr. Jonas Salk, considerat “bunicul” vaccinurilor şi  creatorul vaccinului împotriva poliomielitei, a fost de fapt un criminal neacuzat care a comis crime atroce împotriva umanităţii în numele “ştiinţei medicale”. http://www.naturalnews.com/031564_J…)

De fapt, întreaga istorie a vaccinurilor şi a medicinei a fost complet distorsionată de către instituţia medicală pentru a descrie vaccinurile într-o lumină strălucitoare a sănătăţii publice. Dar, povestea reală este că vaccinurile sunt acuma – şi au fost întotdeauna – instrumente ce au cauzat boli şi au promovat îmbolnăviri, astfel încât şi industria farmaceutică beneficiază de pe urma lor.

Adevărul înspăimântător despre industria vaccinurilor şi instituţia medicală

Amintiţi-vă că este aceeaşi industria care a fost prinsă când făcea experimente medicale înfiorătoare pe priozonierii din Guatemala[2]  (http://www.naturalnews.com/033483_G…).

Aceşti oameni sunt aceeaşi care au făcut şi experimentele Tuskege[3] pe afro-americani (http://www.naturalnews.com/029924_m…).

Credeţi într-adevăr că aceşti criminali ai vaccinurilor nu vor folosi copii nevinovaţi pentru exprimentele lor medicale inoculate în masă populaţiei? Aduceţi-vă aminte: aceştia sunt criminalii despre care vorbim, cei care acţionează în stil nazist, fără nicio remuşcare. Aceşti criminali sunt cei care conduc industria farmaceutică. De exemplu, fostul preşedinte al Bayer, a fost un criminal nazist de război, care a fost acuzat şi condamnat în procesul de la Nuremberg:

Acuma mă credeţi? Citiţi mai jos:

“Dr. Fritz ter Meer[4], directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului paralizant, Zyklon-B, care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, dar a fost eliberat după 4 ani graţie lui Rockefeller şi J.J.McCloy, pe atunci Înalt Comisionar al SUA pentru Germania. Un Fritz ter Meer, care nu regretă nimic, vinovat de genocide şi de crime împotriva umanităţii, s-a reîntors la lucru la Bayer unde a fost preşedinte pentru mai mult de 10 ani, până în 1961. Acelaşi Fritz ter Meer, condamnat ca şi criminal nazist de război, a devenit unul dintre inţiatorii Comisiei pentru Codex Alimentarius în 1962, o organizaţie care a fost susţinută de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (OAA) şi de către Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), pe de altă parte”. (http://www.naturalnews.com/024534_E…)

Guvernanţii ştiu că vaccinurile mutilează şi ucid copiii – şi tocmai din această cauză sunt guvernaţii atât de agresivi cu promovarea vaccinurilor.După cum puteţi observa, fiecare guvern ştie deja că vaccinurile sunt de fapt, o crimă.

Guvernele ştiu că vaccinurile mutilează şi ucid copii, cauzează autism şi tulburări neurologice. Şi, deşi guvernele ştiu toate aceastea, continuă să promoveze vaccinurile. De ce? Pentru că toate aceste guverne sunt criminali în masă care au rădăcini filozofice în Germania nazistă şi în mişcarea eugenică[5]. Chiar şi astăzi, FDA (Agenţia Medicamentului) încă mai are rădăcini în eugenie şi în controlul populaţiei. Bill Gates, care promovează vaccinarea mondială, recunoaşte deschis că vaccinurile şi ocrotirea sănătăţii pot “reduce populaţia lumii cu 10-15%”, dacă “fac treabă bună.” (http://www.naturalnews.com/029911_v…)

Nu mă credeţi? Chiar Bill Gates afirmă toate acestea aici: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Vaccinurile nu sunt administrate copiilor “accidental”, ca şi cum ar omorî câţiva copii şi au cauza tulburări neurologice la alţii, nu, vaccinurile sunt administrate copiilor DEOARECE provoacă tulburări neurologice, disfuncţionalităţi ale organelor, infertiliate, reduc inteligenţa şi au multe alte efecte secundare.
Veţi vedea cum Vaccinurile de astăzi formează viitorii clienţi de mâine specializaţi în ocrotirea sănătăţii.
Vaccinurile fac ca marile concerne farmaceutice să fie pe piaţă datorită profiturilor repetate

Cum altfel se presupune că marile concerne farmaceutice îşi vor asigura profiturile viitoare dacă populaţiei de astăzi i se permite să fie sănătoasă? Principala idee a subiectului “vaccinuri” este SUFERINŢA ASUPRA SĂNĂTĂŢII UMANE şi obţinerea de profit pe termen lung de la toţi aceia care suferă şi sunt bolnavi din cauza vaccinurilor.

Haideţi, prieteni: Chiar credeţi că aceste companii care caută profit încearcă cumva SĂ AJUTE umanitatea? Chiar credeţi că preşedinţii companiilor de medicamente sunt buni samariteni care ar renunţa la o parte din profiturile lor şi care şi-ar scoate de pe piaţă afacerile pentru a promova sănătatea?

Oameni, treziţi-vă. Treziţi-vă şi luaţi o gură de cafea. Companiile de medicamente nu se gândesc absolut deloc la uciderea copiilor din Nigeria şi http://www.naturalnews.com/023654.html)

şi nici nu pregetă în a-şi folosi proprii lor copii drept experimente medicale, atâta timp cât fac bani, cât mai mulţi bani, în toată această afacere.

Ca editor al NaturalNews, mi-au fost oferite de-a lungul anilor nenumărate documente, mărturisiri şi alte surse de informaţii.Vă spun cu absolută certitudine că industria farmaceutică foloseşte în mod activ vaccinurile pentru a cauza boli degenerative, ca mod de a-şi reţine profiturile viitoare.

Vaccinurile sunt o strategie de afaceri permanentă folosită de industria farmaceutică pentru a obţine profit

E ca şi cum un mecanic ordinar ar arunca substanţe în rezervorul de benzină pentru ca să vă întoarceţi la el să vă reparaţi motorul după câţiva zeci de kilometri. Companiile farmaceutice doresc să facă orice pentru a-şi garanta profiturile, şi asta include şi comiterea actelor de genocid împotriva rasei umane, atâta timp cât îşi îngraşă profiturile.

Prieteni, nu avem de-a face în industria farmaceutică cu fiinţe umane etice, principiale. Avem de-a face cu monştri-criminali care au găsit o cale să se îmbogăţească doar ei pe seama cheltuielilor şi suferinţelor celorlalţi. Şi chiar se desfată în a face astfel. Le face plăcere să privească copii care suferă şi mor din cauza vaccinilor pe care ei le fabrică.

Aceste companii farmaceutice îi păcălesc pe oameni şi fac escrocherii cu un atât de mare success încât oamenii, slugile lumii, vor acţiona potrivit interselor companiilor farmaceutice şi vor implora să fie injectaţi cu substanţe active chimice şi virale care le vor distruge sănătatea şi îi vor transforma în victime medicale pe toată viaţă.

Elita medicală bolnavă, dementă care pune la cale toate acestea (inclusiv oamenii din vârf ai Agenţiei Medicamentului – FDA) se aseamănă vampirilor moderni care sunt în viaţă datorită micilor copii pe care-i ucid. Şi această elită bolnavă îşi satisface apetitul egoist dialovesc pentru bogăţie şi putere. Şi pe măsură ce vedem tot ce se întâmplă în fiecare zi în America, Finlanda şi peste tot în lume, ne înfuriem teribil. Tocmai de accea lucrez atât de mult: pentru a-i demasca pe aceşti şarlatani şi pentru a-i vedea aşa cum sunt în realitate: criminali. Aceşti oameni care conduc marile concerne farmaceutice şi industria de vaccinuri vă vor infecta copilaşul cu cancer dacă chimioterapia le va aduce garantat profituri douăzeci de ani mai mai târziu.

Aceşti oameni ar trebui arestaţi, aruncaţi în închisoare şi condamnaţi ca şi criminali împotriva umanităţii. “Ocupaţi Wall Street” este doar o mişcare care s-a ridicat împotriva escrocilor care au falimentat industria bancară şi Rezerva Federală. Dar noi avem nevoie de altă mişcare: “Ocupaţi marile concerne farmaceutice”, în care masele bolnave, aflate în stadii terminale, care au avut de suferit din cauza vaccinurilor şi a companiilor farmaceutice să mărşăluiască spre aceste companii pentru a-i aresta şi condamna pe preşedinţii concernelor farmaceutice pentru crime împotriva umanităţii.

Ştiu că ziua aceasta va veni. Va veni o zi când masele bolnave furioase îşi vor da seama de atrocitatea crimelor medicale care au fost comise împotriva oamenilor în numele “sănătăţii publice”… şi aceste mase vor urla împotriva sistemului.

Către toţi preşedinţii companiilor farmaceutice din toată lumea: bucuraţi-vă acum de milioanele voastre, deoarece va veni o zi în care va trebui să răspundeţi pentru modul în care aţi obţinut aceşti bani şi să spuneţi cine a trebuit să plătească preţul pentru îmbogăţirea voastră. Sute de milioane de copii din toată lumea suferă astăzi din cauza vaccinurilor şi acest număr va creşte cu fiecare an. În acest timp, noi lăsăm ca umanitatea să fie asaltată cu aceste arme biologice cunoscut drept “vaccinuri”.

Aflaţi mai multe: http://www.naturalnews.com/033816_swine_flu_vaccines_neurological_disorders.html#ixzz1Zz3GYWs7

   Cititi va rog si:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

VIDEO: SUA si-au cerut scuze pentru finantarea unui studiu prin care 1.500 de guatemalezi au fost infectati deliberat cu sifilis si gonoree

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

Articolul se termina intr-o nota de hai pe baricade, insa informatiile prezentate sunt cat se poate de importante.

Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”


[1] Narcolepsia este o nevoie necontrolata de a adormi oriunde. Se caracterizează în timpul zilei prin zvacniri scurte de moliciune a muschilor, cel mai adesea legate de emotii bruste, ca furia sau teama. Atacurile de somn apar regulat, starea de veghe se transformă imediat în somn cu vise. Mai mult, pot apărea halucinaţii: trăiri, uneori vise urâte, care sunt continuări directe ale evenimentelor întâmplate chiar înainte de atacul de somn.

[2] Experiment Guatelmala – experiment medical desfăşurat între 1946-1948 de către guvernul SUA pentru a vedea dacă penicilina (care intrase în uz de puţin timp) avea şi efect preventiv împotriva sifilisului şi gonoreei.Cercetătorii au infectat prostituate şi le-au pus în contact cu soldaţi, deţinuţi sau bolanvi psihic din Guatemala pentru a avea contacte sexuale neprotejate, alţi bărbaţi au fost indectaţi prin inocularea directă a bacteriei. Circa 1.500 de guatemalezi au fost implicaţi în acest studiu, neştiind că fac parte dintr-un experiment medical.

[3] Experimentul Tuskegee cu sifilis a fost o cercetare clinică abominabilă ce a avut loc între 1932-1972 în Tuskegee, Alabama, condusă de Institutul de Sănătate Publică din SUA. Celor 400 de barbati infectati cu sifilis le-a fost interzis tratamentul pentru a observa efectele pe termen lung ale acestei boli si la sfarsitul experimentului majoritatea murisera din cauza bolii, sotiile lor au fost si ele infectate si multi copii s-au nascut cu o forma congenitala a acestei afectiuni.

[4] Fritz ter Meer (4 iulie 1884 –  27 oct.1967 ) a fost un chimist german şi criminal nazist de război

[5] Mişcarea eugenică – pseudostiinta rasista ce avea ca scop eliminarea tuturor fiintelor umane „nepotrivite”, pastrand doar pe cele care se conformau cu stereotipul nordic. Elementele acestei filozofii puteau fi gasite in politica nationala a sterilizarii fortate, a legilor de segregatie, dar si a restrictiilor maritale, ce erau in vigoare in 27 de state. Eugenistii au sterilizat 60.000 de americani sau le-au interzis casatoria, inchizandu-i in „colonii”. Inaintea celui de al doilea razboi mondial, jumatate din sterilizarile fortate ce aveau loc in America, se faceau in California. In 1904, Institutul Carnegie infiinteaza un laborator complex in Cold Spring, Long Island. Acest laborator indexa cartile de identitate a milioane de americani. In baza unor anumite criterii, cercetatorii planuiau eliminarea unor anumite familii, linii genealogice sau persoane.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 12, 2011 at 2:28 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Gheorghe said, on octombrie 12, 2011 at 2:40 pm

    Masonii isi infoaie penele in Cotidianul (http://www.cotidianul.ro/marele-maestru-tudorel-nitulescu-am-fost-si-suntem-recunoscuti-de-marea-loja-a-frantei-160654/). sa fi devenit oare acest ziar unul masonic, pentru ca prea apara in ultima vreme Masonii din Marea Loja. Dar oare ce legatura are acest Nitulescu cu Marean Vanghelie? se intreaba oare cineva si… poate surpriza pentru unii, dau o bila alba daca cineva reuseste sa-mi faca legatura intre Nitulescu, Marea Loja si Baronul din Buzau, Presedintele Consiliului judetean si fiul acestuia, tanarul deputat de PSD….

    Oare ce de se pune si in Masoneria problema Frantei? Se prea poate ca lumea ortodoxa sa nu realizeze insa acest tip Nitulescu vorbeste despre: „Încă o dată vă asigur că nimic nu poate opri din drum Marea Lojă Națională a României. România are dreptul aprioric și mai ales în fața lui Dumezeu de a fi o țară respectată pe tot mapamondul. Depinde și de noi masonii ca acest lucru să devină realitate”.

    Nu va sperie aceste cuvinte? Nu vor ele sa releve adevarata lor misiune?

    Iata ce mai supune: „în urmă cu o lună de zile Supremul Consiliul Francez, grad 33, s-a deplasat la Bucureşti şi a instalat Supremul Consiliu Român de grad 33. În aceste condiţii a fost creat cadrul armonios al respectării cutumelor masonice, toate subordonate Ritului Scoţian Antic şi Acceptat”.

    Atentie, vorbeste de subordonare!!! Si daca cititi mai sus aflati ca exista o… MARE LOJA UNITA a EUROPEI!!!! Poftim?! In curand aflam si de o Mare Loja a Pamantului. Noi stim ca Noua Ordine Mondiala se implanteaza, insa nu stiam ca deja la nivelul Europei exista o Mare Loja supracontinentala. Si atentie nu vorbeste despre Uniunea Europeana, ci de EUROPA intreaga… Si cu astia la noi in tara care sunt mana lor lunga, ne mai intrebam de ce nu ne merg lucrurile….

    Apreciază

  3. Dannyx said, on octombrie 12, 2011 at 4:11 pm

    Şeful celor care conduc din umbră lumea vine la Bucureşti
    Vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg, vine în Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni să vorbească despre “Uniunea Europeana după criza datoriilor suverane”, sub patronajul Băncii Naţionale a României şi a guvernatorului Mugur Isărescu.
    Vicontele Etienne Davignon (79 de ani) este un cunoscut polician belgian, născut însă în Ungaria, la Budapesta. Face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, şi în 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al şaselea preşedinte al organizaţiei.
    Grupul Bilderberg este una dintre acele organizaţii semi-secrete despre care se spune că ar conduce din umbră lumea. Grupul, care reuneşte personalităţi de talie globală, are întâlniri anuale, alternativ, în Europa şi America. Prima conferinţă a sa a avut loc acum aproape 60 de ani, în Olanda, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, iar printre fondatorii săi sunt celebrul petrolist Rockefeller sau familia de bancheri Rotschild. Media nu are acces, lista participanţilor la întîlniri nu se publică în avans, nu există comunicate de presă. Şi din cauza acestei secretomanii, organizaţia cu scopuri globaliste ce reuneşte elita lumii politice şi financiare şi promovează viziunea elitelor occidentale, este acuzată că pune la cale evenimentele care schimbă soarta omenirii. Spre exemplu, la reuniunea din 2010, s-a spus că s-ar fi discutat despre un posibil atac asupra Iranului dar şi despre viitorul colaps al monedei euro care ar conduce la apariţia unei noi monede globale. Grupul ar număra 180 de personalităţi, printre care Bill Gates, prinţul Charles sau Henry Kissinger.

    http://www.money.ro/seful-celor-care-conduc-din-umbra-lumea-vine-la-bucuresti_1122136.html

    Apreciază

  4. studentperole said, on octombrie 12, 2011 at 5:11 pm

    Macar astia din Finlanda, isi cer scuze dupa ce isi omoara copiii prin vaccinuri, fata de americani care o dau inainte cu tupeu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat

    Apreciază

  5. daniel said, on octombrie 12, 2011 at 7:08 pm

    Apreciază

    • fanu said, on octombrie 12, 2011 at 7:40 pm

      unii chiar par încântaţi, alţii indiferenţi, asta i cea mai bună metodă de a impune ceva… şi uite cum se face utilă pavlovizarea

      Apreciază

  6. cristina said, on noiembrie 7, 2012 at 11:05 pm

    Satana,isi face lucrarea pe pamant si se pare ca are si ajutoare de nadejde,precum BILL GATES si alte suflete pierdute. Vaccinarea face parte din programul de reducere al populatiei,pe care Masoneria si alte organizatii anticrestine o planuieste de multa vreme. Prin tot felul de tertipuri diavolesti,incearca sa instaureze NOUA ORDINE MONDIALA si inscaunarea lui ANTIHRIST la Ierusalim ,pacalind lumea cum ca ar fi Mesia. Multa lume se va inchina lui si cine nu va dori sa se inchine lui va fi omorat. Va incepe prigoana contra bisericii crestin-ortodoxe si va fi o mare incercare pt toti crestinii,pt ca atunci se va alege bobul de neghina si se va vedea clar cine il va urma pe IISUS.Vom trece prin mari incercari,dar daca vom avea credinta,cu ajutorul lui Dumnezeu,vom reusi sa depasim toate greutatile.Biserica ar trebui sa vorbeasca oamenilor la slujbe,de documentele biometrice si de pericolul pe care il reprezinta acestea si despre cipuri. Totodata,ar trebui sa le vorbeasca si despre vaccinurile care le transforma copiii in legume,care produc boli grave pe termen lung si care pot fi fatale.Preotii,trebuie sa spuna adevarul oamenilor si sa-i avertizeze de toate aceste pericole. Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne apere de rau !

    Apreciază

  7. […] NU VA VACCINATI. Sistemul nu vrea nici sa va vindece, nici sa previna vreo imbolnavire. Ci sa va tra… […]

    Apreciază

  8. […] care a fost prinsă când făcea experimente medicale înfiorătoare pe priozonierii din Guatemala[2]  […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.