SACCSIV – blog ortodox

MASONUL Oreste face doctoratul în teologie. Teza de final va fi coordonata de Arhiepiscopul Tomisului, IPS TEODOSIE …

Posted in IPS TEODOSIE, Oreste by saccsiv on octombrie 27, 2010

   Citez din articolul Oreste face doctoratul în teologie:

   Oreste Teodorescu, relizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”, de la postul B1, s-a înscris la doctorat la Teologie, catedra de drept canonic din cadrul Universitatii „Ovidiu” din Constanţa.

   „Mă preocupă această temă de foarte mult timp. Pe de altă parte sunt şi preşedintele Clubului de Presa şi Cultură Româno-Arab, şi mă interesează foarte mult să găsesc un dialog între creştinism şi islam. Constanţa este locul cel mai potrivit pentru asta, zona presupune crearea unor astfel de relaţii”, ne-a explicat Oreste.
   Teza de final va fi coordonată de profesorul universitar Nicolae Dură şi de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, şi va avea ca temă „Dialogul teologic între creştinism şi islamism – considerente ecleziastico-canonice”.
   Pe lângă asta, vedeta B1 a devenit asistent universitar la Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Hyperion” din Bucureşti, unde predă cursul „Tehnici de manipulare şi dezinformare în discursurile mediatice„. „Cursurile decurg foarte bine, mai ales că acum am şi material practic la îndemână, stenogramele lui Sorin Ovidiu Vântu, care sunt nişte tehnici bune de manipulare”, a încheiat vedeta.

   Cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA 

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 27, 2010 at 6:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. IOAN said, on octombrie 27, 2010 at 7:09 pm

    ÎNTREBARE…IERARHII AU PORUNCĂ DE LA HRISTOS SĂ PROPOVĂDUIASCĂ EVANGHELIA LA TOATE NEAMURILE SAU AU PORUNCA DE A PURTA DIALOGURI TEOLOGICE CU CELELALTE RELIGII PĂGÂNE ?

    Apreciază

  3. prelain said, on octombrie 27, 2010 at 7:13 pm

    poate ca asa lucreaza Dumnezeu si va lamuri pe Oreste care este calea, adevarul si viata

    Apreciază

  4. ionut ignat said, on octombrie 27, 2010 at 7:30 pm

    o sa faca si nenea oreste o ciulama masonico-crestina-newageista-pavelcorut-islamista

    Apreciază

  5. danutza said, on octombrie 27, 2010 at 9:24 pm

    l-am vazut pe emisiunea nasul pe oreste. e mai rau decat ateii, pt ca el condamna, blameaza si denigreaza biserica ortodoxa si pe preoti. in plus, face o ciorba de credinte pagane si crestine, condimentata cu extraterestrii si samani. ma gandesc cam ce o scrie acolo? e perfecta lucrarea pt a face apologia ecumenismului.

    Apreciază

  6. Aurora said, on octombrie 27, 2010 at 10:08 pm

    Dracul trebuie sa fie bun teolog ca sa poata s-o combata si s-o compromita. Starpitura in cauza se pregateste sa devina doctor docent, adica sa fie un drac cu titulatura ! Ce mult seamana personajul estropiat si cu rama ingusta la ochelari cu dracul din biblioteca lui Ivan Karamazov !

    Apreciază

  7. gabriela said, on octombrie 27, 2010 at 11:24 pm

    Tanarul este un sfertodoct penibil. Rasuceste in fiecare emisiune aceleasi trei, patru fraze, ne prelucrate de creierasul propriu. Este foooarte complexat si frustrat. Se afla in faza convertirii unui complex de inferioritate in unul de superioritate.
    Din pacate, facultatile noastre de teologie au scos „specialisti” pe banda rulanta, fara frecvenţa mergand ca pe roate. Oreste va avea si mai multe ifose, va avea o influenta foarte daunatoare asupra tinerilor si va narui munca multor preoti adevarati.Faptul ca e bagat si in povestea cu arabii, dovedeste ca i s-a dat si grad, ca si prietenei prietenului lui, Mircea Badea, deputata Trandafir.

    Apreciază

  8. mamulos said, on octombrie 28, 2010 at 10:42 am

    Toti prostii fac teologie,dar nu au habar ca de fapt promoveaza conceptii budiste si alte trasnai!
    Transmit public un mesaj,pe care,sper,sa-l citeasca parintii Dianei Malos(o prostituata OTV care a crapat):Diana,mi-ai luat cel mai drag prieten,prin deces!Daca indraznesti
    sa-mi iei parintii sau fratele am sa te scuip pe lumea cealalta,chiar din iad,unde ma voi duce!!!!!Malos,curva,de fratele meu nu te vei atinge,altfel….vezi tu,proasto!
    Imi cer scuze fata de saccsiv si cititorii ortodocsi(pentru limbajul meu de bruta),insa durerea mea este f. mare si parintii mei ma jignesc mereu!Rugati-va sa ma duc pe lumea cealata alaturi de prieteni.Ma rog la Domnul sa ma ia si pe mine!!!!

    Apreciază

    • danutza said, on octombrie 28, 2010 at 11:23 am

      ?????????????????????????????????????????????????????????????

      Apreciază

    • vio said, on octombrie 28, 2010 at 11:49 am

      #mamulos, amice…nu inteleg ce vrei sa spui

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 28, 2010 at 12:46 pm

      Mamulos

      Tu esti tardea raluca Diana.

      Fata, esti tulburata tare si ai ajuns pe aratura. N-am timp sa analizez comentariile tale. Insa unii cititori deja au inceput s-o faca si probabil ca vor continua. Atentie mare insa, tu ispitesti si exista riscul de a rataci si pe altii. Altfel spus, e foarte posibil sa iti sterg viitoarele comentarii, daca mai mergi pe linia asta.

      Apreciază

    • Karol said, on octombrie 28, 2010 at 2:50 pm

      Doamne fereste, si eu am trecut prin momemnte dinastea pe la 13-14 ani dar ai sa treci peste si o sa iti para rau ca gandesti asa, sincer imi e tare rau cand vad stari dinacestea la oameni, iti este greu, trebuie sa treci peste …. nue bine sa iti doresti sa mori desi emreu simt nevoia asta si eu, dar e un mare pacat,offff, sufelt ratacit, cum isi face diavolu lucrarea

      Apreciază

  9. Karol said, on octombrie 28, 2010 at 11:37 am

    Alte neamuri, alte religii…. e timpul ca acum sa ne credem in Dumnezeu nostru, al romanilor,sa en apstram rasa si sa nu ne pierdem ca nea,ca uite ce hiene stau al panda si la teologie sa ne distruga rasa si credinta, creditna stramosilor nostri,legata strict de neam si de rasa noastra ,trebuie sa citim pe Nae Ionescu i pe Capitan sa ne facem o parere despre nationalismul nostru si cum sa ne salvam !
    Ma uitam la un videoclip cu parintele Iustin, foarte indignat pentru ca a vazut o romanca si un engru care au venit la Petru Voda, si au facut o corcitura, un mulatru, si a fsot foarte trist sa vada asta, si ne spunea ca asa se ditruge o natie un neam !
    Desi pe loc mi s-a parut ca nue bine ce a spus, mi-=am dat seama apoi ca are dreptate, trebuie sa intelegem nationalismul, nu sa vedem un crestinism de mamaliga, permisiv cu toti si sa ne fistrugem rasa, eu am bucur sa vad crestinism in Africa si Asia si peste tot,dar la ei in tara, sa duca lupta crucii la ei, sa pastram relatii de prietenie si diplomatice intre biserici,dar nu sa primim valuri de negri, sa ne stricam rasa noastra traco-daca !
    Stefan cel MAre, Mihai Viteazu,Mircea,Vlad Tepes, MAtei Basarab,Negru Voda si alti amri domnitori au tinut la natie si au aparat-o cu sabia, acum dusmanul e mai pervers, democratic in ghilimele si mai nenorocit, ne baga in cap ideile globaliste si ne va strica rasa, natia si credinta,care sunt strans legate, biserica ortodocxa este mama poporului roman si trebuie aparata !
    Nu zic sa facem solutii gen exterminare, sau prigonire sadica cum incita unii,dar sunt grave aceste probleme, sunt deosebit de grave si trebuie sa ne luptam cu ele, ei distrugand un neam distrug mai usor ortodoxia, din moment ce nu vom mai avea o rasa a naostra, ne vom dezbina, biserica va cadea si ne vom duce de rapa.
    Trebuie facut ceva daca vrems a en salvam, nu trebuie sa pierdem nationalismul !
    Sunt multe de inteles si trebui cautat si studiat, si in biblie unii au impresia ca apostolii se contrazic intre ei si tocmai de aceea trebuie cercetata toata biblia si inteleeasca cum trebuie !
    Nu iubira aia masonica globalista si distrugatoare promoveaza Iisus, ci alta, la judecata va judeca neamuri si globalisti, vom fi raspunzatori de distrugerea neamului, iar masonii precum Oreste sunt globalisti pe fata !

    Apreciază

  10. mamulos said, on octombrie 28, 2010 at 12:01 pm

    Daca nu intelegi,draga vio,imi pare rau!Daca pierzi pe cineva drag mai poti sa tii in tine revolta si neputinta?!Nici fratele meu trupesc nu raspunde la telefon.Poate este bolnav! Cel mai bun dascal si prieten din facultate a murit!
    Sa nu ma judecati!
    Fac apel catre mama raposatei Dianei Malos(in caz ca citeste acest blog):Stimata Doamna,sa nu-ti para rau de moartea fiicei tale!Nu te merita!As putea sa fiu eu fiica ta si fetele tale,surorile mele!Diana ar putea sa-mi ia fratele,parintii naturali,asa si eu pe pamant ii voi lua familia!Ea a avut parte de intelegere si dragoste din partea ta,Doamna Adina!Eu te stimez si indraznesc sa-ti zic,Mama!!!

    Apreciază

  11. mamulos said, on octombrie 28, 2010 at 1:42 pm

    Frate saccsiv, am crezut ca-mi sunteti prieten!Dar vad ca nu-mi intelegeti durerea!A murit un prieten drag mie,fostul meu conducator de doctorat!Nu ati inteles nimic!Imi pare rau!Ma dezic si de fratele meu,ca daca moare sa nu sufar prea mult!Poti sa-mi stergi comentariile,nu-i nimic!Ma duc sa-i uit pe toti!Ma intereseaza doar persoana mea!Daca smintesc nu ma voi ruga pentru nimeni,ci doar pt. mine!Atat!Prietenia este doar o utopie!Este o minciuna!Mi-am schimbat numele in pseudonim pt. ca mi s-a virusat softul!Stiu ca „sunt nebuna si n-am credibilitate,iar daca crezi ca sunt o diversionista,te inseli amarnic!

    Apreciază

  12. mamulos said, on octombrie 28, 2010 at 1:44 pm

    Voi pleca din tara si am sa-i pun la spate pe toti(iarta-mi expresia),inclusiv pe cei pe care i-am iubit.De azi,nu mai am frate,mama,tata,nepoti,prieteni etc. etc.Probabil si fratele meu ma crede nebuna,dar nu-i nimic,voi intoarce spatele la toti, numai la Dumnezeu nu!Atat!

    Apreciază

    • vio said, on octombrie 28, 2010 at 9:39 pm

      Draga Diana, trebuie sa te rogi mai mult, sa postesti….si nu ar strica sa faci o vizita la un cabinet psihologic sau la psihiatrie. Nu insinuez nimic, dar nu cred ca ar strica un sfat avizat. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te pazeasca!

      Apreciază

  13. RA said, on octombrie 28, 2010 at 6:09 pm

    Poti sa citesti catile lui Radu Cinamar sa afli mai multe despre masonerie. Vei vedea oamenii care lucreaza din interior pentru a ajuta umanitatea.

    In cazul lui Oreste sunt nu sunt sigur ca e mason dar sunt sigur ca e un om bun.

    Apreciază

  14. Roland said, on decembrie 26, 2010 at 8:08 pm

    La prostit oameni de 18-30 ani si a-i pune pe calea new-age-ului.

    Apreciază

  15. djcub said, on mai 9, 2011 at 5:43 pm

    Domnule Saccsiv poate ar trebui sa te uiti un pic si pesteYoga Esoteric, o aripă desprinsă din MISA (www.yogaesoteric.net) la care Oreste face reclamă, precum și la Centrul Independent de Studii și Cercetări Ezoterice (www.cisce.ro) al cărui vicepresedinte acest individ este. Aș vrea sa îmi susțin afirmația și prin faptul că președintele acestui Centru este Vladimir Sauciuc (www.blogger.com/profile/06891291631093916576), conducător al Federaţiei Române a Ordinelor şi Societăţilor Iniţiatice.
    De asemenea îți menționez că Oreste face parte din Masoneria de Rit Antic şi Primitiv de Memphis şi Misraïm, unde ocupă un rang important. Te rog să nu iei de bune aceste afirmații și să faci propriile căutări și poate vei scrie un articol despre aceste lucruri întrucât consider că este bine ca lumea să le știe înainte să se lase pradă instinctelor și a-l asculta pe acest ticălos. De asemenea, aș vrea să răspunzi la acest comentariu al meu și să afirmi sau afirmi cele prezentate succint de mine. O zi bună!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.