SACCSIV – blog ortodox

FEMA: 9 noiembrie 2011 – TEST NATIONAL PENTRU SITUATII DE URGENTA in SUA. Este primul la acest nivel. SE PREGATESTE CEVA?

Posted in FEMA by saccsiv on octombrie 31, 2011

Iata ce aflam de pe site-ul FEMA (Federal Emergency Management Agency  – „Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă”):

„FEMA, FCC Announce Nationwide Test Of The Emergency Alert System” 

FEMA, FCC (Federal Communications Commission – „Comisia de Informare Federală”) anuntă un test naţional pentru Situaţii de Urgenţă

La fel cum s-a întâmplat cu Testele de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă, acest Test este programat să aibă loc pe data de 9 noiembrie 2011.

Data publicării: 9 iunie 2011
Numărul publicării: HQ-11-099

WASHINGTON, D.C. – Departamentul SUA al Securităţii Ţării din cadrul FEMA şi FCC vor conduce primul test naţional din Sistemul de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă (EAS). Testul naţional va avea loc miercuri, 9 noiembrie 2 a.m. şi poate dura chiar şi trei minute şi jumătate.

EAS este o alertă naţională şi un sistem de avertizare instituit pentru a-i oferi posibilitatea preşedintelui SUA să se adreseze publicului american în timpul situaţiilor de urgenţă. Serviciul Naţional de Meterologie din cadrul NOAA (National Oceanic and Atmosphere Administration – „Administraţia Naţională a Oceanelor şi Atmosferei”), guvernatori şi autorităţi ale statului şi locale antrenate în situaţii de urgenţă, folosesc deasemenea părţi din sistem pentru a emite mai multe alerte de urgenţă.

În mod similar cu testele EAS care au deja loc frecvent, testul naţional va fi transmis prin staţiile de radio şi TV, televiziune prin cablu, satelit radio şi servicii de televiziune, dar şi de furnizorii de servicii video fără fir din toate statele şi teritoriile din Puerto Rico, Insulele Virgine Americane şi Samoa Americană.

Pe 9 noiembrie, publicul va auzi un mesaj „Acesta este un test”. Mesajul audio va fi acelaşi atât la radio cât şi la TV. Potrivit regulilor FCC, posturile de emisie radio şi TV, operatorii de cablu, furnizorii de servicii radio audio digitale prin satelit, furnizorii de servicii transmise direct prin satelit şi furnizorii de servicii video fără fir sunt obligaţi să transmită mesajele prezidenţiale EAS publicului.

Un test naţional îi va ajuta pe partenerii federali şi pe participanţii EAS să stabilească încrederea sistemului şi eficacitatea sa atunci când publicul este informat de posibile pericole naţionale şi regionale în situaţii de urgenţă.

„Un test naţional al Sistemului de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă cu suport vital de comunicaţie şi implicarea participanţilor este un pas înainte. În acest fel, comunitatea este în alertă, avertizată şi pregătită să trimită informaţii cruciale care pot salva vieţi şi sunt în măsură să protejeze proprietatea”, a spus Damon Penn, Asistent Administrativ al FEMA pentru Programele Naţionale de Permanenţă. „Pentru că nu a existat până acuma la nivel naţional o activare a Sistemului de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă, FEMA consideră acest test drept o oportunitate excelentă pentru evaluarea pregătirii şi eficienţei sistemului prezent. Este important să ne amintim că acest test nu este un test cu „admis” sau „respins”, ci este o şansă care stabileşte un nivel de referinţă pentru îmbunătăţiri treptate aduse Sistemului de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă prin testări curente şi viitoare.

Este deasemenea important să ne amintim că Sistemului de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă este unul dintre numeroasele instrumente din sistemul nostru de comunicaţii. Noi vom continua să lucrăm şi pe canale suplimentare care pot fi un sprijin, o informaţie pentru oameni în timpul unei urgenţe.”

„Testul naţional care urmează este crucial pentru că arată motivul pentru care EAS a

fost proiectat”, afirmă Jamie Barnett, Preşedintele Biroului pentru Sănătate Publică şi Siguranţa Ţării din FCC. „Pentru că avem în minte dezastrele recente de la noi din ţară şi din Japonia, o alertă efectivă şi de încredere pentru situaţii de urgenţă şi un sistem de avertizare sunt de fapt cheia care oferă siguranţa publicului în situaţii de urgenţă. Avem în vedere să lucrăm cu FEMA pentru a pregăti acest test important.”

„În ultimii 2 ani şi ca parte din eforturile de planificare a acestei pregătiti naţionale, FEMA, FCC şi alţi parteneri federali, guverne de stat, locale, tribale şi teritoriale, participanţi la Sistemul de Alertă pentru Situaţii de Urgenţă şi alte persoane interesate au lucrat împreună pentru ca acest test să devină o realitate.”

Pe măsură ce guvernele federale, de stat, tribale, teritoriale şi locale se pregătesc şi îşi testează abilităţile, acest eveniment serveşte drept memento: toată lumea ar trebui să-şi pregătească o trusă pentru situaţii de urgenţă şi un plan pentru situaţii de urgenţă, atât pentru ei înşişi cât şi pentru familiile lor, comunităţile şi chiar afacerile lor. Oricine poate vizita www.Ready.gov pentru mai multe informaţii despre modul în care vă puteţi pregăti şi modul în care să fiţi informat în legătură cu paşii de urmat într-o sitiaţie de urgenţă.

Misiunea FEMA este să-i sprijine pe cetăţenii noştri şi pe primii respondenţi, astfel încât noi ca naţiune să lucrăm împreună pentru a ne clădi, susţine şi îmbunătăţi abilităţile în caz de urgenţă, pentru a ne proteja împotriva pericolele, pentru a răspunde şi pentru a tempera toate pericolele.

   Comentariu saccsiv:

Pe 11.09.2001 a avut loc ceea ce deja stim cu totii:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Pe 09.11.2011 are loc acest test. Sa fie un simplu joc de cifre? Stim ca ELITELE au o obsesie cu numerele si cu datele. Au ales oare special aceasta zi?

Ne putem astepta la ceva special in afara de un test? Ceva care sa se tranforme dintr-un test intr-o catastrofa in aceeasi zi sau dupa o scurta perioada?

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 31, 2011 at 4:33 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. nimic said, on octombrie 31, 2011 at 4:42 pm


    (și multe altele… pregătite deja de ani de zile)

    Apreciază

  3. Codrut said, on octombrie 31, 2011 at 4:54 pm

    in afara subiectului oarecum, dar poate va ganditi cum ar putea fi ajutat acest pustnic:

    http://bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=67723

    Apreciază

  4. codin said, on octombrie 31, 2011 at 4:57 pm

    Se asteapta la tulburari sociale iar cei pe care ii vor aresta ii vor baga chiar acolo. Si din motive de securitate invocate de sistem nu le vor mai da drumul.

    Apreciază

  5. dexter said, on octombrie 31, 2011 at 5:09 pm

    Off tpoic…
    In seara asta m-a contactat recenzorul sa-mi ceara CNP – ul si data nasterii, fiindca la recenzarea initiala am refuzat.A fost foarte surprins ca refuz sa dau datele, si mi-a spus ca-mi va trimite pe cap politia locala(chiar seful ei) si voi fi amendat cu 5000 RON.A ramas tablou cand i-am spus ca amenda este de la 1500 la 4500 lei si am dreptul sa achit in 48 ore jumatate din minim,adica 750 lei,si ca sunt de acord sa achit aceasta suma,dar nu sunt de acord sa fiu recenzat.A insistat spunand ca sunt OBLIGAT sa dau aceste date si desi i-am comunicat ca este dreptul meu de a refuza nu parea sa inteleaga acest lucru.Este trist ca un om cu studii superioare nu intelege sa respecte optiunea liber exprimata a altui om in conditiile in care nu se aduce atingere vreunei norme de convietuire sociala etc.In aceste conditii este clar ca planul de a fi inregimentati ca vitele va fi primit de majoritate ca pe ceva firesc…

    Apreciază

    • Codrut said, on octombrie 31, 2011 at 5:17 pm

      bravo…asa trebuia facut de cateva mii de oameni…

      Apreciază

  6. Dannyx said, on octombrie 31, 2011 at 5:11 pm

    Referitor la 9/11 :
    1) New York City are 11 litere.
    2) Afghanistan are 11 litere.
    3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993) are 11 litere.
    4) George W Bush are 11 litere.
    Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.

    1) New York este statul numarul 11.
    2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11.
    3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord.
    9 +2 = 11

    4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri.
    6+5 =11

    5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11.
    9+1+1=11

    6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al politiei in America 911.
    9+1+1=11.
    Simpla coincidenta???
    1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254.
    2+5+4= 11.

    2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar.
    Inca o data 2+5+4=11.
    3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004.
    3+1+1+2+4= 11

    4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11….

    Fa asta si dupa aia imi spui:
    Deschide Microsoft Word si:

    1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii.
    2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48.
    4. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS. Chestia asta este foarte tare !!!

    http://norbertino.blogspot.com/2009/07/numerologia-911-coincidenta-sau-destin.html

    Apreciază

    • danutza said, on octombrie 31, 2011 at 5:32 pm

      ai grija cu numerologia….mai citeste!

      Apreciază

      • Dannyx said, on octombrie 31, 2011 at 5:45 pm

        Nu ma intereseaza numerologia…Biblia condamna ocultismul,stiu bine asta… Vreau doar sa inteleg ce se intimpla si ce urmaresc elitele cu aceste lucruri…

        Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 31, 2011 at 5:41 pm

      Dannyx

      N-am gasit o sursa care sa specifice ca numarul zborului primului avion a fost Q33 NY. Daca stii una, te rog sa-mi spui.

      Apreciază

      • Dannyx said, on octombrie 31, 2011 at 5:59 pm

        @ Saccsiv, Ai dreptate, am fost putin surprins,o sa mai caut si daca gasesc ceva iti spun…

        Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 1, 2011 at 7:59 am

        Fiecare numar folosit de masoni semnifica ceva dar numarul 11 imi este necunoscut.

        Apreciază

    • stef said, on octombrie 31, 2011 at 7:32 pm

      oculta satanista foloseste din plin magia si numerologia are o stransa legatura cu magia – http://www.henrymakow.com/001805.html

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on noiembrie 1, 2011 at 7:44 pm

      ..in afara de windigs restul e bullshit!

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 1, 2011 at 8:01 pm

        nea Anderthal

        S-ar putea ca chestia WINGDINGS sa fie o aiureala. S-ar parea ca nu s-a numit asa acel zbor.

        Apreciază

  7. ines said, on octombrie 31, 2011 at 5:32 pm

    Este o adevarata crima ce se intampla, o crima asupra poporului roman si impotriva Europei.Vorba Codru-i frate cu romanul in curand nu o sa ni se mai potrivesca ca popor.Padurea ne da sanatate, oxigen, iar de-a lungul istoriei ne-a fost aparator impotriva cotropitorilor
    OPRITI MASACRUL DIN REZERVATIA NATIONALA RETEZAT!
    Chiar vor sa ne distruga cu totul?
    http://www.antena3.ro/romania/parcul-national-retezat-este-distrus-de-firme-private-cu-contracte-de-la-romsilva-130969.html#

    Apreciază

  8. ines said, on octombrie 31, 2011 at 5:34 pm

    Peste 80% dintre pădurile virgine din România sunt în pericol de a fi distruse legal. Am ras pădurile, SECAM RAURILE şi pâraiele, mai ales că se anunţă o criză globală de apă potabilă! 3.300 de râuri şi pâraie, din cele 4.011 existente, riscă să fie distruse de “băieţii deştepţi”
    Documentar relevant:

    Apreciază

  9. natalia said, on octombrie 31, 2011 at 6:07 pm

    Iar au venit pt colectare CNP-ului pe la mine …din pacate dadeam sa ies pe usa si n-am putut sa evit i-am spus ca nu-l dau si iar m-a amenintat cu amenda…Nu stiu daca am facut bine…Va roga dati-mi un sfat eu nu prea imi permit sa platesc amenda oricum n-am semnat nimic le-am spus ca nu am incredere sa ofer datele mele unor persoane ale caror sef apare beat la tv…ca nu au argumente ca sa ma convonga ca le trebuie cnp-ul.Nu stiu de ce mi s-a intamplat asta sa ma lovesc de recenzor a doua oara as fi putut sa evit toata treba nu stiu de ce mi s-a intamplat mie…As dori un sfat daca se poate…

    Apreciază

    • natalia said, on octombrie 31, 2011 at 6:10 pm

      este posibilitatea sa pot contesta daca eventual imi vine amenda?Ma poate consilia cineva daca este nevoie?

      Apreciază

      • Codrut said, on octombrie 31, 2011 at 6:43 pm

        nu te panica….nu semna nimica….si daca chiar te amendeaza ai dreptul sa platesti pe loc jumate din suma minima adica 750 lei, dar cel mai bine cauta un avocat crestin care sa te indrume, important e sa nu cedezi deloc…habar nu ai cat de mult iti ridica moralul o lupta in care ei nu au reusit sa te supuna, chiar daca platesti ceva….

        Apreciază

      • natalia said, on octombrie 31, 2011 at 7:07 pm

        Pai cine stie vreun avocat crestin?…Toata lumea tace si nu face mai nimic…

        Apreciază

      • un tânăr creştin ortodox said, on octombrie 31, 2011 at 7:32 pm

        …aloo….ce atata sperietură dragă NATALIE…nu semnezi nimic şi nici nu plăteşti nimic…
        …NU BĂGA SISTEMUL ÎN SEAMĂ…LASĂ CĂŢELUŞII SĂ LATRE….

        Apreciază

      • un tânăr creştin ortodox said, on octombrie 31, 2011 at 7:49 pm

        ….cunoscând faptul că SISTEMUL ESTE VICLEAN….NOI ŞTIM CĂ EL SISTEMUL MAI ŞI AMENINŢĂ…
        …DAR NOI OARE DE CINE NE TEMEM ?
        …STAI LINIŞTITĂ …chiar dacă vine amenda…nu semnezi…o rupi frumos şi o arunci la coş…
        …sunt persoane in romania care de zeci de ani au amenzi…dar nu le vor plati niciodată…
        …asa că …sa nu mai fim slabi şi speriati de bombe ….
        …cand au venit la mine…i-am luat la rost de nu mai stiau de ei….

        Apreciază

      • un tânăr creştin ortodox said, on octombrie 31, 2011 at 7:59 pm

        a….astea SUNT VREMURILE…
        …DE ATATIA ANI NE INFORMAM SI COMBATEM SISTEMUL…IAR CAND ACESTA VINE PESTE NOI NE SPERIEM CA IEPURII…
        …NOI TREBUIE SA NE COMPORTAM CA CRESTINI…ADICA SA DAM CU EI DE PAMANT PANA LE IESE DIN MINTEA LOR MENTALITATATILE BOLNAVE SI NEURONII SCLAVIEI DIABOLICE…

        Apreciază

  10. marcela said, on octombrie 31, 2011 at 6:08 pm

    cine stie sa traduca poate sa ne spuna daca e ceva interesant in :http://www.youtube.com/watch?v=HcVd0ZUuKNw&feature=related cert este ca nr 11 reprezinta mare smecherie la satanisti deci sa faca ceva pe 11.11.2011 ??? la satanisti astrologia,numerologia,bla bla sant ceva foarte tare !

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 31, 2011 at 9:59 pm

      Da, din pacate si eu am avut senzatia ca intunecatii s-ar putea sa planuiasca ceva sinistru pentru data de 11 nov 2011. Mie nu imi place sa cream panica aiurea, dar in urma cu citeva zile am vazut intr-un mall din oras trailerul la filmul Nemuritorii (Imortals).
      http://www.imdb.com/media/rm3009851904/tt1253864
      Daca va uitati bine la acest afis veti vedea sub titlul principal al filmului, trei de 11. Daca bine imi aduc aminte in trailer chiar au aparut cei trei de 11 la un moment dat sub forma 11+11+11. Acesta suma ar da 33 care stim noi ce semnificatie are pentru intunecati. NU stiu ce semnificatie ar putea avea cei trei de 11 in cadrul filmului deoarece nu l-am vazut, dar atunci cind am vazut trailerul m-a izbit cum ca elitele mondiale ar putea planui ceva sinistru pentru data de 11 nov 2011. Scuzati daca am provocat tulburare cumva.

      Apreciază

  11. dexter said, on octombrie 31, 2011 at 7:24 pm

    Codrut,
    Din pacate eu cunosc cazul unei intregi localitati de 1400 locuitori in care nu s-a inregistrat nici un caz de refuz.A fost persoane care au refuzat sa raspunda la anumite intrebari,dar nu au stiut sa-si impuna refuzul astfel incat recenzorii sa nu poata bifa raspunsurile in locul lor,la birou,ceea ce s-a si intamplat.

    Apreciază

  12. stef said, on octombrie 31, 2011 at 7:38 pm

    Un articol de vazut- „Vatican Dedicated to Luciferian World Gov’t.” – interesante si comentariile
    http://www.henrymakow.com/vatican_confirms_it_is_under_l.html

    Apreciază

  13. dexter said, on octombrie 31, 2011 at 7:58 pm

    Ceea ce este ciudat e ca de restul intrebarilor la care am refuzat sa raspund,adica majoritatea, nici nu a mai fost interesat.Tot insista pe CNP sau macar data nasterii.Probabil se gandea ca la restul bifeaza la intamplare.

    Apreciază

    • marian said, on octombrie 31, 2011 at 8:50 pm

      Pentru Dumnezeu! Ei au CNP-urile a o gramada de oameni, ca sa nu spun ca le au pe ale tuturor. Exista o baza de date a Politiei care se poate descarca de pe ODC si in care apar CNP-urile bucurestenilor. Lupta nu e pentru CNP, ci, pentru NU-ul raspicat spus puterii satanice. Asta ii doare de fapt, aceea ca, un roman a cutezat sa INFRUNTE puterea lor criminala. Am raspuns la toate intrebarile si am precizat ca, dupa parerea mea, se doreste recenzarea celor care ne declaram apartenenti la Biserica Ortodoxa. Dupa noi, in ordinea dusmaniilor, urmeaza islamicii, apoi… sectele de toate culorile, budisti, sau mai stiu eu ce filozofi de prin Tibet si de prin Peru, urmasi pretinsi ai altor antice civilizatii. Repet, cel mai mare dusman, dupa parerea mea, pentru sistem e Ortodoxia, pentru ca e DREAPTA, e singura dreapta-maritoare de Dumnezeu, Asta ii turbeaza pe satanisti. NE vor vana si ne vor nimici cu maxima usurinta trupurile, dar, murim doar o singura data.
      Laudat fie Dumnezeu!

      Apreciază

  14. marian said, on octombrie 31, 2011 at 9:05 pm

    Referitor la exercitiul anuntat, respectand un principiu al neincrederii in dezastrele anuntate, as fi inclinat sa cred ca, nu va fi nimic in afara de zumzet in frecvente si cam atat. Dar, stiind ca avem de a face cu raul, putem lua in calcul care e principala lor arma, seductia prin minciuna urmata de inevitabila deceptie. Vom afla care vor mai fi urmatoarele deceptii, fie inainte de termenul anuntat, fie, in alte momente ulterioare. Sa speram ca nu incepe razboiul contra Iranului, a Pakistanului si a atatora alte milioane de inocenti care nu au alta vina, decat aceea ca traiesc asa cum pot si ei. In Somalia sunt ucisi cu drone, aproape zilnic, zeci de oameni. La ce viata chinuita e acolo, rachete trase din drone le lipseau somalezilor? Dumnezeu vede si stie tot si sa ne fereasca Dumnezeu sa apucam ziua varsarii cupei Maniei Lui.

    Apreciază

  15. marian said, on octombrie 31, 2011 at 9:38 pm

    Daca se inchide si internetul, sa fereasca Dumnezeu de ce se poate intampla cuiva care i-a luat foc casa, sau, se afla intr-o situatie limita si nu poate sa apeleze decat prin mijloace traditionale, cum ar fi strigatul, producerea de zgomote, etc. De la mare distanta, asta pare a fi o oportunitate unica pt infractori. Se poate naste intrebarea: ce se intampla daca retelele refuza sa porneasca, sau, vor porni in regim de avarie fiind doar aparent utilizabile. Ce se intampla daca un terminal dintr-o retea de a carei functionare depinde alimentarea cu energie a unei comunitati… E prea urat ca sa fie adevarat. Oricum, omenirea mai are o tema de cercetare prin acest „exercitiu” anuntat. Ce tupeu au astia!

    Apreciază

  16. codin said, on octombrie 31, 2011 at 10:24 pm

    Pentru ei, pentru sistem, tu reprezinti „numarul ” acela. „Tu” esti numarul acela. Dar trebuie sa recunosti prin acceptul si semnatura ta ca da, „eu” sunt numarul respectiv xxxxx…..etc. Si in momentul in care afirmi si semnezi asta consimti ca esti proprietatea lor. Normal ca au cnp-urile tuturor si le pot pune unde vor. Nivelul la care lucreza e spiritual.

    Apreciază

    • marian said, on noiembrie 1, 2011 at 7:00 am

      E oare important pentru TINE, ca pentru sistem reprezinti cifre? Te intereseaza imaginea lor legata de supusi? Stiu ca pe EI ii preocupa imaginea lor in ochii nostri.

      Apreciază

  17. codin said, on noiembrie 1, 2011 at 7:35 am

    Nu e important pentru mine, e important ca ai un nume de botez, si ala esti tu, aia e imaginea ta si la numele ala raspunzi. Daca vine sistemul si te boteaza cum vrea el, in speta un numar, e traba lui. Dar daca tu consimti si semnezi ca te cheama 1820520…etc atunci nu e cumva suprapunere de identitati? Eu am inteles ce spui tu si sunt perfect de acord, ai dreptate. Dar sistemul incearca altceva, depersonalizarea, confirmarea numarului tau ca fiind imaginea ta reala in lumea asta noua ce se impune.Si nu e sistemul tarii noastre, caci asta deja le are cnp-urile. Ne-am obisnuit prea mult cu cnp-urile ca facand parte din viata noastra si nu sesizam.Dar daca, de ex., in loc de numere, sistemult ne-ar fi atribuit simboluri colorate sau alte semne si ar fi spus sa semnam pentru ele caci asa ne numim, am fi semnat? Nu. Pai si cifrele sunt simboluri colorate, inainte vreme, cifrele reprezentau simboluri colorate cu semnificatii oculte, doar mai apoi oamenii au fost invatati sa le inteleaga ca si valori numerice, cantitative etc. In „scolile misterelor”, la inceputurile istoriei, initiatii stiau ce e cu cifrele astea, erau utilizate in treburi despre care nu ai vrea sa stii. De aceea numerologia este o tehnica foarte utilizata astazi pentru a crea evenimente.
    Dar eu iti dau dreptate. Ceea ce am spus reprezinta doar parerea mea personala si atat.

    Apreciază

    • marian said, on noiembrie 1, 2011 at 8:53 pm

      Nu am citit nicaieri ca sistemul m-ar boteza, sau, ca ar asocia culori cifrelor. Sa ne fereasca Dumnezeu sa aflam vreodata ce e ala un botez satanic! Stiu ca la evrei se obisnuia ca 6-le sa fie asociat literei vav, si de aici www-ul de pe internet, dupa unii. Sunt ignorant si imi declin competenta in asa-zisa stiinta oculta a numerologiei, a incriptarii mesajelor. Putin imi pasa de ce fac ei, imi pasa doar de cainta mea fata de pacatele mele, de sufletul meu, de copilul meu care e peste masura de incantat de societatea academica britanica. Satanistii inca exista, dar, zilele lor sunt numarate iar raul pe care il fac azi, e pe masura disperarii lor, a stiintei ca se afla intr-o lupta imposibil de castigat in fata Bunului Dumnezeu. Iti multumesc pentru cuvantul tau!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.