SACCSIV – blog ortodox

Elena Lasconi nu ar mai vota „Da” la un referendum pentru familia tradițională

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, REFERENDUM, USR by saccsiv on iunie 24, 2024

Va mai amintiti taraboiul?

Fiica primaritei Elena Lasconi este dezgustata de mama ei care a indraznit sa declare ca familia este formata dintr-o femeie si un barbat. Iar USR o elimina de pe lista pentru europarlamentare

Iata insa ce respundea de curand Elena Lasconi, la intrebarea „Ați convoca dacă ați fi președintă a României sau ați mai participa cu un vot pozitiv la un referendum privind familia tradițională?” la Europa FM:

„Nu cred… De fapt, nu. Categoric nu. Pentru că v-am spus, fiecare este liber să-și trăiască viața cum vrea. Și nu este treaba politicului sau nu este treaba USR-ului să intre în viața oamenilor”
„Știți cum e, eu chiar cred despre mine că sunt destupată la cap. În USR e loc pentru toată lumea. Atât pentru creștini, cât și pentru atei, atât pentru cei care sunt LGBTQ sau non-LGBTQ, atât pentru gay, cât și pentru hetero”

Cititi va rog mai multe la:

https://www.libertatea.ro/stiri/elena-lasconi-spune-ca-nu-ar-mai-vota-da-la-un-referendum-pentru-familia-traditionala-sunt-destupata-la-cap-4933370

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iunie 24, 2024 at 10:20 pm

    „….Știți cum e, eu chiar cred despre mine că sunt destupată la cap. ”
    Din aceasta afirmatie rezulta ca la referendum, cind a votat DA, era astupata la cap, caci acuma nu ar mai vota. Asadar, cind minte cucoana asta, proaspat destupata, acuma sau atunci? nu de alta dar poimiine vine si spune ca s-a astupat iar si iar voteaza DA. Un soi de alba – neagra.
    Care Lasconi spune adevarul, aia de atunci sau aia de acum, caci ajungem iar la nenea Iancu: eu cu cine votez?
    Problema romanului nu e cu cine voteaza, ci ca se prezinta la vot.

    Apreciat de 1 persoană

  2. cristian27070 said, on iunie 25, 2024 at 12:19 am

    Regia cu circarese mai poate pacali pe cineva?

    Apreciat de 1 persoană

  3. scortisoara said, on iunie 25, 2024 at 7:08 am

    e open-minded in duh UE….

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ana said, on iunie 25, 2024 at 9:19 am

    O fi ea „corecta” Politic si se considera mai inteligenta de cand a adoptat in mintiuca ei mica si desfundata de orice valori etice, ramanand o conducta goala, gata sa transporte orice rahat. SA NU UITAM INSA CA „Q” REPREZINTA QUEER. QUEER INSEAMNA CIUDAT, ANORMAL. ADICA SI-AU MARIT UMBRELA CA SA II CONTINA SI PE PEDOFILI.

    Cu toti pervertitii cu care am discutat pe tema, am ramas fara raspuns si a murit discutia atunci cand i-am intrebat de cand au adoptat pedofilia ca ceva ok.

    Si daca un adult decide (nici vorba ca un individ corupt sa decida ceva din voita proprie – biologic imposibil) , e monstruos sa te atingi de copii. Pedeapsa cu moartea trebuie sa fie pedeapsa potrivita pentru cei ce se sting de sufletele inocente.

    Dar nu mai este mult.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.