SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Dr. Vasile Astarastoae critica cardul de sanatate cu cip

Posted in CARD NATIONAL DE SANATATE, Vasile Astarastoae by saccsiv on ianuarie 18, 2011

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 18, 2011 at 8:55 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mihaelaa said, on ianuarie 19, 2011 at 3:40 am

    Un Profesor doctor in adevaratul sens al cuvantului :curajos, cult , se „bate ” cu argumente imposibil de contrazis.Multa sanatate Domnului Profesor Astarastoae!TOT RESPECTUL!
    Cum a ajuns dumnealui Presedinte al Colegiului medicilor, nu stiu ; ii „incomodeaza „enorm pe ceilalti sefi.
    Cat despre cardul de sanatate, mai clar nimic nu poate fi decat aceasta interventie!

    Apreciază

  3. gabi said, on ianuarie 19, 2011 at 6:49 am

    Foarte clar punctul dumnealui de vedere, am tot respectul pentru domnia sa. Asta dovedeste ca in breasla medicilor exista oameni de o calitate morala fara cusur.
    Pacat ca doamna carei ii ia interviul nu pune si alte intrebari, cum ar fi: de ce sunt medicii obligati sa cheltuie sume mari de bani pentru cititoare de card, cand unii dintre ei nu au minima aparatura sa-si exercite profesia?
    Remarcabil si punctul de vedere cu privire la asa-zisa pandemie de gripa noua, numita astfel de „medici’ care aveau interese financiare uriase la fabricile producatoare de antidot, lucru pe care cred ca toti cititorii acestui blog in cunosc de mult.
    Dumnezeu lucreaza prin oamneni. Cine are urechi de auzit sa auda.

    Apreciază

  4. Rustic said, on ianuarie 19, 2011 at 12:16 pm

    Pensionarii şi veteranii de război vor primi, până la finele anului, legitimaţii de transport de tip card cu cip de memorie pentru călătoriile rutiere judeţene şi interjudeţene, iar firmele de transport vor fi obligate să echipeze vehiculele cu cititoare de carduri.

    Totodată, firmele de transport vor dota vehiculele cu aparate de marcat electronice, iar cititoarele de carduri trebuie să aibă posibilitatea de a transmite datele online

    Cardurile vor fi nominale şi vor avea înscris codul numeric personal al fiecărui beneficiar.

    “Cardul are valabilitatea de un an şi va stoca în memorie numărul de călătorii la care are dreptul beneficiarul, numărul de călătorii efectuate şi contravaloarea acestora. Cardul se reînnoieşte anual cu condiţia predării către emitent a celui deţinut”, se arată într-un proiect de ordonanţă elaborat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

    Beneficiarii cardurilor sunt pensionarii, veteranii de război şi văduvele de război care au dreptul la şase călătorii simple pe an cu o reducere de 50%.

    Cardurile vor fi folosite atât la urcarea, cât şi la coborârea din vehicul, iar şoferii vor avea dreptul şi obligaţia de a verifica dacă utilizatorul cardului este şi beneficiarul acestuia.

    Utilizarea cardurilor de catre alte persoane decât beneficiarii va fi sancţionată cu amendă de la 500 la 1.000 de lei.

    La începutul lunii decembrie, ministrul Transporturilor Anca Boagiu, a declarat că instituţia pe care o conduce lucrează la un proiect prin care categoriile defavorizate, beneficiare de reduceri la biletele de transport, vor deconta contravaloarea tichetelor personal, nu prin operatorii de transport, cum se întâmplă acum.

    Pe de altă parte, Ministerul Transporturilor avea în luna decembrie datorii de 160 milioane lei către firmele de transport de persoane, reprezentând sume restante la compensaţiile care se acordă în preţul biletelor pentru categoriile defavorizate.

    Sursa:obiectivdesuceava

    Apreciază

  5. clement said, on ianuarie 24, 2011 at 5:34 pm

    Nu inteleg cine va activa informatia privind acceptul transplantului.
    Oare doctorii de la sat vor avea onestitatea de a atrage atentia pacientilor asupra paragrafului privind transplantul?
    Gasesc neobisnuit faptul ca medicii vor avea o Carte separata de a celorlalti asigurati. Care este continutul Cartii lor, caci despre muritorii comuni s-a vorbit!?
    Tin sa atrag atentia celor interesati ca pe foile de analize din unele tari ale CE, a aparut si analiza care specifica rasa pacientului! M-as mira sa nu „intram si noi in randul lumii” cu toate ca este clar un abuz. Poate doctorul Balaceanu-Stolnici ar putea explica mai clar cum este cu „medicamentele-ţinta” si care sunt beneficiile antropologilor, urmare a centralizarilor nationale si europeane a datelor biologice, functie de rasa.
    In legatura cu cardul de calatorie, cred ca agitatia contestarii este tardiva. Am un astfel de card cu care m-am pricopsit in urma cu trei ani, dupa ce am dat datele din pasaport la o toneta, pe Olteniţei. Are cip iar rubedeniile mele de pe plaiuri fiordice au ramas cu gura cascata vazandu-l.
    Avem in conducerea ţarii tot soiul de depravaţi, cupizi, inconştienţi care nu realizeaza ca vor da socoteala pentru raul facut fiecarui inocent cazut in capcanele lor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.