SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Incepe REVOLUTIA si in SUA?

Posted in revolutie by saccsiv on februarie 20, 2011

Citez din articolul VIDEO Manifestatii de amploare in Wisconsin pe marginea unei propuneri de reducere a cheltuielilor bugetare * Noam Chomsky: Ar putea fi inceputul revolutiei in SUA:

Circa 70.000 de persoane au participat sambata, in statul american Wisconsin, pentru a cincea zi consecutiv, la demonstratii pro si contra unei initiative legislative ce vizeaza reduceri bugetare importante, propusa de guvernatorul republican, transmite New York Post. Sustinatorii masurii si oponentii acesteia au manifestat in capitala Madison. Activistul politic Noam Chomsky a declarat vineri ca protestele din ultimele zile din Wisconsin „ar putea fi inceputul revolutiei in SUA”, din cauza ratei mari a somajului, a saraciei in care traiesc multi americani si a incalcarii drepturilor cetatenilor.
Documentul introdus in Congresul statului Wisconsin prevede reduceri importante ale salariilor si beneficiilor pentru angajatii din sectorul public, contributii mai mari ale bugetarilor la fondurile de sanatate si de pensie, precum si eliminarea aproape in intregime a drepturilor la negocieri colective intre angajati si patroni.
New York Post a precizat ca, sambata, numarul celor care se opun initiativei legislative a guvernatorului republican Scott Walker l-a depsit pe cel al sustinatorilor documentului. Demonstratia impotriva reducerilor bugetare a fost organizata de sindicate si asociatii ale studentilor, in timp ce organizatorii manifestatiei in favoarea lui Walker au fost Tea Party Patriots si Americans for Prosperity.
Manifestatiile de sambata au fost pasnice, in ciuda scandarilor furioase din ambele tabere. Manifestantii anti-Walker au purtat pancarte pe care, langa fotografia guvernatorului, era scris: „Hosni Mubarak?” sau „Dictatorul de Wisconsin trebuie sa plece”. Unii dintre sindicalisti au afirmat pentru BBC ca „ceea ce se intampla aici va fi foarte important in numeroase alte state, asa cum lucrurile petrecute in Egipt au avut efect intr-o gramada de tari din Orientul Mijlociu”. Un demonstrant a afirmat ca legea „va rupe spinarea clasei de mijloc”.
La randul lor, sustinatorii initiativei legislative au afirmat ca „sindicatele nu merita nimic” si „daca nu le place, sa-si dea demisia”, scandand repetat „Votati legea!” si agitand pancarte pe care scria: „Sursele voastre de castig usor s-au terminat. Bine ati venit in recesiune!”.
„Cred ca guvernatorul nostru va ramane ferm pe pozitii. Am incredere in el”, a afirmat o participanta, Deborah Arndt, in timp ce un alt sustinator al legii a spus ca „e timpul sa rezolvam problema. Angajatii din sectorul public trebuie sa faca fata acelorasi reduceri ca si ceilalti. E un lucru corect”.

In ultimele zile, zeci de mii de angajati din sectorul public, sindicalisti si studenti au demonstrat in fata si in interiorul cladirii Capitoliului din Wisconsin impotriva planurilor guvernatorului Walker. Scolile publice din Madison au fost inchise timp de cateva zile, dupa ce profesorii s-au alaturat protestelor, iar doctorii din spitalele de stat au oferit, in semn de solidaritate, sute de scutiri medicale functionarilor publici participanti la protest. „Multi dintre demonstranti sufera de stres”, a declarat Lou Sanner, medic de familie.
Masura nu a putut fi insa votata, dupa ce senatorii democrati au refuzat sa apara in Congres si au parasit statul, astfel incat republicanii, care controleaza Senatul, nu au cvorumul necesar. Liderii Partidului Republican au afirmat insa ca „nu exista loc pentru compromis”, iar documentul „nu este negociabil” si va fi adoptat.
Wisconsin se confrunta cu un deficit bugetar de 3.6 miliarde de dolari in urmatorii doi ani, iar statul va economisi 300 de milioane de dolari prin reducerile din sectorul public. Republicanii sustin ca reducerile sunt necesare pentru a evita disponibilizarea functionarilor publici.
Proteste impotriva unei legi similare au avut loc in Ohio, in timp ce sindicatele din Carson City si Las Vegas vor sa organizeze manifestatii de solidaritate cu cei din Wisconsin.
Conservatorii americani l-au criticat pe presedintele Barack Obama, care a declarat, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca intelege nevoia autoritatilor locale de a reduce cheltuielile prin masuri dure, dar, in acelasi timp, cere ca acest lucru sa nu se transforme „intr-un atac asupra drepturilor angajatilor de negociere colectiva”.
Noam Chomsky: Wisconsin ar putea fi inceputul revolutiei in SUA
Intr-un interviu pentru Democracy Now!, cunoscutul autor, intelectual si activist politic Noam Chomsky a spus ca protestele din Wisconsin, inspirate de revoltele din Egipt, Tunisia si Bahrain, „ar putea fi inceputul revolutiei in SUA”. El crede ca americanii incep sa vada ratele mari ale somajului, in timp ce multi dintre ei traiesc in saracie.
In plus, afirma Chomsky, drepturile cetatenilor americani sunt reduse drastic. „Americanii constientizeaza lipsa de democratie in care traiesc”, a adaugat filozoful, care este profesor emerit la MIT.

Comentariu saccsiv:

Nu stiu daca va incepe acum, dar e indubitabil ca revolutie va fi si in SUA. Caci e in plan:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Cea din nordul Africii e orchestrata tot de ELITE:

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

Cel ce zice in articol de revolutie este evreul Avram Noam Chomsky (1928-), lingvist, filosof, activist politic. Profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology. Considerat “tatal“lingvisticii moderne.

Din anii 1960 devine cunoscut ca un anarhist si intelectual libertarian socialist. A considerat ca ideile umaniste radicale ale lui Bertrand Russell si John Dewey sunt radacinile iluminismului si liberalismului clasic si amintesc de caracterul lor revolutionar.

Iar Bertrand Russell este cel care spunea:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

„Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Altfel spus, este tot omul lor:

Evreul NOAM CHOMSKY ofera solutii de STANGA

Sa ne amintim si de repetitia de proportii ce a avut loc in 2009:

VIDEO: Majoritatea televiziunilor si ziarelor MINT referitor la NUMARUL REAL al participantilor la mitingul ANTI-OBAMA

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 20, 2011 at 4:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on februarie 20, 2011 at 5:13 pm

      Fratele Nathanael a zis ca Obama si banii lui Soros se afla in spatele manifestatiei.

      Apreciază

  2. Dan Tanasescu said, on februarie 20, 2011 at 6:03 pm

    Fratele Nathanael este un evreu convertit la ortodoxie.

    Apreciază

    • alexbidam91 said, on februarie 20, 2011 at 6:57 pm

      daca s-a venit la crestinism din tot sufletul si din prea mare credinta in dumnezeu e bine. daca s-a convertit doar de dragul de a se converti si de a-si bate joc de credinta crestina e rau

      Apreciază

    • Roxie said, on februarie 21, 2011 at 3:09 pm

      Si dl Noam Chomsky am vazut ca se mai numeste si Avram ..dar el nu e convertit:P. Eu il stiam ca autor de referinta pt. gramatici regulare care se folosesc la compilatoare in domeniul programarii calculatoarelor … si lucrurile se leaga, ca de obicei.:)

      PS : E interesant cat de plurivalenti sunt unii !

      Apreciază

  3. VIDEO. Incepe revolutia si in SUA? (Saccsiv) said, on februarie 20, 2011 at 8:34 pm

    […] Sursa: Saccsiv […]

    Apreciază

  4. valentin said, on februarie 20, 2011 at 8:57 pm

    mie nu mi-ai parut penibila deloc, ai fost curajoasa sa scoti totul public, mergi inainte cu Dumnezeu si fereste-te de acel barbat.
    Duhovnicul tau te poate ajuta!

    Apreciază

    • ioana said, on februarie 20, 2011 at 11:05 pm

      In Biserica Ortodoxa nu se mai practica spovedania publica. Nici la duhovnic nu spui aceste pacate cu lux de amanunte.
      Acest blog este citit si de sectari (de exemplu) si le dam ocazia sa denigreze Biserica lui Hristos.

      Adevarata victima in acest caz este sotia.
      Cel necasatorit care curveste, isi intineaza trupul sau.
      Cel casatorit care preacurveste, intineaza si trupul sotiei/sotului. Dupa Sfanta Taina a nuntii, cei doi sunt un trup.

      Pe cel cazut in pacat il compatimim, NE RUGAM CU DURERE pentru intoarcerea lui, dar atentie cu sfaturile.

      Apreciază

  5. natalia said, on februarie 20, 2011 at 9:00 pm

    Nu SUNT in masura sa dau vreun sfat pt nimeni insa eu din cate stiu curvia este un pacat opritor de la sf Impartasanie pt mai multi ani chiar deci trebuie evitat cu orice chip…nu e de gluma.Trebuie sa evitam situatiile in care am putea cadea in acest cumplit pacat.Te inteleg perfect ca esti singura si bolnava si iti este foarte greu si cu siguranta ai nevoie de ajutorul cuiva,a unui barbat.Insa trebuie cu orice pret evitat ajutorul si apropierea fata de un barbat casatorit mai bine sa iti fie mai greu decat sa apelezi la un barbat casatorit si apoi sa cazi in pacat.Mergi la duhovnicul tau indata si te spovedeste si el iti va da si un canon pe care insa sa il tii,fara rugaciune nu putem alunga ispitele.Si barbatul respectiv trebuie sa faca la fel sa se spovedeasca…daca vrea sa ramana cu sotia trebuie sa ii respecti dorinta lui mai ales ca ei sunt uniti in fata Domnului…Cred ca a avut si el vina lui caci a incercat sa te amageasca insa tu nu ar fi trebuit sa ii raspunzi.Si eu am fost in ultimul an in vreo doua situatii delicate ,bineinteles nu e acelasi lucru,intr-un caz m-am dus la o nunta unde am fost abordata de un tanar de varsta mea care parea la inceput ok dupa ce a inceput sa bea-lucru care mie nu prea mi-a placut,a inceput sa spuna tot felul de prostii.mi-a cerut nr de tel sa ne intalnim eu i-am spus ca nu am momentan timp si apoi a inceput sa se descarce ca el este singur,ca isi doreste o familie,apoi a inceput sa se laude cu realizarile lui materiale…in fine si cand a vazut ca nu prea ii iese s-a dat de-a dreptul fatis la mine…ceea ce bineinteles m-a indepartat si mai mult…In fine ispitele sunt peste tot si putem cadea foarte usor deci nu vreau sa judec pe nimeni caci si mie mi se poate intampla asta maine… insa mereu sa ne facem sf cruce cand iesim din casa si sa avem rugaciunea lui Iisus in minte cat mai des mai ales cand avem astfel de incercari…sa nu uitam ca Iisus a murit pt ca noi sa fim rascumparati ca trupurile noastre sunt madularele Bisericii lui Hristos si noi nu putem sa luam aceste madulare si sa le facem madularele unei desfranate.Trebuie sa ne gandim mereu ca prin curvie savarsim pacatul in propriu nostru trup si ne despartim de Hristos…revenirea este insa din fericire posibila insa e nevoie de lacrimi si de pocainta sincera caci daca nu vom cadea din nou.Curvia ii desparte de Biserica lui Hristos pe foarte multi dintre noi prin oprirea de la sf Impartasanie…si pacatele pe care le tragem acum ca neam si care trebuiesc rascumparate sa datoreaza in mare parte si curviei.Avorturile si anticonceptionalele nu sunt oare o consecinta sinistra a pacatului curviei.?Raul este foarte maresi trebuie sa ne impotrivim lui…Relatiile trupesti in afara casatoriei produc daramare sufleteasca si slabanogire sufleteascasi fizica feriti-va de ele.Afectiunea de tip erotic fata de cineva aflat intr-o relatie de casatorie trebuie evitata deoarece acel om este unit prin sf taina a casatoriei iar noi nu trebuie sa tulburam aceasta lucrare a Domnului.Nu vreau sa mustru pe nimeni astea sunt convingerile mele personale bazate insa pe invatatura Bisercii.Floarea o sa ma rog pt tine ca Domnul sa te ierte si sa iti redea linistea sufleteasca,fereste-te de azi inainte sa mai cazi in acest cumplit pacat gandeste-te cum ne vom infatisa in fata Domnului, cum vom putea noi sa ii cerem ajutorul in vremurile astea de prigoana cumplita daca noi persistam in pacate mari?Acum cu atat mai mult cu cat bat la usa vremurile grele pe care suntem total nepregatiti sa le intampinam ar trebui sa stam in post si rugaciune cat mai multa si nu sa cedam celor mai urate pacate…impotriveste-te curviei sub orice chip chiar daca va veni din partea unui barabat liber si care sa iti promita ulterior casatoria.Nu te lasa amagita Domnul nu ingaduie si nu-i place asta sub nici un chip.N-am vrut sa te ranesc iti doresc sanatate si bucurie si sa fii tare in credinta roaga-te la Maica Domnului sa te intareasca.Citeste paraclisul Maicii Domnului.Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Fulger said, on februarie 20, 2011 at 9:19 pm

    Ei si uite asa de la o revolutie neinsemnata se va ajunge la una internationala si apoi chiar la razboi.

    Apreciază

  7. Mos Ioan said, on februarie 20, 2011 at 9:45 pm

    @ floarea

    Draga fata, du-te si te spovedeste si uita-l pe acest barbat ! Ati gresit amândoi si este bine ca v-ati despartit. El este un barbat casatorit, deci apartine altei femei, n-ai nici-un drept sa furi sotul alteia.
    Tu esti victima acestei societati de consum putrezita, care incita, mai ales, tinerii la desfrâu.
    Vrei tu, oare, sa-ti mântuiesti sufletul? Daca da, atunci cauta-L pe Dumnezeu si toate celelalte ti se vor adauga tie………….
    Asa cum spune Parintele Vasile mai sus, daca nu poti sa traiesti singura, cauta un Crestin Ortodox si casatoreste-te! Este mai bine sa te casatoresti decât sa arzi în focul cel de veci.
    Sunt mii de barbati ( necasatoriti) singuri, roaga-te, posteste si Dumnezeu ti-l va descoperi pe cel care îti va fi sot.

    Ce vârsta ai? Ce studii ai? Ce lucrezi?

    Ca sa-ti uiti durerea roaga-te neîncetat, asculta muzica religioasa, muzica clasica, opera, muzica populara etc.. Asculta-i pe Beethoven, pe Brahms, pe Bach, etc.. Fabuloasa muzica lor!
    Gândeste-te la celebra cântareata de opera Maria Callas care s-a îndragostit de miliardarul Aristote Onassis si cum s-a sfârsit dragostea lor…………a fost o dragoste nebinecuvântata de Biserica.
    Daca îti amintesc de Maria Callas este si pentru a te incita sa asculti operele ei………..
    Eu lucrez în gradina si ascult „Norma” de Bellini, sau „Adio del passato”(Adio trecutului) de Verdi, etc. interpretate de Maria Callas………este sublim…..este înaltator…………
    Îi ascult si pe sotii Ion si Doina Aldea Teodorovici, patriotii nostri din Basarabia, asasinati de dusmanii lui Hristos. Dumnezeu sa-i odihneasca în pace!
    De asemenea Grigore Lese este unul din preferatii mei………….
    Am ascultat-o pe Doina Badea (Dumnezeu s-o odihneasca în pace!) cu cântecul „Vânt de seara” dupa versurile lui Radu Gyr. Sfântul Radu Gyr se roaga pentru noi acum…..

    Draga Floarea te sfatuiesc sa vorbesti cu un Duhovnic, spune-i ce ai pe suflet, sa nu te duci la psihiatru, sa nu faci pshianaliza, astea sunt inventii ale lui Sigismund Freud……….
    S. Freud este unul din marii impostori ai secolului XX, am convingerea ca asta nu si-a pus sufletul pe tava în întregime asa cum îi sfatuieste pe altii s-o faca, ………….
    Iata, îti dau medicamentul pentru a te vindeca de „dragostea” ta fata de acel barbat casatorit;
    -Nu-l mai cauta niciodata, uita-l cu desavârsire
    – Cauta o institutie unde sunt copii orfani sau copii ai strazii si ocupa-te de ei, benevol.
    Pe toti trebuie sa ne doara sufletul pentru acesti copii nevinovati care sunt prada stricatilor care vin din Occident sa abuzeze de corpurile acestor oropsiti ai soartei….
    -Du-te la persoane în vârsta si ajuta-le la gradina, putin menaj, etc..
    Daca vei face asa aceste fapte ale tale se vor înscrie acolo sus în Ceruri, si multe pacate îti vor fi iertate.
    Draga Mosului fii tare,” atâta timp cât soarele straluceste pe cer si noi mergem pe cele doua picioare, nimic nu este pierdut” – spunea Marin Preda în „Cel mai iubit dintre pamânteni”. Dumnezeu sa-l ierte si pe Marin, si el a fost asasinat de dusmanii Crucii.

    Du-te si în cimitire si pune lumânari la mormintele parasite……..
    Du-te si fa curatenie într-o Sf.Biserica, în Casa Domnului deci…………….

    Sa nu te mai duci în Biserica unde merge fostul…………

    DUMNEZEU PRIMUL SERVIT ! si pe urma viata noastra…………
    Iubeste-l pe DUMNEZEU, EL nu te va trada niciodata!

    Tine-ma la curent cu activitatile tale………..vom mai „vorbi”…………
    Raspunde-mi, te rog, la întrebarile puse mai sus………..multumesc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 21, 2011 at 2:14 am

      Mos Ioan

      Fara Beethoven si alti muzicieni masoni.

      Apreciază

      • Mos Ioan said, on februarie 21, 2011 at 2:29 am

        @ Saccsiv

        Stiam ca Amadeus W. Mozart a fost mason, nu stiam ca si Beethoven a fost mason.
        Este bine ca mi-ai atras atentia. Multumesc mult.

        Apreciază

    • ioana said, on februarie 21, 2011 at 6:55 am

      Sfintii Parinti recomanda in lupta cu demonul curviei post aspru, rugaciune, priveghere (daca nu se poate in rugaciune o parte buna din noapte , e bun si culcatul pe jos). Si foarte important spovedanie deasa. In cazul mirenilor, e indicat saptamanal.
      In nici un caz muzica pt ca predispune sufletul la visare.
      Nu se recomanda astfel de activitati (ingrijire de batrani, copii orfani etc) pentru acestea trebuie sa ai foarte multa rabdare si dragoste.

      Si nu e suficient sa slabanogim doar trupul, trebuie sa lucram mult si asupra sufletului.
      Se poate sa te chinuie dracul curviei pentru ca ai judecat sau ai osandit pe cineva.
      Si atunci, Dumnezeu ingaduie astfel de caderi ca sa ne arate adevarata noastra masura, sa nu ne credem mai buni decat altii.

      Deci, atentie ce sfaturi dam.

      Apreciază

    • fane said, on februarie 21, 2011 at 9:31 am

      @Mos Ioan ,

      ” Îi ascult si pe sotii Ion si Doina Aldea Teodorovici, patriotii nostri din Basarabia, asasinati de dusmanii lui Hristos. Dumnezeu sa-i odihneasca în pace! ”

      Ion si Aldea Teodorovici cu al lor ” Eminescu sa ne judece ” ????? Prefer pe Altcineva pe scaunul de judecata .

      Doamne , ajuta-ne !

      Apreciază

      • Mos Ioan said, on februarie 21, 2011 at 12:27 pm

        @ fane

        Nu înteleg ce vrei sa spui……dezvolta putin, te rog…………

        Apreciază

      • fane said, on februarie 22, 2011 at 11:36 am

        @Mos Ioan ,

        Ce rost are sa dezvolt , este evident : oricine canta cuiva ca si cum i s-ar inchina , ca la un idol , este departe de Hristos .

        Eminescu a fost un mare poet . Dar nu va fi niciodata un judecator si deci … nu ne poate judeca . Cam asta inseamna sa scrie cineva versuri ” in dorul lelii ” ( vorbesc de cel care a compus versurile melodiei cantate de fam. Teodorovici ) .

        Extrapoland , oricine va da slava mai mare alcuiva decat Treimei Sfinte , cade in pacatul inchinarii la idoli . Sunt foarte multi credinciosi care au ajuns sa creada mai mult in anumiti sfinti decat in Dumnezeu . Este o mare capcana in care aluneca tocmai acele persoane care dovedesc evlavie mare , este ispita pregatita lor de diavol pentru ca alte ispite nu-si mai au efectul .

        Doamne , ajuta-ne !

        Apreciază

  8. Greta said, on februarie 20, 2011 at 9:52 pm

    @floarea, am si eu o intrebare, ai terminat Academia de Teatru si Film, sectia regie? 🙂

    @ Parinte Vasile, daca tot dati sfaturi, as avea si eu o curiozitate, oamenii care promoveaza sexualitatea excesiv, scriind texte de gen, ba unii au si bannere unde promoveaza placerile discrete, gen sex shop erotic? Acesti oameni pacatuiesc sau nu? Acesti oameni invata bine sau rau? Isi pericliteaza mantuirea lor si a altora sau nu?

    Apreciază

  9. #Cosmin said, on februarie 21, 2011 at 1:15 am

    Off topic
    O stire mai veche
    Interesant ce face zapacitul asta!
    http://recomand.net/silviu-prigoana-isi-deschide-101-televiziuni

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.