SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Adunarea Generală a ONU a ignorat un genocid real petrecut la Jasenovac pentru a pune în evidență unul fals care s-ar fi petrecut la Srebrenica

Posted in Croatia, genocid, Global Research.ca, ONU, SERBIA by saccsiv on mai 28, 2024

Global Research: UN General Assembly Ignores a Real Genocide in Jasenovac to Highlight a Phony One in Srebrenica

Adunarea Generală a ONU a ignorat un genocid real petrecut la Jasenovac pentru a pune în evidență unul fals care s-ar fi petrecut la Srebrenica

Discurs la cea de-a 22-a Conferință anuală de comemorare a Zilelor Jasenovac din Toronto, 19 mai 2024

De Stephen Karganovic, 23 Mai 2024, Global Research

În timp ce vă vorbesc suntem martorii unui șir de evenimente extraordinare – probabil că scandaloase ar fi un termen mult mai potrivit. Doresc să vă atrag atenția asupra acestui lucru.

La nivelul Organizației Națiunilor Unite se face o încercare serioasă de a trece sub tăcere genocidul care a avut loc în Croația între anii 1941 și 1945, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acest genocid este subiectul acestei conferințe.

Suprimarea acestui eveniment din conștiința publică se face în mod perfid. Aceștia nu compară în mod deschis un măcel de amploarea celui de la Jasenovac cu un alt eveniment, mai puțin important.

Ei încearcă să ignore complet Jasenovac, sau să îl „anuleze”, termen folosit în limbajul contemporan. Mă refer, bineînțeles, la rezoluția privind Srebrenica, care se află acum în fața Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Aceasta denaturează și, prin semnalizarea dezgustătoare a virtuții, urmărește să „comemoreze” un genocid fals, fabricat politic, ignorând în același timp un genocid autentic care a avut loc în trecutul recent și în relativă apropiere geografică de Srebrenica.

(more…)

Exemplu, cum se face mancare de pastai in masina de gatit nr.1, in 14 imagini

Posted in MANCARE, SUPRAVIETUIRE by saccsiv on mai 28, 2024

Am primit pe e-mail de la fratele Mircea:

Exemplu, cum se face mancare de pastai (fara carne) in mg1, in 14 imagini.

Cantitati:

1,3 kg pastai

0,5 kg morcov

0,15 kg ceapa

0,15 kg bulion ardei rosu

0,9kg apa

Total: 3kg.

Cantitate de lemne initiala 520 grame. Din acestea se vor lua pt aprinsul focului si apoi pt intretinerea lui, urmand ca la final sa se cantareasca cele ramase, rezultand cantitatea de lemne folosita.

Mg1 folosita este prima mg1, cea din 2014 si pe ea am facut toate experientele de imbunatatire a performantelor, teste de utilizare extrema… Tava la fel, din 2014, doar pe ea am folosit-o pana acum.

Se pun toate legumele si apa in tava. Se acopera cu capac.

Se organizeaza aprinsul focului si se da foc.

Dupa 7 minute incepe sa fiarba. Se pune suc de ardei rosu.

(more…)