SACCSIV – blog ortodox

Un tribunal rus a dispus plasarea în arest preventiv a unei vrăjitoare, acuzată că îndeamnă la violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse și că insultă credincioșii

Posted in diavol, diavoli, draci, RUSIA, voodoo, vrajitorie by saccsiv on iunie 11, 2024

Sursa: https://www.themoscowtimes.com/2024/06/06/russian-court-remands-pro-putin-witch-after-she-collapses-in-court-a85332

Un tribunal rus a dispus plasarea în arest preventiv a unei vrăjitoare pro-Putin, la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit în fața instanței

Publicat pe 06 Iunie 2024, de Moscow Times

Yelena Sulikova (Alyona Polyn). / Vladimir Gerdo / TASS

Un tribunal din Moscova a plasat-o joi în arest preventiv pe autoproclamata vrăjitoare Alyona Polyn, cunoscută pentru că a făcut vrăji în sprijinul președintelui Vladimir Putin, la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit în fața instanței, a anunțat presa de stat.

Polyn, al cărei nume real este Yelena Sulikova, a fost reținută în regiunea Moscovei la începutul acestei săptămâni sub acuzația de răspândire de literatură ‘extremistă’ și de ‘insultare a sentimentelor religioase ale credincioșilor’.

Ea este acuzată că a împărtășit materiale de lectură care îndeamnă la ‘violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse’ și că a postat online videoclipuri care insultă oamenii credincioși.

Potrivit agenției de știri de stat TASS, Polyn a intrat joi într-o o criză de epilepsie și s-a lovit de mai multe ori cu capul de barele metalice ale cuștii de detenție din sala de judecată, în interiorul căreia se afla. Înainte de a se prăbuși, ea ar fi pledat vinovată la unele dintre acuzațiile care i se aduc.

Polyn a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost spitalizată. Instanța a decis ulterior să o plaseze în arest preventiv, a relatat TASS.

Autoproclamata vrăjitoare a devenit celebră după ce a jucat în calitate de concurentă în reality show-ul Bitva Ekstrasensov, versiunea rusă a emisiunii America’s Psychic Challenge. Și a atras o atenție mai largă în anul 2019 pentru că a făcut o vrajă în sprijinul lui Putin.

TASS a relatat că Polyn i-a spus judecătorului în timpul audierii de joi că a fost căutată de serviciile speciale ucrainene, dar nu a furnizat dovezi pentru această afirmație.

„Misiunea mea a fost întotdeauna aceeași, și anume să ajut Rusia”, a spus ea, potrivit sursei citate.

 

Comentariu saccsiv:

Conform https://www.stiripesurse.ro/foto-vrajitoarea-preferata-a-lui-putin-a-fost-arestata-cine-este-polyn-femeia-care-facea-vraji-dus_3342299.html

În timpul perchezițiilor efectuate în locuința ei din afara Moscovei, anchetatorii, coordonaţi de FSB, au găsit păpuși voodoo, lumânări negre şi statuete cu demoni din diferite religii. De asemenea, au descoperit lilieci uscați, pumnale rituale, ierburi, portrete de demoni, cranii și bile de cristal, teancuri de cărți de ghicit și un altar.

Cititi va rog si:

Biserica Ortodoxa Rusa face apel la interzicerea prin lege a reclamei la vrajiorie

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on iunie 11, 2024 at 2:22 pm

    Rusia , Putin ….nu au nevoie de vraji ! Nimeni nu are nevoie !

    Chiar ieri am vazut la Paraclis o femeie chinuita de diavol … O stiu de vreo 2 ani de cand merg la Paraclis . Acum a fost cuminte ( doar zvacnea din partea toracica ) dar in anii trecuti urla de te treceau fiorii, se izbea de ciment , demonul o certa ca de ce se roaga , apoi demonul tot striga la Duhovnic … Doamne sa o miluiasca si o sa o scape de demon !

    Apreciază

  2. Oarecare said, on iunie 11, 2024 at 4:15 pm

    DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de vot decât persoane care apar pe lista de semnături / Sunt probleme și cu buletinele nule – HotNews.ro

    Deci cine merge la vot, de fapt „votează” cu „cine trebuie”. Soluția: nu mergem la niciun vot!

    Apreciază

  3. rr said, on iunie 11, 2024 at 4:22 pm

    Niste fosti agenti CIA vorbesc despre armele cu care pot provoca atacuri de cord:

    ‒ Nu vreau să spun nimic despre vaccin. Aș avea foarte multe de spus, dar din cauză că toți prietenii mei care s-au exprimat împotriva vaccinului au fost uciși…

    ‒ Pe scurt – în Germania încă nu știe nimeni – în SUA a fost ucis un mare număr de medici alternativi și oameni de știință, pretinzându-se că au fost sinucideri.

    ‒ Da, acum 3 ani, au trecut aproape 3 ani, am fost în Chicago la o mare conferință legată de autism, și prietenul meu foarte bun și apropiat, Jeff Bradstreet, era cercetătorul principal care studia cum se pot vindeca copiii care suferă de autism și a publicat multe studii despre pagubele pricinuite de vaccinuri și despre adjuvanții conținuți de acestea. El a menționat la această întâlnire din Chicago despre o nouă metodă de a vindeca creierele copiilor autiști și o săptămână mai târziu a fost găsit împușcat, plutind în rău. Și știu că Jeff… dacă am cunoscut vreodată pe cineva care nu avea absolut nicio tendință de sinucidere, acela era Jeff. A fost interpretată ca o sinucidere, dar știu de la angajați ai serviciilor secrete americane că este demult cunoscut că nu a fost sinucidere, ci o crimă făcută de specialiști.

    De atunci deja peste 30 de medici și oameni de știință au fost găsiți morți într-un mod asemănător. Unii pur și simplu au dispărut sau au făcut atac de cord prin inducție, care este o metodă preferată acum. Știu despre asta, am văzut cu ochii mei aceste aparate, seamănă cu un pistol, se trage în inimă cu microunde și provoacă imediat infarct. Prieteni care sunt în CIA mi-au arătat asta prin experimente pe animale, cât de avansate sunt aceste arme acum. Sunt câţiva prieteni și cunoscuți care sunt în aceste cercuri, iar eu mă întreb unde se află numele meu pe această listă. Cât de sus sunt pus? Dar acum încă trăiesc.

    ‒ Să sperăm că va rămâne așa!

    ‒ Dar cum am spus, ceea ce au toți în comun, cei care au fost găsiți morți, este lupta împotriva actualului program de vaccinare, este lupta împotriva unor toxine de mediu și folosirea unor metode foarte eficiente de vindecare nefarmaceutice.

    Există ceva în comun, sunt unele elemente pe care nu le spun în amănunt aici în interviu…

    ‒ Odată mi-au poruncit să găsesc o otravă care nu poate fi detectată. Ceva ce ar simula un atac de cord, ceva ce ar ucide și ar face ca victima să pară că a avut un atac de cord. Am găsit așa ceva.

    Audiere în Senatul american, 1975:

    ‒ Poți trage o săgeată cu acest pistol?

    ‒ Da, domnule președinte. Și a fost dezvoltată o săgeată care poate pătrunde ținta fără ca ținta să o poată observa.

    ‒ Otrava înghețată a fost făcută ca un fel de săgeată și este trasă cu o viteză foarte mare, iar când lovește persoana, otrava se dezgheță în trupul ei. Ar apare doar un mic punct roșu pe trup care ar fi foarte greu de detectat și nu ar fi nici un ac sau altceva de găsit.

    ‒ Ați adus vreunul din aceste dispozitive care ar fi permis CIA să folosească această otravă pentru a ucide oameni?

    ‒ Partea rotundă din partea de sus funcționează electric. Bateriile sunt în mâner. Se poate folosi o săgeată mică.

    ‒ Și săgeata însăși, când lovește ținta ‒ victima simte ceva și simte că este pe cale să moară?

    ‒ A fost dezvoltată una specială (săgeată) care ar fi în măsură să facă posibilă pătrunderea țintei fără a fi observată.

    ‒ Ca un instrument de crimă, acesta este maximul de eficiență pe care-l poți avea.

    ‒ Este o armă, o armă foarte puternică.

    ‒ Și otrava nu s-ar putea depista la autopsie?

    ‒ Da. Nu ar exista niciun mod de a depista că ținta a fost lovită.

    https://rumble.com/v40ijpt-atacul-de-cord-arma-serviciilor-secrete

    (Tainele CIA ‒ film din 1998 ‒ Ralph McGehee, Phil Agee și alți foști ofițeri/agenți CIA)

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.