SACCSIV – blog ortodox

MAREA BRITANIE: copiii vor învata de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematica, geografie, stiinte sau engleza …

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on ianuarie 28, 2011

Citez din articolul Lecţii gay în grădiniţele britanice:

Copiii britanici vor învăţa de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematică, geografie, ştiinţe sau engleză.

Programe de învăţământ cu conţinut gay

Ca parte a programului guvernamental de “a celebra comunitatea gay”, în enunţurile problemelor de matematică ar putea fi introduse personaje homosexuale, a aflat publicaţia britanică Daily Mail.

La geografie, elevii vor fi întrebaţi de ce homosexualii se mută de la ţară la oraş, iar la orele de limba maternă micuţii vor fi familiarizaţi cu termeni ca „outing” (deconspirarea unui homosexual sau travestit care se pretinde normal) sau „pride” (mândrie – de a fi homosexual, desigur).

Astfel de lecţii sunt menite să accentueze în mintea copiilor conştientizarea problemelor specifice homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor. Micuţii vor fi supuşi acestei programe de la patru ani, scrie Daily Mail.

Pinguinii homosexuali pot îngriji puiul adoptat

Copiilor li se vor arăta poze cu cupluri de acelaşi sex sau li se vor prezenta cărţi precum “And Tango Makes Three”, despre povestea adevărată a cuplului de pinguini masculi Roy şi Silo de la Grădina Zoologică din New York care au primit un ou să-l clocească şi din care a ieşit un pui femelă, Tango.

Sunt însă şi numeroase critici care arată că programul este o irosire de fonduri şi distrage atenţia de la învăţătură în vreme ce şcolile britanice se află în cădere liberă în clasamentele internaţionale. Deşi planurile lecţiilor nu sunt deocamdată obligatorii, ele sunt sprijinite de Departamentul Educaţiei şi vor putea fi disponibile pentru descărcare pe Schools Out, un site de activism homosexual în domeniul educaţiei.

“Să le arătăm că mai sunt şi altfel de oameni”

Sue Sanders, de la Schools Out: “Tot ceea ce încercăm e să reamintim profesorilor că lesbienele, homosexualii, bisexualii şi travestiţii sunt parte a populaţiei şi că putem să-i includem în toate lecţiile”.

David Watkins, un profesor implicat în program: “Când ai o problemă de matematică, de ce în ea trebuie să fie vorba de o familie hetero, sau de un băiat şi o fată? De ce nu doi băieţi şi două fete? Nu e vorba de a învăţa copiii despre sexul homosexual, ci să le arătăm că mai sunt şi altfel de oameni”.

Cu toate astea, Craig Whittaker, parlamentar conservator, spune: “Suntem prea jos cu educaţia în probleme esenţiale. Profesorii pe asta ar trebui să se concentreze. Nu e vorba să fiu homofob, pentru că sunt alte metode legate de educaţie prin care să fie sprijinită agenda homosexualilor”.

John O’ Connell din Asociaţia Plătitorilor de Taxe: “Părinţii se vor întreba dacă aceasta este o modalitate corectă de a folosi fonduri şi timp, mai ales când ni se spune mereu cât de încorsetaţi suntem de buget”.

Programele vor fi lansate în februarie, la începutul Lunii Istoriei LGBT (Lesbienelor, Homosexualilor, Bisexualilor şi Travestiţilor). Prima oară, Luna a fost celebrată în 2005 şi la început se axa mai ales pe evidenţierea marilor personalităţi despre care se spune că ar fi fost homosexuali. Astfel, pe site-ul manifestărilor pot fi întâlnite nume ca al lui Hadrian, împăratul roman, sau Michelangelo.

Comentariu saccsiv:

Pe cand exercitii de aritmetica cu zoofili si dictare dupa un text despre necrofili?

Cititi va rog si:

Parintii britanici au mai pierdut un drept: elevii vor participa la CURSURI OBLIGATORII de promovare a contraceptiei, avortului si homosexualitatii

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

EDUCAREA voit gresita a copiilor, componenta esentiala in formarea OMULUI DE TIP NOU, cetateanul cimentat in material, fara idealuri, consumatorul-unealta pefect

VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii …

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 28, 2011 at 7:04 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • dusky said, on ianuarie 28, 2011 at 7:27 pm

      Salutare… nu stiu exact daca a aparut acest documentar pe blog.
      Urmariti-l :

      Cine are rezistenta de a se uita pana la capat…

      Apreciază

      • acadennis said, on ianuarie 28, 2011 at 11:49 pm

        AM TRECUT DE STAGIUL ACELA, ACUM VOR FACE CA LUMEA SA FIE UNA, SUPUSA BESTIEI – BUNUL DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE PE CEI CARE AU MURIT SUB OCUPATIA UNGURILOR SI SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU DE CE VA VENI DE ACUM INCOLO

        Apreciază

  2. lapusneanu said, on ianuarie 28, 2011 at 8:33 pm

    Punem pariu ca aceste reguli vor fi impuse si in scoala romaneasca in cel mult un an? Si multe alte reguli prin care sa-si bata joc de noi. Ce, degeaba ne-au primit in UE?

    Apreciază

    • ana said, on ianuarie 28, 2011 at 9:01 pm

      Apropo, ce se mai aude de papusile handicapate pt gradinita?

      Apreciază

  3. Veaceslav said, on ianuarie 28, 2011 at 9:45 pm

    offtopic: 30 de dovezi ca deversarile de petrol din golful Mexic au fost provocate de Rothschild
    http://clareswinney.wordpress.com/2010/07/08/war-on-the-world-rothschild-leagues-30-facts-evidencing-gulf-oil-disaster-was-planned%E2%80%8F/

    Apreciază

  4. Igor said, on ianuarie 28, 2011 at 9:50 pm

    Lasă așa! Lasă așa, pentru că orice lucru pentru care există cerere pe piață, dacă devine rar, își va mări valoarea pe piață! Biserica prea mult promovează mărirea artificială valorii acestor lucruri!

    Apreciază

  5. clement said, on ianuarie 28, 2011 at 9:52 pm

    Revin cu obsesiva idee a scolilor private crestin-ortodoxe.
    Singura solutie reala in acest moment este infiintarea institutiilor de invatamant ortodox. Nicio lege nu poate interzice existenta acestora atat timp cat statul aproba scoli ale altor confesiuni.
    Tine de decizia Patriarhiei de a solicita infiintarea unor asezaminte scolare proprii. Este vorba despre supravietuirea fiintei spirituale a poporului si fonduri sunt suficiente. In loc sa se construiasca excesiv de multe Biserici, numai pentru a da parohii preotilor care au inceput sa iasa ca pe banda rulanta din facultatile de Teologie, mai bine s-ar aloca fonduri acestei urgente ce priveste invatamantul in Romania.
    Zilele trecute , Sorin Dmitrescu afirma public faptul ca in anumite Manastiri se fac, cu precadere, donatii exceptionale ce sunt directionate catre diverse comunitati monahale si…alte nevoi. Pictorul nu s-a ferit sa dea si numele unei Manastiri ce se bucura de asemenea privilegii.
    Cred ca este vremea sa se dezmeticeasca Inaltii ierarhi, si sa priveasca realitatile prin care trece societatea crestina si cea romaneasca, cu precadere. Se duc banii, cu nemiluita pe ceremonii, fast,burse, calatorii, Media dar pentru Scoli ortodoxe, nu sunt. Ma abtin sa dezvolt tema alocarii fondurilor ce rezulta din beneficiile vanzarii de carte si din turism. Scopul interventiei mele nu este declansarea vrajbei, a polemicii de dragul polemicii. Trebuie stiut insa faptul ca cei ce tin fraiele finantelor in BOR, au certitudinea si constiinta faptului ca se trece cu buna stiinta peste urgente dandu-se prioritate satisfacerii unor vanitati personale si institutionale ale BOR.

    Apreciază

    • dusky said, on ianuarie 28, 2011 at 10:04 pm

      Cred ca prima ta propozite [teoretica] in practica poate schimba lumea…
      [Pentru Clement]

      Apreciază

    • Marius said, on ianuarie 29, 2011 at 12:22 am

      Pe langa chestiunile strict materiale, care sa spunem ca pot fi rezolvate, problema cu aceste scoli particulare crestin-ortodoxe e ca ceea ce se va preda in ele trebuie sa corespunda cu cerintele ministerului invatamantului, altfel nu cred ca vor putea fi acreditate. Diplomele de absolvire vor fi in acest caz inutile.

      Apreciază

    • florin f. said, on ianuarie 29, 2011 at 11:34 am

      Excelenta idee. Nu stiti cati oameni cu multi bani si-ar da copiii la scoli particulare confesionale…daca am avea si noi asa ceva. Stiu multe persoane care isi trimit copiil la scoli catolice prin olanda fiindca acolo primesc educatie de toate felurile. Cand se intorc le e mai usor sa-i faca ortodocsi decat daca ar fi invatat in Bucuresti, de pilda.

      Apreciază

  6. mihai8 said, on ianuarie 28, 2011 at 10:02 pm

    saccsiv,te rog sa imi dai un raspsuns avizat,esti cel mai in masura sa ne ajuti!

    repet mesajul:
    la mine in spitalul unde lucrez,au implementat un sistem de securitate format din 24 de camere de supraveghere iar accesul in spital se va face numai pe baza de amprenta digitala!
    asta in conditiile in care noi nu avem nici macar alcool sanitar sau comprese,etc…
    INTREBARE: cum putem noi,colectivul,sa ne opunem acestui sistem biometric abuziv ?
    am inteles ca numai pe un motiv religios am avea succes.
    m-am mai gandit la unul juridic:nu putem fi de acord ca datele noastre biometrice(amprente) sa fie stocate de o companie privata,de niste oameni necunoscuti.cine ne poate garanta ca pe viitor cineva din acea firma nu va folosi (sau vinde de ex) amprentele noastre.daca va fi rau intentionat, va putea planta o amprenta de-a noasta la locul unei crime,pe un punga de heroina etc! corect??
    sau sa vanda aceasta baza de date ,pt un profit frumusel,unor interlopi care au nevoie de tapi ispasitori. de ce lege m-as putea prevala in acest caz? exista vre-un jurist pe aici?
    eu cred ca se incearca un experiment pe caminul meu de batrani.directoarea(PDL) A RECUNOSCUT ca firma este a cuiva din GUVERN!

    Apreciază

    • dusky said, on ianuarie 28, 2011 at 10:17 pm

      Prietene drag, iti trebuie un avocat specializat pe astfel de probleme, nu se poate preleva peste vointa omului niciun fel de amprenta, NU intr-un spital de stat.Fireste ca se incalca dreptul tinand cont ca actioneaza si ca parghie de dat afara, in eventualul unui refuz. Insa in cel mai rau caz vor pune cum am mai spus, Cartele cipate..! Sistemul e al dracului [la propriu] si daca este cum spui tu este absolut groaznic…

      Apreciază

    • Mircea Puşcaşu said, on ianuarie 29, 2011 at 10:45 am

      Din legea 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

      “Art. 8. –
      (1) Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca:
      a) persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul; sau
      b) prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala.
      (2) Autoritatea de supraveghere poate stabili si alte cazuri in care se poate efectua prelucrarea datelor prevazute la alin. (1), numai cu conditia instituirii unor garantii adecvate pentru respectarea drepturilor persoanelor vizate”

      Deci se pare ca in cazul dumneavoastra (mihai8) simplul dezacord scris (declaratie) impiedica conducerea spitalului sau firma de securitate sa va recolteze amprente ca „date cu caracter personal avand o functie de identificare”, conform dreptului dumneavoastra conferit de aceasta lege, neindeplinindu-se conditiile prelucrarii datelor personale de catre unitatea unde lucrati prevazute in aceasta lege (L 677/2001, art.8, alin.1, pct.a).
      Cred ca partea grea va fi sa va tineti tare pe pozitie pt ca vor fi presiuni si intimidari. Dar nu uitati ca aveti inca in Romania acest drept de a va da SAU NU consimtamantul pentru recoltarea si prelucrarea datelor personale. Ei vor trebui astfel sa creeze un precedent, si sa creeze si un alt mod de acces in spital, fara amprenta, pentru a va respecta dreptul de alegere in baza convingerilor proprii. Daca vor face presiuni ii puteti ameninta cu actionarea in instanta pentru discriminare pentru convingeri personale diferite de ale lor si de limitarea dreptului la munca, prin aceasta discriminare.
      Nu sunt avocat, sunt medic, nu lucrez in sistemul de stat, ci in cel privat, oarecum la adapost de astfel de decizii.
      Sigur ca toate cele recomandate presupun scandal, tulburari, presiuni, vointa tare, incapatanare, suferinta, emotii, stres. Dar implinirea dreptatii presupune suferinta.
      Daca plecati la aceasta lupta ca una care nu este personala ci una in numele celor multi si asupriti de astfel de sefi, o lupta spre implinirea voii lui Dumnezeu de a inzestra omul cu voie libera spre implinirea asumata a dreptatii, chiar cu pretul unor suferinte personale si mici jertfe, cred ca, daca asa veti pleca in lupta, veti simti ajutorul lui Dumnezeu, veti primi pace in mijlocul acestei furtuni si biruinta va fi de partea dreptatii.
      Doamne, ajuta!

      Apreciază

  7. acadennis said, on ianuarie 28, 2011 at 11:34 pm

    OFF TOPIC
    Fratilor, incep testele pentru ultimi pasi – societatea fara bani si marca bestiei – incredibil dar adevarat.
    „DACA PLATESTI CU BANI ESTI TERORIST.”

    California Residents Hit With Government Ban On Paying By Cash

    Residents of Discovery Bay, California will be the first in the country to be officially denied the right to use cash to pay for public services, in a move that echoes the Department of Homeland Security’s drive to depict those who use physical money as potential terrorists.

    LINK:
    http://www.prisonplanet.com/california-residents-hit-with-government-ban-on-using-cash.html

    Apreciază

    • ana said, on ianuarie 29, 2011 at 9:30 am

      „E ceva ciudat sa platesti cu bani cash”. Acest filmulet ii indeamna pe oameni sa raporteze orice actiune „suspecta” gen plata cu bani cash (deci nu ai card), daca lasi o geanta aiurea pe un scaun intr-un local si nu mai vii dupa ea. Asa ii obisnuieste pe oameni sa fie de acord cu cerintele lor, cel mai grav fiind acela de a utiliza cardul, probabil si buletinul biometric (in film vorbeste despre ID licence, noi stim ca americanii se legitimeaza cu permisul de conducere, acesta poate avea cip).

      Apreciază

  8. gerik64 said, on ianuarie 29, 2011 at 5:56 am

    Invatamiintul nu mai are ca rol decit distrugerea spirituala. a copiilor nostri.Penrru conducatori lumii acestea tineri sunt sclavi lor de miine.Scoala este cea mai buna pirghie de modelaj a omului dorit de ei.Homosexualitatea are ca rol reducerea populatiei desfintarea familiei.Sexul numai pentru placere nu pentru nastere de fii si fice.O societate fara familii ci cu indivizi separati barbat, femeie fara cununie in biserica.Toate penru redicerea populatieiIluminati au spus pe fata vor 500 de milioane.Prin razboi otravire bolli cu virusi modificati si destramarea familiei vor sa~si atinga scopul.Trebuie s-a ne prevenim copiii sa le spunem tot ce stim noi sa-i pregatim pentru supravietuire in conditii grele de razboi calamitati manipulare psiholgica si ca fara Dumnezeu nu poti face nimic.

    Apreciază

  9. cineva said, on ianuarie 29, 2011 at 6:50 am

    mihai8
    Din punct de vedere juridic, poti face apel la :art 1 din Constitutia Romaniei:”libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile””,art 29 „libertatea gandirii, precum si libertatea credintelor religioase, nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.”
    Oricum ,cred ca este un act singular. Nu am mai auzit de scanarea amprentelor digitale in spitale. De camere de supraveghere, da.
    Daca sunteti mai multi ,faceti un memeoriu mai intai la conducerea spitalului.
    Nu sunt jurist , dar noi asa am inceput luptele noastre cu managerii care s-au perindat pe la noi .

    Apreciază

  10. Fulger said, on ianuarie 29, 2011 at 2:46 pm

    Copii de patru ani sunt copii care nu au inca creierul foarte dezovoltat si este la fel ca un burete , daca ar spune ca e bine sa te sinucizi el asa se va obisnui sa creada , de mici incearca sa le injecteze aceste informati eronate , incat sa fie impotriva celor care lupta pentru familia traditionala si pentru a fi o unealta a lor. Lovesc unde doare mai tare.

    Apreciază

  11. Fulger said, on ianuarie 29, 2011 at 2:53 pm

    Saccsiv am gasit ce simbolizeaza numarul 300 de care mi-ai spus cand am vorbit despre varful piramidei, si este singurul pe care l-am gasit.

    Semnul crestinilor

    O data cu aparitia crestinismului, semnul crucii capata noi valente. Crucea pe care a fost rastignit Iisus Hristos avea forma pe care o cunoastem cu totii, cu doua laturi, una verticala si una orizontala. Printre primele lucrari in care crucea apare ca simbol crestin cu semnificatii mistice, legate de mantuirea oamenilor adusa de rastignirea lui Hristos, amintim „Octavius” a scriitorului crestin Minucius Felix, scrisa la sfarsitul secolului al doilea. Apoi, crucea apare ca semn crestin si la Clement al Alexandriei, care vorbeste despre „semnul Domnului”, care a fost prefigurat de litera numarul 318 de la Facere 14:14, asa cum se explica si in Epistola lui Barnaba. Pentru numarul 300, s-a folosit litera „T” din alfabetul ebraic, fiind evidenta asemanarea cu semnul crucii, iar pentru „18″, s-au folosit primele doua litere ale numelui „Iisus Hristos” (IH), ceea ce arata legatura dintre Hristos si Cruce. Tertulian, in „De Corona”, scrisa in 204, aminteste de obiceiul crestinilor de a-si face deasupra capului semnul crucii. Unii cercetatori sustin ideea ca semnul crucii a aparut ca simbol crestin abia pe la sfarsitul secolului al IV-lea si inceputul secolului al V-lea, cand crestinii au inceput sa faca analogie cu pozitia de rugaciune, cu bratele intinse, ca semn al victoriei soarelui impotriva fortelor intunericului si simbol al mantuirii universale.

    Sursa articol: http://www.pacpac.eu/news/carui_simbol_apartine_defapt_crucea/2010-12-04-828#ixzz1CR5xjXa4

    Mda… la sfarsitul articolului pare a misa dar este destul de realist ceea ce demonstraza ca masoni folosesc numai numere crestine.

    Apreciază

  12. […] MAREA BRITANIE: copiii vor învata de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematica, g… […]

    Apreciază

  13. […] MAREA BRITANIE: copiii vor învata de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematica, g… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.