SACCSIV – blog ortodox

Esti PEDOFIL? Atunci citeste „Istorii din puscarie” (partea 1): Pedofilul …

Posted in copii, pedofilie, puscarie by saccsiv on iunie 19, 2011

De multa vreme, multi frati ma tot indeamna sa scriu ceva de genul „Istorii din puscarie”. Voi incepe acum, cu partea 1, pe care o intitulez „Pedofilul”. Acest material probabil ca va circula destul de intens si sigur il vor citi si unii dintre pedofili. Si cum nimic nu pare sa-i opreasca din cumplitul pacat, poate ca citind istoria unui pedofil ajuns dupa gratii, se vor gandi mai serios …

In preambul, iata ce putem citi in articolul Fetiţă de 10 ani omorâtă, după ce a fost deflorată:

O fetiţă de 10 ani care a dispărut vineri de acasă a fost găsită moartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un canal din zona localităţii Jimbolia (Timiş), un bărbat suspect în acest caz fiind dus pentru audieri la Poliţie, unde a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o prin strangulare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi, sâmbătă, că o fetiţă de zece ani a dispărut de acasă vineri după-amiază, aceştia descoperind cadavrul ei într-un canal din apropierea localităţii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, fetiţa stătea peste vară la bunici, în Jimbolia, iar vineri, în jurul orei 15.00, a plecat împreună cu un bărbat de 40 de ani, cunoscut al familiei, la scăldat. Familia fetiţei a anunţat însă dispariţia acesteia abia sâmbătă seară.

Conform surselor citate, fetiţa a fost descoperită dezbrăcată într-un canal, iar rochiţa pe care o purta era pusă deasupra cadavrului.

Cinteză a precizat că duminică dimineaţă poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 40 de ani cu care fetiţa plecase la scăldat, acesta fiind dus la audieri.

Anchetatorii au precizat că suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat în timpul audierilor că a deflorat-o, iar apoi a omorât-o prin strangulare deoarece s-a speriat când a văzut sângele.

Comentariu saccsiv:

   Cate ceva despre lumea puscariei am scris in:

SACCSIV: „EVADAREA DIN ÎNCHISOAREA ÎNGERILOR CĂZUŢI – Spovedania unui interlop”, Interviu realizat de Danion Vasile

O lume dura, o lume cu propriile ei legi nescrise, dar respectate aproape cu strictete de generatii de detinuti. Cateva le-am prezentat in linii mari in carte.

Iata istoria unui pedofil ce a violat o fetita mai mica decat cea la care face referire articolul, fara insa a o omori.

Dupa ce-a comis oribilul act sexual, a fugit peste hotare, cu gandul sa revina in tara dupa ce fapta se va prescrie. Tinea periodic legatura cu avocatul sau si la un moment dat acesta i-a comunicat ca poate reveni, caci s-a scurs termenul si va fi in siguranta. Asa ca individul n-a mai asteptat, dar la scurt timp dupa sosirea in Romania a fost arestat. Avocatul gresise calculul cu cateva zile …

Bagat in arestul politiei, a fost preluat de seful de camera, un recidivist solid si uns cu toate alifiile. L-a luat cu binisorul, pe de departe, l-a laudat pentru fapta sa si i-a cerut detalii. Si pedofilul a inceput: cand, unde, cum. Si insista mai ales la acest cum. Si seful il incuraja … Iar ala continua. Si povestea cum pe fetita o pusese deasupra, cum aceasta il ruga „Nenea, ma doare”. Si cum el se excita si mai tare o viola, iar fata plangea si lui ii placea …

Ajunsa povestea aici, seful i-a pus brusc punct napustindu-se cu pumnii impotriva violatorului. Apoi l-au preluat si restul detinutilor din camera. In aceeasi noapte a si fost sodomizat.

A doua zi pedofilul s-a plans politistilor, insa acestora nu le-a pasat.

De atunci a devenit „fetita” oricui dorea sa-l sodomizeze. Nu avea voie sa doarma in pat, nu avea voie sa vorbeasca, sa manance sau sa bea decat cu accept. Tot el facea si curatenie.

Dupa ce a fost depus la penitenciar, a ajuns intr-o camera al carei sef ura si mai mult pedofilii. Locul sau era in WC si regula diminetii era ca seful sa se urineze pe el la prima ora. Din cand in cand distractia detinutilor era sa-l puna sa linga toaleta, sa manance fecale. I se spusese ca daca se plange gardienilor, oriunde in puscarie va fi mutat, va fi batut pana la moarte.

Si a tot rabdat. Si a tot rabdat. Pana intr-o dimineata cand l-au gasit spanzurat …

Una din regulile puscariasilor este pedepsirea pedofililor. Nu toti ajung sa se spanzure. Si nu toti au parte de tratamentul extrem aplicat celui de mai sus. Unii sunt mai cu carte si insista sa fie protejati de catre gardieni. Dar de sodomizare nu scapa aproape nici unul. Si nici de statutul de lache. Dintre toti puscariasii, ei au viata cea mai grea.

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 7:52 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. colaps said, on iunie 19, 2011 at 8:06 pm

    Din câte am citit mai sus, se pare că aceşti deţinuţi au vrut să facă dreptate ? Aşadar, cei ticăloşi şi-o vor lua în bot pe când cei nevinovaţi sau încihişi pe nedrept vor fi lăsaţi în pace ?

    Apropo, dacă eşti slab trupeşte cum te aperi de sodomiţi ? Că-s şi ăştia nişte matahale de n-ai ce să le faci… Cam greu să te pui cu unul care toată ziua trage de fiare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 8:32 pm

      colaps

      E si asta o tema pentru un episod viitor.

      Apreciază

    • Marchis said, on iunie 19, 2011 at 9:46 pm

      Sincer,am pus si eu aceasta problema de multe ori.Stim cum sunt tratati pedofili(si violatori in anumite cazuri) in puscari.Eu cred ca pornirile sexuale din puscari nu se datoreaza numai izolarii,caci in ziua de azi daca nu ma insel, au parte de vizite private si chiar si conjugale.Insa,eu cred ca un factor puternic ar fi abuzul de steroizi care exista si traficul lor.De aceea majoritatea din puscari au corpuri destul de masive caci oricine doreste sa fie tip dur,mai puternic si mai mare.De nu e dur,macar sa dea impresia.Iar acest tip de testosteron afecteaza printre altele sistemul nervos(violenta) si secretia de hormon(sexualitate) printre altele. -„parerea mea”

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 10:16 pm

        Marchis

        Acest tip de comportament exista si inainte de aparitia steroizilor anabolizanti.

        Putini sunt mari datorita testosteronului sau decanofortului. Majoritatea sunt mari in comparatie cu ceilalti, caci mananca bine si fac sport. Altii au fost sportivi inainte de a intra la puscarie.

        Apreciază

  3. gerica64 said, on iunie 19, 2011 at 10:25 pm

    Iti spun eu Colaps tre’ sa dai bine cu pumnul,sa stii sa te impui,sa fi inteligent si sa nu bei ceaiuri oferite de alti.Iar cel mai important e sa te ajute Dumbezeu chiar si acolo.

    Apreciază

  4. gerica64 said, on iunie 19, 2011 at 10:29 pm

    Scuzati scriu cu taste de telefon am vrut sa scriu Dumnezeu.

    Apreciază

  5. colaps said, on iunie 19, 2011 at 11:10 pm

    Tocmai de aceea mi-e greu să cred că poţi să-i duci cu vorba dulce sau să le aduci vreun argument ceva.

    @Saccsiv:
    În general ai vreo şansă să vorbeşti cu deţinuţii să le zici că ceea ce săvârşesc ei e greşit, să-i conştientizezi de Dumnezeu, iad, păcat sau e ca şi când ai vorbi cu uşa ?

    La urma urmei tot cred că doar Dumnezeu te poate scăpa. E zadarnic să te încrezi în forţele proprii.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 19, 2011 at 11:22 pm

      colaps

      Doar bunul Dumnezeu te poate scapa.

      Poti vorbi cu ei. Nu vorbesti cu usa, precum cu ateii. E iar o tema foarte interesanta pe care o voi dezbate.

      Apreciază

      • Fulger said, on iunie 20, 2011 at 10:32 am

        „Nu vorbesti cu usa, precum cu ateii”.
        Petre Tutea 🙂

        Apreciază

  6. vasile said, on iunie 20, 2011 at 5:48 am

    Tratamentul aplicat celor care intră la închisoare dacă au fost pedofili. Și dacă sunt nevinovați? Justiți din ziua de azi e în mâna unor nenorociți. A zis-o Radu Timofte și după-aia l-au omorât. Ditamai directorul SRI. Știa el ceva.
    Am și eu un prieten care e la închisoare pentru că ar fi supus minore la perversiuni sexuale. Au apărut fetele cu declarațiile, după ce l-au recunoscut pe stradă, deci nu prins asupra faptei, una după alta. Mai scăpau polițiștii de cazuri nerezolvate?
    I-au dat 24 de ani, apoi au scăzut la 18. Copil de 20 de ani. Pentru ei 6 ani e o nimica toată. Au greșit. Doamne ferește.
    V-am citit cartea Evadarea. Am văzut o latură a vieții foarte dură și ascunsă. Sunteți un om foarte puternic. Vă admir.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2011 at 6:21 am

      vasile

      In exemplul dat de mine, acel sef de camera de pe arest l-a descusut tocmai pentru a se asigura ca nu-i vorba despre o eroare judiciara.

      Dar au loc si erorori judiciare.

      Ba mai mult, in lumea „civilizata” SISTEMUL pune uneori in aplicare o schema ticaloasa pentru discreditarea celor ce-l critica. Si atunci auzim de X ca i s-au gasit in calculator fotografii cu copii dezbracati sau apar tot soiul de adolescente martore.

      Apreciază

  7. gerica64 said, on iunie 20, 2011 at 6:27 am

    Am vazut criminali cu care te poti intelege perfect.In general la puscariasi nu le plac violatori,pedofili si incestuosi astia au o viata de Iad si cred ca o si merita.Si aia de acolo nu gresesc intai te asculta exact cum va spus Saccsiv.Si dupa ce se conving ca esti vinovat atunci procedeaza la desfintare.Acolo mila nu exista decat ascunsa e cosiderata o slabiciune.Acolo inveti sa citesti oameni din cateva vorbe.

    Apreciază

  8. Fulger said, on iunie 20, 2011 at 10:29 am

    La cat sunt eu de lenes sunt nici acum n-am apucat sa citesc „Evadarea din inchisoarea ingerilor cazuti” am ajuns doar la partea in care il intreaba Danion Vasile pe Saccsiv cum de a ajuns in inchisoare.
    Cat despre acel pedofil daca ar fi cerut iertare Domnului cu lacrimi pentru pacatul pe care la savarsit ar fi fost bine.

    Apreciază

  9. vasilica said, on iunie 20, 2011 at 12:34 pm

    Descrierea despre pacatul pedofilului e prea detaliata si dezgustatoare. Mai poate fi si smintitoare pentru unii. Iertare, doar o mica observatie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.