SACCSIV – blog ortodox

ATENTIE MARE la “luptatorii anti cip” de la APADOR-CH

Posted in APADOR, CARD NATIONAL DE SANATATE, CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE by saccsiv on noiembrie 12, 2010

   De la o vreme, asociatia si-a luat haina de mare luptator mare contra … buletinelor si a cardurilor de sanatate cu cip. Atentie insa cu acest APADOR (Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki), ce a actionat pentru scoaterea icoanelor din scoli, al carui fondator este Gabriel Andreescu, din ale carui lucrari exemplific :

EXTREMISMUL DE DREAPTA ÎN ROMÂNIA

Cu capitolele :

Tendinte extremiste din Biserica Ortodoxã Românã

Biserica Ortodoxã Românã, cadru de manifestare a curentelor extremiste fundamentaliste

Biserica Ortodoxã Românã si contestarea statului de drept

Supunerea clasei politice la presiunea ortodoxistã

Legãturi istorice cu legionarismul

Armata si Biserica Ortodoxã

   Citez din lucrare: „Volumul actual este o variantã dezvoltatã a raportului pe care l-am pregãtit în cadrul unui proiect regional initiat de Institutul pentru o Societate Deschisã (Budapesta). Varianta propusã spre publicare a profitat de observatiile lui Renate Weber

   Adica vorbim de fundatia Soros. De asemenea , n-are cum sa nu urasca crestinismul, fiind pro MISA, activand in favoarea miscarii yoga. 

   Din articolul „ Cateva amintiri despre Fundatia Soros „ reiese ca acesta are o deosebita admiratie fata de miliardar, oamenii din fundatie si un cult al ideilor vehiculate acolo.

   Sa ne amintim ca Asociatia Solidaritatea pentru libertatea de constiinta a solicitat conducerii Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) sa nu mai difuzeze rugaciunea „Tatal nostru” la inceputul si la finalul programelor. Din aceasta asociatie fac parte si acest Gabriel Andreescu, profesorul universitar Liviu Antonesei, Smaranda Enache, copresedinta Liga Pro Europa si fosta ambasadoare a Romaniei in Finlanda si Estonia, istoricul Ovidiu Pecican, jurnalistul Mircea Toma, William Totok, istoric, scriitor si fost jurnalist la Europa Libera sau Daniel Vighi, scriitor si profesor la Universitatea de Vest din Timisoara.

   Mesajul lor anti cip insa, nu se ridica nici macar la nivelul militantilor precum Alex Jones, David Icke sau chiar … Zeitgeist. Cu toate ca actiunea anti cip a asociatiei o incadrez in aceeasi categorie cu a acelora, adica la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Toata activitatea lui Andeescu si a asociatiei este canalizata spre edificarea realei NOI ORDINI MONDIALE. Lupta lor impotriva cipurilor este fundamental falsa si n-are nici o treaba cu semnul fiarei 666 si vremurile apocaliptice. Ei pedaleaza vag chiar si pe latura Big Brother, dar au parte din plin de publicitate in mass-media si sunt bagati in seama de autoritati.

   Altfel spus, ei figureaza a fi „alternativa”, vocea care se opune, dar canalizeaza dezbaterea in balarii. Iata cam ce-i doare, de exemplu, referitor la buletinul cu cip:

   „APADOR-CH atrage atenţia că tehnologia folosită de cardul electronic de identitate este una de tip RFID (identificare prin radio-frecvenţă) în genul celei care permite citirea preţului unui produs după codul de bare ataşat. Cipul din cardul electronic de indentitate al fiecărei persoane are rolul codului de bare ataşat fiecărui produs.  Aplicaţia uzuală a tehnologiei este identificarea animalelor şi a obiectelor. 

   Extinderea acestei tehnologii la oameni a generat în permanenţă controverse la nivel mondial pe motiv că nu oferă garanţii pentru respectarea dreptului la viaţă privată, întrucât permite aflarea datelor personale ale deţinătorului de card electronic de identitate de către oricine are un aparat în genul cititorului de coduri de bare. De asemenea, tehnologia RFID permite monitorizarea în orice loc şi în orice moment a oricărei persoane şi prezintă riscul  clonării cipului din cardul electronic de identitate.

   Asadar, daca se vor oferii garantii ca nu poate fi clonat si ca la date au acces doar autoritatile, e in regula …

   Prin urmare, fac apel la toti ortodocsii ce refuza actele cu cip, sa stea cat mai departe de acesti falsi luptatori.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 12, 2010 at 12:52 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ala said, on noiembrie 12, 2010 at 1:02 pm

    http://toaca.md/?&page=news&row_id=185

    Apreciază

  3. fanu said, on noiembrie 12, 2010 at 1:37 pm

    cine poate să creadă că ăştia luptă sincer împotriva? cel înşelător poate să ia chip de iluminat DAR când îi să se cearnă vor ieşi mulţi falşi la iveală…

    Apreciază

  4. cb said, on noiembrie 12, 2010 at 3:26 pm

    Nu stiu daca are legatura, astazi am vazut intr-un mijloc de transport un afis (aprox. 10/15cm) cu mesaj anti cip. Se facea trimitere la site-ul http://www.ramailiber.ro.

    Apreciază

  5. codrut said, on noiembrie 12, 2010 at 6:38 pm

    propunere catre administrator

    urgenteaza deschiderea unui chat , aici , pe acest sait …sa putem vb in timp real intre noi si sa face schimb de idei si opinii…sper ca nu deranjeaza aceasta propunere…nu am idee daca este dificil sau nu de facut

    Apreciază

  6. filofteiabejan said, on noiembrie 12, 2010 at 8:53 pm

    @codrut,am auzit ca esti din Brasov,si eu sunt daca doresti poti sa-i ceri lui saccsiv adresa mea de mail.

    Apreciază

    • codrut said, on noiembrie 13, 2010 at 11:47 am

      adresa mea de mail: cchijer@gmail.com…cui ii face placere poate sa imi scrie…sau daca vrea sa discutam in timp real: id-ul meu pe skype este cchijer1

      Apreciază

  7. vasilica said, on noiembrie 13, 2010 at 6:28 am

    E sunt din Rm. Valcea daca doriti cereti adresa mea lui saccsiv.

    Apreciază

  8. Rustic said, on noiembrie 13, 2010 at 4:21 pm

    Eu sunt din Suceava cine doreste sa vorbeasca cu mine sa ceara adresa mea de la Saccsiv.

    Apreciază

  9. filofteiabejan said, on noiembrie 13, 2010 at 6:25 pm

    Astia de la APADOR-CH sunt lupi in piele de oaie ce sa mai vorbim …acu vreo trei ani sau atunci am auzit eu… europarlamentarul Renate Weber impreuna cu alte cateva personalitati „academice”(valentin stan din pacate si el) de la noi din tara au facut un studiu despre….LIMBA MOLDOVENEASCA???
    http://www.mail-archive.com/protest-ro@yahoogroups.com/msg04868.html
    http://roncea.ro/2010/07/09/in-atentia-sri-romania-a-implementat-nationalitatea-moldoveana-vlad-cubreacov-si-explicatiile-sale-pentru-mihai-razvan-ungureanu-moldovenismul-un-studiu-de-eugen-tomac-vs-unul-de-stan-we/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.