SACCSIV – blog ortodox

ASEDIUL GAOZARILOR. Despre un afis cu homosexuali si Mister Gay Europe 2011 de … Florii

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on aprilie 15, 2011

Iata comentariul lui gabitza postat la articolul VIDEO: Harta testelor nuclare din perioada 1945 – 1998. Total: 2053 …:

Mi s-a intamplat si mie o chestie ciudata.Ieri ma indreptam spre o piata si trec pe langa Tomis Mall.In fata acestuia se afla un mic pasaj subteran pentru pietoni si pe un zid,undeva in fata,se afla un afis mare publicitar referitor la….homosexuali.Afisul arata in felul urmator:era un bebelus abia nascut aflat in patut,si cu banderola specifica legata la manuta;in loc de numele copilului era trecut cuvantul homosexual.. Langa acesta erau scrise afirmatiile homosexualitatea nu este o boala;Homosexualitatea nu este o alegere.
Pe masura ce coboram scarile cu mare atentie ca nu cumva sa cad din cauza uimirii(intr-un sens negativ) descopar si alte propozitii scrise cu litere mai mici:O campanie initiata cu sprijinul comunitatii gay din Romania,finantata de Norvegia,Luxemburg si Irlanda(sper ca am reprodus bine)
Concluzia:Ce mai urmeaza acum?sa vad cupluri de gay pe strada manifestandu-si ”sentimentele”?Cred ca voi fi traumatizata
Sunt curioasa daca in alte orase din tara au aparut astfel de afise…

Pe de alta parte, iata ce mai aflam din articolul Aşa se pregătesc să devină Mister Gay!:

După ce miercuri s-au plimbat prin Bucureşti şi chiar au fost invitaţii lui Mircea Solcanu, la “Poveştiri de noapte”, la Acasă TV, ieri, cei mai sexy homosexuali din Europa s-au mutat la Poiana Braşov.

Aspiranţii la titlul de Mister Gay Europe au fost păziţi la fiecare pas, pentru a evita eventuale neplăceri din partea membrilor Noii Drepte, revoltaţi de organizarea acestui eveniment în postul Paştelui. Organizatorii se gândesc chiar să renunţe la vizita de la Castelul Bran. Ieri, concurenţii au stat în hotel să exerseze scenete şi dansuri pentru finala de mâine seară. România este reprezentată în concurs de Nicu Manea (32 de ani), din Curtea de Argeş. “Am recunoscut că am şi alte orientări sexuale, dar nu le-am spus decât prietenilor. Participând la concurs, mi-am asumat să fiu o imagine pentru comunitatea mea”, a spus Nicu.

Tudor Kovacs, organizatorul evenimentului: “Pe mine nu mă interesează Paştele, eu nu sunt ortodox, în orice caz, nu văd care e problema cu acţiunea noastră…”.

Dănuţ Benga, protopop: „Gândiţi- vă că săptămâna viitoare este Săptămâna Patimilor. Va avea repercusiuni nu numai asupra Braşovului, ci şi asupra neamului!”.

Cristi Grigore, preşedinte Noua Dreaptă Braşov: „Avem stabilită o slujbă religioasă pentru iertarea păcatului numit homosexualitate. Suntem oripilaţi de acest aşa-zis festival!”.

Vizionati va rog si:
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803368/Brasov-gazda-evenimentului-Mister-Gay-Europe-2011/

Cititi va rog si:

Brasov 13 – 17 aprilie: MR. GAY EUROPA 2011 …

UPDATE

Cititi va rog si:

Socant! Un bebelus promoveaza homosexualitatea in plin centrul Timisoarei pe un panou publicitar!

   Vizionati va rog si:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803499/Scandal-la-Timisoara-din-cauza-unui-panou-publicitar/

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 15, 2011 at 6:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Paul said, on aprilie 15, 2011 at 6:26 pm

    I DO EXIST (EU EXIST) e un documentar cu si despre oameni care au scapat de homosexualitate.

    Contrar propagandei activistilor homosexuali, aceasta patima nu este innascuta, ci este o stricare a mintii de care omul se poate lecui prin ajutor de specialitate si/sau credinta.

    In zilele astea in care acesti activisti si-au pus afisele murdare in oras, e bine sa difuzam acest film spre cunoasterea adevarului. De dat mai departe.

    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14apr-9e405f0f50.zip

    Bogdan Mateiciuc-Provita

    Apreciază

  3. Paul said, on aprilie 15, 2011 at 6:27 pm

    Am atasat si subtitrarea in romana

    Apreciază

  4. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 15, 2011 at 6:52 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  5. Alex said, on aprilie 15, 2011 at 7:09 pm

    Ia uitati o alta „minoritate”:
    http://www.gazetanord-vest.ro/2011/04/11/extremism-in-inima-satmarului/

    Apreciază

  6. Fulger said, on aprilie 15, 2011 at 7:30 pm

    ,,cei mai sexy homosexuali din Europa s-au mutat la Poiana Braşov,, dupa mine mai bine s-ar muta in iad. Intr-o tara ortodoxa sa existe o astfel de uraciune , ar trebui sa plece cu primul avion , si chiar in post, sa se duca in tarile lor occidentale si sa se manifeste acolo nu la noi.

    Apreciază

  7. nea Anderthal said, on aprilie 15, 2011 at 7:31 pm

    ..ce fac huliganii de la echipele de fotbal?..unde-s minerii?..unde-s ROMANII ADEVARATI?..daca ar veni la noi in targa atunci voi pregati cocteilurile !..in citiva ani vor merge la sf.Paraschiva la Iasi,la Sf.Ioan la Suceava,la sf.Filofteia la Arges..etc..la Putna..si Dan din Deal tace !
    ps:papusarii stiu ca gena slaba a romanilor vine din Banat! Asa au distrus si ML punind un banatean ,Horia Sima,la putere .Acest agent al 0vreimii s-a plimbat linistit prin Europa si NIMENI nu l-a intrebat nimic!Legionarii adevarati au fost persecutati pina la moarte ,altii si dupa !Injurati-ma dar prin Banat au intrat si sectele,si gaozarii si satanistii in tara !
    „tat’ Banatu-i frunCea” ..multa smerenie aceasta fraza care NICI NU-I ADEVARATA!

    Apreciază

    • Kerkyra said, on aprilie 15, 2011 at 8:07 pm

      @nea Anderthal
      Horia Sima s-a nascut intr-un sat de pe langa Fagaras. http://www.horiasima.ro/ . apoi a avut treaba in Banat dar fara sa aiba legaturi de sange acolo.

      Eu nu sunt nascut in Banat, da pt mine Romania e una de la Tisa pan la Nistru, nu exista romani slabi pe criterii genetice sau teritoriale.daca m-as fii nascut in Banat sau in Moldova as fii fost la fel de mandru ca sunt roman precum sunt acum.

      E ideea ta, o respect, dar sunt total importiva ei. Nu conteaza din ce regiune e cineva (poate fii si din diaspora istorica), conteaza doar daca e roman=ortodox.

      Apreciază

  8. […] ASEDIUL GAOZARILOR. Despre un afis cu homosexuali si Mister Gay Europe 2011 de … Florii…homosexuali.Afisul arata in felul urmator:era un bebelus abia nascut aflat in patut,si cu banderola specifica legata la manuta;in loc de numele copilului era trecut cuvantul homosexual.. Langa acesta erau scrise afirmatiile homosexualitatea nu este o boala;Homosexualitatea nu este o alegere. Pe masura ce coboram scarile cu mare atentie ca nu cum…from Saccsiv’s Weblog – 9:22 PM […]

    Apreciază

  9. cezar said, on aprilie 15, 2011 at 8:26 pm

    a aparut si in iasi astazi

    Apreciază

  10. Mos Ioan said, on aprilie 15, 2011 at 8:34 pm

    Ticalosii care îi finanteaza pe sodomiti sunt de vina, în primul rând…….si în al doilea rând sunt însusi ei ( sodomitii) niste spurcati care murdaresc mintea si sufletul tinerilor mai ales…..
    Banii munciti cu greu de români se duc pe placerile turbatilor sodomiti, iar românii, bietii de ei, se calca în picioare pentru un pachet cu alimente……iar guvernantilor nostri nu le pasa……..
    Sper sa se lase cu ceva paruiala, cred ca mai sunt oameni de bun simt în România care sa dea o lectie usturatoare acestor nelegiuiti. Câteva bice bune aplicate cum trebuie îi va îndrepta de la devierea lor………

    ESTE REVOLTATOR CE SE ÏNTÂMPLA ÏN TARA NOASTRA!

    HAI SICTIR! : GUVERNULUI ROMÂN TICALOS, TRADATORULUI DANIEL DIN DEAL, UNIUNII COMUNISTE TICALOSITE EUROPENE, SODOMITILOR SI TUTUROR CELOR CARE TOLEREAZA SI ÎNCURAJEAZA HOMOSEXUALITATEA!

    Apreciază

  11. oarecare said, on aprilie 15, 2011 at 8:40 pm

    Fragment din Iannis cel nebun pentru Hristos atunci cand Constantin(homosexualul si povestitorul acestui fragment) îl invită pe Iannis acasa la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:

    „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

    De îndată ce i-am deschis, a spus:
    -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie.

    Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:

    -Ai venit si aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!

    Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:

    -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…

    Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucuriecă se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…

    … Eu socoteam povești tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașeasupra omului…”

    Apreciază

    • Kerkyra said, on aprilie 15, 2011 at 9:22 pm

      @oarecare
      Ai cumva cartea in format pdf?

      Cred ca e folositoare , am gasit si eu un fragment care m-a pus pe ganduri. despre armata ortodoxa de acum 70 de ani, alti oameni…cu astia mergeai la razboi, nu conta castigi, pierzi, aveai convingerea ca iti aperi neamu si credinta si ca jertfa ta iti va fii intrare in Imparatia Cerurilor.

      Pe tatăl meu mi-l amintesc foarte puţin. A fost ucis în Epirul de nord, în războiul cu italienii din 1940. Mama spunea că s-a jertfit ca să-şi salveze plutonul. Mă punea să citesc şi să recitesc, cu puţina mea ştiinţă de carte, scrisoarea pe care i-o trimisese Statul Major.

      CUTREMURATOR ce scrie «Să te asemeni, Ianaki, tatălui tău, care s-a jertfit pentru ceilalţi şi a câştigat un loc lângă Hristos. Bucuria se ascunde în jertfă şi în suferinţă. Să te faci ostaş al lui Hristos. Atunci o să devii erou».

      multumesc frumos pt fragmente, acum aud prima data de carte

      Apreciază

  12. DiDi said, on aprilie 15, 2011 at 8:55 pm

    Islanda , Liechtenstein si Norvegia? Astea sunt statele care finanteaza asa ceva?
    Priviti trecatorii care nici nu se sinchisesc sa ridice privirea !
    Asta e re-educare ca la carte fratilor !
    Cu pasi timizi dar siguri , ajung pana la Chisinau !
    In orice caz , nu poti vedea asa ceva in Iasi sau Suceava spre exemplu. Au rabdare pana sunt spalati bine pe creier romanii si cand nu va mai fi nici un semn de revolta si nemultumire , te poti trezi cu afise motivational-constructive si subliminale si la tine in baie .
    Toate au o limita si un sfarsit !!!

    Apreciază

    • Marius said, on aprilie 16, 2011 at 11:38 am

      Islanda are presedinta lesbiana, poate asta e motivul, dar din ce stiu nici Islanda si nici Liechtenstein nu au ambasade in Romania.

      Apreciază

  13. Student said, on aprilie 15, 2011 at 10:29 pm

    nu sunt pacate mai mari inaintea lui Dumnezeu ca avortul si sodomia. Nici nu stiu ce sa zic despre ei. Daca sa-mi para rau pentru ei pentru aceasta alegere…sau sa le doresc focurile iadului? „Iubeste-ti aproapele” mai merge in aceasta situatie?

    Apreciază

  14. Iones said, on aprilie 15, 2011 at 11:13 pm

    Toleranta Romanilor cred ca trebuie deja sa aiba limita.
    Nu putem tolera asemenea spurcaciune, trebuie sa luam atitudine neaparat cat mai se poate pana nu ne invadeaza acesti bolnavi psihic, SUNT CA O CIUMA PENTRU ACEST POPOR.
    DECI SA NE MOBILIZAM, insa cum… vorba Parintelui Paisie Aghioritul lumea este ca o leguma fiarta de abia se mai tine pe picioare

    Si atunci cum sa mai faca fata la asemenea invazii spurcate. Si dupa cum spunea Parintele Arsenie Boca: – „Daca s-au restrans darurile Duhului Sfant, daca insisi credinciosii gasesc ca puterile nu mai au rost in spijinul credintei, e semn ca ne-am departat de Dumnezeu si nu mai avem „stiinta mantuirii”(Romani 10,1 si Luca 1,77), ci un „duh de toropeala” (Romani 11,8)”

    Apreciază

  15. oarecare said, on aprilie 16, 2011 at 12:09 am

    http://www.frontpress.ro/?p=9358

    Apreciază

  16. Mihaela said, on aprilie 16, 2011 at 2:03 am

    Revoltator. Cred ca in loc de a face marsuri si a se gandi la cum sa-i snopeasca in bataie, filolegionarii din Brasov mai bine ar gandi creativ si organizat si le-ar sabota manifestarea. Pe de alta parte, cat de greu o fi sa te cocoti pe stalp si sa dai cu sprayul pe panoul ala? Risti o amenda, daca esti prins, dar cred ca merita. Cand am auzit de hackerii care au blocat site-urile maghiare dupa mizerabila manifestare a individului aluia, am aplaudat in fata calculatorului.

    Apreciază

  17. MM said, on aprilie 16, 2011 at 6:42 am

    Chiar ma bucur c-a pomenit cineva de aceasta campanie.Eu insami aveam de gand sa semnalez acest lucru.Aceleasi panouri se intalnesc si in Iasi,in mari intersectii din oras.Distrugerea panourilor mi-a venit si mie in minte,dar cred c-ar fi nevoie sa-mi procur o prastie eficienta.
    E trist ce se intampla dar e si mai trist pentru cei care permit sa aiba loc aceste lucruri.
    Doamne,miluieste!

    Apreciază

  18. gabitza said, on aprilie 16, 2011 at 8:28 am

    Multumesc Saccsiv pentru atentia acordata.
    Nu vreau sa va mai intristez,dar ieri am vazut alt panou in centrul orasului de data aceasta in loc de homosexualitate scria orientarea sexuala.Oricum ,eu ca cetatean,ma simt extrem de ofensat.Se poate face ceva in sensul acesta?sa depun o plangere ,o reclamatie,ceva.Va multumesc mult!

    Doamne Miluieste!

    Apreciază

  19. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 16, 2011 at 10:19 am

    Apreciază

  20. Cris said, on aprilie 16, 2011 at 10:46 am

    Am vazut si eu afisul cu bebelusul si am vorbit singura vreo cateva minute. Este ingrozitor!!
    L-am vazut in zona 13 septembrie, Bucuresti.

    Apreciază

  21. fanu said, on aprilie 16, 2011 at 11:13 am

    ăştia s ca sectarii şi iecumeniştii se bagă cu forţa peste tine în casă

    Apreciază

  22. fanu said, on aprilie 16, 2011 at 4:06 pm

    http://www.antena3.ro/life-show/monden/cel-mai-frumos-homosexual-din-europa-ales-la-brasov-sambata-seara-123090.html

    sambătă are loc sodomia şi gomoria

    iar după purificăm locul, fiindcă înainte nu s a putut face nimic, fireşte… doar după

    Apreciază

  23. Cris said, on aprilie 16, 2011 at 6:06 pm

    cititi articolul din opininiatimisoara.ro – „Socant! Un bebelus promoveaza homosexualitatea in plin centrul Timisoarei pe un panou publicitar! S-a iscat un adevarat scandal”. Sa inteleg ca la Bucuresti si Brasov nu s-a socat nimeni!?

    Apreciază

  24. Popa said, on aprilie 16, 2011 at 6:09 pm

    Off topic!

    SAAAACCSIV….ce vad akm pe antena 1 cu bendeac si reinvierea lui florin piersic din morti si bataia de joc de Hristos.Sunt oripilat.

    Apreciază

  25. DiDi said, on aprilie 16, 2011 at 7:01 pm

    E un link mai sus cu un film bine facut despre cei care au „revenit” in radurile heterosexualilor. Urmariti-l ! Trebuie dat peste tot si oricui clampane aiurea despre homosexuali.
    Cat despre ordinarul de mai sus ! SPAM CU „S” Mare !
    Pe un copchil din asta care vorbeste aiurea l-as palmui sincer cu zambetul pe buze !
    Cele bune !

    Apreciază

  26. un_mare_pacatos said, on aprilie 16, 2011 at 9:16 pm

    Este inadmisibil!Haideti sa luam masuri ,sa aruncam cu vopsea in acele panouri. Cei care se afla intr-un anumit oras sa se intalneasca si sa arunce cu vopsea in aceste panouri .

    Apreciază

  27. Beli said, on aprilie 19, 2011 at 2:20 am

    E interesant ca afisele astea pot fi usor corectate, daca se elimina cei doi ‘nu’.

    Apreciază

  28. Adi said, on aprilie 19, 2011 at 8:35 am

    Spre stupefactia mea .. acelasi afis l am vazut si eu in Bucuresti .. initial am crezut ca este o campanie Anti Homosexualilor … dar se pare ca este invers!

    As vrea sa scriu pe aceste afise cu vopsea „ESTE PACAT”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.