SACCSIV – blog ortodox

De ce este obligatoriu sa-i stim pe preotii homosexuali? De ce suntem datori sa avertizam: exista un malefic mecanism de santajare si de controlare prin sodomizare …

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on iulie 5, 2011

Articolul Homosexualii santajeaza Ierarhii? i-a determinat pe unii intrusi cu bloguri sa reactioneze promt, cum ca nu trebuie sa facem publicitate pacatelor din biserica …

Vorbim insa de SODOMIE! Nu vorbim de preotul X care si-a lasat nevasta sau de preotul Y care pune si el de-o afacere sau de preotul Z care bea prea mult. Nu cred sa gasiti asa ceva pe blogul meu. Am scris insa de alt gen de fapte: cand preotii se impatasesc la eretici, despre adunaturile ecumenice, cand promoveaza cipurile, cand bat campii despre extraterestrii si despre multele cai de a se ajunge la acelasi Dumnezeu, etc.

Si nici macar nu vorbim doar de sodomie. Articolul trebuie privit ca o continuare a:

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

Despre cazurile individuale oricum trebuie vorbit, pentru a face curatenie. Iata un exemplu din Moldova:

Chişinău: Preot filmat în timp ce abuza sexual doi minori

Scandal sexual în Republica Moldova. Părintele duhovnic al Mănăstirii Tabăra, din Orhei, Vasile Ciobanu, a fost suspendat din oficierea slujbelor religioase, în urma unui decret semnat de Mitropolitul Vladimir al Chişinăului şi al Întregii Moldove, anunţă postul de televiziune Jurnal TV.

Acest lucru s-a întâmplat după ce postul de televiziune a intrat în posesia unor imagini în care preotul este surprins întreţinând relaţii sexuale cu doi tineri.

Decretul emis de Înalt Prea Sfinţia Sa, mitropolitul Vladimir, a fost semnat după ce jurnaliştii au pus la dispoziţia Mitropoliei imaginile în care preotul întreţine relaţii sexual cu cei doi. „Prin prezentul, Cuvioşia Voastră, pentru comportament neadecvat statutului preoţesc, sunteţi oprit de a oficia cele sfinte, începând cu 28 februarie 2011”, se arată în decretul mitropolitului.

“Păcatul sodomiei este unul strigător la cer”, declară reprezentanţii Mitropoliei, care anunţă că Judecata Mitropolitană va investiga acest caz şi dacă va fi găsit vinovat, preotul Vasile Ciobanu va fi caterisit.

Comentariu saccsiv:

   Aidoma este datoare sa faca si Patriarhia Romana cand se depisteaza asa o spurcaciune. Nu sa musamalizeze. Nu sa-si puna marionetele sa impacheteze putregaiul in staniol sa nu se mai vada.

Cica sa nu spunem … Ba sa spunem fratii mei, caci iata ce zic canoanele:

Preacurvarii (Cei căsătoriti, desfrânând cu persoane străine căsătorite se numesc preacurvari.) , homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), 15 ani să nu se împărtăsească.

Cititi va rog si:

CAT DE PACATOSI SUNTEM … Păcatele care opresc de la Sfânta Împărtăsanie si canonisirea lor după Sfîntele Canoane

Acesti preoti trebuie stiuti. Si daca Patriarhia nu ia nici o masura, macar sa ne ferim de ei.

Dar repet, nu-i vorba doar de cazurile izolate, ci in acele articole am facut referire la un intreg malefic mecanism. Va rog sa le cititi integral si cu rabdare. E diabolic. Asa ceva nu trebuie doar spus, ci trebuie strigat.

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 5, 2011 at 9:34 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • daniel said, on iulie 5, 2011 at 9:36 am

      saccsiv,
      dar ia spune, frate, ce s-a mai intamplat cu procesul pornit de mitropolitul Serafim de Pireu impotriva masoneriei?

      Apreciază

  2. Ioan C. said, on iulie 5, 2011 at 10:12 am

    Frate Saccsiv, spune ceva si despre simonie ( traficul de functii eclesiastice):
    ” 18. Şi Simon văzând că prin punerea mâinilor apostolilor se dă Duhul Sfânt, le-a adus bani,
    19. Zicând: Daţi-mi şi mie puterea aceasta, ca acela pe care voi pune mâinile să primească Duhul Sfânt.
    20. Iar Petru a zis către el: Banii tăi să fie cu tine spre pierzare! Căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agoniseşte cu bani.
    21. Tu n-ai parte, nici moştenire, la chemarea aceasta, pentru că inima ta nu este dreaptă înaintea lui Dumnezeu.” ( Faptele Apostolilor).

    Apreciază

    • Ioan C. said, on iulie 5, 2011 at 10:14 am

      ( Faptele Apostolilor 8: 18- 21).

      Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 5, 2011 at 10:31 am

      Ioan C.

      Am pus la „de facut”. Pana atunci voi posta si acel material al tau.

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 5, 2011 at 11:05 am

      Ioan C.

      Asta e un subiect greu. Aproape toate functiile sunt traficate. Sfantul Apostol Petru a fost foarte dur cu un asemenea comportament dar unor satane in sutane acest lucru li se pare o joaca de copii.

      Apreciază

    • Mihai said, on iulie 5, 2011 at 11:28 am

      Simonia este generalizata, din pacate. Se dau bani grei pentru o parohie… de ordinul sutelor de milioane (lei vechi). Foarte trist…

      Apreciază

  3. Adina said, on iulie 5, 2011 at 10:33 am

    Imi cer scuze, nu are legatura, insa ma framanta o intrebare. Am citit azi de pe net un pdf numit „Despre rugaciune” care este semnat de parintele Arsenie Boca. Spre sfarsitul acestuia apar cateva explicatii legate de rugaciunea catre Maica Domnului, si ceea ce mi-a atras atentia este ca se foloseste apelativul de Maria – ceea ce nu este obisnuit in scrierile ortodoxe. Ma face aceasta sa ma indoiesc ca textul chiar apartine parintelui. As dori sa ma lamuriti. Nu doresc sa fiu inselata ca as citi texte apartinand ortodoxiei cand de fapt ele nu apartin acesteia. Va multumesc. Doamne ajuta!

    Apreciază

      • Adina said, on iulie 5, 2011 at 11:06 am

        De acolo am preluat textul ca sa il citesc. Mi-a placut mult. Dar m-au descumpanit exprimarile de genul „Numai astfel umiliti in fata lui Dumnezeu, insufletiti de o credinta si de o incredere fara margini, sa oferim sacrificiile noastre in numele lui Iisus si al Mariei. Numai astfel rugaciunea noastra va fi roditoare.” sau „Prin intermediul Mariei si a Domnului Iisus, vom dezarma pe Dreptul Judecator. „

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 5, 2011 at 11:23 am

      Adina

      Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucura-te!
      Ceea ce esti plina de har, Marie, Domnul este cu tine……………………………

      Se obisnuieste apelativul de Maria atat in scrierile ortodoxe cat si in rugaciuni. Numele dat la botez are o mare importanta in ortodoxie. Problema este sa nu ne comportam ca ereticii care folosesc numele de Maria fara a spune imediat ca este Nascatoare de Dumnezeu ceea ce face sa o necinstim. Necinstirea vine din faptul ca o socotim o simpla femeie ceea ce nu este adevarat. Dupa parerea mea se poate folosii in scrieri si rugaciuni apelativul Maria cu conditia sa marturisim ca Ea este Nascatoare de Dumnezeu.

      Apreciază

      • Adina said, on iulie 5, 2011 at 11:40 am

        Multumesc mult pentru raspuns. Banuiesc ca acest text „Despre rugaciune” face parte dintr-o scriere mai ampla a parintelui Arsdenie Boca. Daca stie cineva sa imi indice unde sa il caut.
        Doamnne ajuta!

        Apreciază

  4. MIhaela said, on iulie 5, 2011 at 11:08 am

    De acord cu Saccsiv. acesti preoti spurcati trebuie stiuti, anatemizati, evitati.

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on iulie 5, 2011 at 11:35 am

    Aceste satane in sutane si acesti pedofili si homalai trebuiesc dezbracati de haina preoteasca si du-si la canal.
    Daca nu mai exista canale v-om infiinta altele pentru ei. Sa le iasa odata toti barzaunii si dracii din ei. Sau poate n-am mai inchide minele si i-am recalifica la locul de munca. Sa scoata carbuni pana le-o cade barba. Nu dorim moartea pacatosului ci indreptarea lui.

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 7:16 pm

      @STOP RFID 666

      Frate, a sesiza si a te delimita este una, iar a judeca si da sentinte este cu totul altceva.
      De ce vrei sa dai apa la moara celor care nu inteleg cine sunt cei care sustin ecumenismul ca pozitie oficiala a Bisericii. Toti ecumenistii sunt cripto-comunisti.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 5, 2011 at 7:44 pm

        @Pr. Vasile

        Nu vreau sa judec pe nimeni ca eu sunt mai rau decat toti. Sunt foarte indignat ca in tara asta nu mai exista pedeapsa. Poate daca ar mai fi si pedepsiti nu s-ar intampla lucrul asta. Mai bine sa sufere acum temporar decat vesnic in iad. Dar acesti ,,preoti,, isi fac de cap si mai smintesc si pe altii. Parintele Iustin Parvu a spus clar ca preotul care ia cipuri pierde harul. Cat despre ecumenism stim clar ca el duce la antihrist.

        Apreciază

      • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 9:06 pm

        @STOP RFID 666

        Sa ne straduim pe cat putem sa discernem binele de rau si sa alegem mereu binele, chiar daca putini il mai aleg, chiar daca cei multi imbratiseaza mai degraba sa faca pe plac oamenilor decat lui Dumnezeu.
        Este bine sa discernem binele de rau si sa vedem care este radacina ratacirilor si a modernismului promovat de ecumenisti, dar sa nu-i judecam noi. Are cine sa-i judece!

        Pr. Vasile

        Apreciază

  6. Raluca said, on iulie 5, 2011 at 12:32 pm

    Atentie Adina si fratele Ioan C. ACELA NU ESTE TEXT SCRIS DE PARINTELE ARSENIE BOCA. SUNT F. MULTE ASEMENEA TEXTE PUSE IN GURA PARINTELUI, mai ales pe net. CONTINE CEVA SI DE LA EL.ORTODOXIA ARE UN PARFUM…aprope tot limbajul si chiar si majoritatea ideilor sunt de o mistica orientala.( Daca am timp am sa incerc sa extrag cateva ca exemplu).
    Ceea ce se stie sigur ca a scris Parintele este „Cararea Imparatiei” „Cuvinte vii” si inca una f. voluminoasa mai grea .Acum imi scapa imi scapa numele
    .Daca citesti f, multa literatura ortodoxa si te tii de Taine curat si cu Sfintenie…Va ingadui Dumnezeu sa simti acel parfum al ortodoxiei de la o posta.
    Intreaba un Parinte nesimonist (care e preot din vocatie nu din alte motive) si o sa-ti spuna lafel.F. multe scrieri se pun in gura Parintelui, pt a ne rataci spre ecumenism sau filosofii orientale care incep extem de abil legand totul de crestinism ,de Adevar.
    Printele Arsenie e un adorat si ai multor rataciti mistici orientali care merg pe acolo pe la grota de la Prislop sa mediteze.

    Apreciază

    • Adina said, on iulie 5, 2011 at 12:43 pm

      Multumesc mult. Am simtit ca nu ii apartine. M-a indus in eroare faptul ca l-am gasit pe situl unui preot ortodox. Dar modul cum este scris nu putea fi ortodox. Sunt strecurate multe lucruri anapoda care pot sa te induca in eroare – le „miros” pe cele cu iz mistic oriental, fiind informata despre aceste capcane ( Marii initiati ai Indiei – Paisie Aghioritul). Eu citesc multe scrieri ortodoxe, mai ales dupa ce am descoperit cartile lui Ioan Ianolide si Savatie Bastovoi. Nu am apucat sa citesc Cararea Imparatiei si nu eram familiarizata cu stilul parintelui. De aceea am intrebat. Multumesc. Doamne ajuta! Circula pe net si o rugaciune a parintelui si acum verific daca apare in Cararea Imparatiei.

      Apreciază

  7. kosk said, on iulie 5, 2011 at 12:47 pm

    off
    ia de aici fisiere pdf. Patristica
    http://www.glasulmonahilor.ro/descarcari/Biblioteca/

    Apreciază

  8. Mos Ioan said, on iulie 5, 2011 at 1:38 pm

    Alo, se aude la Patriarhie ? Asteptam din partea „Preanefericitului” Daniel din Deal si al urlatorului – purtator de „cuvânt” al Patriarhiei Constantin Stoica sa reactioneze URGENT, adica sa trimita tuturor protopopiatelor, episcopiilor si parohiilor din Tara si din strainatate, o circulara care sa fie citita în fata Sfântului Altar dupa fiecare Sfânta Liturghie, circulara în care sa se specifice ca SODOMIA este un pacat de moarte, iar cei care sufera de acest grav pacat sa se spovedeasca fara rusine si sa nu mai pacatuiasca.

    Sunt de acord cu fratele Saccsiv , toti Ierarhii, Preotii si Diaconii care practica Sodomia trebuie dati în vileag.
    Eu cred ca ar fi foarte potrivit sa se înceapa cu Patriarhia…………

    Te rog, frate Saccsiv, sa lasi sa treaca acest comentariu, deoarece eu singur sunt raspunzator, în fata lui Dumnezeu, de ceea ce am scris mai sus. La Ora actuala are loc genocidul Poporului Român prin : SODOMIE, AVORTURI, EUTANASIE, DROGURI, HRANA OTRAVITA, VACCINURI, SINUCIDERI, DONARE ( FURT) DE ORGANE, Etc;etc;;, iar Patriarhul Daniel tace. DE CE TACE, PATRIARHUL DANIEL ?

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 7:21 pm

      @Mos Ioan

      Nu astepta reactii pentru ca nu ai de la cine. Orice crestin stie ca sodomia este pacat. Nu cred ca au nevoie credinciosii de circulare.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  9. Raluca said, on iulie 5, 2011 at 2:34 pm

    Sora Adina
    am recitit dupa vreo 2 ani :”despre Rugaciune”. Limbajul nu este nicidecum ortodox, (de aceea lasa loc de interpretari, neclaritati.) Mare parte din idei par sa fie ortodoxe, daca ai in cap sinonimele arhaice care nu lasa loc de interpretari! Si” Cararea Imparatiei” e un pdf cam ciudat cu lipsa capitole (continut nu stiu ca nu am stat sa compar amanuntit) insa exista mai nou si exemplarul de pe hartie (cel real) pe net.
    Eu am inceput cu Parintele Arsenie Boca, care m-a adus la constientizarea ortodoxiei si abia acum am ajuns la Parintele Savatie Bastovoi care e un „scump”, cum ar zice fiica mea. De Ioan Ianolide si alti martiri din inchsori, te cutremuri !
    Simonia este generalizata , dar nu totala. Cam 5-10% din preotii de mir din tara sunt totusi din vocatie. Iertare pt indrazneala cuantificarii!
    Traim vremuri apocaliptice , reactii la nivel de Bor nu vor fi cred! Sa fim noi Sfinti pe cat putem si sa molopsim si pe cei din preajma.

    Apreciază

    • Adina said, on iulie 5, 2011 at 2:53 pm

      Am avut in mana prima editie din Cararea Imparatiei atunci cand a aparut prin 1999. Nu am reusit sa o citesc. Insa vazand reproducerea icoanei Invierii mi-am pus in cap sa merg sa vizitez biserica de la Draganescu. Am fost de nenumarate ori prin Bucuresti si nu am ajuns acolo, pana sambata aceasta. Dupa ce am vizitat biserica si am vazut si citit pictura ei m-am bucurat asa de mult incat acum, in vacanta, imi doresc sa citesc si Cararea Imparatiei, poate m-am mai maturizat si voi putea intelege mai clar scrierea parintelui. Pentru mine a fost de un real folos sufletesc vizita la Draganescu.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 5, 2011 at 7:28 pm

        @Adina

        Ai grija la net. Exista foarte multe scrieri care impletesc minciuna cu adevarul. Asa cum daca la o galeata de apa pui un pahar de apa de la canal s-a spurcat toata apa asa si cu invatatura, daca se pune 5% minciuna s-a terminat tot. Acesti ,,invatati,, intr-adins amesteca adevarul cu minciuna pentru ca omul sa nu mai fie in stare sa discearna ce este bine si ce e rau. Acesti nefericiti daca nu sunt inSECTARI sunt filozofi orientali care-L considera pe Hristos un fel de guru, iar pe Fecioara Maria poate un fel de mama a pamantului ( nebunie si sminteala totala ). Se cunosc de la o posta mai ales pentru cine are ,,mirosul,, mai fin. Mai intai studieaza Sfintii Parinti pentru a prinde limbajul ortodox. Nici un lup in piele de oaie nu poate prinde limbajul adevarat ortodox. Hristos ne-a avertizat ca v-or venii multi in Numele Lui si v-or insela pe multi.

        Apreciază

  10. nea Anderthal said, on iulie 6, 2011 at 1:01 am

    salut,
    Incerc sa-i raspund lui „CIP-rian” care ieri a scris ceva care m-a deranjat.

    Gh.Zamfir a spus ca „exilul ne-a fost dat ,nu l-am ales singuri” ! Deci nu vad de ce te deranjeaza ca am plecat din tara si „nu stau sa sufar acolo” ,etc.Sa nu crezi ca strainatatea e usoara sau placuta ! La inceput e OK dar dupa ce intelegi cum merg treburile iti dai seama ca :
    1) Toata viata vei fi strain, indiferent ce vei face…
    2) Ca vei fi „cetatean de mana a 2’a” ,indiferent ce vei face…
    3)Ca ai tai copii NU vor fi (gandi) ca tine, indiferent ce vei face…
    4) Ca mereu te vei gandi acasa si asta te va afecta sufleteste ,indiferent ce vei face.,,
    5) Si cel mai dureros: dupa mai multi ani SI ACASA CIND VEI VENI TOT STRAIN TE VEI SIMTI, indiferent ce vei face !
    6)..etc..etc..
    ps: mama imi spunea ,cind am fost ultima data acasa, ca „doar aici(aratindu-mi casa parinteasca) iti vei gasi linistea”.Nu cred ,cred ca pe deal in cimitir imi voi gasi linsitea LINGA NEAMUL MEU.Romania care o stiam eu ,a disparut o data ce a plecat autobuzul din sat si din tren mi-am vazut ultima data satul.Poate cei care sunt in situatia mea(nu sclavii fericiti) iti vor confirma asta !

    Apreciază

  11. Adina said, on iulie 6, 2011 at 5:26 am

    @STOP RFID
    Stiu despre ce vorbesti. Am cazut in inselarea new ageista. M-a salvat mila lui Dumnezeu si Maica Domnului, parintele meu duhovnic, si amintirea bunicii mele care m-a crescut si m-a invatat buchea bisericii

    nea Anderthal,
    ai prins esenta. Eu mai mult de o saptamana departe de tara nu am rezistat.

    Apreciază

  12. MIhaela said, on iulie 6, 2011 at 5:46 am

    @nea Anderthal,
    Ai scris din suflet.
    Viata in tara iti da , poate , un sentiment de siguranta mai mare decat in afara.
    Dar :
    1. Cu copiii esti cam in acelasi dezacord , de multe ori si in tara
    2. Esti si in tara cetatean de mana a 2a ,pentru ca nu subscrii la matrapoaslacuri, si esti oarecum izolat
    3. Instrainarea este mare si aici, insingurarea de asemenea
    Probabil fiecare are crucea lui, in tara , sau in afara ei;dar ramane roman si ortodox oriunde.Si asta alina si ajuta.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.