SACCSIV – blog ortodox

In agendele oferite de UE scolilor, nu se mentioneaza Craciunul sau Pastele … In schimb apar zilele cu sarbatori ale musulmanilor, hindusilor, sikh, evreilor si chinezilor

Posted in UE by saccsiv on ianuarie 15, 2011

Citez din articolul Agende UE cu sarbatorile musulmane, chineze si hinduse, dar fara cele crestine:

Uniunea Europeana a trimis milioane de agende la diferite scoli, in care lista zilele cu sarbatori ale musulmanilor, hindusilor, sarbatori sikh, evreiesti si chineze, dar a uitat sa le mentioneze pe cele crestine.
Au fost facute peste trei milioane de agende, costul total fiind de aproximativ 5,3 milioane de euro. Aproximativ 350.000 de agende au fost deja distribuite in Marea Britanie, potrivit Daily Mail.
In agende nu se mentioneaza Craciunul sau Pastele, in ciuda faptului ca birocratii europeni au listat foarte grijuliu „Ziua Europei” pe 9 mai.
UE a fost obligata sa isi ceara scuze dupa ce grupurile religioase si-au exprimat nemultumirea. John Dalli, comisarul UE pentru consumatori, a spus: „Regretam asta” si si-a cerut scuze.
In timp ce scuza a fost facuta la modul general, au mai fost si scuze trimise in particular Guvernului francez si Conferintei Episopilor Catolici din Franta, care s-au plans direct la Bruxelles.
Johanna Touzel, purtatoarea de cuvant pentru Comisia Catolicilor din Europa, a spus ca aceasta greseala este „incredibila”. „In cazul in care Comisia nu marcheaza Craciunul ca sarbatoare in agendele sale, atunci ar trebui sa lucreze pe 25 decembrie”, a spus aceasta.
Oficialii europeni au spus ca a fost o „mare eroare”, dar nu au putut explica cum s-a putut intampla.
Agendele contin mai multe informatii, in special pentru adolescentii intre 12 si 16 ani, precum costul convorbirilor telefonice, pericolele de pe Internet si schimbarea climei.
Parlamentarul european din partea Germaniei, Martin Kastler, a dat vina pe „ateismul agresiv din aparatul Comisiei Europene”.
„Este imprudent sa spui ca a fost doar o greseala si inca una mare. Cer ca toate persoanele sa fie trase la raspundere imediat. Astept scuze din partea presedintelui Comisiei, deoarece cred ca a fost publicata intentionat in acest fel,” a adaugat Kastler.

Comentariu saccsiv:

Nu stiu cum si daca o vor repara, dar indubitabil nu a fost o scapare:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …

FONDURILE EUROPENE vor distruge MUNTELE ATHOS?

LOGO – SIMBOL MASONIC la Consiliul Uniunii Europene …

Preşedintele UE: A LUAT SFARSIT ERA STATELOR NATIUNI, iar ideea conform careia tarile pot rezista singure este „o iluzie” si „o minciuna”

UE: GUVERNUL ECONOMIC UNIC, este solutia pentru a nu se mai repeta episodul Grecia


15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 15, 2011 at 6:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on ianuarie 15, 2011 at 8:24 pm

    ce şi mai freacă mânuţele iecumeniştii la vestea asta, ce se mai bucură ei de aceste privilegii date întru frăţietatea iluminată de către uie 🙂

    Apreciază

  3. bogdana said, on ianuarie 15, 2011 at 10:19 pm

    nu cred ca e vorba de ateistii agresivi din CE ateii nu cred in nimic in nicio religie. vezi dawkins harris hitchens dannet si toate clica deliranta a timpului nostru …..-ca necredinta e de cand lumea nu de ieri de azi…in fine
    a trece toate sarbatorile musulmanilor, hindusilor, sarbatori sikh, evreiesti si chineze si pe cele crestine este un semn mult mai grav decat orice atitudine ateista

    Apreciază

  4. Roland said, on ianuarie 15, 2011 at 10:38 pm

    Mai grava poate pentru ca in general credintele sunt mai inradacinate decat ateismul. Insa la unii nu este asa , fiind extrem de convinsi de ateismul lor , deci nu as numi mai grav acest lucru , mai ales ca dovedeste pe fata ce reprezinta ue si anume o organizatie ANTI CRESTINA si daca sapam putin , SATANICA.

    Apreciază

  5. Aurora said, on ianuarie 15, 2011 at 10:50 pm

    U.E. este uniunea edomitilor, uniunea ereziilor, uniunea estropiatilor si spurcaciunea spurcaciunilor. Promoveaza celelalte religii pt. ca stie ca sunt doar niste basme gen 1001 de nopti, pe cand numele lui Hristos ii arde slugoii lui antihrist si ii incomodeaza in ritualurile lor luciferice !

    Apreciază

  6. Aurora said, on ianuarie 15, 2011 at 10:51 pm

    erata : numele lui Hristos ii arde pe slugoii lui antihrist

    Apreciază

  7. ace said, on ianuarie 16, 2011 at 1:10 am

    ultima REVOLUTIE …?

    wikileaks: o „intamplare” …, o „scurgere” nefericita …

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/contributia-wikileaks-la-revolutia-din-tunisia-918299.html

    .

    Apreciază

  8. Cipi-Cix said, on ianuarie 16, 2011 at 5:47 am

    off topic –
    http://www.youtube.com/watch?v=n9xHQ_p0vOc – reclama la HP!
    http://www.youtube.com/watch?v=wHLy0Lyssig ceva insemne antichristice!

    Apreciază

  9. rodica said, on ianuarie 16, 2011 at 10:05 am

    Pana in anii 1989 serbam oficial Pastele sau Craciunul ? Si eram crestini si pe atunci!.Si tineam sarbatorile.Nu eram in clandestinitate chiar, dar ne si chema sa lucram ,fix in sambata mare!?! Despre ce vorbim?Ce credeam ca va fi in marea asta cu multe neamuri???Inainte mureau romanii pentru ce credinta aveau si nu puteau sa se lamentez pe nicaieri.Ii lua duba si nu mai stiai nimic… Asa ca de fasoane suntem buni, daca ne-ar lua duba am fi precum sf.Petru…

    Apreciază

  10. leo said, on ianuarie 16, 2011 at 11:06 am

    Agende de acest tip au fost distribuite si in Romania. Am una acasa. Apar si sarbatorile lor: 9 mai – ziua Europei, Halloween-ul…..

    Apreciază

  11. Fulger said, on ianuarie 16, 2011 at 1:38 pm

    Crestini sunt cei mai mari dusmani ai elitelor , numai noi le mai stam in cale.

    Apreciază

    • venera said, on ianuarie 17, 2011 at 1:56 pm

      Nu este un lucru bun sa consideram pe crestini cei mai mari dusmani ai elitelor….Unde ne situeaza aceasta afirnatie ? Cumva in Romania anilor 2000 !?

      Apreciază

  12. Maria said, on ianuarie 16, 2011 at 4:20 pm

    Vezi si Nuoa toleranta sau crestinismul sub atac:

    http://marianagoron.wordpress.com/2011/01/07/noua-toleranta-sau-crestinismul-sub-atac/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.