SACCSIV – blog ortodox

Janet Napolitano (Sefa Departamentului Securitatii Naţionale SUA): „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”. A inceput campania de tipul: CETATEANUL OBISNUIT TREBUIE SA FIE UN TURNATOR MODEL

Posted in Big Brother by saccsiv on noiembrie 10, 2010

   Citez din articolul Regular citizens have big security role: Napolitano:

   HALIFAX, Nova Scotia (Reuters) – Cetăţenii obişnuiţi din întreaga lume trebuie să conştientizeze că pot juca un rol important în dejucarea atacurilor teroriste – a declarat sâmbătă Janet Napolitano, Secretarul Departamentului Securităţii Naţionale al S.U.A.

   „Vor fi dintre cei care observă ceva prin cartier, care văd ceva pe stradă”, a spus unui grup constituit în cadrul unui forum internaţional găzduit de Fundaţia Germană de politici publice Marshall.

   „Poate că cineva nu va lua în seamă un mesaj liniştit precum [Hei, aceşti tineri au mers până în Somalia. Nu ştim ce fac, însă acum ei s-au întors şi poate că tu vrei să ştii acest lucru[ ” –  a spus ea.

   Deşi de la atacurile din 11 septembrie 2001 nu au avut loc în SUA incidente teroriste majore, poliţia şi serviciile de informaţii au anihilat 11 comploturi doar împotriva oraşului New York, spun oficialii.

   Luna trecută, un cetăţean american născut în Pakistan care a încercat să arunce în aer o maşină capcană în zona Times Square din New York a menţionat despre iminenţa mai multor atacuri îndreptate asupra SUA. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

   Napolitano a declarat că un comerciant stradal a observat fumul provenind de la maşină şi a alertat poliţia, care a „curăţat” zona. În lipsa acestei informaţii, „am fi avut de-a face cu o mare explozie”, a spus ea.

   Ea a insistat asupra campaniei „Dacă vezi ceva, spune ceva”, ca un exemplu privind măsura spiritului civic al cetăţenilor. Programul accentuează importanţa sesizării autorităţilor competente cu privire la activităţile suspecte.

   „Cetăţenii înşişi din ţările noastre trebuie să înţeleagă…faptul că ei au un important rol în această chestiune, în aceeaşi măsură ca şi autorităţile”, a declarat ea.

   În chestiunea atacului eşuat din Times Square, Napolitano şi alţi oficiali în probleme de securitate au declarat că autorităţile americane s-au luptata cu timpul în detectarea ameninţărilor teroriste pe teritoriul american.

   Ei au mai spus că al Qaeda şi afiliaţii săi puneau la cale incidente de o mai mică amploare, precum împuşcături şi maşini capcană. Oficialii au mai menţionat şi despre apariţia militanţilor autohtoni, inclusiv circa 20 de cetăţeni americani care s-au antrenat în Somalia.

   Napolitano a spus că autorităţile locale de aplicare a legii din SUA au de asemenea o mare responsabilitate, de vreme ce un singur departament federal nu poate gestiona toate aspectele privind securitatea.

   „Dacă se întâmplă ceva în SUA, oamenii nu vor suna la Departamentul de Securitate Naţională din Washington, D.C.”, a spus Napolitano.

   „Ei vor suna la sediul local de poliţie, astfel încât este necesară totala lor informare şi împuternicire, precum şi necesitatea existenţei schimbului de informaţii cu privire la tehnicile, comportamentele şi tacticile despre care suntem sesizaţi”.    

   Comentariu saccsiv:

   Seamana cu actiunea din Marea Britanie:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze 

   In numele luptei anti teroriste se fac din ce in ce mai multe. Iar SISTEMUL tot mareste lista actiunilor ce pot duce la terorism. Citez dintr-un document oficial al institutiei conduse de Janet Napolitano:

   alternative media

   antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul

   antitechnology extremism

   Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice

   sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste

   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16

   Cititi va rog mai multe la:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 10, 2010 at 12:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • sgs said, on noiembrie 11, 2010 at 7:25 am

      Off topic.

      Incepe dansul 🙂

      Politia incepe verificarea in uriasa baza de date .Ce se poate verifica acolo va dau un exemplu:

      Ok..atunci posa va mai dau o informatie. Eu am uitat sa fac ITP . ACesta imi expirase in Septembrie.
      Pe 5-7 octombrie, nu mai stiu clar….cnad ieseam din Ciolpani, inainte sa trec podul peste Ialomita, o masina de politie, care „zacea” pe dreapta ..undeva pe langa Petromul unde e si radarul de tip spirala, m-a prins din urma si m-a tras pe dreapta, anuntandu-ma ca mia- expirat ITP.

      Hai sa va luminez eu ,polititia are in dotare celebra TETRA cu care poate afla date despre tine,masina daca ai buletinul expirat daca ai pasaport daca masina are ITP valabil ,toate acestea in timp real.Se procedeaza in felul urmator : se introduce nr de inmatriculare in tetra si asta ii furnizeaza date despre masina si proprietar inclusiv poza din buletin.Asa au stiut ei ca ai ITP expirat.

      Sursa este de aici.
      http://www.pdiromania.ro/forum/camere-de-supraveghere/camere-fixe-verificare-rovigneta/15/

      Si e doar inceputul.

      Apreciază

  2. Iones said, on noiembrie 10, 2010 at 2:16 pm

    Frate Saccsiv incredibil ce repede a fost inchis subiectul despre cardul de sanatate pe forumul softpedia…

    Era postat articolul de pe blogul tau…
    Se pare ca si aicest blog cu sectiunea asa-zis „ortodoxa” e administrata tot de slugile sistemului…

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=723489

    http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=339

    Apreciază

  3. Iones said, on noiembrie 10, 2010 at 2:23 pm

    Rectificare la o greseala: In loc de blog cititi forum la comentariu despre softpedia…

    Apreciază

  4. florica said, on noiembrie 10, 2010 at 3:53 pm

    ce este asta? apare aici pe site…

    Ads by Google
    Cărţi creştine gratuite
    Literatură creştină. Nu vindem nimic. Tot ce avem este gratuit.
    http://www.rldbooks.org

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2010 at 5:09 pm

      florica

      Blogul e pe platforma gratuita … Asa ca apare ce vrei si ce nu vrei.

      Apreciază

  5. ionut ignat said, on noiembrie 10, 2010 at 4:09 pm

    exemplu de practica securista… cum faceau ai nostri pe vremea lui nea nicolae ca sa creeze starea de psihoza. turnatori, sifonari, ciripitori sunt deja in actiune si in Romania. lucreaza pentru militie (politie) si sunt stimulati cu te-miri-ce, cativa lei…

    Apreciază

  6. Iones said, on noiembrie 10, 2010 at 5:52 pm

    Am niste carti cu si despre plante medicinale..
    NU stiu cat sunt de bune…vedeti si voi, le selectati…
    Va dau linkurile de unde le puteti descarca:

    Maria Treben – Sanatate din farmacia Domnului:
    http://s1.transfer.rol.ro/2e2536f33f5a695bd0c503a86ce1dd84.html

    Ghidul plantelor medicinale:
    http://s1.transfer.rol.ro/f65be661b82eb1d3fed16e6d3d6f2c65.html

    UNIVERSU PLANTELOR Mica Enciclopedie Editia a-III-a 2000:
    http://s1.transfer.rol.ro/bdc67d94ffb07fc3eae908060e6ecbbb.html

    Reader’s Digest – Farmacia Naturii:
    http://fbx.ro/tc21ra33zwz6japg

    Apreciază

  7. Adrian.I said, on noiembrie 10, 2010 at 5:58 pm

    Ce-i mai ataca presa pe aia care aveau dosar de ciripitor la secu.Daca o sa inceapa si la noi actiunea asta… sa vezi atunci pe toti moralistii din mass media cum o sa aplaude si o sa-i haituiasca pe toti fratii lor si nu ma refer la cei de neam (stiti voi mai bine de ce)

    Apreciază

  8. filofteiabejan said, on noiembrie 10, 2010 at 6:49 pm

    asta-i de pe vremea revolutiei franceze cand cu dictatura icobina care a inventat asa zisele guri de lup…adica „onestii cetateni ai patriei” erau de-a dreptul obligati sa denunte elementele contrarevolutionare in special din randul clerului.Ba inca treaba-i veche din antichitate cand vecinii pagani ii denuntau pe sf mucenici crestini dregatorilor.Intorcandu-ne in prezent in tara noastra ma intreb ce justificare isi gasesc atatea servicii secrete sri,sts etc…de a ajuns pana si in presa sa se vb despre asta(presa care ascunde gunioul sub pres indiferent de conducerea politica).Si iarasi imi amintesc cum nu demult ni se plangeau niste apropiati ca li se asculta telefoanele de catre securitate,si nu sunt afaceristi,ziaristi pers publice sau ceva de genu asta…sunt oameni banali,si ca securiatea ii urmareste prin prieteni,cunoscuti chiar rude sau colegi de serviciu care sunt turnatori.Au renuntat de vreo 2 ani si la telefoanele mobile de teama sa nu fie ascultati.La prima impresie ar parea niste oameni instabili psihic obsedati de teoria conspiratiei dar din cate alfu in fiecare zi despre „invazia raului”ajung sa le dau dreptate in mare parte.Si ma rog pentru ei.Vorbesc de un caz real,mai multe detalii nu pot sa dau.Oricum mai sunt oameni care se trezesc din cauza palmelor primite de sistem insa restul…marea majoritate dorm pe ei….

    Apreciază

  9. filofteiabejan said, on noiembrie 10, 2010 at 6:53 pm

    @Adrian.I,de ce crezi oare ca numai anumite dosare de la secu sunt facute publice si altele nu,basca mai se zice ca nu exista cum ar fi cel a lui basescu si nu numai?Toti sunt patati iar presa practica:”curvasareala”-ca sa-l citam pe „onorabilul”Victor Ciutacu-de a pactiza cu diferiti stapani mai mari sau mai mici in functie de interesul si de cursul politicii …

    Apreciază

  10. Tardea Raluca Diana said, on noiembrie 10, 2010 at 6:56 pm

    Vom ajunge si intre vecini sau prieteni sa nu mai avem incredere.Atentie,leprele care sub „masca” asa-zisei smerenii sau falsei credinte condamna fara temei,au un comportament bizar si nu inteleg pe cel de langa „dansele”,sunt turnatorii de care trebuie sa ne ferim.Atentie la „crestinii” care promoveaza in ultimul timp „dogma nicolaita”.Nu demult am cazut in astfel de capcane si,credeti-ma,nu-i deloc placut,am avut numai de suferit si f. multi dusmani mi-am facut.Bine ca m-am trezit la timp.Interesati-va de „dogma nicolaita” si veti vedea ce aberatii pot fi in aceasta.Daca sunteti atenti,si in Sf.Scriptura se aminteste de ea.Si Sf.Parinti au avertizat asupra acestui aspect.

    Apreciază

  11. Adrian.I said, on noiembrie 10, 2010 at 7:05 pm

    @filofteiabejan. Dac-ai stii ce foc de tabara au facut unii dupa revolutie. Cum crezi ca au disparut unele dosare celebre ca ale lui Basescu sau Dinescu.

    Apreciază

  12. Tardea Raluca Diana said, on noiembrie 10, 2010 at 7:13 pm

    Soso,revino-ti in fire,caci acesti „antihristi” te vor pune „la frigare”!Ti-au spalat deja creierul!

    Apreciază

  13. filofteiabejan said, on noiembrie 10, 2010 at 7:17 pm

    Pai cam asta incercam si eu sa spun ca activitatea securistica a celor care intr-adevar contau in puzzlelu(cum ar fi basescu dar nu numai) creat dupa ’89 au fost cumva musamalizata sau tainuita dar sa nu uitam ca fiecare pom se cunoaste dupa roada.Ca prin ceea ce fac se deconspira mai tarziu sau mai devreme deorece sunt oameni gata sa se vanda pt un blid de linte ca la asta se rezuma totul in mintea lor pana la urma.Oameni fara de patrie si de Dumnezeu.Noi sa nu fim asa!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. marin said, on noiembrie 10, 2010 at 7:23 pm

    S-a pornit o initiativa de referendum la nivel european cu scopul de a cere pastrarea remediilor pe baza de vitamine si a TERAPIILOR NATURISTE care se vor a fi excluse in baza Codex Alimentarius
    http://www.eu-referendum.org/english/petitions/natural_remedies.php

    Este sansa noastra sa mai putem alege o viata sanatoasa si naturala.
    Sunt necesare 1.000.000 de voturi.
    Alatura-te si tu daca vrei sa mai avem acces la hrana sanatoasa
    si terapii naturiste ori pe baza de vitamine.

    PS: putem schimba ceva, dar numai daca actionam!
    Trimiteti mai departe tuturor cunoscutilor

    Apreciază

    • wera said, on noiembrie 10, 2010 at 8:26 pm

      marin
      Sunt deacord cu aceasta initiativa dar cum si unde votam.

      Apreciază

  15. pavel said, on noiembrie 11, 2010 at 7:31 am

    exact ca pe vremea inchizitiei, cand oameni obisnuiti devenisera „informatori”…

    Apreciază

  16. Stefan said, on noiembrie 11, 2010 at 8:38 am

    domnul soso,se pune accent pe faza de turnatori in masa,cu alte cuvinte,daca ati apucat timpurile dinainte de ’89,ascultam europa libera pentru muzica de atunci si alte stiri,deci eu marturisesc si nu sunt ipocrit ca si altii,am ascultat acest post fiind tanar si fara minte (nici acum nu pot spune ca sunt intelept),numai ca si eu la randul meu eram ascultat de vecini de ai mei si turnat la militia de atunci ca eram un element antisocial si turbulent si cu parul lung si cu blugi evazati si….mi-am depus actele sa plec definitiv si sa scap de comunisti iar pentru asta am avut de „tras” si din cauza unor turnatori ! Concluzia,in scurt timp populatia speriata de atatea crime si faradelegi nepedepsite si neurmarite de nimeni ptr. ca nu se vrea nu ptr. ca nu sunt legi si oameni care sa o aplice,populatia lumii acesteia va cere intr-un glas hotarat sa se puna capat acestor faradelegi tocmai prin ce…? Ei,daca nu ati ghicit va spun eu : prin camere de urmarire instalate peste tot si prin cipurile cerute insistent de unii dintre voi pentru a fi urmariti de nwo clipa de clipa inclusiv pe scaunul de la wc,iar talharii si criminalii vor fi tot la locurile lor din umbra,numai ca vor putea sa fure identitatea unor „naivi” care vor ‘beneficia” de minunile tehnologiei rfid(cip) si se vor substitui acestor naivi (prin id-ul tehnologic) atunci cand vor face aceleasi faradelegi ca si acum ! Nu este scenariu SF ,si ar fi bine sa va documentati si veti intelege grozaviile ce va asteapta atunci cand faceti afirmatiile de mai sus si va sustineti pct.de vedere ,cred eu,din necunostinta ! Fac acest comentariu nu ptr. o eventuala polemica ci doar ptr. a va ajuta sa intelegeti cate ceva din aceste timpuri dar si mai bine o puteti face de pe acest site cautand ca..Slava Domnului veti gasi raspunsuri la toate intrebarile ? Doamne ajuta !

    Apreciază

  17. Stefan said, on noiembrie 11, 2010 at 8:41 am

    Fac o rectificare cu scuzele de rigoare,la …”veti gasi raspunsuri la toate intrebarile !”

    Apreciază

  18. Roland said, on noiembrie 11, 2010 at 10:52 am

    „nu sunt impotriva la stfel de lucruri ,intr-adevar se poate dejuca un atac terorist”

    Cred ca asta a deranjat , cei care ti-au raspuns intelegand prin asta , ca si mine , ca esti inca prea credul. Ce spui in ultimul post mi se pare de bun simt.

    Apreciază

  19. tataia said, on noiembrie 11, 2010 at 6:06 pm

    Eu unul daca as fi martorul unei infractiuni nu as spune nimanui nimic. As considera ca asa a ingaduit Dumnezeu si nu m-as bucura de raul nimanui. Cu totul altceva ar fi daca as fi citat ca martor intr-un proces. Atunci as spune tot ce stiu despre respectiva fapta si numai adevarul. In rest insa consider ca ramine 100% valabila vorba sa nu iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala. La urma urmei de unde stii tu in ce te bagi? Sa iti dau iun exemplu. Mergi noaptea pe strada si ai impresia ca niste indivizi sparg o masina. Denunti la politie si de fapt aia erau de la serviciile secrete si puneau microfoane in masina unuia pe care doreau sa il urmareasca. Sau la tv iti arata poza unui urmarit general despre care spun ca a violat o fetita. Si in realitate era urmarit pentru ca deranjase SISTEMUL prin dezvaluiri socante. Si tu il vezi si il denunti fiind de buna credinta. Asa ca ramin in continuare la parerea mea. NU imi bag nasul unde nu imi fierbe oala.

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 17, 2010 at 2:55 pm

      dar daca tre’ sa il dai in vileag pe unul care a furat datorita unei neatentii de-a ta? Eu am spus adevarul, pt ca eram implicat si nu am vrut sa mijlocesc un furt.

      Apreciază

  20. […] Janet Napolitano (Sefa Departamentului Securitatii Naţionale SUA): „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.