SACCSIV – blog ortodox

Atentie! RECENSAMANTUL SE DESFASOARA IN TOATE TARILE EUROPENE. Vor ajunge informatiile in Israel? Moloh vrea sa stie totul despre noi. Doar astfel ELITELE pot grabi instaurarea Big Brother si implementarea SEMNULUI FIAREI

Posted in RECENSAMANT by saccsiv on octombrie 7, 2011

   Iata ce aflam din articolul Primul recensământ euro:

România aplică pentru prima dată standardele Eurostat în recensământul populaţiei. Ca atare, întrebările vor fi mai multe pentru că domenii ca migraţia, sănătatea, educaţia şi munca nu vor mai fi tratate expeditiv, aşa cum s-a întâmplat până acum. O altă statistică importantă va fi cea referitoare la numărul de cetăţeni de altă etnie, cum sunt ţiganii şi maghiarii.

Mai multe întrebări pentru populaţie, o nouă metodologie de organizare şi colectarea primelor date statistice despre migraţia temporară sunt principalele nou-tăţi la recensământul care urmează să înceapă peste mai puţin de trei săptămâni.

Anul acesta lucrurile vor fi diferite faţă de anii trecuţi, pentru că e prima dată când se vor respecta criteriile europene, iar informaţiile vor fi folosite la stabilirea politicilor la nivel de UE. „Avem un nou regulament internaţional respectat de toate ţările din UE, iar metodologia de sectorizare a teritoriului este diferită de ceilalţi ani, la fel ca şi structura întrebărilor cuprinse în formulare. La fostele recensăminte, probleme ca sănătatea, educaţia, condiţiile de locuit erau tratate mult mai sumar, iar acum sunt mai detaliate”, a declarat Virgil Voineagu, preşedintele Institutului Naţional de Statistică. Unele întrebări sunt aceleaşi în toate ţările UE, pe când altele ţin cont de specificul naţional. De exemplu, la noi, unde există o migraţie temporară destul de mare, sunt mai multe întrebări din acest domeniu.

Primele informaţii statistice despre migraţie

Recensământul din acest an este important pentru că în urma lui vor fi colectate primele date statistice privind migraţia temporară, adică vor fi luaţi în calcul cei care pleacă pentru o anumită perioadă de timp să lucreze în străinătate. „Până acum nu existau statistici în acest domeniu, ci doar despre migraţia definitivă. Fluxul de persoane care pleacă la muncă în ţări ca Spania şi Italia nu apare în statistică”, a declarat Vladimir Alexandrescu, director de comunicare la INS. El a explicat că la nivel de UE s-a decis ca recensămintele să aibă loc în aceeaşi perioadă în toate ţările pentru a se face o evaluare cât mai aproape de realitate şi o comparaţie între state.

O altă statistică importantă va fi cea referitoare la numărul de cetăţeni de altă etnie, cum sunt ţiganii şi maghiarii. Reprezentanţii celor două etnii au dus campanii de informare în rândul cetăţenilor şi i-au sfătuit să-şi declare fără reţineri apartenenţa. Vladimir Alexandrescu a explicat că e vorba despre o obligaţie a statului român de a declara romii, lucru necesar la stabiliarea strategiilor europene de integrare a lor şi de alocare a fondurilor necesare care vor ajunge la 17,5 miliarde de euro în următorii doi ani.

Cui folosesc informaţiile?

În principiu, datele culese în urma recensământului ar trebui folosite la realizarea politicilor publice, însă în realitate nu se întâmplă aşa întotdeauna. „Nu cred că ei vor folosi datele de la recensământ, cum nu le-au folosit nici în trecut. Deciziile se iau din burtă, politicile le fac cei din conducerile partidelor, fără studii de fezabilitate şi informaţii statistice”, este de părere Adrian Moraru, director la Institutul de Politici Publice.

La fel de pesimist este şi sociologul Alfred Bulai care crede că informaţiile sunt utile specialiştilor şi că, în cel mai bun caz, vor fi folosite ca argumente post-factum pentru a justifica deciziile luate. „Politicienii din România nu s-au omorât, decât cu puţine excepţii, să folosească date statistice. La nivel de UE, ele vor fi folosite într-o măsură mai mare”, spune Bulai. Pentru a fi utilizate la elaborarea politicilor publice, ar trebui să existe şi voinţă, crede sociologul Mircea Kivu, care oferă ca exemplu problemele demografice, care sunt cunoscute din statistici, dar nimeni nu a luat nici o măsură pentru a le rezolva.

   Comentariu saccsiv:

Asadar, la nivel european. Studiati va rog si:

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-RA-11-006/EN/KS-RA-11-006-EN.PDF

Aceasta este informatia importanta din articolul din Romania Libera. Restul e bla bla.

De ce este obligatoriu? De ce se cere si CNP-ul?

RECENSAMANT in 2011. Acesta va fi deosebit de precedentele si ni se va cere si CNP-ul

La articolul RECENSAMANT 2011 (20 – 31 octombrie): Formular. Cum arata chestionarele. Ce intrebari cuprind veti constata ca se cer si tot soiul de informatii despre noi, ai nostrii si ale noastre.

De ce-i intereseaza si daca folosim sau nu internetul?

De ce au nevoie de toate aceste date? Ce vor face cu ele? Si unde vor ajunge pana la urma? In Israel? Foarte posibil, deoarece stim ca:

OFICIAL: S-a decis ca ISRAELUL “asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal” si POATE PRELUCRA TOATE DATELE CETATENILOR UNIUNII EUROPENE …

Intrebarea despre internet, de exemplu, le este extrem de necesara pentru a pune la punct strategiile raspandirii sale, caci internetul este o componenta de baza in eGuvernare si internetul obiectelor, ce alaturi de documentele cu cip vor forma sinistrul fundament al viitorului sistem antihristic, cand „fara semn nu vei mai putea cumpara sau vinde”.

Fratilor, noul Babilon nu doar ca vrea sa ne numere, ci vrea sa stie si totul despre noi. Ca sa stie mai bine cum sa implementeze dracescul Big Brother.

De aceea e bine sa stim:

Cum să ne opunem Recensământului din octombrie 2011?

Cum ne comportăm cu recenzorii?


24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 7, 2011 at 11:04 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. nino said, on octombrie 7, 2011 at 11:41 am

    O carte interesanta pe subiect. Shadow Government: How the Secret Global Elite Is Using Surveillance Against You scrisa de Grant R. Jeffrey

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on octombrie 7, 2011 at 11:42 am

    Se pregatesc de implantarea microcipurilor. Cu cat mai multe date cu atat mai bine pentru ei. Informatia inseamna putere. Nu poti face un rau daca nu ai informatii minime despre o persoana. Informatiile se vor strange de peste tot. SISTEMUL doreste sa ne anihileze in caz ca ne opunem. Anihilarea nu inseamna neaparat fizica ci restrangerea unor drepturi pentru a ne cuminti. Aceste date sunt baza de la care se porneste pentru viitoarea guvernare antihristica.

    Apreciază

  4. mihai4 said, on octombrie 7, 2011 at 11:44 am

    Apreciază

  5. ady said, on octombrie 7, 2011 at 12:02 pm

    Saccsiv, chiar voiam sa intreb, dar daca dau drumul la usa si ii dau date eronate, nu e o idee?

    Apreciază

  6. Ioan C. said, on octombrie 7, 2011 at 12:08 pm

    Fratilor, aceasta este ADEVARATA PROBLEMA A ROMANIEI.
    Indiferent ce regim este, unii vor fi tot sus http://www.hotnews.ro/stiri-10345716-surse-unul-dintre-judecatorii-care-dat-mandat-interceptare-dosarul-barsan-anuntat-colegii-sunt-ascultate-telefoanele.htm

    Apreciază

  7. Narcotic said, on octombrie 7, 2011 at 12:35 pm

    Cat de penibil s-a curvit realitatea: realitatea.net/aurpentruromania.html

    Apreciază

  8. Elena said, on octombrie 7, 2011 at 1:27 pm

    Am citit de curand cartea lui Dumitru Bordeianu „Marturii din mlastina disperarii”. Pe mine m-a socat si m-a marcat tot ce am gasit scris acolo! Dar citind-o am inteles miscarea. Ce a fost atunci este si acum, doar ca acum se lucreaza miseleste rau de tot. Acei oameni au fost baturi, torturati, adusi la disperare pentru a-si trada credinta, familia si prietenii. Acum, prin acest recensamand, le vom da de buna voie si nesiliti de nimeni aproape toate informatiile de care au nevoie pentru ca mai apoi sa le foloseasca contra noastra si a celor dragi noua. Ei deja vad tot si stiu tot. Uneori ma gandesc ca au evoluat atat de tare cu tehnologia incat aud si ceea ce vorbim. Nici nu ne putem inchipui ce iad va fi pe acest pamant. Sunt nebuni si sunt disperati! Se grabesc intr-un hal de nedescris!

    Apreciază

    • ionut said, on octombrie 7, 2011 at 6:30 pm

      „Ei” pot auzi ceea ce noi vorbim in casa, chiar si de la mare distanta, fara a avea nici macar un microfon ascuns in interiorul casei noastre. Asta a spus-o analistul politic Bogdan Chireac pe Realitatea TV cu ceva luni in urma . El a spus ca dupa Summit-ul NATO de acu 2 ani de la Bucuresti Serviiciile Secrete Romane dispun de aceasta tehnologie pe care o are SUA si alte state. NU mai retin exact termenii tehnologici despre cum functioneaza acest dispozitiv de ascultare de la distanta, dar el a spus cam asa, cum ca cu ajutorul unei raze laser indreptata spre fereatra unei case, aceasta raza laser inregistreaza vibratiile produse de vorbirea noastra in ferestre si care sunt transmise la acel dispozitiv de ascultare si mai apoi decodificate. Acesta tehnologie are acelasi beneficiu ca si al unei camere ascunse. Si acest dispozitiv de care dispune si Romania este numai varful ice-bergului, ceea ce detine armata SUA in secret in domeniul spionajului nici nu n e putem gandi, posibil ca eo sa ne poata citi si gandurile, sau sa ne inluenteze gandurile in sens negativ sau pozitiv. Stiu sigur ca ei pot produce de la distanta vise in mintea omului, vise care se prelungesc chiar si cand omul se trezeste, pot produca halucinatii, vedenii .

      Apreciază

  9. Doina said, on octombrie 7, 2011 at 1:28 pm

    Vreau sa stiu cine e afectat mai mult cel care declara ca are rude in strainatate si primeste bani, sau ruda din strainatate.Si daca recensamantul se face concomitent si in alte state, cei care sunt in strainatate unde vor fi luati in calcul, in tara unde traiesc sau de unde provin?

    Apreciază

  10. Petre said, on octombrie 7, 2011 at 3:02 pm

    Art.2(8) Persoanele aflate pe teritoriul Romaniei si care din cauza unor situatii deosebite nu au fost recenzate au obligatia sa se prezinte si sa solicite recenzarea cel tarziu pana la 31 octombrie 2011 comisiei de recensamant din localitatea in care se afla temporar.”
    Asta inseamna ca daca refuzi sa dai datele recenzorului, esti obligat sa faci un drum pana la comisia de cenzori din localitate (la primarie cred) sa stai acolo pe la cozi si sa declari toate datele, in caz contrar te asteapta o amenda frumusica atunci cand ti-e lumea mai draga 🙂

    Apreciază

    • codrut said, on octombrie 7, 2011 at 5:25 pm

      si cam cat de frumoasa e amenda aia? si daca n-o platesc?

      Apreciază

  11. Pr. Vasile said, on octombrie 7, 2011 at 6:04 pm

    Nu declar nimic si nici nu o sa ma amendeze. 🙂 Eu nu exist pentru ei. Am rugat toate rudele de gradul 2 sa nu declare nimic despre mine.

    Pr. Vasile

    Apreciază

  12. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 7, 2011 at 8:11 pm

    Nu credeam ca se poate merge cu pasi atat de repezi , antihristul deabea asteapta sa fie incoronat.

    Apreciază

  13. codin said, on octombrie 7, 2011 at 8:44 pm

    E ca si la reinnoirea unui „contract” de furnizare servicii sau altceva, daca reinnoiesti la aceeasi firma de regula nu ti se mai cer datele deoarece ele sunt preluate automat din sistem, insa daca schimbi firma va trebui sa declari din nou toate datele, pentru ei ai profilul de „client nou”. Normal ca recensamantul nu e pentru Romania, e pentru noua entitate politico-militara ce se prefigureaza cu repeziciune la orizont si care va avea cartierul general in Israel.

    Apreciază

  14. Stefan said, on octombrie 8, 2011 at 7:10 am

    Aceiasi purtare simpla si decenta ar trebui sa o avem cu totii in aceste momente la fel cum au avut-o Sfintii Brancoveni.Candva o sa trebuiasca sa platim pentru ceea ce facem acum si ne alegem singuri ce cale urmam ,deci sa nu va fie frica de amenda fratilor chiar daca amendeaza toata Romania,ci doar sa va ganditi profund daca datele pe care singuri le furnizati nu sunt decat un preambul la satanicul cip pe care la fel vor vrea antihristii sa ni-l puna,la”cererea noastra” ! Deci ganditi-va bine ca nu este decat un inceput in toate ce vor urma,ca apoi vor veni la usa cu acel blestemat de card de sanatate pe care daca nu il primiti,iarasi veti lua amenda,apoi vor veni la usa sau mai rau,veti merge singuri cei care acum acceptati aceste turnatorii ordinare ale neamului denumite pompos recensamant,veti merge singuri sa cersiti cipul ca sa nu muriti de foame voi si ai vostri ! Am un ton mai dur ,nu exagerat si nici patetic ptr. ca iata,se fac tot felul de incercari si teste cu noi iar daca nu stim sa Il marturisim pe Hristos simplu dar direct ca sa nu existe dubii in toate aceste faradelegi,vom plati si noi si copiii nostri ! Nu poti sa faci parte dintr-un sistem antihristic cu tot ceea ce inseamna confort,tv,calculator,caldura ,mancare etc sa ai cipul pe acte,pe cardul de sanatate,si apoi un cip pe frunte si sa afirmi ca apartii Lui Hristos ! Ganditi-va la neamurile noastre,”banditii” de prin temnitele bolsevice sau de prin munti care au urcat direct in rai prin mucenicia lor neacceptand compromisul ci doar tortura,schingiuirea si lepadarea de tot,inclusiv de viata dar ATENTIE,NU lepadarea de HRISTOS ! Avem puterea sa marturisim ca suntem neam cu ei,cu Sfintii Brancoveni sau suntem neam cu iudele care jefuiesc Romania si acum vor sa ne vanda si sufletele ? Prin forme alambicate de cocoseala si ploconeala morala,veti fi indusi in eroare de unii pastori care vor afirma ca suntem nebuni prin pozitia noastra,insa aduceti-va aminte de Sfantul Parinte Maxim Marturisitorul ! Aduceti-va aminte ca Neamul nostru al Romanilor,niciodata nu a stat in genunchi incepand de la Decebal incoace decat prin iude ! Marii nostri Sfintii Voievozi ai neamului au ramas in picioare in fata tuturor pe care i-au invins cu ajutorul Bunului Dumnezeu si de au fost musulmani,catolici ori alte janghine poftitoare de pamant Romanesc !Sfintii Parinti din Romania contemporani sau nu cu noi sunt sprijinul si reperul nostru si nu talharii care ne vand si mormintele din Rosia Montana ! Avem puterea sa Il marturisim pe Hristos,ptr. ca il citez pe Parintele Justin Parvu”…vremea muceniciei a inceput” !
    ORTODOXIE sau Moarte !

    Apreciază

    • Doina said, on octombrie 8, 2011 at 11:12 am

      Frumoase si adevarate cuvinte Stefan. Am si eu mai sus un comentariu,ma poti lamuri te rog frumos? Multumesc anticipat.

      Apreciază

  15. Stefan said, on octombrie 8, 2011 at 2:45 pm

    Doina,am cateva rude importante in afara tarii si aceste rude nu vor fi „recenzate”deoarece se presupune ca acest recensamant se aplica strict persoanelor de nationalitate si cetatenie apartinand acelui stat unde se efectueaza acest recensamant.Pentru noi Romanii din tara,exista un formular care intreaba cam asa,persoana respectiva (ruda)trimite bani din strainatate ,ce sume si de cate ori pe luna etc.,daca se bifeaza ca nu trimite bani exista o rubrica „stop formular (sic).Deci cred ca intelegi ca se doreste stricto senso,urmarirea noastra in cel mai aprig mod cu putinta.Evident ca eu chiar daca as primi bani,am modalitatea sa primesc dar nu prin western union sau alt serviciu bancar.Chiar daca ma intreaba pe mine daca am copii sau nepoti si pe unde s-ar afla ei si as vrea sa le spun ceva ( ipotetic discutand ) nu cred ca exista cineva sa spuna :da domn’ recenzor,copiii mei se afla in italia ori spania si muncesc la negru .Problema se pune asa : Romanii aflati legal la munca in alte tari e clar ca nu vor fi recenzati ( nu au cetatenia acelei tari ) iar cei aflati ilegal la munca,ori vor fi ‘turnati”de parintii sau copiii lor ori nu vor primi amenda ptr. ca e vorba sa se amendeze cateva milioane de Romani ! Eu unul primesc cu indiferenta aceasta amenda ptr. ca nu sunt obligat sa imi torn rudele,sau cei care au,pe copii sau nepoti,pe frati sau parinti.Este un mod incalificabil de turnatorie ordinara a rudelor si se procedeaza in acelas mod comunist al kgb numai ca exista o tenta de satanism in plus,se poate vedea rubrica religie.Nici in puscariile staliniste nu s-au turnat intre ei Sfintii inchisorilor ,atunci noi de ce am face-o cu propriile noastre rude ? Daca vrei sa afli mai multe,iata de unde afli tot ce vrei daca accesezi formularele respective.Uitati-va toti cu atentie la formulare si ganditi-va daca cineva dintre rudele noastre, merita sa fie „dat in primire”.

    http://www.recensamantromania.ro/instrumentar/

    Sa fim smeriti si drepti cu noi insine ! Daca vreti sa va confirmati careva din cei care lecturati acest comentariu apartenenta la sistemul antihristic,acum aveti prilejul ! Crearea „crizelor” de prostit lumea este apanajul elitelor iar mai nou, daca urmariti stirile se pot vedea presiunile exercitate de „bruxelles” ptr. a lua haturile europei in plan economic si teritorial si apoi impunerea unui „salvator” ce va veni din pamantul unei tari orientale,acela care se va erija in salvatorul lumii si de fapt este antihristul ! Cine are iubire de Mantuitor nu se teme ! Frica este de la necuratul care ne vrea deznadajduiti iar Sfintii Parinti ne spun ca deznadejdea este unul din cel mai mare pacate,adica nu ai incredere in Sfanta Treime,pierzi de bunavoie prin teama, acea legatura tainica a Ortodoxiei cu Maica Domnului,Sfanta noastra Aparatoare ! Daca Avramutu’ (Iancu) se gandea la ce amenda va primi ,acum se vorbea maghiara in Tara Motilor ! Sa nu fim lasi si doar sa ne dovedim ca stim limba Romana,ci simtim si traim Romaneste in Romania noastra lasata prin Ortodoxie si Tricolor de strabunii nostri pentru noi si generatiile viitoare ! Sa lasam copiilor si nepotilor nostri ,cel putin cat am primit de la stramosii nostri ! Bunul Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce chiar daca ne mai incearca uneori verticalitatea noastra ca si neam !
    ORTODOXIE sau Moarte !

    Apreciază

  16. Stefan said, on octombrie 8, 2011 at 3:09 pm

    Cand va e greu, sa cititi aceasta lacrima din oceanul iubirii pure spre care ne indreapta Sfanta Ortodoxie !

    Rugăciunea stareților de la Optina

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toţi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale.Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea Sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru Sfânt numele Tău şi Credinţa cea Adevărată, decât să ne lepădăm de Tine şi să primim semnul mârşavului antihrist şi să ne-nchinăm lui. Dă-ne nouă zi şi noapte, lacrimi să plângem greşelile noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoşătoarei Tale Judecăţi. Amin !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.