SACCSIV – blog ortodox

Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceasta toamna

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, Marea Britanie by saccsiv on august 20, 2009

   Vesti bune pentru englezi! In plina criza, iata o industrie care infloreste si se pregateste chiar pentru o dezvoltare surpinzatoare si pentru crearea de noi locuri de munca!

   Este vorba de … cimitire si servicii funebre. Cum asa? Aceasta predictie este cat se poate de serioasa, dupa cum indica 2 articole recente din presa britanica:

Deadly serious

Mass graves planned for swine flu outbreak

   Predictia se bazeaza pe faptul ca guvernul britanic a emis de curand un document de 59 de pagini, discutat intr-o sedinta oficiala, document ce prezinta planul autoritatilor de a gestiona numarul mare de cadavre care este asteptat odata cu lovirea unui val pandemic de gripa porcina in aceasta toamna, dupa cum estimeaza expertii (care “experti” nu se specifica).

   Se pare ca in cazul izbugnirii acestui al doilea val de imbolnaviri in toamna, numarul de inmormantari ar putea sa fie mai mult de dublu in doar cateva sapatmani, iar cimitirele, mai ales cele din zonele interne ale oraselor, “s-ar putea confrunta cu o serioasa lipsa de spatiu pentru morminte”, dupa cum se specifica in raportul cu titlul Cadru de Lucru pentru Proiectanti in vederea Pregatirii pentru Gestiunea Mortilor. John Barradell, Deputy Chief Executive al Westminster, afirma ca au fost nevoiti sa se pregateasca pentru ce-i mai rau, adaugand: “avem pus la punct un plan de gestiune a pandemiei de gripa porcina ce a fost riguros testat. Ofiteri superiori se intalnesc regulat pentru a monitoriza situatia

   Sinistrul raport a fost deja trimis si catre spitale, si este de asteptat ca medicii retrasi sa fie re-chemati la datorie pentru a emite certificate de deces pe banda rulanta, pentru a lasa timpul necesar celorlalti medici sa se ocupe de pacienti. De asemenea, oficiali guvernamental déjà se intereseaza vorbind cu producatori de cosciuge sa vada daca acestia pot veni in intampinarea cererii in crestere. Mai mult, consiliul planuieste sa depoziteze cadvrele, din cauza lipsei de spatiu, in depozite frigorifice, in conditiile in care crematoriile vor lucra 24 de ore din 24. In Westminster, se pregatesc chiar arderi in masa, din nou, din lipsa spatiului in cele 3 cimitire existente. S-ar putea chiar sa fie necesara aprobarea unor noi legi care sa permita incinerarea pe banda rulanta.

   Iata ce alte lucruri mai prevede documentul-plan:

  • cimitirele si crematoriile (caci doar 30% din populatia britanica decedata este inmormantata) vor trebui sa lucreze 24 de ore din 24 ca sa faca fata si vor trebui sa angajeze personal
  • excavarea mecanica in avans de morminte pentru un numar mai mare de persoane diferite, proiectat pentru a fi eficient utilizat; aceasta abordare ar crea “locuri pentru morminte multiple si inmormantari succesive” dar se adauga totusi ca trebuie sa existe “marcarea pozitiei pentru inmormantarile individuale”
  • containere de depozitare si unitati gonflabile de stocare pot furniza extra-spatiu mortuar
  • s-ar putea sa nu mai fie posibila inmormantarea unor persoane alaturi de alti membri decedati ai familiei
  • s-ar putea sa devina imposibila aducerea acasa a britanicilor decedati peste hotare
  • si – desigur s-au gandit la toate aspectele practice – vor trebui scurtate slujbele religioase si de comemorare, care eventual poate vor fi facute la domiciliul decedatului

                                                                                                             Aura Mihai

   Cititi va rog si:

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma 

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 20, 2009 at 3:56 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aquarius said, on august 20, 2009 at 4:15 pm

    Am inteles ca ceva similar se intampla si cu celebrele ,,coffins” din America! Marfare intregi incarcate cu ceea ce par a fi niste sicrie din plastic, de dimensiunile corpului uman! Filmuletul cu prezentarea se pot gasi si pe youtube!

    Apreciază

  3. […] Saccsiv: Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceas… […]

    Apreciază

  4. Stancu Silviu said, on august 21, 2009 at 5:22 am

    Este o sabie cu doua taisuri ceea ce fac acum englezii, si aceasta sabie nu e numai pentru englezi ci si pentru toti cei ce aud de acest document.
    E clar ca vor muri oameni, nu se stie cati, insa categoric vestile care le aduc aceste documente vor baga frica in toti cei care aud de ele… pe principiul, decat sa mor de gripa porcina, mai bine… si da, aici urmeaza lovitura… mai bine ma vaccinez atat eu, cat si toata familia.
    Cred ca este primul pas din multii care vor urma… cred ca este inceputul unei mari campanii de mediatizare a vaccinului anti-gripal prin toate mediilor posibile.

    Ma incearca un gand si nu e prima data. Poate chiar ar trebui se sa faca un articol pe acest subiect. OARE vestile acestea se vor concretiza sau sunt doar in masura de a ne indrepta acolo unde doreste Anticristul ? Pana la urma, el doreste ca sa i se inchine cat mai multi oameni. Este in interesul lui ca noi sa murim cu sutele de milioane sau miliarde ? Sau este interesul lui sa foloseasca frica ca factor decizional de acceptare a oamenilor orice li se propune: vaccinare dupa vaccinare, indobitocire pana la acceptarea semnului Fiarei de buna voie.

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  5. Iubesc Patriarhul said, on august 21, 2009 at 5:28 am

    Tzeapa, binentelez.
    Eu lucrez la o televiziune si stiu bine ca daca se trage un partz, toti dau navala: interviuri, reportaje, talkshowuri, barfe si asta multe zile in sir. Pe subiectul gripa n-am vazut un singur om la televizor (cititi tembelizor) bolnav sau fost bolnav intervievat. Pe singurul motiv ca nu exista decat pe hartie. Sfatul meu este ca daca raciti cumva NU va prezentati la doctor. Veti fi diagnosticati cu gripa porcina, probabil, asa cred eu si o sa ingrosati statisticile.

    PS. Ca o paranteza care n-are nici o legatura cu gripa. Daca omul ar fi ajuns acu’ 30-40 ani pa luna, deja acum ar fi fost transmisiuni live de acolo. Primul om pe luna zic ei ca a fost nenea Amstong. Dar al doilea cine e? Al treilea cine e?

    Apreciază

  6. Vizitator said, on august 21, 2009 at 9:02 am

    In Anglia, s-a recomandat oprirea impartasaniei (cred ca la anglicani): „The archbishops wrote a letter to all Church of England bishops with the recommendation. It follows government advice not to share „common vessels” for food or drink so as not to spread the virus). (http://www.cnn.com/2009/HEALTH/07/23/swine.flu.church.wine/)

    De asemenea, se doreste scoaterea aghiasmei din Biserici: „The Bishop of Chelmsford has advised parishes to banish holy water from fonts and stoups, which are often found just inside the doorway of churches. The Right Rev John Gladwin said: “The water contained in stoups can easily become a source of infection” (http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article6724764.ece)

    Apreciază

  7. Daniela said, on august 21, 2009 at 11:40 am

    The Sun este ziarul de scandal din UK iar Metro ziarul distribuit gratuit in mii de exemplare la metrouri !!!!! Asta spune destule despre articollele lor, sursa de unde a fost tradus articolul de mai sus ; nu ca ar minti ci doar ca sporesc gravitatea situatiilor pe masura !
    Din 55. 000 de oameni bolnavi de gripa porcina din UK au murit doar 59 si asta in conditiile in care cei in cauza, adica decedatii sufereau in prealabil de alte boli care, chiar la o simpla raceala probabil si tot le-ar fi pus viata in pericol.
    Locuiesc in Londra si circul zilnic cu metroul iar oamenii se comporta cat se poate de normal, daca ar fi fost atat de grav cum sunt prezentate stirile in ziare cu siguranta ca s-ar fi distribuit masti de protectie si cu siguranta ca le-am fi purta!!!
    In luna mai am avut pneumonie (mai grava decat o gripa fie ea si porcina) si am fost la urgenta la spital. Am stat in spital in jur de 8 -9 ore timp in care mi s-au facut tot felul de teste, raze la plamani si analize la sange, binenteles si pt gripa porcina.
    Totul nu este decat o mare sperietoare care sa abata atentia de la adevaratele crize printre care criza financiara, razboaie si decizii incorecte luate in multe domenii. Normal ca daca tii un popor terorizat de o eventuala criza necontrolabila de sanatate, ii tii preocupati pe toti si nu mai au timp sa isi faca probleme ca de ex tot in UK sunt 4.500.000 de someri si numarul este in crestere alarmanta si continua datorita crizei financiare care afecteaza atat de mult tarile vestice.
    Acum vreo 3-4 saptamani au luat interviu si au aratat la televizor pe BBC o familie formata din mama si 4 copii care au avut toti gripa porcina si au stat in casa cateva zile pana s-au vindecat. Au fost create linii telefonice speciale si puncte de colectare a medicamentului Tamiflu si sfatul este ca in cazul in care suspectezi ca ai avea gripa porcina sa suni la numarul indicat, sa spui simtomele, sa stai acasa si sa trimiti pe cineva sa iti colecteze medicametul, care tot prin telefon ti se spune cum sa il iei si ce ai de facut sa te refaci cat mai repede. Sunt spitalizati doar cei care dezvolta complicatii si asta datorita problemelor de sanatate pe care le au deja in special cei ce aveau leucemie, cazul a aproape jumatate din cei decedati.

    Apreciază

  8. Alter Ego Blog said, on august 21, 2009 at 1:16 pm

    Hai ca nu poate fi chiar asa de rau :(…

    Apreciază

  9. MunteanUK said, on august 21, 2009 at 1:38 pm

    Apoi, cata vreme ca imigrant tre’ sa treci de o puzderie de formalitati ca sa te poti inhuma intr-un cimitir britanic, iar nici repatrierea nu-i usoara, probabil ca vor incepe sa incinereze oamenii ‘cu forta’ …ca deh, tre’ sa le iasa numarul – cat mai multi moriti!

    Este extraordinar de urmarit cum se incearca transformarea britanicilor – altfel, o natiune calculata, calma, rece, nu usor de dus de nas – intr-o turma care sa se simta amenintata de asa-zis agripa porcina, incat sa mai cedeze o parte din libertatile sale.

    Dintr-o data nu s-ar fi putut, dar edificarea unei societati conduse de un Big Brother a inceput, incetul cu incetul, de mai multe decenii, incat dupa pericolul URSS, al terorismului IRA, al incalzirii globala, al terorismului islamist, iata acum un nou ‘pericol’ care sa suprime de tot libertatea de gandire care mai subzista la unii britanici.

    E o tara minunata UK si un popor in mod cert indepartat de Hristos, inca pastrand urme din ‘virtutile’ de odinioara… In prezent, un experiment antihristic este in plina desfasurare acolo si ma tem ca, dupa faza de ‘laborator’, se vor pune in aplicare la scara globala diabolicele planuri testate.

    Apreciază

  10. gil said, on august 21, 2009 at 3:24 pm

    argumentele tale p care tot tu le distrugi apoi seamana cu ce imi raspundea cineva din SUA:ca abia acum isi pun multi americani problema ca 9/11 sa fie teapa!adica tu te uiti la oamenii d p strada si nu i vezi stand in cap,pai aia d sus trag clopotele,ce vrei sa vina toata lumea la tine sa ti spuna ca le e sau nu le e frica ,sa poarte un ciorap p ochi sau ce?oamenii normali sant peste tot la fel:fara putere!!nu li se cere parerea,nu se tine cont d parerea oamenilor!ce i a intrebat bush p americani dac vor sa atace afganist sau alte 80 d tari p care lea atacat?

    Apreciază

  11. Ion de la Chiuiesti said, on august 21, 2009 at 7:40 pm

    Frate saccsiv, nu se poate intampla decat ceea ce Dumnezeu ingaduie. Noi stim ce avem de facut. Doamne miluieste-ne!

    Apreciază

  12. gabriela said, on august 21, 2009 at 8:50 pm

    ati auzit cumva de morti in masa pana acum? de ce ar fi asta in toamna….? este o mare pacaleala(parerea mea ,cu scuzele de rigoare daca gresesc….) totul pentru vaccinare in masa……

    Apreciază

  13. Mara Gimini said, on august 23, 2009 at 1:47 pm

    Ce stire de rahat. Din 12.000 de oameni imbolnaviti in anglia, au murit 30. Probabil mor mai multi oameni din cauza anxietatii generate de bloguri din astea slabe care transmit tot felul de stiri-fantoma decat din cauza gripei porcine.
    Foarte slab.

    Apreciază

  14. spellmaker said, on august 23, 2009 at 9:35 pm

    @Mara gimini….te-ai vaccinat?am auzit ca orice tip de vaccin antigripal produce autism.

    Apreciază

  15. […] Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceas… […]

    Apreciază

  16. […] Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceas… […]

    Apreciază

  17. wideeyesopen said, on octombrie 30, 2009 at 8:43 pm

    ce-mi place ca tot timpul se publica statistici incomplete. sute de mii de imbolnaviri de gripa de la inceputul anului, dar nu se spune nicaieri ca aia care s-au inmbolnavit S-AU SI VINDECAT IN PROPORTIE DE 99,99%, CA DOAR NU E NIMENI BOLNAV DE GRIPA UN AN INTREG. Statistica corecta ar trebui sa arate cati bolnavi sunt saptamanal.

    Apreciază

  18. wideeyesopen said, on octombrie 30, 2009 at 8:45 pm

    dar nu se publica asa pentru ca niste companii farmaceutice cu actionari guvernanti tre’ sa se imbogateasca la loc dupa ce i-a halit criza.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.