SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (WikiLeaks): COLLATERAL MURDER (Crime colaterale) … Filmarea integrala a uciderii unor nevinovati de catre aviatia americana …

Posted in Wikileaks.org by saccsiv on aprilie 7, 2010

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 7, 2010 at 7:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dumitrut said, on aprilie 8, 2010 at 4:47 am

    Nu stiu cat de tineri sunt soldatii americani, dar totul parca ar fi un joc video, iar soldatii nu constientizeaza ca in bataia pustii sunt fiinte omenesti in carne si oase. „Vanatorii” parca nu traiesc in realitate, ci intr-un spatiu virtual. In aceste momente, ei nu mai au constiinta. Iata de ce, cred ca jocurile video agresive, bazate pe eliminarea fizica a adversarului, ar putea transforma copiii nostri in viitori asasini, acestia transpunand situatii de joc in realitatea de zi cu zi.

    Apreciază

    • cristi said, on aprilie 8, 2010 at 1:30 pm

      Sau aia ar putea fi niste sociopati.Ori armata face din oameni sociopati(armata americana).Cred ca aberezi cumplit despre jocurile video.Ele ajuta la relaxare si omoara timpul atata tot.

      Apreciază

    • un om said, on aprilie 8, 2010 at 3:21 pm

      CE DURERE AM PUTUT SA VAD…CE NEDREPTATE EXISTA PE PAMANT…CE OAMENI FARA DUMNEZEU… MA DOARE INIMA CE-AM VAZUT ACOLO…CHIAR AMERICANILOR NU LE PLACE SA TRAIASCA IN PACE? DE CE TREBUIE SA DOMINAM PTR.A CASTIGA BUNURI? NU MI-AM REVENIT CE-AM VAZUT ACOLO…

      Apreciază

  3. kosk said, on aprilie 8, 2010 at 6:34 am

    …scrieti un articol si despre batrinul omorit in bataie la noi in tară, pe o trecere de pietoni pentru ca s-a „miscat” prea incet, din fata unui bolid de lux.

    Apreciază

  4. Fulger said, on aprilie 8, 2010 at 7:26 am

    Incredibil !!!

    Apreciază

  5. ovidiu said, on aprilie 8, 2010 at 8:03 am

    saccsiv,dincolo de spectacolul demonic…
    Sa ne gindim cine a facut filmul si in ce mod(discutabil) a ajuns public.
    Cine si ce ar avea de cistigat din difuzarea lui?Sa nu uitam de fenomenul A.Jones!
    Eu vad asa:
    1)inocularea fricii in posibilii adversari.
    Teroare pura.”Resistance is futile!,surrender!!”.Nu vi se pare cunoscut?
    2)cresterea presiunii in „oala”.
    Ca sa ce…?Normal,ca sa dea in clocot.Adica tulburari sociale.Adica haos.Adica Lege Martiala si,de ce nu,razboi!!Razboi?!Da!Mijlocul cel mai eficient si profitabil(pt cine oare?) de a implementa o …Noua Ordine!
    Imaginati-va cam ce efect are acest film in familiile celor masacrati.Sau in general in „prietenii” „stapinilor lumii”.
    Cei care apasa pe tragaci sint doar talpa bocancului care e cit se poate de nesimtitoare si se vede cel mai bine pt ca prin ea se creeaza contactul nemijlocit cu sclavul modern;creierul nu e la vedere insa avem tone de”radiografii” si de dovezi asupra identitatii,modului in care opereaza si a scopului final urmarit.
    Chiar si posibila revolta,instigata in fel si chip,din sinul „democratiei” din care fac parte „tragacii” din filmul de mai sus,este hrana pt „masina”.
    Ar mai fi si o a 3-a concluzie.Si cea mai importanta pt noi,ortodocsii.Pt acei crestini care au ochi de vazut si urechi de auzit.Si anume:lasati orice speranta in solutii omenesti.Pregatiti-va de Cruce cu nadejde in Salvare.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. melcutzu said, on aprilie 8, 2010 at 8:15 am

    cert este că armata inrolează tineri dornici de aventură direct din sălile de internetcafe , care tineri nu mai fac de mult diferenţa între virtual şi real , aceştia vor fi baza pe care se va clădi noua eră cipuită şi gata să-ţi zboare tivga dacă eşti împotriva lor.
    Doamne iartămă !!!

    Apreciază

  7. eufrosin said, on aprilie 8, 2010 at 9:44 am

    De cand tehnologia a permis distantarea agresorilor de victime, treaba a devenit mult mai usoara, caci nu mai trebuie sa-si priveasca in ochi inamicul, nici sa-i miroase matele care curg.
    Un film de numai 1 minut, filmat pe timp de noapte, in Irakul anului 2003, in care tragatorul arata putina constiinta, insa din pacate, ordinul e ordin:

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/05/filmul-unei-crime/

    Apreciază

  8. stefan said, on aprilie 8, 2010 at 3:14 pm

    Uitati ce se promoveaza astazi pe sympatico.ca :

    http://lifestyle.sympatico.ca/Relationships/Dating/contentposting_match?newsitemid=29927&feedname=TRANS-MORE&show=False&number=0&showbyline=True&subtitle=&detect=&abc=abc&date=False

    aici se pot citi si comentariile, acestea la fel de mizerabile ca si scarboasa pledare pro-preacurvie, anti-famile etc etc

    Apreciază

  9. stefan said, on aprilie 8, 2010 at 3:17 pm

    ‘comentariile’ la scarbosul material se gasesc aici –> http://www.more.ca/relationships/married-life/polyamory-inside-an-open-marriage/a/29927/2

    Apreciază

  10. sherlock_holmes said, on aprilie 8, 2010 at 7:04 pm

    Nu stiu daca saccsiv a postat acest video,care este si mai cutremurator decit cel de sus,cu mult mai mult:

    http://www.torturingdemocracy.org/

    Veti vedea cum au fost torturati oameni nevinovati in inchisoarea din guantanamo….poate preambul la ce ne asteapta si pe noi.Documentarul este facut de niste oameni exceptionali,si de factura intelectuala,morala,patriotica…niste americani exceptionali,cum inca mai sint multi in aceasta tara,cindva binecuvintata.
    Filmul tine citeva ore…dar merita cu prisosinta a fi vizionat.

    Apreciază

  11. sherlock_holmes said, on aprilie 8, 2010 at 8:35 pm

    Sau un film facut de BBC despre torturarea afghanilor,plecind de la moartea unui sofer de taxi dupa torturi aplicate timp de 5 zile.

    Taxi to the Dark Side.

    http://video.google.com/videoplay?docid=-2987535946644608661#

    Filmul tine doar o ora aproximativ.

    Apreciază

  12. seby said, on aprilie 10, 2010 at 8:46 pm

    stiu ca ce o sa scriu nu are nici o legatura cu acest subiect dar sper sa fiu ascultat .cred ca ar trebui (re)deschis subiectul masoneriei si al puterii acesteia . dupa cum bine stiti azi dimineata presedintele Poloniei a muri intr-un accident de avion (dubios) variante vehiculate …defectiuni tehnice etc etc …nu vreau sa vin cu o teorie a conspiratiei dar daca privim doar 3 lucruri ne dam seama ca omul nu amurit intamplator si o data cu el si un sef de stat major si chiar presedintele bancii centrale a Poloniei . 1.POLONIA refuza acordul cu FMI .(http://www.ziare.com/economie/fmi/polonia-refuza-sa-se-imprumute-de-la-fmi-691453)
    2.POLONIA refuza sa cumpere vaccinuri AH1N1(PE CARE NOI LE-AM CUMPARAT CA PROSTII)
    3.POLONIA REFUZA SA SEMNEZE ACORDUL DE LA LISABONA (http://www.realitatea.net/presedintele-polonez-refuza-sa-ratifice-tratatul-de-la-lisabona_307416.html.
    SUNT 3 LUCRURI PE CARE AI NOSTRI POLITICIENI NU LE-AU FACUT . DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE OMUL ASTA ESTE UN EROU . ASTEPT PARERI SI COMENTARII . SI INCA UN LINK http://www.gandul.info/international/gemenii-teribili-ai-poloniei-fratii-kaczynski-doi-politicieni-ai-controverselor-antipatici-occidentului-pro-pedeapsa-cu-moartea-si-catolici-convinsi-5859271

    Apreciază

  13. marcela said, on iunie 10, 2010 at 10:34 am

    eeu asa ceva nu am vazut si auzit niciodata….NU MI POT REVENI
    PARCA AM VAZUT UN …..FILM LA TV – ACUM IMI DAU SEAMA CE MULT SUNT AFUNDATA IN FILME DE GENUL ASTA DE LA TV CA NICI NU MI DADEAM SEAMA DACA E FILM SAU REALITATE
    Aia sunt diaaaaaaavollllllllllllllli, si si mai binecuvanteaza tara, scirba de america si de americani,aia sunt diavoliiiiiii!?!!?! vai de capul lor si de ce se va alege de lumea asta
    IMI VINE SA URLU DE DURERE

    Apreciază

  14. DeSeKapa said, on iunie 27, 2010 at 3:18 am

    Nu va mai vaitati asa… ce v-a dat Saccsiv aici este apa de ploaie.(evident pentru protectia voastra psihica nu a detaliat subiectul).
    Acolo arata o minuscula particica din ceea ce se intampla intr-un razboi.
    Acolo arata ignoranta oamenilor (a lor, a noastra).
    Acolo arata tehnologic cat de usor poti omor 10 fiinte, apasand pe un singur buton!
    Acolo arata la ce ne pricepem noi sa folosim progresul tehnologic mai bine.
    Acolo arata ce se intampla cand nu traim in Hristos.
    Acolo arata o frantura din capodopera lui Lucifer in oameni !!
    Sper ca va simtiti bine traind viata fara griji in sigura si comoda dvs locuinta!
    In insasi realitatea noastra a fiecaruia, Dumnezeu va zdruncina pacatul si ignoranta din noi cutremurator de minunat.

    „Da, vin curând. Amin! Vino, Doamne Iisuse”

    Apreciază

  15. Pan Tvardovskii ...instalator said, on august 25, 2010 at 9:00 pm

    Mdeah… celor mai batriiori le doresc sa isi caute printre sertarasele memoriei sa scoata ce stiu de 78 de zile si nopti in care dragii nostri americani mutilau o tara numita Iugoslavia aci la doi pasi.Sa isi aduca aminte ce a facut atunci scumpa noastra patrie ortodoxa in toate cele.A deschis spatiul aerian natoistilor .Asa ca intre vecini.
    Mai reaminti-va si duioasa grija a BOR care a decis sa savirseasca slujbe de pomenire pentru victimele de la WTC.Ce induiosator ,ce uman si ce …ortodox .Bravo romanilor ca au stiut mereu sa fie oameni intre oameni.
    Mai stie vreunul dintre voi fratilor ortodocsi de vreo slujba de pomenire facuta de BOR pentru victimele rezultate in urma a 78 de zile de satanism impotriva unei tari care nu a avut decit delictul de a nu dori sa se supuna unor dumnezei locali?
    Mii de oameni morti in bombardamente,zeci de spitale ,scoli ,biserici, manastiri distruse .A spus ceva BOR?Nu imi aduc aminte de vreo compasiune ortodoxa a romanilor catre distrusii lor …vecini.In schimb slujbe de pomenire si compasiuni ortodoxe catre niste …americani?
    Bravo pentru spiritul de compasiune.Drept rasplata pentru asta primiti dragi ortodocsi romani o mica atentie de la prietenii americani.Cipuri ,rfiduri,diferite centuri de picior de mina de ce vreti voi.Caci ..va pierdem din ochi de dragi ce ne sinteti

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.