SACCSIV – blog ortodox

RECENSAMANT: Nu se poate minti – Vor verifica ulterior daca numele si CNP-ul declarate corespund cu realitatea

Posted in Big Brother, RECENSAMANT by saccsiv on octombrie 12, 2011

Aseara, la Realitatea TV, Corina Dragotescu l-a intrebat pe un oficial ce se ocupa cu recensamantul, ce se intampla daca dai un CNP si un nume fals. I s-a raspuns ca datele se vor verifica ulterior si ca cei ce vor minti vor fi amendati. L-a mai intrebat si de ce se cere CNP-ul. Respectivul a balmajit un raspuns din care nimeni din platou n-a inteles nimic. Si nici eu. La un moment dat, Mugur Ciuvica (care nu poate fi catalogat anti sistem) n-a mai rabdat si l-a intreupt sugerandu-i sa-si specifice in formularul de recensamant faptul ca are grave probleme de comunicare.

Nu stiu daca intre timp s-au sucit, insa mi-a placut ca la acel moment toti invitatii (inclusiv masonul Razvan Theodorescu) n-au fost de acord cu obligativitatea declararii CNP-ului. Efectiv chiar sare in ochi ca nu-i in regula cu recensamantul asta. Foarte probabil ca cei ce slujesc SISTEMUL, fie ei analisti sau politicieni, vor fi pana la urma prelucrati cel putin sa taca. Pana atunci insa, au gandit si ei la liber.

Asadar, de ce e nevoie de nume real si CNP pentru un recensamant? Daca nu s-ar cere, iar cineva isi zice Popescu Ion in Constanta si altcineva isi zice tot Popescu Ion dar la Arad, care-i problema? Iese numaratoarea, iese ca e vorba de doi barbati de varsta cutare si cutare, de nationalitate cutare si gata.

Si de ce atat de multe intrebari? Cititi va rog si:

RECENSAMANT 2011 (20 – 31 octombrie): Formular. Cum arata chestionarele. Ce intrebari cuprind

Stiind si ca:

Atentie! RECENSAMANTUL SE DESFASOARA IN TOATE TARILE EUROPENE. Vor ajunge informatiile in Israel? Moloh vrea sa stie totul despre noi. Doar astfel ELITELE pot grabi instaurarea Big Brother si implementarea SEMNULUI FIAREI

E limpede ca pregatesc ceva, ce nu poate fi decat de rau pentru populatie.

Ei stiau pana acum despre Popescu ce CNP are si unde sta. Nu stiau insa restul, decat daca culegeau informatii. Si a culege informatii pentru 20 milioane de indivizi e treaba greoaie tare. Asa ca au simplificat la maxim: ii obliga pe cetateni sa declare tot si exact, altfel vor plati amenda. Si apropo, e vorba de una uriasa. 50 000 000 lei vechi nu-i la indemana multora. Majoritatea de fapt nici n-ar putea s-o plateasca. Inseamna ca sunt chiar inebuniti rau sa predea stapanilor Babilonului informatiile cerute.

Oricum, s-ar parea ca nici nu poti minti, caci:

RECENSAMANT: Se cer acte de identitate in original. Chiar si certificate de nastere si de casatorie … Amenzi pana la 2000 de euro?

Oare multi preoti vor fi delatori?

Hotarare de guvern: VECINII SI PREOTUL vor da informatii despre tine in caz ca nu vei fi acasa sau nu deschizi usa la momentul efectuarii RECENSAMANTULUI

Cititi va rog si:

Un blog de studiat: “ANTI RECENSAMANT 2011”

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 12, 2011 at 10:41 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • danutza said, on octombrie 12, 2011 at 1:36 pm

      e site-ul al unui ratacit. alege cu grija sursa. otrava se poate ascunde si in prajituri.

      Apreciază

  2. Student said, on octombrie 12, 2011 at 11:19 am

    Oricum statul are numele si CNP-ul fiecarui individ care are buletin. Nu inteleg de ce ar trebui sa minti. Toti care lucreaza cu acte in regula contribuie la casa de asigurari de sanatate, s.a.m.d, si astfel se poate afla si unde lucrezi si ce salariu ai, in functie de taxele pe care le platesti la stat. Toti care au credite la banca sunt raportati la BNR, care au o baza de date ce verifica comportamentul de plata al clientului bancii. Deci aceste date care sunt cerute, deja exista in sistem, doar ca ar dura foarte mult cautarea lor si nu toti au acces la ele si este foarte greu sa le pui cap la cap, asa ca prin recensamant totul este mai usor pentru ei. Dar stati linistiti, daca vor sa afle ceva important, au deja informatia.
    Este drept ca nu au cum sa verifice alte informatii mai personale, si trebuie sa se bazeze pe onestitatea oamenilor. Sper ca nu are nimeni intentia sa agreseze recenzori, pentru ca acestia vor fi in principal studenti care vor sa mai faca un ban, si pensionari, pentru ca au timp liber, si deasemenea au nevoie de bani.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • romulus said, on octombrie 12, 2011 at 11:27 am

      corect – deja au informatiile.

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on octombrie 12, 2011 at 12:21 pm

      Si daca le au de ce le mai cer?
      Cred ca ei cer si CNP ca sa faca dosar electronic la toata lumea. Si primele date vor fi chiar cele declarate de victima.
      Eu nu declar nimic. Nu sunt obligat sa ma supun unor legi antidemocratice, sau altfel spus unor legi care imi lezeaza drepturile civile.
      De vreme ce sunt anti-sistem nu pot sa ma supun sistemului.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  3. ionel said, on octombrie 12, 2011 at 11:44 am

    eram hotarat sa nu declar nimic si sa iau amenda care oricum nu o plateam, dar nu are rost. asa ca o sa dau cat mai putine informatii, legat de parintii din strainatate le pot zice ca sunt machitori si mie nu imi trimit bani, iar eu ma chinui de pe o zi pe alta cu un salariu de rahat, cu sor-mea „sunt certat” si „nu ne vorbim” si nu pot da detalii si asa mai departe. oricum ala care vine cu intrebarile probabil o sa il cunosc, asa e la sate multi se cunosc cu multi., sper ca o sa mearga faza. Naspa e ca trebuie de gandit bine ce se poate spune ca pot fi folosite multe impotriva noastra. Doamne ajuta

    Apreciază

  4. danutza said, on octombrie 12, 2011 at 12:02 pm

    http://smartwoman.hotnews.ro/Jurnalul-lui-tanti-Aglae
    mostra de spalare pe creier in stil sectar! nu stiu ce le-o spune acolo, in adunarile lor, de sunt asa porniti de sfinti, moaste si ortodocsi!

    Apreciază

  5. remy71 said, on octombrie 12, 2011 at 12:09 pm

    Pe ce data incepe recensamantul?

    Apreciază

  6. Dannyx said, on octombrie 12, 2011 at 1:16 pm

    illuminati puppets! Devil in the detail

    Apreciază

  7. octoviv said, on octombrie 12, 2011 at 9:20 pm

    O întrebare: În ce Sfântă Taină a Bisericii oamenii răspund, dacă vor, cu sinceritate sau nu, unor întrebări dintr-un „chestionar”?
    Părerea mea: „Chestia” asta numită recensământ batjocoreşte acea Sfântă Taină!

    Doamne ajută!

    Apreciază

  8. Anti Recensamant 2011 said, on octombrie 13, 2011 at 6:08 am

    Va rog sa preluati si aceste 2 articole:
    http://antirecensamant2011.wordpress.com/2011/10/11/nu-suntem-singurii-care-boicotam-recensamantul-2011/
    http://antirecensamant2011.wordpress.com/2011/10/13/vecinii-care-dau-detalii-semneaza-pentru-ele-puteti-afla-cine-va-toarna/

    Ultimul link e foarte important ca vecinii turnatori vor intelege ca nu sunt protejati de anonimat.

    Apreciază

  9. Petru said, on octombrie 13, 2011 at 9:51 am

    Esti la colt de strada si vezi un om fugind intr-o anume directie. Apare Antihristul (sau unul din antihristii care ne tot asediaza din toate partile) si te intreaba: „Incotro a luat-o omul care fugea? Raspunde!” Stiind cine te intreaba, tu ca Ortodox TREBUIE sa arati antihristului o cu totul ALTA directie! Aceasta NU este o minciuna, pentru ca tu vrei sa salvezi pe acel om (oricare ar fi el!) de furia antihristului!!!

    Apreciază

    • Petre said, on octombrie 13, 2011 at 11:50 am

      Trebuie sa-i spui : stiu incotro s-a dus, insa nu-ti voi spune pentru ca vrei sa-i faci rau. In acest fel nu vei minti, chiar daca furia sa se va abate peste tine.

      Apreciază

      • Petru said, on octombrie 13, 2011 at 11:26 pm

        Exista un episod in viata unui sfant (Sfantul Dionisie, 17 Decembrie):
        „Sfîntul Dionisie este pildă pentru noi pentru iertarea semenilor noştri, dar şi pentru dragoste faţă de ei. În viaţa sfîntului se relatează că un om a venit la chilia lui şi l-a implorat să îl ascundă de urmăritorii lui. Sfîntul l-a întrebat de ce este urmărit şi a aflat că acesta omorîse un călugăr. Acel călugăr era chiar fratele după trup al sfîntului. Sfîntul a fost foarte îndurerat, dar l-a ascuns pe bărbat şi nu l-a predat nici celor care îl căutau, nici justiţiei. Mai tîrziu, ucigaşul s-a pocăit şi a devenit monah la rîndul lui. De aceea, sfîntul este model de iertare pentru noi faţă de cele mai grave greşeli pe care le-ar face cineva împotriva noastră.”
        Deci Sf Dionisie nu doar ca a aratat o directie „gresita” urmaritorilor, dar l-a si protejat, ascunzindu-l!!! A mintit sfantul? In ratiunea lumii asa pare, dar in Duh, nu a mintit!

        Inca o data: esti la colt de strada si vezi un om fugind intr-o anume directie. Apare Antihristul (sau unul din antihristii care ne tot asediaza din toate partile) si te intreaba: “Incotro a luat-o omul care fugea? Raspunde!” Stiind cine te intreaba, tu ca Ortodox TREBUIE sa arati antihristului o cu totul ALTA directie! Aceasta NU este o minciuna, pentru ca tu vrei sa salvezi pe acel om (oricare ar fi el!) de furia antihristului!!!

        Contextul in care am postat mesajul precedent este recensamintul de care nu te poti „ascunde”, unde INTEROGATORIUL la care sunt supusi milioane de oameni poate fi prilej de cadere pentru multi ce vor sa spuna „adevarul”, ca doar … nu are nimic de ascuns!
        Cu omul „nou” al vremurilor din urma, care te chinuie psihologic, nu poti dialoga, adica acum spun eu ceva, acum zici tu si daca nu iti convine imi dai o palma, apoi un branci, mai tarziu imi zdrobeste oasele si eu rezist, rezist, rezist… Da, atunci cind iti cunosti inamicul comun, nu cind casnicii tai te vind.
        Nu mai este asa! Traim intr-o lume mincinoasa care este si a SANTAJULUI de zi-cu-zi. Desigur ca nu voi incerca nici in gind sa ma „pun” si sa ma intrec cu raii, in a minti si insela! Dar acum „a venit vremea sa ne mantuim pe furis”, cum spune Parintele Iustin, pentru ca razboiul este teribil!!!

        Apreciază

  10. Ciprian said, on octombrie 13, 2011 at 7:04 pm

    asta ar trebui sa dea de gandit:

    ,,Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.

    Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul. Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70 de mii de oameni – şi doar el greşise, nu poporul.

    Deci înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea săbiei după dreptate, după cum ni se destăinuie aceasta prin Iezechiil, văzătorul tainelor.,, (Arsenie Boca, Cararea imparatiei, Deva, 2006, p.296)

    Apreciază

  11. NuConteaza said, on octombrie 18, 2011 at 10:17 pm

    Stai putin ca nu inteleg: ce cauta preotul sau vecinii sa dea informatii despre tine? Ce-i aici, securitatea? Mai nimeresc si vreun vecin cu care ai probleme, si ala esti.

    Si de ce nu vad niciun protest serios vis-a-vis de recensamantul asta?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.