SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Nicolas Sarkozy: “O NOUA ORDINE MONETARA INTERNATIONALA”

Posted in NICOLAS SARKOZY, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on aprilie 5, 2010

   David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   George Soros:

   “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

   Iar criza a venit:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Declansata voit, ea are un scop precis. ELITELE au produs in cursul istoriei moderne toate crizele, pentru a veni mai apoi marionetele lor de rang inalt cu prezentarea „solutiilor”. In cazul de fata, GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

UE: GUVERNUL ECONOMIC UNIC, este solutia pentru a nu se mai repeta episodul Grecia

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

GORDON BROWN: „G20 va fi principalul consiliu mondial de guvernare economica”

Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

   Dupa alegerea lui Obama, HENRY KISSINGER spunea:

   “Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.

   Pentru cine mai are inca dubii asupra realilor stapani ai sistemului financiar-bancar:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 5, 2010 at 1:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. adris1919 said, on aprilie 5, 2010 at 1:46 pm

    Am vazut un film foarte puternic incarcat de ortodoxie, de la simboluri pana la adevarata marturisire, de-a dreptul impresionant, luand in considerare vremurile pe care le traim. Filmul s-a numit „Amiralul”, este rusesc si a fost difuzat duminica, 4 aprilie, de la ora 21, pe TVR1.
    In film, impresionant este modul cum la fiecare discurs motivational tinut inaintea fiecarei batalii de catre conducatorului militar, totul se raporta la credinta si speranta in ajutorul Domnului, apelandu-se intens si frecvent la invocarea Acestuia. Aspect minunat si in totala opozitie cu discursul hulitor asupra Duhului Sfant pe care-l tin militarilor din „zona Nato” conducatorii acestora, atat in filme, dar mai ales in cruda realitate (vorbesc in deplina cunostinta de cauza).
    Practic tot acest film rusesc este o marturisire ortodoxa. Mare mi-a fost mirarea sa vad asa ceva (altfel nici nu ma mai uit la tv) la o televiziune romaneasca, mai ales la cea nationala. Felicitari redactorului si celor care au aprobat difuzarea.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.