SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Alex Jones: GENETICA, teribila arma impotriva umanitatii

Posted in genetica by saccsiv on iulie 28, 2011

Vizionati va rog:

Genetic Armageddon: Humanity’s Greatest Threat



   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

Dupa cum deja stiti, avertizam in articolul:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Informatiile din inregistrare sunt insa interesante. Voi reveni cu un articol mai amplu.

Iata si comentariul Pr. Vasile postat la articolul Descoperire de cosmar: peste 150 de embrioni om-animal, in laboratoare din Anglia:

Ingineria genetica este o nascocire draceasca, in incercarea diavolului de a atrage pe oameni in razvratirea impotriva Creatorului. Lucifer nu poate face nimic impotriva creatiei lui Dumnezeu, insa incearca sa insele pe om, care este creat dupa chipul lui Dumnezeu, si prin el sa introduca dezordine si haos in creatie.

Ingineria genetica este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu; un sacrilegiu! Cum poate omul in nebunia sa sa creada ca poate corecta pe Dumnezeu? Ca si crestini, noi stim ca omul cazut si ateu sau satanist nu poate indrepta nimic, ci doar sa strice si sa distruga ordinea din creatie.

Pr. Vasile

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 28, 2011 at 11:50 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Omuldincer said, on iulie 28, 2011 at 12:26 pm

    Pana la urma care-i faza cu alex jones? e fake sau nu? am citit un articol undeva pe net in care zicea ca sotia sa era evreica si cel care a scris articolul a fost ucis in final. culmea, pe youtube are aproape 8000 de videouri si nu il scot astia de pe youtube avand in vedere ce publica el….

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on iulie 28, 2011 at 4:36 pm

      @omuldincer

      „omule din cer „, problema cu „alecs-gions” este: tipul spune adevarul pina la 90% apoi te duce cu vrajeala!Stie sigur cine sunt CAPII (ovreii $ioni$ti) dar da vina pe altii si cu asta pacaleste turma ! De aceea are psotul lui de radio si nu i se intimpla nimic ,nu este atacat direct sau indirect de papu$ari !

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 28, 2011 at 6:54 pm

        nea Anderthal

        Ai dreptate. Alex daca ar fi spus tot adevarul n-ar mai fi avut postul de radio si ar fi avut mari probleme cu baietii. Ziaristul canadian Serge Monaste a fost omorat pentru ca a spus tot adevarul.

        Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on iulie 28, 2011 at 7:02 pm

    Din ciclul ,,ce mai face SISTEMUL,,. Mi-a venit factura la gaze si baietii te indeamna sa primesti factura prin e-mail. Adica factura nu va mai venii prin plic acasa, ci ti-o v-or trimite ei prin calculator. E criza si trebuie sa faca economie la hartie si sa mai dea ceva postasi afara. Lumea habar nu are ce implicatii are aceasta manie a E-GUVERNARII.

    Apreciază

    • Ramona said, on iulie 29, 2011 at 10:50 am

      La Orange cred ca este un an de cand nu am mai primit factura in plic. Primesc mesaj pe telefon cu datele facturii, iar daca vreau sa vad factura detaliata n-am decat sa imi fac cont. Nu ai de ales; ori iti faci cont ori ii crezi pe cuvant. Incet, incet, toata lumea va avea nevoie de internet.
      Sa nu mai vorbim ca la Cluj, la Eon gaz, nu mai platesti factura la caserie, ci la aparat. Bietii batrani isi prind urechile. In curand vei fi obligat sa o platesti prin cont si uite asa te obliga sa iti faci conturi la banci, carduri, etc.

      Apreciază

  4. acelas said, on iulie 28, 2011 at 7:23 pm

    colac peste pupuza, iata ce ne indica „teroristul” de la Oslo sa urmarim … , facand reclama: wikileaks, adica revolte …

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-a-cerut-atacatorul-de-la-oslo-in-inchisoare-mancare-speciala-si-acces-la-wikileaks-939709-1.html

    .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.