SACCSIV – blog ortodox

Au plecat sa invadeze tari. Au venit in patru scanduri. Care e folosul pentru Mantuirea lor?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 10, 2016

Cam toata seara la tv despre cei doi soldati ucisi in Afganistan s-a vorbit. Iata de exemplu ce putem citi la Cetatean afgan arestat luni pentru implicare in uciderea militarilor romani. Trupurile celor doi, aduse in tara de pe Pro tv:

Aeronava care a repatriat trupurile celor doi militari ucisi in Afganistan sambata dimineata a ajuns luni seara in tara. Sublocotenentii post-mortem au fost asteptati la baza de la Otopeni de rudele indoliate.

Familiile au izbucnit in lacrimi cand au vazut sicriele, iar colegii militarilor le-au prezentat pentru ultima data onorul.

Dupa un zbor care a durat 11 ore, aeronava C27 Spartan a intrat in spatiul aerian roman in jurul orei 20:00. In acelasi timp, parintii, fratii sau sotiile celor doi militari morti paseau si ei cu inimile frante, spre locul unde aveau sa se reintalneasca.

Toti au sperat pana in ultima clipa ca drama pe care o traiesc este doar un vis urat. Dar odata ce motoarele avionului s-au oprit, realitatea crunta i-a ingenuncheat din nou: doua sicrie au fost coborate in locul celor doi bravi soldati Adrian Vizireanu si Iulian Dumitrescu.

Dupa slujba oficiata de cinci preoti si inaintarea in grad, a fost citit decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi militari au fost decorati cu ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler. Apoi, sicriele au fost urcate in camioanele armatei, iar convoiul a plecat spre Buzau, locul unde soldatii vor fi condusi pe ultimul drum.

Un cetatean afgan a fost arestat luni, fiind considerat complice, in atacul armat produs sambata dimineata si soldat cu moartea a doi militari romani, la o baza din Kandahar, Afganistan.

In timp ce ancheta militara e condusa de specialisti romani, camarazii celor doi au purtat pe umeri sicriele catre o aeronava care va aduce trupurile in tara. Pe de alta parte, starea celui de-al 3-lea militar roman, ranit grav in schimbul de focuri, este mai buna si este ingrijit intr-un spital din Germania.

Mihnea Motoc, ministrul Apararii: „Se pare ca exista si un al 3-lea afgan arestat care ar fi avut legatura cu incidentul.

Este informatia care a ajuns la autoritatile romane, in cazul atacului asupra militarilor romani care se aflau la o baza afgana din Kandahar. Doi subofiteri au murit si un al treilea a fost ranit.

NATO ne-a comunicat ca  „Oficialitatile Afgane, in colaborare cele ale misiunii Resolute Support, continua investigatiile privind incidentul.”

Atacatorii aveau uniformele politiei afgane si asa s-au putut apropia de militarii romani. Informatii, inca neconfirmate oficial, spun ca atacul ar fi fost revendicat de insurgentii talibani. Pentru rudele si prietenii celor doi militari toate acestea nu mai conteaza.

Trupurile sublocotenentilor Iulian Dumitrescu si Adrian Vizireanu au fost repatriate cu o aeronava militara care va ajunge luni noapte la Bucuresti. Apoi, vor fi dusi la Buzau, unde ii asteapta rudele si apropiatii.

Marian Dumitrescu, tatal lui Iulian: „Stiam ca pleaca acolo, stiam ca au o misiune de a instrui Politia Afgana, in rest nu avea voie sa imi spuna ce face acolo. In general nu ne spunea, tinea secrete toate treburile astea din cadrul armatei.”

Familiile indoliate vor primi ajutor in bani de la Ministerul Apararii in valoarea a 100 de solde, plus o indemnizatie lunara egala cu solda primita de soldati. Alti 80.000 de euro vor ajunge la rude de la Societatea de Asigurari.

Paula Vizireanu, sotia lui Adrian: „Zilele trecute imi spunea ca asteapta sa vina acasa, sa plece in urmatoare misiune. El si-o dorea pe urmatoarea.”

Cei doi militari vor fi decorati post-mortem, de catre KLaus Iohannis, cu Ordinul National „Steaua României” in grad de Cavaler, cu insemn de război, pentru militari, „in semn de recunostinta si apreciere pentru daruirea si curajul manifestate sub culorile drapelului national, pentru spiritul de sacrificiu dovedit pe timpul executarii unei misiuni de lupta in Teatrul de Operatii din Afganistan”. 
Singura veste buna vine din Germania, locul in care se afla internat cel de-al treilea militar roman, Bogdan Dragomir, ranit in atac.

Mihnea Motoc, minsitrul Apararii: „Semnele sunt ca recuperarea va fi rapida nu au fost atinse organe vitale deci sansele sunt bune”

Pana acum, tara noastra a pierdut alti 26 de militari in teatrele de operatiuni din Afganistan, Irak si Bosnia.

[…]

„A fost un schimb de focuri intr-o baza a politiei speciale afgane, in care ai nostri executau misiuni de pregatire cu ei. S-a deschis focul din partea a doi purtatori de uniforma a fortelor de politie afgana, probabil politisti afgani. Ai nostri au ripostat imediat, i-au doborat pe agresori. Din pacate, trei dintre militarii nostri din fortele pentru operatii speciale au fost atinsi, au fost transportati imediat la spitalul de campanie din baza militara Kandahar. Doi dintre ei s-au prapadit – sublocotenent post-mortem Iulian Dumitrescu, sublocotenent post-mortem Adrian Vizireanu. Am fost extrem de afectat de aceasta veste naprasnica cu atat mai mult cu cat ii vizitasem in urma cu nu mai mult de sase zile in baza unde activau si i-am vizitat la inceputul anului in unitatea de unde provin, la Buzau„, a adaugat ministrul.

Comentariu saccsiv:

   In general pe la toate televiziunile cam toti invitatii repetau lozinca: “Au murit pentru democratie”.

Dar poate afganii nu vor democratie. Poate ei vor cu capre, cu triburi si fara rock.

De ce au murit acei romani acolo? Sa-si apere glia? Nu.

Ce-au cautat acolo? I-a dus cineva cu japca? Nu.

S-au dus pentru bani. E meseria lor ca oricare alta? Nu, pentru ca sunt soldati. Nu sunt ca ceilalti romani care pleaca prin tari straine sa castige un ban. Soldatul nu e nici medic, nici zugrav si nici capsunar. Soldatul e cu pusca. Si cand te duci cu pusca peste o tara straina, cineva de acolo s-ar putea sa nu fie de acord …

Care-i folosul pentru Mantuirea lor? Ii va ajuta la Judecata decoratiile lui Klaus Johannis sau titulaturile de eroi date pe la tv?

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on mai 10, 2016 at 1:45 am

    Bietii tineri ! Carne de tun pentru razboaiele altora !

    Apreciază

    • Partizanu said, on mai 10, 2016 at 8:35 am

      Mai multe detalii aici http://www.in-cuiul-catarii.info/2016/05/08/campanie-in-europa-11016#comment-41554.

      Apreciază

    • Riko said, on mai 10, 2016 at 11:09 am

      Acum sunt bietii tineri, dar s-au dus pentru bani acolo. Nu i-a obligat nimeni. Au fost prea lacomi si au vrut grade si bani.

      Apreciază

    • marinela said, on mai 10, 2016 at 8:20 pm

      Asa e frate Vasile,nu-i va ajuta la mintuire niste decoratii,chiar inminate de unul ca Johannis,dimpotriva ,vor da socoteala la judecata pt faptele lor de crima impotriva altor popoare.Au murit prosteste,din dorinta de inavutire si glorie personala,atit.

      Apreciat de 2 persoane

    • Radu said, on mai 11, 2016 at 8:15 pm

      Lasa ca nu a fost degeaba…2000-3000$ pe luna nu e din drum…
      Macar si-au ajutat familiile si tot e ceva.

      Si au avut si curaj asta e clar la cati lasi exista azi in tara asta…

      Cat despre ce e cu ei la Judecata asta numai Domnul stie. In comparatie cu altii care sunt eretici sau pro cip sau fac avorturi sa fii in Afghanistan e inca bine.

      Dumnezeu sa ii ierte !

      Apreciază

  2. Священная война said, on mai 10, 2016 at 1:55 am

    circ pentru prosti numai. Romania NU are ce cauta in Afganistan ca sa pazeasca campurile de maci si traficul de droguri ale cia! vor sa fie eroi? sa vina acasa sa pazeasca frontierele de islamisti si si sa aresteze toata haita asta de tradatori care vand Romania. nu sluga ienicer la amerloci! se duc doar pentru bani, bani au cautat aia au gasit. ca se poate altfel ne-au aratat azi moldovenii https://www.rt.com/news/342315-moldova-nato-military-vday-protest/ nu le-am jurat nimica criminalilor astia psihopati de amerloci ca sa-i suportam in Tara, si nici nu ne-a intrebat nimeni prin referendum daca vrem sa fim carnea lor de tun si tinta nucleara. astazi a fost ziua Independentei si aniversarea infrangerii nazistilor. ticalosii nostri cu mutu in frunte, au „sarbatorit” cica ziua uie! pai ce merita astia?

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on mai 10, 2016 at 12:19 pm

      Священная война
      Nu te inteleg, de ce critici razboiul daca ti-ai luat numele RAZBOIUL SFANT, adica Jihad ? Explica-ne si noua ca sa nu murim prosti !

      Apreciază

      • Nicoleta said, on mai 10, 2016 at 4:36 pm

        Aurora, vorbește te rog DOAR în numele tău.

        Привет мой брат „Священная война”. Большое спасибо за комментарий. Бог со мной!

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on mai 10, 2016 at 6:19 pm

        Nicoleta

        Foarte tare. Nu va inteleg dialogul, dar daca voi avea nevoie de o traducere din rusa, voi putea apela la voi?

        Apreciază

      • Ionut said, on mai 11, 2016 at 9:32 am

        Ca de obicei romanii sunt foarte tari la comunicare si buna intelegere…
        Iata traducerea de pe google translate:

        „Bună ziua fratelui meu, „Războiul Sfânt”. Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariul tau. Dumnezeu este cu mine!”

        Apreciază

      • Nicoleta said, on mai 11, 2016 at 3:48 pm

        Saccsiv, sunt doar câteva cuvinte uzuale. Nimic deosebit. Pentru traduceri scurte, scrise, câte puțin te pot ajuta. Pentru texte mai lungi nu, pentru că nu știu atât de bine rusa și mi-ar lua cam multicel timp. Același lucru valabil și pentru materialele video. Acolo nu mă bag, pentru că nu am experiență.

        Apreciază

    • Radu said, on mai 11, 2016 at 8:21 pm

      Esti nostalgic sovietic bai „Ivan” ai si numele lor chiar dupa cantecul faimos din al doilea razboi mondial.
      svyaschennaya voina 1941

      Nu erau americani in afghanistan intrau tovarasii vostri acolo sau chinezii de abia asteptau sa puna botul pe traficul de droguri inca o paine murdara pentru bugetul anual al oricarei mari puteri de pe glob.

      Sa nu uitam de Razboiul din Afghanistan 1979-1989 – 9 ani 1 luna 3 saptamani si 1 zi.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 11, 2016 at 9:25 pm

        Radu

        Productia de mac a devenit uriasa in Afganistan de abia dupa invazia americana.

        Apreciază

  3. petrupetru said, on mai 10, 2016 at 3:02 am

    Ce se „sarbatoreste” pe 9 mai? Triumful comunismului ucigator, cu miile de lagare de exterminare a credinciosilor Ortodocsi din intreaga lume. Acel comunism era un pas important in directia fondarii „oficiale” a statului sionist, anticamera antihristului! Dar comunismul ce va sa vina, cu eforturile schimonosite ale liderilor de tot felul, va fi „indestulator” pentru cetateanul planetar… Cultura unica, antihristica, ce se asterne in fatza noastra va intari „unitatea” oamenilor in afara Lui Hristos. Bietii mercenari Romani se vor inmulti exponential, pe toate fronturile lumesti, in duhul dracilor. Dumnezeu sa ii ierte, ca NU stiau ce fac! Dar pacat mai mare, al acelora prin care vine ispita, noi nu stim… Fereasca Dumnezeu!!!

    Apreciat de 3 persoane

  4. Claudia said, on mai 10, 2016 at 7:33 am

    Romania a ajuns sa nu- si mai apere… „saracia si nevoile si neamul”, ci interesele celor care ingenunchiaza omenirea si cauta sa o sclavagizeze. Nu ne- a intrebat nimeni daca vrem sa fim tara NATO! De ce? Fiindca se stia ca rezultatul va iesi negativ. Si, asa cum ati publicat intr- unul din articolele anterioare, „daca alegerile ar conta, atunci sigur le- ar interzice”. Lasilor astora le e frica de furia maselor. Blestemat cel ce- si tradeaza neamul!

    Apreciat de 3 persoane

    • nikodim said, on mai 10, 2016 at 10:50 pm

      Claudia,
      Asta cu ” Nu ne- a intrebat nimeni daca vrem sa fim tara NATO!” nu este chiar asa. Au fost alegeri cu programe electorale in care TOTI candidatii trambitau ca obiective, intrarea in NATO si in UE. Si in acei ani lumea a votat masiv pentru asta. Poporul si-a votat viitorul!

      Apreciază

      • Ionut said, on mai 11, 2016 at 9:37 am

        In 2003 a fost votata constitutia care prevedea ca aderarea la NATO si UE sunt atributul Parlamentului. Votul a fost prelungit si a doua zi, ca sa se treaca pragul de 50%. Chiar Deutsche Welle spunea, dupa aceea, ca romanilor li s-a luat dreptul de a-si decide viitorul.
        Pot sa ma laud cu faptul ca am votat impotriva, asta insa dupa ce mi-a atras cineva in mod explicit atentia asupra catorva chestiuni inacceptabile, dar poate ca era mai bine sa nu ma duc deloc la vot, intrucat, chiar si asa, am participat la realizarea cvorumului.

        Apreciază

  5. daniel said, on mai 10, 2016 at 10:06 am

    Dumnezeu sa-i ierte! Nu sunt de acord cu plecatul in afara cu arma, nu i-aforta nimeni sa se duca acolo dar ttot imi pare rau pemtru ei.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Claudiu said, on mai 10, 2016 at 10:22 am

    Frate Vasile…da oare cati dintre noi ne mai gandim la mantuire?!

    Apreciat de 2 persoane

  7. Paul222 said, on mai 10, 2016 at 1:02 pm

    Un colonel al Armatei Române, acuzații TERIBILE la adresa SUA după moartea soldaților în Afganistan: Românii au devenit carne de tun pentru americani și mor pe capete pentru afacerile CIA. Ne-au distrus armata, dotând-o cu sicrie plutitoare sau zburătoare http://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-colonel-al-Armatei-Romane-acuzatii-TERIBILE-la-adresa-SUA-dupa-moartea-soldatilor-in-Afganistan-Romanii-au-devenit-carne-de-tun-pentru-americani-si-mor-pe-capete-pentru-afacerile-CIA.-Ne-au-distrus-armata-dotand-o-cu-sicrie-plutitoare-sau-zburatoare-133031

    Apreciat de 1 persoană

  8. mishuleu said, on mai 10, 2016 at 4:10 pm

    Soldat e cel ce isi apara tara. Ei sunt mercenari. Ei nu se mantuiesc caci varsa sange nevinovat acolo in schimbul banilor murdari. Asta e adevarul „soldatului” roman contemporan.

    Apreciază

    • Radu said, on mai 11, 2016 at 8:27 pm

      adica talibanii sunt sange nevinovat? glumesti…
      extremisti fundamentalisti islamici aceeasi care ne vor invada si pe noi cat de curand daca nu respingem imigrantii refugiati ce sunt ei…deja sunt la Galati cativa si cred si prin Bucuresti inca sunt putini deocamdata.

      E usor sa judeci sa dai cu piatra. Decat sa fie eretici pentru bani sau sa faca avorturi ca altii sau activisti pro cip macar au dat dovada de curaj si au fost si bine platiti.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 11, 2016 at 9:27 pm

        Radu

        Tu chiar esti varza.

        Apreciază

      • Radu said, on mai 11, 2016 at 10:38 pm

        Te rog frumos sa ma ierti saccsiv dar e opinia mea de bine de rau.

        Eu nu am auzit pana acum de ai nostrii din Afghanistan sa impuste civili afghani sau sa faca crime de razboi.
        Aia se cheama sa versi sange nevinovat dar cand e vorba de niste extremisti precum talibanii e altceva.

        Respect militarii foarte mult de cand ma stiu si de aceea uneori devin mai subiectiv sa le iau partea.

        Apreciază

  9. ion hodor, said, on mai 10, 2016 at 4:18 pm

    Sf noastra Tara e Cotropita si Jefuita Legal,iar noi Mercenari ptr Interesele Altora! EU i-mi apar saracia si nevoile si neamul zicea MIRCEA cel BATRAN!Sant in strainatate de 15 ani,si-mi plange inima in piept ,cu banii care ii trimit in tara ,si care ii gheltui(ca daca aveam deoparte ,eram acasa acum)tin 4 pensionari cu pensia de 1000lei pe luna timp de un an,iar cate un POLITRUC NESIMTIT,DISTRUGATOR DE NEAM SI TARA NE NUMESC TRADATORI …..JEGODII MARXISTE ce santeti!Criminalii acelor soldati sant cei ce conduc TARA,si vor raspunde in fata lui D-ZEU,S-au in fata lui DRACU in care cred,fiind ILUMINATI(pardon intunecati)

    Apreciază

    • marinela said, on mai 10, 2016 at 8:29 pm

      Ion Hodor ,iti inteleg supararea,ca si eu tot printre straini vietuiesc de vreo 12 ani si stiu cit e de greu departe de tara,dar Dumnezeu nu merita sa-i scrii numele abreviat,ca e mare pacat.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  10. marian said, on mai 10, 2016 at 4:19 pm

    Au plecat sa invadeze? Suna aproape a misiune nobila.
    S-au vândut pe bani. Cui? Satanei.
    Problema e ca, mai tot ce inseamna BANI, apartine de ideea de corporatie, de conglomerat jidanesc, sau, pentru cine nu suporta termenul, „financiar”. Cum se stie, jidanimea are TOT ce inseamna bani. Al de munceste si ia un ban, il ia din mana diavolului insusi. Ala ca mine care cumpara din „market”, cumpara cu insemnele diavolului cu tot, folosindu-se tot cele 3 cifre de 6.
    Am eu oare curajul de a iesi din angrenajul asta malefic? Am eu oare curajul de a spune: Gata!
    Ma prefac a munci in acest sistem pe care il dispretuiesc pana la ura, daca nu si peste. Cu toate ca stiu ce stiu, ei bine, realitatea e neschimbata in raportul meu cu Dumnezeu: da, avand Sfanta Cruce la gat, spunandu-mi rugaciunea, mananc paine din mana satanei. Oare bun si placut lucru este acesta pentru Tatal meu, care este Insusi Dumnezeu? El care, atunci cand I-am spus: „-Primeste-l Doamne pe mielul Tau, caci nu am ce mai face in lumea asta”, El m-a intors la viata; iar eu ce fac? Mananc si nici macar nu plang. Ei… Amar de mine, amar de multi. Cat de mult as vrea sa ma insel in rationament, dar stiu ca…
    Doamne iarta pe cel pe care L-ai mai iertat de atatea ori!
    Slava Lui Dumnezeu intru Sfanta Treime!

    Apreciază

    • mircea.v said, on mai 11, 2016 at 12:00 am

      E o pr asta, ca asa e, aproape orice ai munci, exceptie agricultura (si or mai fi cateva domenii), lucrezi pt cel negru, iti castigi painea din mana celui negru, participi prin munca ta, prin inteligenta ta la constructia spanzuratorii finale, spanzuratoare ce se vrea pt toti, inclusiv pt tine. Am prieteni ce lucreaza in IT, banci, telefonie mobila, administratie locala… Stiu un prof univ de matematica, prof adevarat, exemplu de integritate si moralitate, e un nume in lumea matematicii, si acum face studii, publica lucrari, are cursuri pt supraspecializari pe domeniul asigurari, banci… adica ii pregateste pe cei ce ne leaga de sistem cu toate atele posibile, ii pregateste pe cei ce implementeaza „si nu vei putea cumpara sau vinde…”

      Si din ce in ce pr asta devine mai acuta.

      Apreciază

      • Ionut said, on mai 11, 2016 at 9:22 am

        Frate Mircea v., si eu am ajuns la aceeasi trista concluzie. Ca aproape tot ce faci slujeste duhului lumii acesteia, ca prin foarte multe activitati ajuti, direct sau indirect, la edificarea acestei sandramale infernale, numita economie globalizata, „sistem” sau cum s-o mai numi.
        Cand nu stii. mai ai o scuza, dar cand iti dai seama, asa cum mi-am dat eu seama, cred ca nu mai ai nici o scuza.
        Si agricultura mai e cum mai e, doar daca o faci ecologic si de calitate. Daca pui accentul pe cantitate, pe chimizare, pe stimularea consumului etc., n-ai facut nimic.
        Profesorul de matematica de care vorbesti ar putea de exemplu sa faca studii legate de medicina, de rata de inmultire si distrugere celulara sau legate de agricultura, adica sa gaseasca o combinatie optima de factori care sa asigure dezvoltarea plantelor (cantitate de lumina, temperatura, umiditate, concentratie de CO2).
        Am vazut mai demult un reportaj critic despre felul cum, in America, tinerii foarte inteligenti sunt atrasi catre domeniul financiar-bancar, in loc sa mearga spre alte domenii mai folositoare, medicina, fizica etc.

        „Cine nu aduna cu Mine, risipeste”

        Apreciază

  11. ion hodor, said, on mai 10, 2016 at 4:40 pm

    iertati-cheltui!!!

    Apreciază

  12. ion hodor, said, on mai 10, 2016 at 10:36 pm

    Marinela….nu stiu de ce dar cand am scris ,am fost si sigur ca cineva ma va critica….ai dreptate!

    Apreciază

  13. MariusJ said, on mai 11, 2016 at 8:22 am

    Nu sunt deacord cu ce se spune ca Mircea cel Batran isi aparea doar glia.
    Mai bine spus el aparea crestinatatea de turci(mulsumani).
    Mircea cel Batran a dus razboaie in afara tari (Nicopole 1396). Fiind participant in multe aliante antiotomane. A luptat si pt eliberarea Constatinopului. Acolo nu isi apara glia pt ca nu era pe glia lui.
    Si Mihai Viteazu a facut la fel, a trecut dunarea. Nu e rau sa lupti pe teritoriu inamicului ca sa iti aperi tara de o cotropire ori invazie ulterioara.
    Toate cele bune.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 11, 2016 at 10:44 am

      MariusJ

      Ba direct glia si-au aparat-o, caci au luptat la sud de Dunare.

      Acum insa au invadat Afganistanul. De ce zici ca Afganistanul e inamicul nostru? Era Bucurestiul in pericol sa fie asediat de afgani?

      Apreciază

  14. Ionut said, on mai 11, 2016 at 9:28 am

    Problema mantuirii ma depaseste, dar cred ca pot spune ca nici macar famiilor lor nu le-a folosit. Au plecat saracii pentru bani, ca sa-si ajute familiile, si cu ce s-au ales?
    Suntem bataia de joc a mai marilor acestei lumi, „multumita” unor marionete.

    Apreciază

  15. Radu said, on mai 11, 2016 at 8:09 pm

    Ne convine sau nu de cand suntem in Nato nu avem ce facem…am intrat in hora sa jucam atunci…

    Nimeni nu a protestat din acest popor cand am intrat in Nato asa ca…meritam consecintele…

    Cat despre acei tineri mai mult ca sigur au facut chestia asta pentru bani ceea ce e normal avand in vedere ca viata de rahat este in tara asta.
    Salarii de rahat pentru tineri chiar si cu experienta si facultate si ce mai vor ei.

    Normal ca tenteaza lumea cand iti dau aia 2000-3000$ luna de la americani.

    Talibanii nu sunt sfinti sunt ori finantati de araboii lor sau de chinezi, oricum Afghanistanul e folosit pentru productia de opiu, nimic nou sub soare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 11, 2016 at 9:23 pm

      Radu

      Toti care se opun invaziei sunt numiti talibani.

      Apreciază

      • Ecaterina said, on mai 13, 2016 at 11:13 am

        Talibani sunt numiți și călugării care îl critică pe preanefericitul eretic sef.

        Apreciază

    • el said, on mai 11, 2016 at 9:30 pm

      Radu

      mare nenorocire se va abate asupra tinerilor acesti tari in cauza aderarii prostilor si vandutilor la nato, vor pieri CURAND in prima linie prapad de barbati tineri degeaba…inainte chiar ca ei sa-si fi facut cu atentie situatia/bilantul fata de Dumnezeu( ai cui sunt? sunt cu Hristos, sau cu niscaiva inselari?)… adica aterizati cine stie pe unde( nu vreau sa ma gandesc mai mult) din cauza neatentiei si negrijii specifiice varstei
      Dumnezeu sa aibe mila de sufletele lor si ale noastre ale tuturor!

      Apreciază

      • Radu said, on mai 11, 2016 at 10:31 pm

        Salut el,
        nenorocirile vin oricum la cum merg lucrurile noi ca romani nu prea avem ce sa facem mai ales cu ce politicieni avem.
        In cel mai bun caz iesim din Nato asta da ar fi o minune daca am avea politicieni cum trebuie in rest nenorocirile vin ca majoritatea e cum e si o stim cu totii.

        Legat de tineri desi ma repet poate nu esti de acord cu opinia mea dar asta este fiecare are dreptul la opinie, eu zic ca faptul ca au mers sa castige 2000-3000$ dolari nu este asta cel mai grav lucru care se poate intampla la ora actuala cand in lume se intampla chestii MULT mai grave din pct de vedere moral.
        Era mai bine sa dea in cap aici in tara? sau sa intre in vreo secta ptr bani asa cum fac multi pe la tara in anumite locuri?

        Uniforma de militar o consider intotdeauna ceva onorabil si de pret ca e pentru Nato si nu pentru Rusia asta e cu totul alta problema ce tine de 25 de ani de noul drum care ne-a fost trasat de ilievici and company…stii si tu mai bine ca mine chestia asta…

        Dumnezeu sa ii ierte ca nu or fi fost ei cei mai pacatosi si nenorociti dintre toti !

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.