SACCSIV – blog ortodox

AFIS: Pasii de la CARDURI si DOCUMENTE CU CIP la DISPARITIA BANILOR CASH si SEMNUL FIAREI

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 3, 2015

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. bacalion said, on martie 3, 2015 at 12:42 pm

    Reblogged this on FARÎMITURI.

    Apreciază

  2. andrei-d said, on martie 3, 2015 at 12:50 pm

    Gandesc ca actele biometrice (pasaport, card bancar, card de sanatate, buletin) nu sunt doar ca sa ne obisnuiasca, ci lucreaza in duh opus Sfintelor Taine (Sf. Maslu, Sf. Liturghie, pomelnice, rugaciune, milostenie, etc). Tot asa cum prin Sfintele Taine ne intarim duhovniceste, tot asa prin acceptarea acestor acte slabim duhovniceste, caci si diavolul isi cere „drepturile” sale, caci voia lui e lucrata, limitat ce-i drept, prin acte! Citisem intamplarea cu Sf. Vasile si zapisul tanarului ce se vanduse diavolului, dar si atunci cand a dat semnatura a existat intoarcere, dar uitati cat de greu, ca si Sf. Vasile cel Mare s-a luptat corp la corp cu diavolul, iar acesta asta incearca prin cipul final, sa nu mai poti sa te razgandesti nici daca vrei! Deci tot inaintand cu actele cu CIP defapt ne lapadam usor usor de Hristos…pana la a-L lepada definitiv, cu dovada in…mana sau frunte! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • andrei-d said, on martie 4, 2015 at 10:43 am

      frate Vasile,
      te rog iarta-ma ca am dat buzna si am starnit iarasi spiritele pe blogul tau, si mai ales ca am distras poate si pe altii de la subiectele si articolele ce aveau alt scop decat acela de a provoca certuri! Iti cer iertare, si Domnul sa te aiba in paza! Scuze

      Apreciază

  3. georgewww said, on martie 3, 2015 at 1:37 pm

    pentru sacciv
    uite ce mai au mai scos VISA…
    Cardul de credit, un minicomputer la purtator. Cum vom face platile in viitor
    http://www.business24.ro/carduri/carduri-bancare/cardul-de-credit-un-minicomputer-la-purtator-cum-vom-face-platile-in-viitor-1554882

    Apreciază

  4. eu said, on martie 3, 2015 at 2:37 pm

    Supravegherea populaţiei cu ajutorul dispozitivelor RFID
    http://trezirealarealitate.ro/2015/03/supravegherea-populatiei-cu-ajutorul-dispozitivelor-rfid/#

    Apreciază

  5. oarecare said, on martie 3, 2015 at 2:47 pm

    Internet gratuit doar pentru cei cu carduri RATT

    In ceea ce priveste validatoarele, acestea vor fi puse pe barele de sustinere din zona usilor de acces. Va fi si internet Wi-Fi in noile tramvaie, insa va putea fi folosit doar de cei care au carduri RATT.

    „Pentru posesorii de carduri cu titluri de calatorie valide se va oferi o solutie de accesare in tramvai pentru conexiune Wi-Fi a serviciilor de internet. Punctul de acces din vehicul va fi conectat la furnizorul de servicii internet printr-o conexiune 3G. In urma validarii cardului cu titlu de calatorie valid, dispozitivul de taxare va oferi o cheie de acces in reteaua Wi-FI locala a tramvaiului”, se arata in caietul de sarcini.

    http://www.opiniatimisoarei.ro/tramvaiele-modernizate-ale-timisoarei-vor-avea-musai-un-accesoriu-ranga-de-macaz-de-ce-nu-si-vor-mai-face-de-cap-vatmanii-si-cine-primeste-internet-gratuit-in-vagoane/23/07/2014

    Apreciază

  6. energein7 said, on martie 3, 2015 at 4:04 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  7. Partizanu said, on martie 3, 2015 at 4:41 pm

    NOTA
    Se PRINTEAZA si se da una bucata/enorias DUPA LITURGHIE. De regula cu ajutorul unui FRATE CRESTIN. Acolo unde veti fi „molestati” sau amenintati cu JANDARMERIA e bine sa aveti O CAMERA DE FILMAT si ulterior pus un afis cu SATANA IN ALTAR. Sfatul DUHOVNICILOR: MERGETI duminica viitoare LA ALTA CETATE nu va puneti cu INDRACITII. Numai asa putem putem sa ne luam TARA INAPOI. DOAMNE AJUTA SI MANUIRE.

    Apreciat de 1 persoană

  8. iulyan12 said, on martie 3, 2015 at 9:50 pm

    Deci permisele auto actuale au incorporat cip biometric?
    Incerc sa aflu de ceva timp.

    Apreciază

    • Cosmin said, on martie 5, 2015 at 8:45 pm

      Nu au cip biometric. Au o holgrama pe un suport metalic, probabil folie de aluminium. Am acasa un permis anulat si am sa-l introduc in diluant sa vad daca cumva exista un cip in profunzimea plasticului, desi ma-ndoiesc ca ar exista.

      Apreciat de 1 persoană

      • iulyan12 said, on martie 6, 2015 at 10:21 pm

        multumesc pt raspuns.Doamne ajuta!

        Apreciat de 1 persoană

      • Cosmin said, on martie 7, 2015 at 10:36 am

        Cu placere.

        Dar asta nu inseamna ca aceste acte nu sunt pasii premergatori implantului final. Din cate am observat si afirma si unii comentatori, pe spate are stilizat 666 si are si cod de bare, ce-i drept nu e EAN8 sau EAN13, coduri care au 666 cheie de citire, dar are cod de bare.

        Recunosc ca si eu am un astfel de permis de conducere, acceptandu-l pe considerent ca nu e document electronic. Dar, probabil am gresit ca l-am luat, neavand destul discernamant duhovnicesc.

        De ce toate aceste acte „moderne” au totusi perioada de valabilitate ? Am stat si mi-am pus aceasta intrebare.

        Pe vremea lui Ceausescu, buletinul de identitate se dadea incepand cu varsta de 14 ani. Dupa 10 treabuia sa-l schimbi deoarece fizionomia nu mai corespundea cu fotografia. Acest lucru se facea paremise pana la varsta de 40 sau 50 de ani cand fizionomia nu mai conta prea mult, iar perioada de valabilitate se prelungea nelimitat, inlocuirea facandu-se doar la cerere.

        Eh, in ziua de azi nu mai e asa. Am observat ca inclusiv cardul de sanatate are o perioada de valabilitate desi nu are fotografie pe el. La fel cardurile bancare, cartile de identitate, permisele, pasapoartele, se shimba cu regularitate, renuntandu-se la vechea metoda amintita mai sus, indiferent ca au sau nu fotografie. De deteriorat se deterioreaza mai greu caci sunt din plastic, nu din hartie.

        De aici rezulta faptul ca, aceste acte sunt pasii premergatori actului unic implantabil subcutanat. Agenda e stabilita de zeci de ani.

        Personal, am incercat si reusit, sa refuz orice document electronic, inclusiv cardul de sanatate. Sper sa pot tine piept in continuare tavalugului si sa nu cad.

        Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne-ntareasca.

        Apreciază

    • mihai said, on martie 5, 2015 at 10:14 pm

      nu, dar au cod de bare care inseamna acelas lucru

      Apreciază

  9. nenea said, on martie 4, 2015 at 4:28 am

    Stie cineva sa-mi spuna de ce Solomon lua bir de la popoarele din jurul sau, pe care le domina, 666 de talanti de aur ? Adica de ce lua fix atat, ce reprezenta de fapt pt evrei acest numar ? (gasiti ac fapte la REGI si PARALIPOMENA). Multumesc anticipat.

    Apreciază

    • andrei-d said, on martie 4, 2015 at 10:56 am

      nenea,
      666 este semnul puterii banului evreiesc.
      În Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, versetele 16-18, se spune: “Va veni vremea când cei mici şi cei mari, cei bogaţi ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii, vor purta un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă dacă nu are acest semn, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666″.

      Pe orice Bar Code de pe mărfuri, vom observa în toată lumea linii subţiri scurte şi linii subţiri lungi. O linie subţire lungă înseamnă 6. Găsim totdeauna 3 linii subţiri lungi, adică 666.

      În Vechiul Testament putem citi: (Cartea Regilor, cap. 10) “Grămada aurului care s-a adunat într-un an pentru Solomon a fost de 666 talanţi de aur”.

      Codul Băncii Mondiale este 666. Credit card-ul Băncii australiene poartă cifra 666. Cecurile Băncii din Bombay, spre exemplu, poartă cifra 666. Credit card-urile noi, în America, poartă codul 666. Sistemul de calculatoare Olivetti poartă numărul 666, la fel şi calculatoarele din SUA. Pe fiecare loz de loterie în Israel este tipărit numărul 666. Numărul de cod pentru convorbiri telefonice al Israelului este 666. “Exxon” a lui Rockefeller poartă cifra 666.

      Deci 666 reprezinta jubjugare, cum Solomon lua bir, asa si evreii, se cred „Stapanii lumii” si ca atare impun numarul ce-i reprezinta! Ce vedem noi acum „e mai mult decat Solomon”, mai rau si mai satanic ca niciodata, „cum nu a mai fost de la inceput si nici nu va mai fi”!

      „Nu este posibil ca un creştin să fie indiferent la introducerea voită şi sistematică a acestui număr în viaţa lui”. (din Circulara Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe din Grecia)

      Codurile numerice nu constituie o noutate pentru nimeni: paşaportul, atestatul, talonul de pensie şi multe alte documente emise de-a lungul anilor, toate au fost numerotate. Acum însă, pentru întâia dată, au fost supuşi numerotării cetăţeni vii şi liberi, şi nu pentru o anumită perioadă, ca în lagărele de concentrare, ci pentru tot restul vieţii lor. Codul numeric personal (CNP), impus nouă prin intermediul departamentului de finanţe încalcă Constituţia ţării şi alte documente legislative (este vorba de Constituţia şi legile Rusiei)

      Apreciază

  10. john said, on martie 5, 2015 at 11:08 am

    Buzunaritul, in era digitala: Cum iti fura banii de pe card fara sa te atinga.Ce te face sa crezi ca nu ar putea fi asa si cu datele personale?
    Scanere radio de frecventa mare
    Tehnologia se bazeaza pe frecvente radio inalte, de 13,56 Mhz, pentru a citi cardurile din proximitate.
    http://www.business24.ro/carduri/carduri-bancare/buzunaritul-in-era-digitala-cum-iti-fura-banii-de-pe-card-fara-sa-te-atinga-1554268

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.