SACCSIV – blog ortodox

Logo-ul olimpiadei London 2012 = cuvantul ZION? Mascotele sunt doi extraterestrii cu cate un singur ochi ce plutesc pe curcubeu …

Posted in SIMBOLURI by saccsiv on noiembrie 7, 2010

   Imaginea de deasupra liniei reprezinta logo-ul oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012, realizat de Wolff Olins. Citit de la stanga la dreapta si pe linii, pare a fi anul 2012.

   Citit insa de sus in jos si pe coloane, pare a fi ZION, dupa cum puteti observa si in imaginea de sub linie. Pare chiar mai putin fortata a doua varianta, decat prima, caci astfel are o logica si acel punct.

   Iata si mascotele Wenlock and Mandeville:

   Aveam asadar de toate: ZION, adica sionism, extraterestrii cu un ochi (simbol new age si mason in aceleasi personaje), curcubeu …

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 7, 2010 at 1:41 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ionut ignat said, on noiembrie 7, 2010 at 2:30 pm

    sinistru. vor incepe sa emita brelocuri, jucarioare, abtibilduri si tot felul de tampenii cu aceste simboluri, asa cum e obiceiul…

    Apreciază

  3. acadennis said, on noiembrie 7, 2010 at 2:30 pm

    Off T

    Russian activist disappears after exposing vaccination plans for Russia, Ukraine and Belarus

    Alexander Goncharov, a Russian activist who has been exposing the globalists eugenics program and in particular a vaccination program set to begin in 2011 has disappeared after recently receiving a serious threat to his life.

    http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-disappears-after-exposing-vaccination-plans-for-russia-ukraine-and-belarus/

    Apreciază

  4. dante said, on noiembrie 7, 2010 at 3:45 pm

    Off topic

    Azi am fost la biserica si dupa slujba am cumparat din pangarul bisericii un calendar de perete crestin Ortodox pe anul 2011. Pina aici nimic ciudat, dar cind am ajuns acasa si m-am uitat pe el, nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca in centrul lui, acolo unde de obicei se scriu rinduielile bisericesti, statea scris mare si frumos cu culoare albastra ( ca sa iasa mai in evidenta ) „AJUTORUL TAU PENTRU CATEDRALA MINTUIRII NEAMULUI” si sub el 3 conturi bancare la BCR. Am ramas socat!!? ….Cita „armonie” intre conturile bancare si sfiintii pomeniti pe respectivul calendar, ce mare manager este si exagerat de fericitul Daniel, care cred ca si-a ratat cariera. Mai bine se facea businessman decit patriarh, ar fi fost mai util pentru toata lumea. Si va inchipuiti ca un an de zile de acum incolo cind ma uit la sarbatorile crestinesti, o sa vad mare si frumos cele 3 conturi de trista aducere aminte.
    Si asta pt ce, ca sa se construiasca o ditamai constructia, goala spiritual, in care am inteles ca o sa fie restaurant, sala de proiectie, biserica, etc?
    Mare e gradina Domnului!!!….

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 7, 2010 at 6:17 pm

      @dante nu vreau sa dezinformez sau sa creez panica dar o cunostinta de a mea spunea,nu stiu cat e de veridic , ca planul lui Daniel pt. viitor este sa ne oblige pe toti credinciosii (prin intermediul preotilor parohi cred ca altfel nu vad cum altcumva) sa cotizam cu fonduri pt catedrala caci altfel biserica nu-si va mai oferi serviciile nu ne va mai boteza,cununa,ingropa…fereasca Dumnezeu.Eu sper sa nu se mearga pana acolo.

      Apreciază

  5. filofteiabejan said, on noiembrie 7, 2010 at 6:30 pm

    Deci apropo de filmuletz ni se sugereaza ca apar dracii in direct la tv….sau ce anume.Oricum faza aia cu zion e super transparenta eu cand am vazut pe eurosport azi inainte sa ciresc post asta mie una prima oara n-am intes ce-i cu logo asta apoi m-am dumirit ca scrie zion si abia in al 12-lea cea ca de fapt se vrea a fi 2012.Mie mai lut mi se pare a fi zion de cat 2012.Saracii copilasi cum sunt indoctrinati cu porcariile astea cu extraterestrii prietenosi,daca le spui ca-s draci nimeni nu te prea crede.Au spurcat totul pana si sportul,sportul eu una cred ca intr-o anumita masura e bun pt. sanatate insa nu stiu daca e si bineplacut lui Dumnezeu pe mine sportul m-a ajutat f mult desi am cu totul alta profesie…

    Apreciază

  6. Sita Deasa said, on noiembrie 7, 2010 at 7:03 pm

    la univ. romano-americana din bucuresti au la parter un internet-cafe cu numele acesta: zion. cand am vazut atunci acel logo m’am „minuant”.

    nu ma mira ca recurg la astfel de smecherii. manipularea prin simboluri este o practica vrajitoreasca, kabalistica, vodoo, este draceasca.

    printr-o astfel de reprezentare la acest nivel vor sa transmita ca anul 2012 – pe care l’au promovat ca apocaliptic prin filme si prin mass-media – este anul sionistilor, un an special pentru ei.

    daca asociem grafica acestui logo cu fulgerul ( forme geometrice unghiulare ) – semn al satanei – ne dam seama ce vor sa transmita: teroare, foc, prapad… iar daca tinem seama ca acest eveniment are loc in Londra si punem cap la cap „profetziile” din operatiunea BLACKJACK https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/02/va-mai-amintiti-de-operatiunea-blackjack/ … te gandesti la ce sa te asteptzi.

    ‘om trai si ‘om vedea

    pana atunci munca si rugaciune.

    PS: am inteles de la o cunostintza care lucreaza in londra ca acolo traiesc foarte multi evrei, in special in nordul orasului. ce mai multi dintre ei sunt avocati, juristi si notari.
    probabil, cei mai multi dintre ei, in perioada olimpiadei vor pleca in vacanta… asa din intamplare

    Apreciază

  7. filofteiabejan said, on noiembrie 7, 2010 at 7:58 pm

    ortodox pe stil vechi te rugam frumos nu mai scrie egumenism in loc de ECUMENISM sunt doua lucruri total diferite

    Apreciază

  8. Ortodox pe stil vechi said, on noiembrie 7, 2010 at 8:01 pm

    multumes am intele nu stiam serios.Si inca o data ma iertati

    Apreciază

  9. vio said, on noiembrie 7, 2010 at 8:52 pm

    Dracusorul ala albastru are la mana dreapta o bratara cu RFID identica cu ce am vazut la un parc acvatic din state intr-un filmulet, ca sa usureze plata…etc etc

    Apreciază

  10. geo said, on noiembrie 8, 2010 at 12:48 am

    JO ale Erei New Age!Welcome in the New Middle Old Age!Reinvierea Evului Mediu,cu tot ocultismul si bizarul lui!

    Apreciază

  11. Masoneria Demascata said, on noiembrie 8, 2010 at 9:36 am

    Ne e nici o reninviere a evului mediu, a fost aici tot timpul insa electricitatea si cuvantul „civilizat” ne-au distras atentia de la realitate iar propaganda aditionala din cartile de istorie ne-a afectat chiar de mici copii facandu-ne sa credem ca am depasit Evul Mediu chair cu vreo 2-3 etape evolutive, prosti…

    Ocultismul nu ne-a parasit niciodata insa din pacate/fericire, de la caz la caz, viteza de raspindire a acestuia (mai exact a stiintelor mai mult sau mai putin oculte) in lumea profana se face cu viteza luminii (internetul) insa amestecat cu multa otrava (new age in special) pentru a ii ratacii pe multi sau pur si simplu a ii tine ocupati cu minciuni in timp ce se fac mari miscari.

    Nu degeaba „tabla de sah” (patratelele cu alb si negru) este un mare simbol in lumea societatilor secrete initiatice. Doar pe baza acestui simplu simbol putem trage multe concluzii, ei vad „viata” ca pe un joc, iar jocul de sah este o strategie de „razboi”, deci ei joaca pe viata si pe moarte fiind pregatiti mereu sa faca sacrificii, avand mereu pregatite capcane, miscari surpriza, contra ofensive pentru adversari. Folosindu-se mereu de darul „Intelectului” lasand sentimentele si emotiile deoparte ce nu sunt „folositoare” intr-un astfel de joc si reusesc cu aceasta credinta (filozofie) a cataloga totul din jur in termeni „ingineresti”, „bun de folosit intr-o situatie” sau in alta. Nu faceti greseala sa credeti ca exista reguli caci totul este permis, „IDEAL-istii” mor primii si sunt striviti fara remuscari indiferent cine ar fi, artisti, presedinti, sfinti, Dumnezeu (Hristos).

    „La final nu poate ramane decat unul”, citez din filmul nemuritorul pe care sunt sigur ca l-ati vazut. Aceasta este scuza pe care o folosesc pentru a se ucide intre ei, scuza ce serveste ca o masca pentru a ascunde setea de sange si nebunia pricinuita de secole/milenii de existenta pe acest pamant.

    In jocul de sah exista un singur castigator, caci la final nu poate exista decat o singura randuire (o singura ordine), asa cred ei, defapt sunt mai convinsi de lucrul acesta decat de faptul ca soarele ar putea rasari maine dimineata pentru ca ei privesc omul, mai exact fiecare om in parte il privesc ca pe o bestie dominata de instincte ci nu ca o creatura ce este destinata sa umple un loc in „univers” lasat gol de o creatura ce s-a razvratit (asa cum apare in credinta Crestina). Bestiile trebuiesc controlate caci altfel te poti trezi nimicit de ele deci ori tu ori el, si ce crezi ca o sa aleaga? Daca nu te poate controla printr-o forma sau alta, te va nimici cu prima ocazie care i se iveste in cazul in care reprezinti un pericol pentru viata sau planurile „lui”.

    Suntem o mare imensa de idioti, imbecili, retarzi, schiloditi spiritual si nu faceti greseala sa credeti ca asta este o exceptie, nu sunt departe de ei spre rusinea mea, desi as putea, insa problema cea mai mare este ca suntem generatii intregi de d’astia iar ce vine in spatele nostru este si mai ingrozitor.
    Priveste sa imi vezi generatia -> http://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y6yrLZM

    El, masonul, iluministul, membrul societatii secrete, liderul din fata sau din umbra nu mai este un simplu individ propulsat de mancarea ce o ingurgiteaza, el devine „spiritul ideii” ce s-a nascut in urma cu multe milenii, iubind odata insa uitand ce inseamna asta, traind suficient de mult incat sa poata spune ca „le-a vazut pe toate”, suferind nedreptati de tot felul si din cauza pierderii celor dragi.

    Vedeti, v-am mintit. Nu este un individ, este un cancer ce se transmite la fel de usor precum gripa, uneori nici macar nu stii ca o ai, alteori este letala, cert e ca se foloseste mereu de tine fara sa ii pese de ce planuri ai tu caci pana la urma si tu esti doar o bestie buna de folosit pe post de incubator, aceasta idee (filozofie/credinta/doctrina/sistem) este batrana si ursuza, bogata dincolo de imaginatia celor mai inventivi oameni de pe pamant cel putin insa are doua hibe majore peste care nimeni sanatos nu are cum sa treaca cu vederea. Prima este ca nu a cunoscut vreodata iertarea si a2a este ca a renegat iubirea. Nu stiu care este mai grava.

    Zion sau nu, extraterestrii sau nu, cei ce se lupta trebuie sa inteleaga ceva. In primul rand trebuie sa inteleaga ce suntem si ca sa o spun simplu caci nici nu are rost altfel, suntem niste carausi (transportori/vehicule/masinarii/nu imi plac cuvintele astea da unii sunt mai „mecanici” si se regasesc mai usor in ele) ce au o anumita libertate de miscare iar ce le dicteaza (coordoneaza/planifica/ordona/randuieste) carausilor „drumul” este ce decid (liberi sau constransi*cuvant ce insubeaza „enorm”) sa care. Nu ma bag se explic metafora asta, nici voi nu va necajiti prea mult cu ea. Da hai sa va dau un indiciu, Hristos cara crucea iar diavolii „poseda”. Prima parte sunt convins ca ati inteles-o (macar partial) insa pe a2a am dubii si sincer nu va doresc sa intelegeti vreodata in detaliu acest lucru.

    In al2lea rand trebuie sa inteleaga impotriva cui lupta. Unii cred ca trebuie sa lupte impotriva unei elite sau al unui anumit grup de oameni identificat prin „ceva” anume, altii cred ca trebuie sa lupte impotriva masoneriei sau a altor societati secrete, altii se raboiescu cu diavolii, unii cred ca trebuie sa luptam impotriva ignorantei/prostiei (astea doua merg mana in mana, nu va lasati pacaliti) sau a altor defecte omenesti. Insa nu toti lupta impotriva, unii lupta si pentru, pentru drepturi de un fel sau de altul, pentru cresterea constiintei etc. Da si astea doua merg mana in mana, adica pentru si impotriva.

    Incep sa am mari dubii ca trebuie sa mai lupte cineva asa „aiurea”, imi este greu sa pun in cuvinte caci parca abea incepe a se contura in sufletul meu o noua idee veche de dinaintea timpului. Incep sa inteleg ca lupta este fara de raspuns, desigur, trebuie sa ne ferim sa generalizam prea mult acest lucru, nu este vorba de lupta in orice situatie sau lupta de orice fel.

    Nu sa luptam trebuie ci sa crestem astfel incat sa devenim exemple vii pentru cei din jurul nostru. Privind ei asupra noastra sa inteleaga ca se poate, avand ei nelamuriri sa fim capabili a le clarifica sau macar a ii trimite la cei capabili sa le clarifice. Usor nu e, nu a fost si nici nu va fi vreodata!

    Gruparile impotriva omului sunt numeroase, indivizii ce adera la ele „cata frunza si iarba” insa la sfarsit nici ei nu or sa mai ramana asa ca nu va mai necajiti asa tare.

    Aveti grija, din pacate e tare usor sa ajungi dusmanul omului asa ca tineti mintea treaza si iubirea puternic aprinsa in inima.

    Apreciază

    • Romanul said, on noiembrie 8, 2010 at 4:47 pm

      Cred ca ai dreptate! Si eu am inceput sa ma indoiesc ca trebuie sa luptam. Cu cine…?
      De altfel Pavel ne-a indemnat sa ne aparam si ne-a si aratat „armele” cu care sa ne inarmam spre a ne apara. Iar a te apara inseamna tocmai a ne lua fiecare crucea si a-l urma pe Iisus Christos. Si chiar acesta ne-a incurajat: “V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea„ Ioan 16:33.

      Apreciază

  12. cip said, on iulie 21, 2011 at 12:00 pm

    Itic il intreaba pe rabin: – E adevarat ca in anul 2012 va fi un razboi mare si sfarsitul lumii? – Nuuuu-i adevarat! In anul 2012 va fi o continua lupta pentru pace! Va exista o singura tara, RUSIA. Capitala va fi la Washington si va fi condusa de doi chinezi: Itac si Sloim!”

    Apreciază

  13. catalin85 said, on mai 10, 2012 at 12:59 pm

    ca sa nu mai spun ca logo-ul mimeaza un fel de sex oral…mesaj subliminal ..

    Apreciază

  14. vulturul said, on mai 14, 2012 at 2:06 pm

    Oare Illuminati ne-a pus totul in fata prin intermediul filmelor , a desenelor si a jocurilor inaintea atacurilor catastrofale?
    http://www.lifewithcenu.com/illuminati-part-3-referire-la-sfarsitul-lumii.html
    video: Operation Blackjack

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.