SACCSIV – blog ortodox

Documentare celebre: „SILENCE, ON VACCINE … ”. De 20 de ani, din ce in ce mai multi copii au probleme majore. CAUZA: VACCINURILE

Posted in vaccin by saccsiv on iulie 14, 2011

   Iata si transcriptul:


De douazeci de ani, un fenomen nelinistitor pare a se dezvolta în tarile occidentale. Un numar mereu crescând de copii sufera de grave probleme neurologice, care încep în zilele urmatoare unei vaccinari obisnuite. Si totusi, în ciuda înmultirii acestora, o tacere apasatoare se lasa peste aceste drame individuale. Mathieu este un caz unic, pentru ca este un copil geaman ; nu poate întinde un brat si are probleme la un picior. Nu reuseste sa’si exploreze mediul înconjurator, precum ceilalti copii. Avea deci o problema de întârziere în dezvoltare, dar comunica totusi cu fratele lui, se jucau de’a ascunsul, se distrau, era destul de inteligent.

    Când a fost vaccinat cu RRO, a urlat un an întreg, practic 24h/24. Era insuportabil. Când a facut 2 ani si jumatate, ni s’a dat diagnosticul, autism. Era grav bolnav. E stiut ca, atunci când aveti un copil normal, care devine absolut diferit dupa un vaccin, nu mai poate fi nici o îndoiala. L’am vazut înainte de vaccin si dupa, îl vedem ce’a devenit. Ce mult as fi vrut sa nu’l fi ascultat pe medicul care ne’a spus sa’l vaccinam. Dar nici ea, doctorita, nu stia si nu facuse decât sa ne transmita ce stia pe atunci.

   Dr. Julie Buckley, Pédiatre, Ponte Vedra, FL. Etats-Unis spune: «Copiii de aici sunt, desigur, victime. Parintii va vor spune ca erau bine si, de pe o zi pe alta, s’au schimbat cu totul, nu mai erau aceleasi fiinte. Când parintii se plâng si când oameni de stiinta confirma ca expunerea la aluminium cauzeaza probleme si ca injectarea a trei virusi activi într’un sistem imunitar déjà atins, cauzeaza, de asemenea probleme, de ce se refuza rezolvarea acestei probleme? E ridicol sa fie atâtia copii, în acelasi orasel, în aceeasi piscina si toti cu aceeasi problema.»

   Québec, Canada
Alexis ( 2 ani ) – 6 vaccinuri, în aceeasi zi, la vârsta de un an.

MMR – pentru rujeola, rubeola si oreion.

Alt vaccin, pentru varicela.

Altul, menangetek, pentru meningita.

Prevnar, pentru infectiile de pneumococi.

Toate aceste vaccinuri pe 22 iunie.

La trezire, Alexis nu mai stie sa înghita, nu mai sta în picioare, nu mai stie sa vorbeasca si nici sa mearga. Se reîncepe de la zero cu un alt copilas, fara sa se stie daca va regasi stadiul de dezvoltare al unui copil normal.

Barbara Loe Fisher – Présedinta la NVIC (Centrul National de Informatie asupra Vaccinarii), Vienna, VA, Etats-Unis, spune:

«Regia sanatatii e convinsa ca multiplicarea vaccinurilor înseamna o mai buna sanatate publica si individuala, ca mult înseamna mai bine. Dar unde’i dovada? Ce garanteaza ca administrarea a cât mai multe vaccinuri în copilaria joasa poate preveni bolile infantile? Am facut o brosura care arata parintilor numarul de vaccinuri administrat copiilor pâna la 6 ani, 48 de doze de 14 vaccinuri.

Se începe chiar de la nastere, 12 ore dupa aceasta, vaccinul contra hepatitei B; adica, în tara noastra (SUA), prima experienta imunologica a noului-nascut este acest vaccin, în timp ce se stie foarte putin asupra sugarului, tocmai pentru ca e nou-nascut.

La doua luni, sunt recomandate toate aceste vaccinuri (de mai sus), altul la 4 luni, altul la 6 luni, altul de la 12 la 18 luni, altul între 4 si 6 ani. De un sfert de veac, numarul de vaccinuri administrat copiilor a fost mai mult decât dublat.»

Perioade de adminstrare asemanatoare în Franta si în Quebec, Canada francofona.

Dr. Mark Geier – Génétician, Maryland Medical Laboratory, Inc. – Washington DC, SUA

Reporterul spune: “ÎN SUA, cercetatorii David si Mark Geier, au realizat un urias studiu epidemiologic, care le’a permis sa arate legatura clara dintre aparitia problemelor neurologice la copii si prezenta de mercur, în vaccinuri, sub forma de conservant, numit Thimerosal”.

   Un doctor se adreseaza confratelui sau: «Arata’i flaconul de Thimerosal, pe care’l pastram într’o cutie de metal, ca ne e cam frica, fiindca e o pudra foarte fina. Uite, asta e Thimerosal. E foarte toxic, are efecte cumulative, poate lovi rinichii, sistemul respiratoriu, pielea si sistemul nervos. Chiar e scris în notita lui, ca poate cauza toxicitatea reproducerii si dezvoltarii, adica provocarea autismului  si altor probleme de dezvoltare neurologica, e foarte toxic. Ei, si se gaseste în vaccin. E important de înteles ca e vorba de o mare varietate de produse. Vaccinurile sunt importante, desigur, pentru ca sunt injectate în mod direct; de exemplu, iata vaccinul anti-tetanos, acesta e expirat, e din 2007. În SUA, cel mai important vaccin prin continutul cu mercur, este vaccinul anti-gripal, care este recomandat pentru toate gravidele, pentru toti sugarii si pentru toti copii, anual.»

   Doctorul se adreseaza colegului sau (doctor): «Ai vaccinul de anul trecut?»

    «Trebuie stiut ca Thimerosal nu este adaugat la sfârsitul productiei si uzina nu poate produce vaccinuri fara Thimerosal, anul viitor; ar trebui sa nu mai fie acest produs în toata uzina, or acesta este adaugat la toate etapele, pentru ca uzina nu este curata sau nu este sterila. Ori va fi o uzina sterila si costisitoare, unde Thimerosal nu va fi necesar, sau uzina nu va fi ca atare si va fi necesar acest produs sau altul, echivalent. Trebuie oprita aceasta situatie. Iata vaccinul anti-gripal, de la Adventis Pasteur. Are Thimerosal, 25 mg de mercur la fiecare doza. Multa lume nu stie nimic, nici chiar eu nu stiam la o vreme, trebuie ca am facut 2000 de injectii de Rogam pe vremea mea. De 35 de ani ma ocup cu vaccinuri, habar n’aveam ca Rogam are Thimerosal. Si vad multi medici în aceeasi situatie, nici macar nu stiam ca Thimerosal înseamna mercur.»

Urmeaza (apar pe ecran)  2 titluri (sinteza a celor spuse mai sus):

1) Thimerosal, în vaccinurile penru copii, problemele de dezvoltare neurologica si cardiopatia în SUA.

2) Acest studiu ofera serioase dovezi epidemiologice, care arata legatura între anumite probleme de dezvoltare neurologica si expunerea la mercur, prin Thimerosal,  a vaccinurilor pentru copii.

Rezultatele acestui studiu au un sens deosebit pentru anumiti pediatri care, precum Dr. Julie Buckley, se alarmeaza de înmultirea numarului de copii cu probleme neurologice.

Mama unui copil bolnav spune: «Când a început scoala, a fost clasificat autist. Acum este într’o clasa pentru copii întârziati mentali.»

Doctorita spune: «Consideram toti copiii care au o problema de învatare, dar fara a fi nascuti asa, dar care au o deficienta intelectuala. Daca observam toti copiii care au o problema de învatare sau alte probleme, de exemplu de dezvoltare sau sindromul lui Asperger si toate bolile legate de învatare neurologica, când aditionam toate cazurile, sunt convinsa ca fac parte din acelasi spectru, din aceeasi situatie, avem 1 copil atins din 6.»

Apar pe ecran urmatoarele:
AUTISM A.L.A.R.M.

– 1 copil din 6 este diagnosticat cu o problema de comportament sau de dezvoltare ;

– 1 copil din 166 are o probleme care tine de autism.

   Doctora Julie Buckley spune: „Este un fenomen recent, toti profesorii care învata copii de treizeci de ani încoace, va vor spune ca nu era la fel la începutul carierei lor. Dar asa se întâmpla acum. Ceva s’a schimbat.»

   Cititi va rog si: 

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCINULUI GARDASIL. Reamintesc: NU VA VACCINATI FETELE. Detalii despre compania producatoare

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 14, 2011 at 8:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Prahovean said, on iulie 15, 2011 at 10:01 am

    Frate, ce spui de aceasta? Să fie o făcătură ordinară? E drept, de la ProTV m-aș aștepta.
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/preotul-roman-martin-benedict-va-fi-beatificat-a-inviat-din-morti-o-tanara-in-anii-70.html

    Apreciază

  3. remy71 said, on iulie 15, 2011 at 10:34 am

    astazi este ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintei.
    o platiti?

    Apreciază

  4. Cosmin S. said, on iulie 15, 2011 at 4:20 pm

    Copilului meu nu i-am facut nici un vaccin. E nou nascut, e sugar.
    In maternitate n-am lasat pe nimeni sa se atinga de el cu vreun vaccin. L-am pazit de la nastere pana la externarea de dupa cele 3 zile de sedere la neonatologie.

    Am fost prezent in maternitate si la nevoie si in sala de travaliu. Am fost prin preajma in mod permanent, de la debutul travaliului sotiei si pana dupa ce s-a nascut copilul cateva ore.

    Imediat ce s-a nascut si am vazut asistentele de la neonatologie cu copilul meu in brate, le-am zis ca bebe nu face nici un vaccin. Mi-au cerut declaratie scrisa. O aveam pregatita, gata semnata de ambii parinti, desi speram la o intelegere amiabila. Dar au vrut sa aiba o acoperire, in sfrasit…
    Cand au venit vaccinurile, sotia se afla acolo si inca odata a mai specificat ca bebe nu face nici un vaccin. La care toate asistentele au replicat ca: da da, stim.
    La orice interventie mai apoi, ni s-a cerut acordul. Si pentru sedinta foto la incubator (pt. controlul bilirubinei) si pt. vitamina k si pt. orice.

    Deci daca parintii stiu ce vor, personalul medical se poarta cum mai multa responsabilitate si cu mai multa deschidere.

    Tot personalul medical e aeroplan la capitolul vaccinare…Doctoresa sefa si altele, mi-au cerut un morman de lamuriri cum si de ce nu vreau vaccinuri, etc…ca ce bune sunt, ca fac si dreg si etc….

    Am zis, doamna, nu va pot spune in 2 min ce-au scris altii in sute de pagini. Daca doriti, va aduc sa cititi acasa si poate asa intelegeti refuzul meu.

    Apoi a urmat doctoresa de familie, cand a vazut fisa de externare a copilului, lipsa vaccinuri BCG, ETC. SAMD. Si ma intreaba:
    -Sa inteleg ca sunteti impotriva vaccinului BCG?
    -Nu doamna, n-ati inteles, eu sunt impotriva oricarui vaccin, fie el BCG sau altceva, nici acum si pana la sfarsitul vietii fara.
    -Dar tre’ sa dam socoteala la sanepid (ca sanepidul se ocupa cu distributia de vaccinuri).
    -Facem altfel, zic. Notati tot ce doriti in fisele dvs. ca sa iesit bine in documente, iar vaccinul puteti sa-l pastrati pt. dvs. sau sa-l aruncati in WC.
    -Nu se poate, deci vreau declaratie scrisa, pt. acoperire, ca daca apare un caz de poliomielita sau stiu eu ce altceva se vor lua copiii prin sondaj si care nu are anticorpi, atunci acela e buba si se cauta in fisa.

    (goange si bâiguieli de 2 lei si cu anticorpii lu’ peste. De parca ar sti cineva cum functioneaza sistemul imunitar in mod precis… Numai Dumnezeu care l-a facut pe om stie ce a pus in el si i-a dat tot ce trebuie ca sa se apere de boli. Medicina moderna in multe aspecte este satanica si mincinoasa, generatoare de mari confuzii. Cel mai concludent exemplu de sarlatanie sunt vaccinurile, dar mai sunt si HIV_SIDA si unele cancere, hepatitele….etc , lista e destul de lunga)

    Deci cu asta se ocupa sanepdiul (sanestupidul), distribuie vaccinuri si se intereseaza de derularea campaniilor de vaccinare (ca asa se numesc, campanii. Deci e un fel de militarie aici.). Nu intereseaza pe sanepid ca in spitale nu gasesti nici un medicament, nici macar vata sau conditii igienicie, civilizate la baie sau wc sau ca nu este sapun sau dezinfectant, sau ca sala de travaliu arata ca vai de ea …etc. Astea nu conteaza. Vaccinurile sunt importante…

    Si mai ating un aspect. Am observat ca politica in maternitatile din România sunt injectiile standard cu no-spa si oxitocina intraventos la gravidele cu debut de travaliu si care au ales sa nasca natural.
    Eu n-am acceptat asa ceva pt. sotia mea, oxitocina fiind un hormon sintetic.
    Oxitocina se administreaza in cazuri extreme in lipsa dilatatiei dar nu ca o rutina caci am auzit de multe reactii negative (cazuri de femei cu uterul distrus de la contractiile violente, hemoragii, etc).
    Nu sunt impotriva oxitocinei, dar administrata la maxima nevoie si nu ca o stupida rutina.

    Ori moasele si doctorii vor sa termine repede administrand oxitocina ca sa grabeasca nasterea in mod artificial si nesanatos, ori asa au porunca de la ministerul neSanatatii.

    In Romania nasterea este „medicalizata” suspicios de excesiv si mie nu mi se pare ca in sensul bun.
    Nu mai zic ca moasele ne invitau la cezariana…dar refuzul a fost hotarat. Cezariana nu este o rutina asa cum pare sa devina in România, ea este o interventie extrema nu lipsita de pericole pt. care trebuie sa semnezi ca-ti asumi riscul.

    Sotia mea a nascut asa cum a lasat Dumnezeu, natural si fara complicatii. Dumnezeu ne-a dat un doctor bun la nastere, pt. rugaciunile Maicii Domnului, Sfantului Nectarie si tuturor sfintilor si copilul s-a nascut bine si sanatos si asa este si in prezent(fara elevit, fara suplimente fara nimic, doar hrana buna pt. mami cat a fost bebe in burtica).

    Sfaturi pentru tatici: Nu va lasati sotiile pe mana oricui. Puneti intrebari. Stati alatrui de sotie atunci cand trebuie sa nasca. Macar pe langa usa salii de travaliu. Interesati-va dinainte ce e bine si ce nu e bine pentru sanatatea dvs. si puneti intrebari medicilor. Teoretic nu aveti voie in maternitate, sala de travaliu, etc. dar practic (cu vointa si fara scandal, nu ca sa ne aflam in treaba ci doar daca suntem informati si stim exact ce vrem) puteti intra oriune. Interesati-va dinainte cu cateva luni cu ce se mananca nasterea, travaliul etc., si ce se practica in maternitatatea din orasul dvs. Si in orice caz: Nu vaccinurilor!

    Si inca ceva (iertare pt. vorba lunga). Toti medicii ne-au fornait la cap cu fierul, carenta de fier, apoi calciu profilactic.

    Eu nu am incredere in ce-mi dau astia nici daca ma platesti. E ceva suspect cu fierul asta pe care ne tot bat la cap ca sa-l luam (pt. mama), iar la copil calciu”profilactic”.
    I-a apucat amu’ grija de noi…

    Iata:
    „- Painea alba aditivata creste incidenta cancerului de tub digestiv (in special colon si rect), provoaca un dezechilibru plastic/energetic, adica induce o saracire in substante plastice (minerale, fosfolipide, aminoacizi, fibre) si creste aportul de calorii prin continutul excesiv in amidon. Persoanele care consuma paine alba sufera des de constipatie, dismicrobisme intestinale, au colonul iritabil si fac adesea colite de fermentatie. Painea alba este un factor care favorizeaza agravarea diabetului zaharat si creste incidenta alergiilor de origine alimentara prin aditivii pe care ii contine.

    „Orice suplimentare cu fier induce periculos
    cresterea incidentei cancerelor”

    – Recent, Guvernul Romaniei a obligat procesatorii din panificatie sa adauge fier in paine. Cum comentati?
    Otrava noastra cea de toate zilele: Aditivii alimentari

    Dr. Maria Chirila

    – Avem aici inca un adevarat atentat la sanatatea publica. Numeroase studii publicate in tratatele clasice si in revistele de specialitate (accesibile inclusiv pe internet) demonstreaza efectele periculoase ale acestei practici. Este o iluzie sa-si inchipuie cineva ca o alimentatie gresita (saracacioasa), specifica majoritatii populatiei noastre, se poate rezolva doar adaugand fier in paine. Pe de alta parte, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca fierul este un substrat nutritiv pentru celula neoplazica (canceroasa), deci orice suplimentare cu fier induce periculos cresterea incidentei cancerelor printre consumatori. Boala Alzheimer este corelata cu cresterea fierului in sange. O serie de boli se agraveaza: hemocromatoza, anemiile hemolitice, hemofiliile, retinopatiile, insuficienta cardiaca.”
    aici: http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=15099&page=2

    Apreciază

    • valentin said, on iulie 15, 2011 at 5:39 pm

      sa-i dea Dumnezeu sanatate bebelului si voua parintilor intelepciune. astept sa mai citesc astfel de comentarii.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • bogdan said, on iulie 15, 2011 at 7:48 pm

      Multa sanatate bebelusului. Aveti toata admiratia mea pentru determinarea de care dati dovada in luarea unor astfel de decizii (ma refer in primul rand la vaccinuri).

      Ce vreau sa spun: sunt proaspat tatic. In maternitate nu am fost suficient de hotarat sa spun nu celor 2 vaccinuri (printre alte discutii, am cerut sa mi se argumenteze necesitatea vaccinului contra hepatitei B, plecand de la premisa ca vaccinurile sunt ceea ce se pretinde a fi, cel care se administreaza la cateva ore dupa nastere, dar doamna pediatru nu mi-a raspuns nici pana azi, inca mai astept mailul dumneaei).

      Acum urmeaza runda doi (vaccinurile de 2 luni). Personal, decizia am luat-o, desi sunt intr-o continua informare. Partea cea mai grea va fi sa dau explicatii familiei, iar aici incepe drama.

      Am uneori senzatia ca traiesc pe alta lume: nimeni, dar absolut nimeni din cei pe care ii cunosc si care au sau urmeaza sa aiba copii, si absolut nici un cadru medical din cati am intalnit personal nu pun o secunda macar la indoiala utilitatea vaccinurilor (am in familie medic si student la medicina). Intr-adevar, unii au ezitari cand aud de hpv, sau poate h1n1, dar cand vine vorba de vaccinurile administrate in primul an bebelushilor, deja esti privit ca un sarman care a cam pierdut simtul realitatii.

      Inca nu imi vine sa cred ochilor cata ignoranta in jurul meu (mai ales din partea cadrelor medicale)! M-am lamurit cu medicii pediatri in maternitate. De medicii de familie nici nu mai vorbesc.

      In fine, un comentariu ziditor pentru care iti multumesc.

      Doamne ajuta.

      Apreciază

      • Mos Ioan said, on iulie 15, 2011 at 8:48 pm

        @ bogdan

        Parintii care cunosc pericolul vaccinurilor si care accepta, totusi, sa-si otraveasca copii cu aceste vaccinuri criminale, oare nu le este teama de Dumnezeu? Si ce vor spune copiii când vor creste si vor afla Adevarul?

        Bogdan parerea mea este sa gasesti un doctor crestin pentru copilul tau si sa-i uiti pe ceilalti „doctori”………
        Trebuie sa faceti o asociatie care lupta împotriva vaccinurilor, asociatie sub auspiciile unui doctor care iubeste faptura lui Dumnezeu si care va face totul sa-i ajute pe bietii oameni, nu sa-i omoare…….

        Apreciază

    • Mos Ioan said, on iulie 15, 2011 at 8:58 pm

      @ Cosmin S.

      Sa va traiasca ! Copilul vostru va fi mândru de parintii lui, care au vegheat pentru a nu fi întepat cu vaccinuri
      ucigase.

      Cosmin ai dreptate, „astia” si-au pus în cap sa ne rada de pe suprafata pamântului, prin hrana otravita….
      Stapânii vor sa ne stearga memoria, sa nu mai stim nimic, sa-L uitam pe Dumnezeu……..

      Apreciază

  5. Aurora said, on iulie 15, 2011 at 10:12 pm

    Cosmin si Mos Ioan,
    Sa traiti ani multi voi si copiii vostri, sunteti un model de parinti adevarati !

    Apreciază

  6. […] Documentare celebre: „SILENCE, ON VACCINE … ”. De 20 de ani, din ce in ce mai multi copii au p… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.