SACCSIV – blog ortodox

Chestiune de securitate națională: RAED ARAFAT a trecut până acum printr-o EVALUARE PSIHIATRICA?

Posted in stare de urgenta, virus by saccsiv on iulie 27, 2020

Horia Mihai Badau: Cine își dă demisia dacă intrăm în stare de urgență? Și o întrebare pentru Arafat

Raed Arafat spune că România ar putea intra în stare de urgență între 1 și 3 august. Nicio țară din UE nu a mai intrat în stare de urgență a doua oară. Da, responsabilitatea este partajată, așa cum s-a spus de multe ori, între cetățeni și autorități. Pentru eșecul gestionării epidemiei, că asta înseamnă intrarea pentru a doua oară în stare de urgență, vor plăti cetățenii, adică se vor închide din nou în case, dar vor plăti și autoritățile adică își vor da demisia și vor lăsa alte persoane, competente, în loc. Că așa e corect, să plătească toată lumea.

Evoluția epidemiei nu este numai responsabilitatea cetățenilor, că atunci nu mai avem nevoie de DSU. Este, mai ales, a autorităților.

Raed Arafat pare depășit de situație de când a început pandemia. În acest moment se întâmplă următoarele: Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, spune public că peste 2 săptămâni va scădea curba îmbolnăvirilor. A doua zi, Arafat spune public că intrăm în stare de urgență, de la 1 august. Ori unul este prea optimist, iar celălalt prea pesimist, ori unul dintre ei are nevoie de un consult psihiatric.

Mă întreb dacă șeful DSU a făcut până acum vreun control psihiatric. Pandemia a afectat grav toți cetățenii, mulți au ajuns la psihiatrie și este de înțeles, pentru că a însemnat o traumă gravă. Șeful DSU, omul cel mai supus stresului, a făcut oare un control psihiatric? Este o chestiune de securitate națională să știm dacă șeful DSU, cel care decide carantinarea unor orașe, este într-o stare psihică bună sau nu. A trecut prin multe traume, de la începutul pandemiei a fost tot timpul îngrozitor de speriat și a avut cele mai alarmiste declarații. A venit cu ideea măsurării temperaturii corporale la intrarea în instituții și în supermarketuri….numai măsuri alarmiste (și inutile). NU și-a pus nimeni întrebarea? O adresez eu: șeful DSU a trecut până acum printr-o evaluare psihiatrică? Este o chestiune de igienă, așa cum îți faci anual analize, nu un motiv de rușine, mai ales dacă conduci Departamentul de Situații de Urgență într-o pandemie fără sfârșit.

Deci da sau ba?

Dacă ba, este o problemă de securitate națională, adică este o breșă de securitate națională, că DSU este condus de o persoană care dă semne publice, de ceva vreme, de anxietate netratată. Cel puțin.

Iar după anxietatea netratată vine depresia. Vrem să avem un șef al DSU deprimat?

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 27, 2020 at 8:20 am

    Prin acest dement, Arahat, sistemul isi pune in plan agenda de lucru, ca este sau nu nebun…..e suficient doar sa te uiti la fata lui. Daca in prima stare de urgenta, cind nu era obligatorie botnita, numarul de infectati era mai mic decit acum, cind nici la WC nu te mai poti duce fara ea, inseamna ca aceasta masura de protectie este total ineficienta, o dovedeste practica si statistica. Cineva trebuie sa plateasca pentru toata aceasta trauma produsa poporului roman, pentru ca au murit oameni cu zile din lipsa serviciilor medicale sau din cauza traumelor psihice datorate isteriei guvernului.
    Statistic vorbind zilele astea am depasit ca numar de infectati Suedia, care nu a avut starile de urgenta si nu si-a pus pe butuci economia si atunci vine intrebarea: Cine plateste pentru acest esec isteric si istoric?
    Omul de rind a ajuns sa-si puna masca nu de frica bolii, ci de frica amenzii si dintr-o data frica de autoritati a devenit mai tare ca frica de moarte, caci subconstientul uman spune adevarul fara sa-l recunoasca verbal.

    Apreciat de 2 persoane

  2. luigilucretiu said, on iulie 27, 2020 at 8:28 am

    „Unde e stiinta care sta la baza psihiatriei?Si cum de a devenit atat de raspandita aceasta pseudostiinta?
    Psihiatrii si-au dorit dintotdeauna sa fie considerati deopotriva cu medicii.Dar daca medicii obisnuiti au teste pentru a proba sau nu o boala, psihiatrii nu au.
    Nu exista teste obiective in psihiatrie.Nu exista teste de sange, de urina ,biopsii. Nu exista nimic care sa dovedeasca obiectiv, ca ar exista ceva dereglat fiziologic sau biochimic, care creeaza simptomele.In cancer ii poti dovedi existenta;te uiti dupa celule si le poti gasi.Diferite boli pot fi observate la microscop.Sau le vezi la un RMI,la tomograf.Bola mintala nu poate fi vazuta sau diagnosticata printr-o procedura medicala.Totul e subiectiv.
    Fara niciun test stintific de laborator,care sa arate prezenta sau absenta problemelor mentale,cum functioneaza sistemul psihiatric de diagnoza?
    Toti spun da, in cor-Manualul de diagnoza psihiatrica.Cautarea unui suport stintific pentru psihiatrie ,dureaza de mai bine de un secol.La sfarsitul secolului al 19-lea psihiatrul german,Emil Kraeplin, a fost primul care a incercat sa clasifice problemele mentale, ca fiind boli medicale.Desi si-a dedicat intreaga viata ,dovedirii faptului ca aceste probleme provin exclusiv din probleme biologice si ereditare,nu a reusit niciodata ,concluzionan intr-un final:”…e aproape imposibil,sa faci distinctia stiintifica dintre normal si alienat.”In ciuda descoperirilor descurajante,psihiatrii au insistat cu multe eforturi de clasificare,in timp, avand ca rezultat prima editie a”Manualului de diagnoza si statistica a bolilor mentale”,DSM,publicat de Asociatia Psihiatrica Americana,in 1952.O carticica de 130 de pagini, legate cu o banda in spirala ,DSM1 ,descria 112 asa-zise tulburari mentale, bazate nu pe proceduri stintifice standard, ci pe contributia scrisa a aproape 10% dintre psihiatrii membrii ai A.P.A.
    Cu a 2-a editie in 1968,DSM a crescut acum la 145 de tulburari,tot fara o baza stintifica, desi era plina de teorii despre originea bolilor,dar cu un val brusc de popularitate al drogurilor psihiatrice ca Miltown si Valium in randul populatiei.Comuitatea psihiatrica a realizat ca o explicatie biologica pentru a justifica prescrierea lor, trebuie sa fie gasita. Si au gasit-o, intr-o lucrare scrisa de psihiatrul dr.Joseph Schildkraut.Desi nu avea mijloace sa descopere in ce ar consta chimia cerebrala normala, Schildkraut a teoretizat ca problemele mentale ar putea fi provocate de un dezechilibru al neurotransmitatorilor cerebrali.E o afirmatie hazardata…dezechilibrul chimic.Nu exista niciun fel de dovezi.Nu ai cum sa masori si sa probezi ca se produce asa ceva…in primul rand.Nu exista teste de laborator care sa masoare nivelul neuro transmitatorilor,sau de cat ai nevoie sau cat de dezechilibrati sunt.
    Dezechilibrul chimic suna bine, suna stintific, dar…din cate stim nu exista metode de a determina ce inseamna echilibru.Nu exista dezechilibre umane identificabile,decat poate , cel provocat de medicatie,in creier.”
    Psihiatria e arma ideologica a pedofililor si homosexualilor satanisti de la ONU si nu o stiinta a medicinei
    The Marketing of Madness

    Apreciază

  3. Stefan said, on iulie 27, 2020 at 10:34 am

    Cum să nu treacă prin acest test.
    La picat cu brio, altfel nici era eligibil pentru acest măreț post. A luat același punctaj cu Caligula și ăla super caracter.

    Apreciat de 1 persoană

  4. luigilucretiu said, on iulie 27, 2020 at 10:40 am

    @saccsiv
    Horea Mihai Bădău m-a raportat la facebook ca sa imi dezactiveze contul pt spam dupa ce am postat la articolul de mai sus acest comentariu:

    EXPERIMENTUL ROSENHAN :Despre adevărata față a psihiatriei. Vă rog să citiți articolul! Nu e lung.
    PS. De cele mai multe ori, adevărații bolnavi sunt în funcții importante și de cele mai multe ori ne hotărăsc soarta.
    Studiul care a șocat lumea psihiatriei: experimentul Rosenhan
    https://relatii.net/2017/04/25/studiul-care-socat-lumea-psihiatriei-experimentul-rosenhan/?fbclid=IwAR02G8jKzOfSwCUImt9XzR5tFPKCrWz8nevCPzR48Woq_aknODyCTJWkNiQ

    Apreciază

  5. luigilucretiu said, on iulie 27, 2020 at 10:43 am

    PSIHIATRIA – O industrie a morții

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on iulie 27, 2020 at 12:52 pm

    Parerea mea este ca, Iudele astea, apartinand clasei politico-securistice dambovitene, fac tot posibilul in ultima vreme(constient sau nu), la ordine externe, ca sa provoace haos, anarhie si miscari si gherile de strada in Romania! Chiar daca acest tip de atitudine le poate fi fatal!

    Apreciază

  7. john said, on iulie 27, 2020 at 4:21 pm

    Arahat și posesia demonică:
    COVID= DIVOC= spirit demonic
    https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/07/despre-intelesul-ascuns-al-termenului_27.html

    Apreciază

  8. Duhul Căpitanului said, on iulie 27, 2020 at 6:59 pm

    Psihopat n-o fi, dar demonizat este sigur! Gândiți-vă ca acest individ nici măcar nu este botezat! Doamne, Doamne, au ajuns sa ne conducă niște spurcaciuni.Se întorc voievozii noștri în morminte…

    Apreciat de 1 persoană

    • gabimdi said, on iulie 28, 2020 at 8:23 am

      Ba da, este psihopat pentru că prin ordinele pe care le dă săvîrșește genocid!

      Apreciază

  9. Duhul Căpitanului said, on iulie 27, 2020 at 7:04 pm

    PS:Gândiți-vă ca într-o țară ortodoxa, un musulman închide toate bisericile! Pai, dacă prin absurd, un creștin ar ajunge într-o funcție de conducere într-o tara musulmana, ceea ce este foarte greu, musulmanii nefiind asa de spălați pe creier ca noi, și, acest creștin, ar închide o singura moschee, ar fi decapitat pe loc!

    Apreciat de 1 persoană

  10. dușmanul invizibil said, on iulie 27, 2020 at 7:35 pm

    Au pe mână legea carantinării cu care vor chinui și înnebuni la propriu atât comunități, cât și oameni individual, cât și o țară întreagă, din cauza unui dușman invizibil, nedefinit, și în baza unor testări incerte. Adică este distusă o țară înreagă în baza a nimic. Dumnezeu îngăduie toate astea cu un scop anume.

    Apreciat de 1 persoană

  11. didi said, on iulie 28, 2020 at 8:14 am

    masoneria distruge Romania….Va vorbeste arabul palestinian, chelbosul si masonul arafat!!!
    stati linistit in spate e tot politica masonica globalista…..
    nu se rezolva nimic cu inlocuirea unui mason cu altul…
    trebuie interzisa masoneria asa cum era pe cAND TARA PROSPERA…. acum de la masonul nastase sunt de utilitate publica prin lege…
    traiasca masoneria regala.., pardon regulara!!!!!!!!!!

    Apreciază

  12. Mihai Vls said, on iulie 28, 2020 at 10:57 pm

    Poate ca Tataru are nevoie de control psihiatric!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.