SACCSIV – blog ortodox

Din nou despre MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII

Posted in agricultura, ALBINE by saccsiv on aprilie 21, 2011

Nu se ştie de ce, coloniile din Europa scad dramatic, în unele zone au dispărut o treime din ele. Până acum, specialiştii nu au reuşit să determine cauzele dispariţiei albinelor.

Se vorbeşte despre schimbări climatice, pesticide, sau o boală misterioasă, dar, deocamdată, sunt doar presupuneri.

Magdalena Anghel, corespondentul TVr la Bruxelles, are mai multe amănunte despre această situaţie, iar subiectul este comentat în studio de invitaţii Orei de Ştiri: dr. inginer Adrian Siceanu – directorul ştiinţific al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare pentru Apicultură Bucureşti şi, în direct prin telefon, Ioan Fetea – preşedinte Asociaţia Crescătorilor de Albine din România.

Vizionati va rog si inregistrarea de la:

Ora de Ştiri: Ne mor albinele!

   Comentariu saccsiv:

Se spune ca daca albinele vor disparea, omenirii nu i-ar mai ramane decat patru ani de viata.

Se pare ca albinele nu apreciaza lanurile cultivate cu plante modificate genetic, le evita cu grija si transmit mesaje de alarma chiar si colegelor lor care nu au survolat inca culturile transgenice.

   Cititi va rog si:

De ce DISPAR ALBINELE? Care sunt consecintele?

   Viseaza unii la oameni roboti si nemuritori, la colonizarea planetelor, la cai verzi pe pereti, dar nu sunt in stare sa rezolve o problema simpla dar esentiala: polenizarea.

Sau poate nu vor? Se aloca sume colosale pe razboaie de „eliberare”, sume uriase pe campanii de vaccinare, sume mari pe „studierea” homosexualitatii la muste, dar nu se gasesc fonduri si oameni pentru rezolvarea unei chestiuni cu adevarat importante pentru omenire …

Cred ca nici nu pot dar in primul rand nici nu vor. Stapanii planetei n-au nici un interes sa deschida oleaca robinetul cu bani, caci unul din idealurilor lor este reducerea populatiei care le respira aerul.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 21, 2011 at 10:42 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. kushter said, on aprilie 21, 2011 at 10:58 pm

    Dă-le, Doamne, minte!

    Apreciază

  3. un_mare_pacatos said, on aprilie 21, 2011 at 11:09 pm

    Nu o fi din cauza chemtrail-urilor?

    Apreciază

  4. Bogdan Ioan said, on aprilie 21, 2011 at 11:31 pm

    Daca se intrerupe polenizarea, sunt afectate plantele. Scaderea productiei din agricultura duce la foamete. Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. oarecare said, on aprilie 22, 2011 at 6:02 am

    Chemtrails+OMG=mortalitate crescuta a albinelor
    ce e ciudat e faptul ca UE da fonduri pentru albinarit de 40.000 eur pentru cate un nou stabiliment de albinarit. (cunosc oameni care au luat) Acu vine intrebarea: sunt bine intentionati sau stiind care e trendul cu albinele nu e decat o metoda de inrobire deoarece te angajezi ca de la an la an timp de trei ani sa cresti numarul de familii… dar in cazul ca trendul e scazator te poti trezi ca esti dator cu banii respectivi. Deci e buna intentie sau capcana?

    Apreciază

  6. Fulger said, on aprilie 22, 2011 at 7:08 am

    Poate ca elitele nu dau importanta acestor minore probleme deoarece ei nu cred in profetiile bibliei , ei vor infiinta noua ordine mondiala si vor crede ca vor trai cu ea pana la adanci batraneti.

    Apreciază

  7. Apicultor said, on aprilie 22, 2011 at 5:15 pm

    As dori sa mai adaug faptul ca prin importul de albine /matci ci pastoralul la distante mari , daunatorii albinelor ( specifice la anumite specii de albine in anumite zone ale planetei si care coabiteaza fara a distruge colonia de albine gazda , odata ajunse la alte specii de albine acesti paraziti distrug acele familii de albine ) in ziua de astazi aceste distante nu mai sunt o problema si parazitii albinelor sunt tot mai multe si mai periculoase , as da si un exemplu http://www.caripestnetwork.org/vtt/docs/datasheets/acarina/varroa__destructor.pdf

    Apreciază

  8. radu' said, on aprilie 22, 2011 at 5:40 pm

    Salut, plantele modificate genetic produce o toxina cu efect insecticid! tind sa cred ca si albina care culege nectarul si/sau polenul este afectata, dar daca este transportata toxina in stup pare a fi o arma perfecta. De la nectar pana la miere este un proces de evaporare care ar duce la concentrarea toxinei. Polenul este mancarea pentru puiet.

    Saccsiv ar trebui transata problema OMG si a toxinelor de Bacillus thuringiensis ce sunt secretate de himera numita OMG. Daca sunt cumva biologi care citesc blogul si au cunostintele necesare si au acces la lucrari stiintifice cu privire la OMG sa vada daca toxina este preenta si in nectar sau in polen.

    Apreciază

  9. radu' said, on aprilie 22, 2011 at 5:42 pm

    …Salut, plantele modificate genetic produc… scuze pentru dezacord ( sa nu zica lumea ca sunt analfabet)

    Apreciază

  10. […] Din nou despre MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.