SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: FOTO – SEMNE …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 23, 2015

Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul URACIUNEA URACIUNILOR: Patriarhia ne indeamna sa ne rugam impreuna cu luteranii, adica gireaza abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor, desfiintarea manastirilor, episcopi femei, cler homosexual:

cateva linkuri cu imagini, apropos de uraciuni si spurcaciuni …

pope-francis-horned-hand-signal

https://veritasvincitinternational.files.wordpress.com/2015/01/pope-francis-horned-hand-signal.jpg

standard_chartered_mano_cornuto

https://mysaviourchrist.files.wordpress.com/2013/09/standard_chartered_mano_cornuto.jpg

z13

https://saccsiv.files.wordpress.com/2015/01/eb4db-z13.jpg

bergoglio-and-tagle-give-the-horns-wally-santana-ap1

https://catholic4lifeblog.files.wordpress.com/2015/01/bergoglio-and-tagle-give-the-horns-wally-santana-ap1.jpg

https://catholic4lifeblog.files.wordpress.com/2015/01/sister-cristina-scuccia-no-bride-of-christ.jpg

http://tradcatknight.blogspot.ro/2014/11/the-goal-of-ecclesiastical-masonry.html?m=1

https://saccsiv.files.wordpress.com/2015/01/7f112-communismtck9.png

asta, pt unul ca m. badea sau altii care viseaza la nu stiu ce meci (“de vis”) intre nu stiu ce vedete. Fabricate, bineinteles. De elite. Iata ce fel de oameni sunt acesti servitori si sclavi ai Elitelor, marionete puse sa mai stoarca nitei bani de la prosti si prin aceasta filiera, nu mai zic de patimile care se nasc in urma (pt unii ca badea sau atatia altii..)

http://www.whale.to/b/91g0foiqfloyd.jpg

http://www.whale.to/c/manny67zyzyz.jpg

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on ianuarie 23, 2015 at 8:53 pm

    Nu inteleg , cum sa faci acest semn cand se stie clar ce inseamna. Nici macar la misto nu se face asa ceva.
    Dumnezeu sa ii ierte si sa ii lumineze.

    Apreciază

    • unu said, on ianuarie 25, 2015 at 12:56 am

      Cred ca e cam prostan si nici macar nu stie ce inseamna. Nu vreau sa ii prind partea la acest individ care ar fi mai bun de contabil decat de Papa, dar din ce vad in videoul asta, cam asa e:


      Mie mi se pare ca nu stie ce inseamna, alalat il indeamna sa faca semnul, si ca prin minune, se gasesc cateva camere foto in zona care sa surprinda in mod perfect evenimentul.
      Una peste alta, mie mi se pare ca se lucreaza la fel de asiduu si la discreditarea catolicismului.
      Doar ca catolicii in ziua de azi se cam auto-discrediteaza, nici nu trebuie lucrat mult.

      Apreciază

      • Stefan said, on ianuarie 25, 2015 at 9:13 am

        Cum sa nu stie frate ca-i semn satanic,oare nu-i declarat papa infailibil ? Asta-i cel mai satanic papa din ultimele 500 de ani ,proorocul mincinos. Aceeasi figura de om nestiitor face si Obama dar totul este doar teatru ieftin.

        Apreciază

      • unu said, on ianuarie 26, 2015 at 3:00 am

        @Stefan

        Apai ma gandeam si eu ca face pe prostul, e imposibil ca un om in pozitia lui sa fie atat de imbecil incat sa nu stie asa ceva…

        Apreciază

  2. Ion said, on ianuarie 23, 2015 at 8:58 pm

    Ceva despre internetul obiectelor (fara sa spuna de fapt mai nimic):
    http://www.mediafax.ro/cultura-media/presedintele-executiv-google-internetul-va-disparea-13782916

    Eu nu imi doresc sa interactionez cu obiectele dintr-o camera. Este suficient un calculator conectat la internet, nu vreau internet la ciorapi, pantofi, yala de la usa, becul din tavan, robinetul de apa si altele.

    Apreciază

  3. Ce scria Dumnezeu în ţărână… said, on ianuarie 23, 2015 at 9:10 pm

    https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2015/01/22/ce-scria-dumnezeu-in-tarana/

    Şi au adus la El fariseii şi cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter şi, aşezând’o în mijloc, au zis Lui: Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter; iar Moise ne’a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici? Şi aceasta ziceau, ispitindu’L, ca să aibă de ce să’L învinuiască. Iar Iisus, plecându’Se în jos, scria cu degetul pe pământ. Şi stăruind să’L întrebe, El S’a ridicat şi le’a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei. Iarăşi plecându’Se, scria pe pământ. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia, stând în mijloc. Şi ridicându’Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i’a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te’a osândit niciunul? Iar ea a zis: Niciunul, Doamne. Şi Iisus i’a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti.
    (Ioan VIII, 3–11)

    Mai ’nainte de a afla care sunt singurele cuvinte scrise de Dumnezeu–Cuvântul, se cuvine (şi bine este) a şti că Legea lui Moisi îi obliga pe evrei să lapideze şi pe bărbatul prins în adulter: Levitic XX, 10 – „De se va desfrâna cineva cu femeie măritată, adică de se va desfrâna cu femeia aproapelui său, să se omoare desfrânatul şi desfrânata”; Deuteronom XXII, 22 – „De se va găsi cineva dormind cu femeie măritată, pe amândoi să’i daţi morţii: şi bărbatul, care a dormit cu femeia şi femeia”. Totuşi, în practică, legea mozaică devenise misogină, întrucât nu’l omora şi pe bărbat pentru adulter. (Cine ştie? Poate că atunci când fariseii şi cărturarii i’au adus femeia păcătoasă, Hristos tocmai asta a scris mai întâi: că Legea pedepsea şi pe bărbat pentru desfrânare!).

    Deşi sfântul Ioan Teologul pomeneşte de ele în Evanghelia sa, totuşi singurele cuvinte scrise de Mântuitorul nu ne’au rămas de la apostolul pe care’l iubea Hristos, ci din tradiţia creştină elină – care ne spune că, atunci când fariseii şi cărturarii evrei i’au adus femeia pe care voiau s’o lapideze pentru adulter, Iisus a început a scrie în ţărână păcatele acestora: de la cel mai bătrân până la cel mai tânăr. Pe măsură ce păcatul fiecăruia era vădit, aceştia lăsau jos pietrele lor şi plecau ruşinaţi.

    Şi răspunsul lui Hristos la întrebarea vicleană a evreilor a fost unul… „dumnezeiesc”, pentru că dacă El încuviinţa execuţia, încălca dreptul roman – care interzicea lapidarea pentru adulter – iar dacă n’ar fi fost de acord cu ea, se dovedea a fi călcător de Lege şi ar fi fost judecat de către Sinedriu.

    Iată ce scria Iisus Hristos despre Mesulam, Asir, Salum, Eled, Amaris şi Ioil:

    Rembrandt-Christ-and-the-Woman-Taken-in-AdulteryΌ Μ(εσουλάμ) έκλεψε θησαυρό από το ναό.
    M(esulam) a furat din vistieria Templului.

    Ό Ά (σήρ) διέπραξε μοιχεία με τη γυναίκα του αδελφού του.
    A(sir) a săvârşit adulter cu soţia fratelui său.

    Ό Σ(αλούμ) έχει κάνει ψευδομαρτυρίες.
    S(alum) a dat mărturie mincinoasă.

    Ό Έ(λέντ) έχει δείρει τον πατέρα του.
    E(led) şi’a bătut tatăl.

    Ό Ά(μαρίς) είναι σοδομίτης.
    A(maris) este sodomit (homosexual).

    Ό Ί(ωήλ) έχει προσκυνήσει τα είδωλα.
    I(oil) este închinător la idoli.

    Va fi voit oare apostolul Ioan să nu pângărească Evanghelia cu amintirea păcatelor acestor evrei rigorişti? Ori poate numele şi faptele lor n’au fost scrise în „cartea vieţii”, ci în cea a morţii, căci degetul lui Dumnezeu le’a scris în pământ – şi este ştiut că „ţărână eşti şi în ţărână te vei întoarce”. Şi iarăşi doar „Tu Doamne ai zis: „Cei ce se depărtează de Mine vor fi scrişi pe pulbere, pentru că au părăsit pe Domnul, izvorul apei celei vii” (Ieremia XVII, 13). Pentru aceea şi Dumnezeu, în tină a lăsat numele şi păcatele rigoriştilor cărturari şi farisei, căci „nedreptăţile se scriu pe nisip, iar binefacerile în marmură”…

    Apreciază

  4. Valentin said, on ianuarie 23, 2015 at 10:59 pm

    acei oameni sunt antihriști

    Apreciază

    • broflovsky said, on ianuarie 24, 2015 at 11:03 am

      Ca si in cazul cu zapada care nu se topeste la foc.. e din aceeasi categorie. Nu reuseste sa se topeasca pentru ca e foc si se prajeste deodata.. daca l’ar incalzi atunci s’ar topi.

      Apreciază

  5. Mihail V said, on ianuarie 23, 2015 at 11:28 pm

    Nu vreau sa intru in polemici si nici sa ma erijez in aparatorul papei dar…dati un search pe google la imagini: „sign I LOVE YOU”

    ….si un link: http://www.splendorofthechurch.com.ph/2015/01/19/what-this-gesture-means-in-sign-language-by-aloysius-kayiwa/

    Stăpâne, Doamne Iisuse Hristoase, Cuvântul lui Dumnezeu Cel fără de moarte, ziditorul și ocârmuitorul întregii făpturi, Fiule, Unul-Născut, Care ai strălucit fără de ani din Tatăl și Același, neschimbat și neamestecat, precum știi Te-ai întrupat din Preasfânta Fecioară Maria, ca să izbăvești din robia vrăjmașului pe cei pe care i-ai zidit, Cel ce nu Te-ai despărțit de Tatăl și ai petrecut împreună cu noi, netrebnicii, Lumina nepătimirii, Stricătorul întunericului necunoștinței, Strălucirea celor treze, Bucuria ortodocșilor, Dulceața îngerilor și a sufletelor, Cel ce ești Frumusețea și Dulceața fără de săturare, Cel ce ești poftit și dorit, Bogăția cea covârșitoare a minții celei curate care Te caută pe Tine, Cel din fire preabun, preaîndurat și preamilostiv, alungă de la mine, ticălosul, gândurile celor ce mă supără pe mine. Că Tu, cunoscătorule de inimi, Cel ce vezi cele ascunse ale mele, știi că sunt fără voia mea.
    Iartă-mi-le, Stăpâne al tuturor, și să nu-mi fie obișnuință spre păcat, ci milostiv făcându-Te mie, trimite din scaunul cel sfânt al slavei Tale darul Tău care să acopere neputința mea, a robului Tău celui netrebnic. Înțelepțește-mă și voi învăța poruncile Tale, ca să fiu viu. Vindecă rănile sufletului meu, și luminează ochii cugetului meu, ca să înțeleg totdeauna iconomia care s-a făcut pentru mine. Și ce voi zice Ție, mai înainte cunoscătorule, Cel ce încerci inimile și rărunchii oamenilor? Tu știi că inima mea însetează de Tine ca un pământ uscat, deci, Stăpâne preabune, trimite-mi darul Tău, ca să sature foamea și să adape setea mea. Că după Tine doresc și însetez, Lumina adevărului și Dătătorul mântuirii.
    Pică, Doamne, o picătură a milei Tale, ca să se aprindă ca o văpaie inima mea și să mistuiască mărăcinii și ciulinii din ea, gândurile cele rele. Iar mintea mea să se facă ca o roabă dorind și căutându-Te numai pe Tine, Mântuitorul lumii. Izbăvește-mă, Doamne, de toți vrăjmașii cei nevăzuți care vânează sufletul meu și-mi dăruiește ca cealaltă vreme a vieții mele să o petrec întru curăție și răbdare, bineplăcând Ție, și după mulțimea îndurărilor Tale dăruiește-mi iertare greșelilor mele celor din fiecare zi.
    Așa, Stăpâne preabune, ascultă rugăciunea mea și-mi dăruiește cererile inimii mele, ca să mă fac biserică a darului Tău. Și locuind el în mine, să-mi strângă cugetul meu ca un frâu, ca nu cumva, rătăcind, să greșesc Ție și să fiu scos afară din lumina Ta. Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă, mulțumire și închinăciune înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și Bunului și de Viață Făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 24, 2015 at 5:08 am

      Mihail V

      Din iubire il fac si satanistii. De fapt ce ne miram, ca doar si antihristul cica ne va iubi …

      Asa si cu semnul pacii. Cu triunghiul cu ochi in varf. Ba chiar si cu simbolurile falice pe fata. Tot soiul de „traduceri” de bine ni se ofera.

      Apreciază

    • Ion said, on ianuarie 24, 2015 at 4:02 pm

      Si dumneata da o cautare pe google la „mano cornuta”.

      Si crucea intoarsa si franta, in cerc, au pus-o pana si pe caietele scolare si zic ca e semnul pacii.

      Semnul iubirii ? De cand ? De cand l-au inventat ? Ca eu nu am vazut niciodata acest semn pe vreo icoana, si nici macar in vreo gravura veche catolica sau statuie de-a lor. L-am vazut foarte recent, facut de toti satanistii din America in special, de toti masonii. Este semn satanist. Poate unii nu stiu ce inseamna. Dar un papa nu imi spune ca saracul, nu stia, nu era informat.

      Apreciază

  6. Un om mic said, on ianuarie 23, 2015 at 11:51 pm

    Priviti ce spune domnul acesta la minutul 40:30. „Le-a dat oamenilor numere….iar un numar nu inseamna nimic”.
    Cam asa ar vrei si „nazistii” de acum sa ne dea.

    Apreciază

  7. tanase said, on ianuarie 23, 2015 at 11:54 pm

    Cu cine vor sa ne uneasca mai marii nostri, importanta este sa fie indeplinita „agenda”, restul nu conteaza.
    Sfântul Ioan Gură de Aur învaţă: „De vei vedea vreodată dragostea prigonită, nu-i da crezare în
    locul adevărului, ci te împotriveşte cu bărbăţie până la moarte … NU TRADA ADEVARUL CU NICI UN CHIP!” (Sfântul Ioan Gură de Aur, Epistola Sfântului Apostol Pavel către Romani, Omilia 22, versetul 18, PG 60, 611.).
    Iar un alt verset care e important prin actualitate spune asa; „NU PRIMI NICI O INVATATURA DE REA-CREDINTA DIN PRICINA DRAGOSTEI” (Sfântul Ioan Gură de Aur, Epistola Sfântului Apostol Pavel către
    Filipeni, Omilia 2, versetul 10, PG 62, 191.)
    Dar tocmai „dragostea” e invocata de toti ecumenistii, relativizand ADEVARUL, „pedaleaza” orbeste spre prapastie impingandu-i pe toti spre pierzare. Adevarul trebuie distrus caci, asa cum spune proorocul, este ARMA; „Ca o arma te va inconjura adevarul Sau” (Ps.90,4). Cand vrei sa distrugi un inamic, mai intai cauti sa-i distrugi armele sau sa-l dezarmezi.

    Apreciază

  8. stef said, on ianuarie 24, 2015 at 12:00 am

    Analiza de pe tradcatknight.blogspot.ro este foarte valoroasa – Acum daca au ajuns sa-si puna „pontifu’ mult dorit trebuie sa se grabeasca si cu utilizarea – pare-se ca se si grabesc…

    Apreciază

  9. Radu said, on ianuarie 24, 2015 at 12:15 am

    Sa nu fie fotografia trucata oricum oare chiar atat de prost este sa nu stie ce inseamna sau tocmai ca banalizeaza astfel trimitand mesajul ca nu are nicio valoare niciun pericol

    indiferent de intentie va da socoteala pentru toate acestea si fatarnicia lui ca una zicea cand era episcop de Buenos Aires ca era impotriva sodomitilor avorturilor in Argentina iar in ultima perioada de cand s-a urcat in mandrie si e papa a uitat a sters cu buretele ce sustinea mai inainte
    Mincinos notoriu si un mare „actor” mai duplicitar ca asta nu cred ca a mai fost vreun papa in istoria recenta

    Apreciază

  10. AKRITAS said, on ianuarie 24, 2015 at 1:40 am

    Eminescu trebuie citit pentru a descoperi frumusetea sufletului romanesc, frumusete aproape nealterata de „valori” occidentale atunci in a doua jumatate a secolului al 19-lea, dar, acum, trebuie citat pentru scrierile politice, pentru ca a dat alarma, a sesizat pericolul alterarii fiintei neamului cu o „atmosferă publică pentru plante exotice,de care planta autohtonă moare…”, adica : „ei au modificat toată viaţa noastră publică şi privată în aşa grad încât românul ajunge a se simţi străin în ţara sa proprie”. Adica formele fara fond impuse agresiv de iudeomasoni in 1848, 1859 si 1866, preparate in lupanarele Parisului, in „hotelul Principatelor Unite”, dar si de „cauzasii”(conspiratorii) din 1848, care militau in secret pentru impunerea principiilor masonice, a statului laic, a formelor fara fond, a materialismului occidental anticristic, prin aducerea unui strain de neam in1866(Oare e intamplator faptul ca acesti „cauzasi”-conspiratori impotriva poporului, proveneau dintr-un cartier evreesc al Bucurestiului?)
    Nu erau multi atunci, doar cca 200-300 „exponenti” ai poporului, „elite” scolite in lupanarele Parisului, filfizoni, falmazoni, secreti, cu „viziune” politica ceea ce inseamna ca : nu trebuie sa faci intodeauna ceea ce vrea poporul(//m.antena3.ro/politica/klaus-iohannis-in-politica-nu-faci-doar-ce-vor-oamenii-277487.html
    Pai, parca democratia era cu vointa poporului, puterea sta in vointa poporului, majoritatea decide…bla, bla, bla….aaaa deci era arama pe fata! Am inteles. Deci lupul la oi isi face de cap. Iar oile zapacite, bulversate, dezbinate…de atitea „valori” occidentale, nu mai stiu ce sa creada…vai si amar de ele…)
    Pentru ca…aceste „elite”, „luptau” pentru popor, asa cum se lauda cu tupeu urmasii „discreti” din ziua de azi. Si… „luptau” asa de bine incat in 1907, dupa mai bine de-un veac de „reforme”si „progres” , au ucis 11000 de tarani, din popor, pentru a proteja colonia intreaga, prospera pentru straini.
    Acum intelegem de ce dupa atita amar de „valori” occidentale: lacomie, bani, desfrau, homosexuali, droguri, individualism, noncoformism, multiculturalism…tinerii vor „o tara ca afara”, intelegem de ce nu mai putem vedea frumusetea sufletului romanesc intemeiata pe cei doua mii de ani de crestinism ortodox : „Poporul nostru a trăit aproape doua mii de ani şi a supravieţuit tuturor încercărilor vremii, iar sub acest stat croit, el nu va supravieţui nici 200 de ani”. Stat croit dupa model strain, cu scop bine definit, dupa legiuiri straine, forme fara fond-atmosfera publica favorabila plantelor exotice, otravitoare, pentru a ucide planta autohtona.
    Adica a supravietuit datorita maicii neamului: ortodoxia, azilul de mantuire nationala :
    „Biserica lui Mateiu Basarab şi a lui Varlaam, maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei şi unitatea etnică a poporului, ea care domneşte puternică dincolo de graniţele noastre şi e azilul de mântuire naţională…” Asa se explica de ce s-a vrut atunci o Catedrala a Mantuirii Neamului, pentru ca frumusetea sufletului romanesc sa fie pastrata, protejata !
    De aceea, acum, cand pamantul aparat cu sange de stramosii nostri la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz…este acaparat cu milioanele de hectare de straini, cand resursele : petrol, gaze, aur…economia, finantele…sant in mainile strainilor, cand santem controlati prin card si cip, manipulati si spalati pe creier prin mijloacele de indobitocire in masa : tv, radio, ziare…toate in mana strainilor, acum e momentul, macar atit sa facem, sa-l citam pe Eminescu, pentru a ne trezi din somnul mortii nationale impus de straini si tradatori, pentru ca mai avem putin pina se va implini 200 de ani, iar Catedrala Mantuirii Neamului va servi unui alt neam, unui alt scop. Sa nu fie asta ! Doamne ajuta !

    Apreciază

    • Dromihetes said, on ianuarie 24, 2015 at 9:17 am

      Aveți dreptate. Eminescu trebuie citit și tălmăcit rînd cu rînd. Acum puțini cunsc istoria și realitățile vremurilor prin care a vețuit, fiindcă în manuale este altă istorie. E timpul ca istoria să fie în spiritul eminescian. Asta ne va salva. fiindcă el a pătimit pentru un ideal măreți – Refacerea Daciei Mari și Reîntregirea Neamului. Separați ne vor corupe materail și moral ins cu ins, metru patrat cu metru patrat În Reunire e puterea Neamului dacoromânesc

      Apreciază

      • Ion said, on ianuarie 24, 2015 at 4:10 pm

        Numai sa nu exagerati cu dacismul. Romanii sunt daci + romani + slavi + alte influente, nu sunt daci puri.

        Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 24, 2015 at 6:33 pm

        Mult mai de folos sant Sfintii Inchisorilor, Vietile Sfintilor, ortodoxie, ca prin Ortodoxie vine salvarea, nu prin Eminescu. Acum e lupta directa cu diavolul, asa spun Sfintii Inchisorilor, asa spune Sfantul Paisie Aghioritul.
        „Astazi nu mai mergem sa ne aparam Patria sau sa ne luptam ca sa nu ne arda barbarii casele sau sa ne ia sora s-o necinsteasca, nici nu mergem pentru vreun neam sau pentru vreo ideologie, ci acum mergem sau pentru Hristos sau pentru diavolul. Frontul este clar. […] Aceasta este o furtuna si numai nevointa are valoare, pentru ca acum nu avem vrajmas pe Ali-pasa sau pe Hitler sau pe Musolini, ci pe diavolul. De aceea vom avea si rasplata cereasca.”

        Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 24, 2015 at 6:43 pm

      @AKRITAS,

      A citi acum scrieri politice este pierdere de vreme. A trecut vremea asta, daca a existat vreodata.

      Apreciază

  11. andrei-d said, on ianuarie 24, 2015 at 1:51 am

    papadelaroma cu peticu ala de minge de artex pe cap. papa ereticu, papa paganu, hanuka si papa, nume de filme de la vaticanwood

    Apreciază

  12. petrupetru said, on ianuarie 24, 2015 at 4:55 am

    Astia cred ca e semnul „dragostei”: http://en.m.wikipedia.org/wiki/ILY_sign

    Apreciază

    • andrei-d said, on ianuarie 24, 2015 at 2:19 pm

      petrupetru,
      ai auzit de SOFISM?

      Apreciază

      • petrupetru said, on ianuarie 24, 2015 at 5:25 pm

        …de aceea am pus cuvantul respectiv intre ghilimele!!!

        Apreciază

  13. ardeleanu said, on ianuarie 24, 2015 at 6:44 am

    Conteaza ca e „semnul dragostei”? Nu pare ciudat ca s-a introdus in epoca moderna? Si ca seamana cu cel al lui LaVey? E ca si cu stelutele de pe steagul american. Ca sa ne obisnuim in viitor cu pentragramele. Voi chiar nu intelegeti ce va spune Saccsiv?

    Apreciază

  14. dflorin78 said, on ianuarie 24, 2015 at 7:56 am

    Despre originea evreiască a salutului vulcanian (Spock din Star Trek) şi masoneria:

    http://www.whale.to/b/vulcan_salute.html

    Apreciază

  15. Stefan said, on ianuarie 24, 2015 at 8:41 am

    Cu adevarat papa asta e satanisr, el zice la fel ca LaVey : I love you satan !

    Apreciază

  16. Stefan said, on ianuarie 24, 2015 at 8:47 am

    Pentru cei care cred ca poza a fost falsificata sa vada si videoclipul asta , poza e absolut autentica

    Apreciază

  17. florin said, on ianuarie 24, 2015 at 9:36 am

    Si semnul paci este o cruce franta cu capetele in jos ,semn folosit si in ocultism.
    Drumul spre iad e pavat cu intenti bune.

    Apreciat de 1 persoană

  18. Mai multi elevi, de clasa a opta, din curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala. Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de lesin, iar cei de la Directia de Sanatate Publica cred ca ar fi vorba despre o reactie emotionala. Insa si dintr-o comuna din Bacau, 18 elevi care au facut acelasi vaccin s-au simtit rau.

    Parintii celor 18 copii din Bacau spun ca, imediat ce li s-a administrat vaccinul impotriva difteriei si tetanosului, au acuzat stari de voma, ameteli, frisoane si o amorteala a bratului in care s-a facut injectia. Copiii, elevi in clasa a VIII-a, au fost internati de urgenta in spital. “Sunt manifestari usoare, locale. De la acest vaccin, este o reactie alergica, emotionala”, a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical Spitalul Municipal Onesti.

    Si totusi, alti 8 elevi din curtea de Arges au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Copiii, in varsta de 14 ani, au fost si ei injectati cu acelasi vaccin, de provenienta franceza. Mai multe ambulante i-au dus la spital. “Amorteala de mana, dureri de cap, frisoane, voma, de toate” a povestit un parinte.

    Medicii spun ca, in mod normal, elevilor nu ar fi trebuit sa li se faca rau, mai ales ca in urma cu 7 ani au mai primit o doza din acelasi vaccin. Specialistii Directiei de Sanatate publica sustin ca au verificat atat lotul administrat cat si maniera in care au fost facute injectiile. SI nu au gasit nimic in neregula. “Nu s-a putut pune in evidenta nici un semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat nici un diagnostic. Este o reactie emotionala exagerata”, a spus Adrian Stoica director executiv al DSP Arges.

    Vaccinul impotriva difteriei si tetanosului face parte in programul national de imunizare. Parintii ar fi trebuit totusi sa-si dea acordul scris pentru administrarea injectiilor – ceea ce, in cazul de la curtea de Arges si in cel din Onesti nu s-a intamplat. Din acest motiv, asistentele care au facut vaccinurile vor fi anchetate.

    P.S. Eu raman siderat nu pentru reactiile toxice produse de acest vaccin, ci pentru reactiile autoritatilor. Intai, ele spun ca “vina” e a copiilor care ar fi avut o reactie emotionala exagerata! Hai, da-o dracului de treaba… e total absurd sa vorbesti de isterie emotionala de masa! Frica putea sa apara la 1-2 pacienti, nu la toti! Asa-zisii specialisti de DSP care vin cu asemenea explicatii ar trebui sa-si dea demisia imediat, cand fac asemenea afirmatii naucitoare! Ce fel de doctor poate sa fie ala care spune ca toti cei 18 copii au avut reactii exagerate!? Bai, incompetentule, atunci cand vomiti, cand iti amorteste mana, cand ai frisoane, nu e nicio halucinatie, ci totul chiar se intampla! Tu cand vomiti, spui ca totul e o iluzie!??

    In al doilea rand, vad ca iar se incearca a se da vina pe asistente! Atunci cand o injectie sau un vaccin are efecte adverse, asistenta e de vina ca nu a stiut sa-l faca! Niciodata nu e de vina vaccinul! Daca nu stiati, vaccinul e ceva sacru, ce vine direct din centrul galaxiei, e de la sfinti, e de la extraterestrii cei puri…

    Intr-un articol publicat in 2011 (Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile), un cercetator care a lucrat in domeniu arata cat de periculoase sunt vaccinurile:

    * Am descoperit ca declinul bolilor se datoreaza de fapt imbunatatirii conditiilor de trai (apa mai curata, sisteme moderne de canalizare, hrana mai buna, reducerea saraciei etc.), nu vaccinurilor. Germenii sunt intr-adevar peste tot, insa daca suntem sanatosi nu contactam bolile atat de usor.

    * Din punctul meu de vedere toate vaccinurile sunt periculoase. In primul rand, acestea obliga sistemul imunitar la un proces ce pare sa compromita presupune ca ar trebui sa o previna.

    * Daca un vaccin suprima simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toata lumea considera ca vaccinul este un real succes. Insa ceea ce nu se vede este faptul ca vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Si daca vaccinul respectiv mai provoaca si alte boli – de exemplu meningita – acest fapt este ascuns, caci nimeni nu crede ca un vaccin poate face acest lucru. Legatura dintre vaccin si boala este trecuta cu vederea.

    * Toate informatiile oferite au fost aranjate pentru a convinge oamenii de siguranta si eficienta de netagaduit a vaccinurilor.
    Majoritatea oamenilor nu cunosc faptul ca la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti-rubeola, oreion, adenovirus si a celor impotriva hepatitei A s-au folosit tesuturi de fetus avortat. Publicul traieste cu impresia ca aceste laboratoare sunt cele mai curate locuri din lume, cand de fapt nu e deloc asa. Exista mereu cate un caz de contaminare. Vaccinurile sunt in permanenta expuse contaminarii, in vaccinuri ajung tot felul de reziduuri.

    * In vaccinul pentru pojar, Rimavex, am gasit diferite virusuri specifice gainilor. In vaccinul pentru poliomielita am gasit achantamoeba, sau asa numita amoeba „mancatoare de creier” si citomegalovirusul simian. In vaccinul anti-rotavirus am gasit virusul simian. In vaccinul MMR am descoperit diferiti virusi producatori de cancer. In vaccinul pentru antrax am gasit diferite micro-organisme. In mai multe vaccinuri am descoperit inhibitori enzimatici deoasebit de periculosi. In vaccinul pentru rubeola am gasit virusi specifici cainilor, ratelor si iepurilor. In vaccinul antigripal am gasit virusul leucozei aviare, iar in vaccinul MMR – pestivirus.

    Intr-un alt articol (Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…) am aratat clar ca majoritatea vaccinurilor sunt inutile:

    * In Germania, desi incepand cu 1940 s-a realizat o campanie in masa de vaccinare impotriva difteriei, pana in 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de imbolnaviri cu difterie.

    * In 1967, Ghana a fost declarata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii drept tara “libera de pojar”, ca urmare a vaccinarilor masive intreprinse. Si totusi, in 1972, Ghana a experimentat o revenire masiva a pojarului, cu cea mai ridicata rata de mortalitate.

    * In Marea Britanie, intre 1970 si 1990 s-au inregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsiva la copiii vaccinati impotriva acestei boli.

    * In anii 70, in India a fost incercat un vaccin impotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri a fost semnalate in cazul persoanelor vaccinate decat pentru cele nevaccinate.

    * In 1977, Dr. Jonas Salk, cel care a dezvoltat primul vaccin impotriva poliomelitei, a recunoscut ca vaccinarea de masa anti-poliomelita a fost principala cauza pentru izbucnirea celei mai mari epidemii de poliomelita din istoria Statelor Unite.

    * In 1979, Suedia a abandonat vaccinul impotrivei tusei convulsive ca urmare a ineficientei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsiva inregistrate in 1978, 84% dintre pacienti erau deja vaccinati de trei ori!

    Asadar, atentie cand mai acceptati sa faceti aceste vaccinuri!

    Apreciază

  19. o oarecare said, on ianuarie 24, 2015 at 11:12 am

    Avem datoria sa le cerem ierarhilor sa promoveze valorile crestine autentice menite sa-l apropie pe om de Dumnezeu in vederea mantuirii. Astfel vor fi nevoiti sa tina seama si de cerintele turmei, nu doar de presiunile care se fac asupra lor pentru diluarea credintei. E adevarat ca trebuie sa fim atenti in primul rand la noi insine. Insa la fel e adevarat este ca nu avem dreptul sa fim atat de egoisti, incat sa nu ne gandim si la urmasi. Ce fel de credinta vor avea ei? Asadar, din cate am inteles, avem porunca de a apara si credinta ortodoxa.

    Cu o credinta ortodoxa puternica, suntem puternici, pe cand cu o credinta mamaligoasa presarata cu libidineala suntem buni de aruncat in iad cu pastori cu tot.

    Iubirea adevarata este o iubire sincera intru Hristos. Daca-i iubim pe oameni, le spunem unde gresesc. In acest fel ii ajutam sa se mantuiasca.

    Daca vrem doar avantaje personale, ne abtinem sa le spunem adevarul pentru ca nu cumva acestia sa se supere. Asta e un fel de libidineala, nu iubire. Iubirea este un sentiment maret, care inalta. Libidineala ne coboara in iad, deci trebuie evitata. Pentru ca un ierarh sa se bucure de respect din partea credinciosilor, el trebuie sa respecte canoanele ortodoxe si sa pastreze cu acrivie credinta stramoseasca. Altminteri este un fals ierarh ale carui abateri de la adevar nu trebuie ascultate.

    Ortodoxia nu trebuie privita doar ca un fenomen cultural. Ortodoxia este mai mult decat atat pentru ortodocsi. Hristos este CALEA, ADEVARUL SI VIATA pentru cei care o cinstesc si pe Preasfanta Nascatoare, si Sfanta Cruce si icoanele.

    Omeneste vorbind, cui i-ar placea sa stea la masa cu cineva care-l injura de mama? Dar cu prietenii acestuia? Oare lui Hristos ii place ca Preasfanta Sa Mama sa fie dispretuita de catre anumite culte? Cum ar privi aceasta asociere? ,,Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti.” – ne atentioneaza un proverb stramosesc. Suntem noi hulitori ai Preasintei Nascatoare? Daca nu, atunci trebuie sa marturisim aceasta.

    Apoi, cui i-ar placea sa-si vada fotografiile din tinerete rupte si aruncate pe jos? Oare lui Hristos ii place sa-si vada icoanele dispretuite? Nu dorim moartea nimanui, ca sa fim acuzati de neiubire, ci dorim sa nu ne facem partasi la erezie. Dorim sa se intoarca acasa, la ortodoxie, si cei de alte culte. Oare suntem de acord sa avem in viitor credinta fara cruce si fara icoane? Daca nu, atunci trebuie sa marturisim aceasta. Dumnezeu sa ne ajute. Amin.

    Apreciază

  20. nea Anderthal said, on ianuarie 24, 2015 at 12:51 pm

    E ok,nu ma mira nici supara.E de asteptat.Ce vom face/spun cind ai nostri ierarhi vor face asemenea semne?
    ps:Vasile,v ca cenzurezi tot ce apare anti-Ponta sau A3!

    Apreciază

  21. bi3 said, on ianuarie 24, 2015 at 2:07 pm

    off topic: http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/pnl-anunta-ca-nu-va-vota-masterplanul-de-transport-fara-autostrada-dintre-moldova-si-transilvania.html

    Dupa cum se vedea pe ultima harta, autostrada asta va trece prin (sau pe langa) Petru Voda, probabil si pe langa Sihastria si Secu si satele de langa ele. Candva exista si varianta alternativa sa treaca pe langa Piatra-Neamt, dar cred ca li s-a parut prea scump sa treaca prin Cheile Bicazului.

    Apreciază

  22. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:04 pm

    Apreciază

  23. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:09 pm

    DONETSK, January 22. /TASS/. Dead bodies in NATO uniforms and a great number of US-made weapons have been recovered from under the debris of the Donetsk airport, Eduard Basurin, a spokesman for the defense ministry of the self-proclaimed Donetsk People’s Republic (DPR) said on Thursday.

    http://itar-tass.com/en/world/772859

    Apreciază

  24. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:10 pm

    Apreciază

  25. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:11 pm

    Apreciază

  26. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:11 pm

    Apreciază

  27. geo said, on ianuarie 24, 2015 at 3:14 pm

    Apreciază

    • Ion said, on ianuarie 24, 2015 at 4:17 pm

      extraordinara poza… trista dar si inaltatoare

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 24, 2015 at 7:30 pm

      @geo
      Ce urmaresti de fapt? Esti trompeta imperialismului mujik? Cine isi bate joc de romani in Transnistria?

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 24, 2015 at 10:20 pm

        nea Anderthal

        Nu esti doar basist. Esti si pro papusari.

        Ca sa nu existe dubii, cum zici tu ca-i treaba cu Ucraina de la euromaidan incoace?

        Apreciază

  28. Elena said, on ianuarie 24, 2015 at 3:53 pm

    Am văzut de curând filmul ” I Origins” http://www.cinemagia.ro/filme/i-origins-590884/, care e plin de simboluri şi în care se regăseşte din nou numărul 11. Filmul este producţie 2014. Mai multe detalii găsiţi în link-ul mai sus postat de pe site-ul cinemagia.ro.

    Apreciază

  29. valentin said, on ianuarie 24, 2015 at 9:17 pm

    din toate aceste semne se vede că nu-L propovăduiește pe Hristos dar propovăduiește în numele Lui, fără însă a-L cunoaște.

    Apreciază

  30. john said, on ianuarie 24, 2015 at 9:30 pm

    Adevarat Vi(a)car,pe Pamant!

    Sfântul Sinod al BOR, din care face parte și Mitropolitul Ardealului, vrea alternative la cardul de sănătate din motive de conștiință
    22 Ianuarie 2015 11:02 | Sibiu
    http://www.turnulsfatului.ro/28881/sfantul-sinod-al-bor-din-care-face-parte-si-mitropolitul-ardealului-vrea-alternative-la-cardul-de-sanatate-din-motive-de-constiinta.html

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 25, 2015 at 11:25 pm

      Pe avionul papei Francisc apar mesaje de genul „guvern unic mondial” şi o „religie unică”, la fel cum îşi doreşte Oculta Mondială şi Illuminati! Desigur, scepticii o să spună „coincidenţă!”
      Am arătat de mai multe ori pe acest site că papa Francisc reprezintă “noua ordine mondială” şi face jocul Ocultei Mondiale. http://www.lovendal.ro/…/pe-avionul-papei-francisc…/

      Apreciază

  31. Paul said, on ianuarie 25, 2015 at 2:02 pm

    Exista o explicatie! Aparent acesta este semnul pentru mesajul „te iubesc” in limbajul semnelor pentru surdomuti. http://thumbnails-visually.netdna-ssl.com/tell-your-valentine-i-love-you-in-american-sign-language-asl_502914e509c83_w1500.jpg

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.