SACCSIV – blog ortodox

Mai oribil decat recenta executie din Alabama: Un băiețel de 11 luni a murit după ce a fost obligat să poarte mască la o creșă din Taiwan. Masca se îmbibase cu lacrimile și mucusul bebelușului, din cauza plânsului, în timp ce copilul frustrat încerca să-și de-a jos masca din cauza căreia nu putea respira

Posted in copii, masca de protectie, morti, TAIWAN by saccsiv on ianuarie 26, 2024

Life Site News: 11-month-old baby boy dies after being forced to wear mask at Taiwan daycare

Un băiețel de 11 luni a murit după ce a fost obligat să poarte mască la o creșă din Taiwan

Masca bebelușului se îmbibase cu lacrimi și mucus de la plâns, împiedicându-i abilitatea de a respira.

De Doug Mainwaring, 25 Ianuarie 2024, LifeSiteNews

TAIPEI, Taiwan (LifeSiteNews) – Un băiețel de 11 luni s-a sufocat după ce a fost forțat să poarte o mască într-o creșă din New Taipei, Taiwan. Masca se îmbibase cu lacrimile și mucusul bebelușului, din cauza plânsului, în timp ce copilul frustrat încerca să-și de-a jos masca din cauza căreia nu putea respira.

Mai multe posturi de știri locale au oferit aceleași detalii din jurul tragicului eveniment, menționând că toți copiii de la centrul de îngrijire a copiilor erau obligați să poarte măști faciale din cauza creșterii numărului de răceli și gripă în rândul copiilor din regiune.

Alții au remarcat că, deși mandatul privind purtarea măștilor pentru copiii din școli și centrele de îngrijire a copiilor a fost ridicat anul trecut, după COVID-19 purtarea măștilor a rămas adânc înrădăcinată în multe culturi.

Părinții cu inima frântă – care se pare că au încercat timp de nouă ani să conceapă și să aibă un copil și se pregăteau pentru prima zi de naștere a unicului lor fiu – au intentat un proces împotriva managerului creșei și a trei membri ai personalului, pentru omucidere prin neglijență, potrivit FocusTaiwan.tw.

Articolul, care îl citează pe prezentatorul de știri al CTS, Lin Yen-ju, cel care a dezvăluit povestea pe Facebook, relatează în continuare:

„Potrivit înregistrărilor video de supraveghere vizionate de părinți… incidentul de luni s-a petrecut când copilul s-a enervat și și-a dat jos masca, după care profesorul i-a pus-o la loc.

În acel moment, copilul a izbucnit în plâns, ceea ce ‘posibil a saturat masca cu lacrimi și mucus, determinând ca aceasta să i se lipească de nas și de gură și să-l sufoce’, se arată în mesaj.

În imaginile video, copilul a fost văzut apoi cum ‘se zbate’ și ‘cade’. Cu toate acestea, se pare că învățătoarea a presupus că acesta era epuizat și a adormit și a descoperit că nu mai avea nicio reacție abia la 20 de minute mai târziu, când a venit timpul să mute copiii în altă cameră, se mai arată în mesaj.”

„Sunt creșe peste tot în Taipei și văd copii înăuntru purtând măști”, a declarat pentru LifeSiteNews un localnic care a dorit să rămână anonim.

„Peste tot în Taipei, în spațiile publice există îndemnuri constante de a purta măști. Ei vor sublinia că nu este obligatoriu, dar este foarte recomandat să se poarte măști”, a explicat acesta.

„Bineînțeles, mesajul se întipărește în mintea oamenilor și aceștia devin paranoici ori de câte ori este sezonul gripei.”

„Autoritățile, ca de obicei, și-au acoperit fundurile răspunzând cu declarația oficială făcută în urmă cu un an, conform căreia copiii din creșe și grădinițe nu sunt obligați să poarte măști”, a adăugat acesta.

‘Obligarea oamenilor să poarte măști faciale a fost un eșec al sănătății publice’

O analiză sistematică publicată la sfârșitul anului trecut în revista BMJ’s Archives of Diseases in Childhood arată că oficialii din domeniul sănătății publice au greșit când au impus folosirea măștilor faciale de către copii, din cauza absenței unor dovezi de înaltă calitate, potrivit unui reportaj realizat de Maryanne Demasi, preluat de LifeSiteNews.

Studiul a prezentat ‘un corpus extins de cercetări’ care sugerează daunele asociate cu purtarea măștilor de către copii și a adăugat că ‘nu reușim să găsim nicio dovadă a beneficiilor pe care le-ar aduce mascarea copiilor, fie pentru a se proteja pe ei înșiși, fie pe cei din jurul lor, de COVID-19’.

Autorii au concluzionat că ‘recomandarea utilizării măștilor faciale de către copii nu respectă practica acceptată de a promulga doar intervențiile medicale în cazul cărora beneficiile depășesc în mod clar daunele’.

„Forțarea oamenilor să poarte măști faciale a fost un eșec al sănătății publice”, a declarat Peter Gøtzsche, medic și om de știință, expert în metodologia de cercetare.

„Motivul pentru care încă mai avem o dezbatere despre utilizarea măștilor este că autoritățile s-au bazat pe studii de rahat pentru a justifica utilizarea acestora și au vrut să pară că fac ceva. Într-o criză este întotdeauna mai dificil să nu faci nimic.”

 

Comentariu saccsiv:

De parca mascarea adultilor a facut vreun bine…

Referitor la recenta executie din Alabama:

ONU şi UE condamnă prima execuţie prin inhalare de azot din SUA, în care moartea este cauzată de hipoxie: „Deosebit de crudă”, „Ar putea echivala cu tortura” / Deţinutul a murit la 29 de minute după începerea execuţiei / Fusese deja supus unei încercări de execuţie eşuate în noiembrie 2022

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lica said, on ianuarie 26, 2024 at 9:08 pm

    Tu, când postezi de-astea, ești conștient de cate zici-sute de mii-milioane de persoane au fost, sunt și vor fi afectate de purtarea botniței care nu avea alt scop decât să te facă să te supui fricii induse de marionetele globaliste? (+Efectele secundare)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.