SACCSIV – blog ortodox

Dialoguri pe tema “TEORIA CONSPIRATIEI”

   Am primit de la comentatorul Ion Adrian urmatoarea sugestie, pe care o consider bine de pus in practica:

 

    Precum firul deschis de tine ca un dialog general intre crestini si evrei, nu crezi ca ar fi bine sa existe un fir in care sa discutam in mod general despre aceste teme pe care unii de regula adversari le inglobeaza in asa numita teorie a conspiratiei(a complotului) caci consider ca ai postat suficient de multe texte ca sa existe o baza documentara chiar si numai in situl tau pentru a putea face o asemenea di scutie pe care eu o cred a putea sa fie deosebit de utila si importanta gandindu-ma numai la cartea desi relativ critica a lui Tagueief, Iluminatii: Esoterism, Teoria complotului ,Extremism care prezinta puncte de vedere similsre ca si cele de aici si chiar daca nu e de acord cu ele important este ca le publica si cu o bibliografie unde sunt citate ambele tabere, ceea ce iarasi este un lucru deosebit.

 

   Putem porni discutia de la cele propuse de Ion Adrian mai sus sau de la orice altceva legat de subiect. “TEORIA CONSPIRATIEI” este un capitol cam prea vast si nu sunt de acord cu multe din teoriile etichetate astfel. Consider ca o parte din ele sunt intoxicari menite sa zapaceasca pe cei ce cauta raspunsuri dincolo de perdeaua de fum a indoctrinarii oficiale. Aici puteti scrie si despre ele, pro sau contra.

 

   Va propun si eu doua teme cu care putem incepe:

 

DOCUMENTARE CELEBRE : Illuminati (ILUMINATII), subtitrare in limba romana, propunere de discutie

 

DOCUMENTARE CELEBRE : TEXE MARS – Illuminati Mystery Babylon (BABILONUL OCULT AL ILUMINATILOR), subtitrare in limba romana, propunere de discutie

 

 

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ion adrian said, on ianuarie 24, 2009 at 5:50 pm

    Saccsiv,
    Si eu am aceiasi opinie fata de enorma cantitate de material documentar existent si cred ca tu care ai facut toata acesta documentare din care eu nu am reusit sa urmaresc decat o parte ar fi foarte bine daca chiar ai face acea separare de ape din domeniu evident separare care reprezinta opinia ta(pot fi citate in acest sens si opniile altor autori daca le cunosti) .
    Asta in sine ar fi o foarte buna(cred eu baza de discutie si ar structura faorte bine subiectele si relevanta lor, in cazul in care unele vor fi unanim acceptate ca atare iar altele vor starni pareri diferite sau chiar divergente.
    Cele propuse de tine sunt noi chiar si ptr situl tau daca am ineles bine.
    Ele mie cel putin imi vor lua timp sa le vad si sa sintetizez ideile de acolo dar pot de pe acum ca de exemplu, se pare ca nu ai referiri la sau nu am gasit eu, pot spune ca nu pot crede si presupun ca sunt bazaconii cele care constituie credintele sau convingerile unui Bill Cooper(Behold a Pale Horse) care amesteca idei despre viitoarea ordine planuita si al sau guvern mondial cu teorii ufologice, cu invazia extraterestra de rigoare si care este in curs , ce mai cred ca Dosarele X au avut o buna sursa de inspiratie in acestea.
    Eu consider ca acestea compromit ideile conspirationiste bazate pe niste probe si cae s-ar putea sa aiba o anume cosistenta si asta ar trebui sa ne propunem noi sa lamurim.
    Asa cum antisemitismul generalizat rasist ca sa zic asa compromite discutia serioasa despre o latura a sinismului despre unii sau toti liderii acestuia etc etc.
    Asta este parerea mea si cu acest gand m-am apropiat de un asemenea blog, ca un fel de Toma Necredinciosul care vazand de ce sunt in stare aia doi de la revista aceea pe care n-o numesc si cat de abil isi imbraca diversiunea anticrestina doar atat caci pentru ce sau cine sase face nu pot fi sigur, dar imi este clar ca distrugerea crestinismului inseamna distrugerea civilizatiei ariene europene caci in caretea lui Taguief pe care o citam este o fraza apreciata de Umberto Eco ( un Eco care in cartea sa Pendulul lui Foucault ia in bascalie tipul de gandire conspirationist pueril si magic, zice el, al tuturor societatilor secrete, dar in final acestea desi ridicole au puterea de a ucide si au mai ales complicitati mari in sfera puterii(eu spun ca Eco a tras un semnal de alarma ptr cine poate intelege astfel cartea sa), deci revin Eco apreciaza mult fraza lui chesterton:
    „De cand oamenii nu mai cred in Dumnezeu, nu este adevarat ca ei nu mai cred in nimic, ei sunt gata sa creada in orice”, fraza pe care daca o intelegem bine intelegem de ce este atat de lovit crestinismul. Si interesant ca acesta fraza care te justifica pe tina saccsiv este data de Eco si mai ales citata de unul .specialistsi critic redutabil al teoriilor conspirationiste de parca precum Eco ar vrea sa-ti spuna atentie nu tot ce este aici caraghios si aberant este asa.
    de aceea saccsiv cred ca cel mai mare serviciu pe care l-am putea face umanitatii daca nu vom fi eliminati este sa facem ce ne indeamna si Eco si Taguieff acesti aparenti adversari ai nostri dar nu ai tuturor dintre noi.
    Deci sa separam apele.
    Daca ai motive sa treci ce ti se pare consistent nu ca filme carti etc ci ca idei esentiale desigur apoi cu trimiterile de rigoare in consecinta unor expuneri de motive .
    Desigur toate astea ar fi un prim draft pe care sa-l discutam sa ne aprobam sau contrazicem ca nu este ceva care trebuie sa se faca in doua zile.
    Cred ca asa ceva ti-ar fi de folos si pentru cartea pe care vrei s-o scrii caci ea trebuie sa fie o sinteza .Evident ca sunt unul din cei care te va ajuta.
    Numai bine

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on iulie 23, 2014 at 11:52 pm

      OFF TOPIC

      Există un filmuleț de 39 de minute care cred eu că merită văzut de toți frații noștri ortodocși:
      Monahul Teodot-Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu.

      Este cel mai bun interviu al său și veți vedea că monahul Teodot vorbește cu putere și curaj, în același Duh al Adevărului ca și sfinții părinți Iustin Pârvu și Gheorghe Calciu-Dumitreasa, la care de altfel are o mare evlavie.

      MASONII SAU EVREII SIONIȘTI SUNT CEI CARE AU CERUT ȘI REALIZAT ÎNGROPAREA MOAȘTELOR SFÂNTULUI PĂRINTE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA. DACĂ NU SE VOR CĂI ȘI SE VOR OPUNE ÎN CONTINUARE CANONIZĂRII ȘI CINSTIRII SFINTELOR MOAȘTE ALE SALE, ÎȘI VOR PRIMI PLATA DE LA DUMNEZEU.
      UNDE OARE S-A MAI POMENIT ÎN LUME SĂ SE ÎNGROAPE SFINTE MOAȘTE DE CĂTRE BISERICĂ?! MARE PĂCAT! TRUPUL SFINȚILOR APARȚIN BISERICII ORTODOXE DREPTSLĂVITOARE.

      Apreciază

    • george petre said, on iulie 11, 2022 at 3:10 am

      Propun titlul ”PRACTICA CONSPIRATIEI”

      Apreciază

  2. ion adrian said, on ianuarie 24, 2009 at 5:57 pm

    PS Am multe greseli. Scuza-ma sper sa ma intelegi.Nu sunt niciodata in stare sa-mi recitesc textul, decat dupa ce-l trimit. Stau f. prost cu virgulele care ori sunt in minus ori in exces .Poate ca este mai bine, caci aceste erori ma scoboara in ochii unora, care e mai bine ptr mine sa nu ma cunoasca mai exact.Si de asta iti spuneam sa lasi sa apara diferitele injuraturi.
    Daca si aici vor apare dar mai ales incercari de contraargumente mai elaborate inseamna ca am nimerit in plin.
    Nu confirmi ca iti parvin retururile acelea de care vorbeam. Pacat, caci uneori poate ca nu ar trebui sa dau totul in public…

    Apreciază

  3. saccsiv said, on ianuarie 24, 2009 at 6:45 pm

    Scuze. Nu-mi parvin. Lucrez mult si uneori intarzii cu raspunsurile. Am pus acele documentare special neanalizate pentru a invita la comentarii. Poate le analizez, poate le scot, voi vedea. Multumesc pentru oferta de ajutor pentru carte, voi avea nevoie. Am multe de facut si ziua e atat de scurta …

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. ion adrian said, on ianuarie 24, 2009 at 6:59 pm

    Nu lasa-le sa le citim . Eu spuneam ca pana le citim, sa faci cu ce ai adunat pana acum cu care chiar spui ca : „nu sunt de acord cu multe din teoriile etichetate astfel. ”
    O separare de ape care ar usura si pe cei care ar interveni in raport cu o opinie critica deja oferita de tine.
    Nu-i nici-o graba, si e o sinteza utila cred eu si ptr tine de transcris, daca nu ai facut-o deja , chiar daca o ai in minte.

    Apreciază

  5. saccsiv said, on ianuarie 24, 2009 at 9:46 pm

    Ma refeream strict la cele doua documentare la care fac trimitere mai sus:

    DOCUMENTARE CELEBRE : Illuminati (ILUMINATII), subtitrare in limba romana, propunere de discutie

    DOCUMENTARE CELEBRE : TEXE MARS – Illuminati Mystery Babylon (BABILONUL OCULT AL ILUMINATILOR), subtitrare in limba romana, propunere de discutie

    In rest sunt de acord cu tot ce cuprinde acest blog, care nu este o culegere de teorii ale conspiratiei aparute pe mapamond in cursul istoriei, ci strict a celor pe care le consider corecte. Sigur, postat de exemplu si documentarul Zeitgeist, dar impreuna cu o analiza ce-l combate.

    Apreciază

  6. ion adrian said, on ianuarie 25, 2009 at 5:44 am

    Eu inca nu sunt convins de tot ce se sustine in aceste documentare si nu ma refer neaparat la fapte, ci la concluziile poate prea categorice si, cred eu, care nu decurg in mod unic din premize.

    De asemeni nu am raspunsuri si din cealalta parte unde sunt implicate persoane importante si nu niste diabolici ca cei din Eco. Nu exista asa ceva?

    As prefera desigur ca sa ajung la concluzia optimista cum ca, conspiratiile nu ca nu exista, dar ca nu sunt doar una singura, cu scop final bine precizat. Eu vad existenta in istorie si a unui mare coeficient de intamplare care tocmai ptr ca exista cei care nu-l accepta si apeleaza la un determinism strict ajung volens nolens fie la vointa divina(care daca ar fi manifestata astfel ne-ar rapi libertatea si s-ar putea atunci numi conspiratia lui Dumnezeu) si istoria ne fiind ea prea frumoasa preferam sa apelam la conspiratia diavoleasca sau a unor servitori ai acestora care strabat istoria.
    Nu spun ca nu exista conspiratii caci ca si Eco nu pot glumi cu acesta tema caci vad ca se moare, dar uneori cred ca adevaratul conspirator este prostia care de regula este insotita de rautate si prostia nu presulpune neaparat un QI redus.
    Dupa ce voi vedea documentarele o sa pun eu niste intrebari care nu spun ca separa apele dar pot clarifica cat de cat unele aspecte, si voi porni de la documentare caci le-am doar deschis si sunt convins ca voi avea destule motive.
    Si acum doar o intrebare:
    Deocamdata pe aceste probleme documentarea este europeana sau americana,dar ce spun africanii, chinezii, indienii, arabii, japonezii despre toate astea?

    Apreciază

    • rica said, on septembrie 5, 2010 at 8:32 am

      ion adrian: ca sa nu te mai ametesti in ganduri iti spun pe scurt: NU exista intamplari!! lumea este condusa de Dumnezeu asa de bine incat omul a inebunit de la atata dragoste pe care ne o arata Dumnezeu si are impresia ca face ce vrea! EXISTA o conpiratie impotriva lucrarii dumnezeiesti condusa de dracu prin intermediul oamenilor neatenti !mereu mereu caci dracu nu oboseste!! daca tu ai impresia ca o sa te reincarnezi sa repari in alte vieti ce gresesti acum te inseli! este o lupta fantastica viata asta intre minciuna si adevar asa ca nu incerca sa te motivezi spre lene ca o sa platesti greu,scuze!

      Apreciază

  7. ion adrian said, on ianuarie 30, 2009 at 10:10 pm

    Saccsiv , ti-am scris pe firul deschis la:

    DOCUMENTARE CELEBRE : TEXE MARS – Illuminati Mystery Babylon (BABILONUL OCULT AL ILUMINATILOR), subtitrare in limba romana, propunere de discutie

    Apreciază

  8. Nomad said, on februarie 1, 2009 at 8:36 pm

    Daca imi permiteti,
    Acum cativa ani am facut parte dintr-o organizatie „discreta” aici in Romania, pentru o scurta perioada. Am „disparut” subit in momentul in care mi-am dat seama ca acea organizatie deviase de la propriile-i principii de ceva vreme, inainte de a intra eu. Asta a fost acum 5-6 ani. Nu o sa numesc organizatia. As vrea in schimb sa va spun ca exista multe „conspiratii” expirate, printre care masoneria, illuminati si altele. Ce inteleg prin expirate: o organizatie care isi pastreaza structurile dar isi pierde „spiritul”. Astea exista, vor exista, dar sunt inofensive. Ele s-au transformat in mici structuri mafiote. Mafie-grup-partid-interese-bani. Simplu.
    Vedem bancheri adunanu-se si punand la cale nu stiu ce dobanda-lege-structura-control-media. Nu avem de ce sa ne ingrijoram. Sunt doar dupa bani. Nu sunt dupa suflete. E mai grav cu ce nu avem inca notiuni pentru a defini si care nu se ocupa de bani, se ocupa de idei, de propaganda. Stiu ca exista dar inca nu se poate pune degetul pe ea/ele.
    -voi continua-

    Apreciază

  9. Nomad said, on februarie 1, 2009 at 8:49 pm

    as vrea sa adaug un documentar la lista: „2012 where the history ends”.
    contine foarte multe lucruri „imbecile”, printre care si numele, dar nu e important de inteles ce fac masoni/iluminati, ci de unde vin. numai asa se poate intelege ce urmeaza.

    Apreciază

    • rica said, on septembrie 5, 2010 at 8:39 am

      nomad daca imi permiti: cine are banul ca tinta lucreaza pentru dracu! daca imi permiti: cine lucreaza pentru dracu se duce in iad cu dracu! daca imi permiti:cine isi alege in viata asta banii ca sa si faca placeri va avea pe lumea cealalta neplaceri! si daca imi permiti: ca este dracu curviei sau dracu banului sau dracu placerii de a conduce..tot drac este! si daca imi permiti vorbesti ca si dracu care a pacalit o pe eva,caci dracu ia zis :nu vei muri! dar a murit! asa si tu ne linistesti ca nu o sa ne pierdem sufletele daca umblam dupa bani! mai dracusorule nu mai fi tu duhovnicul nostru daca imi permiteti!

      Apreciază

  10. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 11:59 am

    @Nomad,
    Efectiv <daca nu ai fi tu cel care a iscalit grozavia scrisa de acel 666 pe blogul lui Savatie unde nimic nu se intamplase care sa-ti justifice reactia, caci si despre Talmud sau ce a crezut si scris Paulescu, se poate scrie la fel de rational cum faci tu mai sus, ar fi fost o placere sa discut cu tine dar asa nu am incredere in tine si nu ai cum s-o mai castigi, dar poti continua sa joci rolul celui aflat de partea binelui rational si poate ca si eu, poate ca si altii vor incerca sa vada ce este util si ce este dezinformare in ce spui.
    Dar sa nu-mi pretinzi sa te consider de buna credinta caci asta nu mai este posibil. Daca spui ca vrei sa ma eutanasiezi si ca-l aprobi pe fernand sp pe Clej in ce-mi transmite intr-un editorial pe care mi-l dedica atunci te voi crede.
    Imi pare foarte rau ca am avut experiente de acest soi , caci cei doi mai buni prieteni ai tatului meu(si prieteni si intre ei adica erau trei prieteni), unul din pricipalii doi juani hetero al urbei natale au fost: un neamt fugit dintr-un sir de prizonieri germani(nazisti cica) care treceau spre Rusia in 1944-45, salvat si adapostit de viitoarea lui sotie el insa fiind un superb homo al urbei si alaturi de ei un dentist hetero desigur evreu emigrat mai tarziu in Israel cu familia(sotie evreica si doi copii) un om de o larghete la buzunar si generozitate sufleteasca demna de un adevarat boier roman sau de orice neam.

    De ex cel purtin ptr Romania si cel putin la nivelurile mai accesibile nu pot contrazice ce spui tu despre masoneria din Romania. Dar poate ca in locul unor asemenea societati expirate, caci eu nu consider masoneria de rit englez ca o conspiratie, or fi altele active, secrete cat se poate azi, si care fac ceva .
    Intrebarea este ce fac ele azi, caci masoneria in textele si juramintele proferate de cei care intrau in ordin pretindeau ca fac binele si la asta incearca sa raspunda Saccsiv care insa este dispus sa discute despre deci nu a batut totul si definitiv in cuie…
    Sau poate ca spun asta de cand sunt expirate, dar nu cred ca un Balcescu, un Cuza etc ar fi depus juraminte in beneficiul raului omenirii ,al omului , al religiei lor stramosesti.

    Apreciază

  11. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 12:10 pm

    PS Si sa stii, daca 1/100000000…gresesc eu, nu este important, pentru ca azi dupa cate porcarii si blasfemii s-au intamplat facute de crestini chiar in numele lui Isus, nimeni nu are a se teme de crestini.
    Nici eu in calitate de crestin si nici in calitate de judecator, avand sa zicem puterea laica la picioare, nu te-as eutanasia si nici nu as ameninta cum ai amenintat, in nici-o situatie pentru vorbe, iar pentru fapte te-as judeca doar cf codului penal, eu nefiind adeptul pedepsei cu moartea, asa ca in codul meu pentru crime chiar si contra umanitatii nu ai fi decat inchis pe viata.
    Asta ca sa nu mai fie nimic neclar in ce se poate afla la baza discutiei din punctul meu de vedere.Discutie, care repet ca nu o voi face cu tine, ci eventual cu niste idei de oriunde ar veni ele si cu toate rezervele necesare, alea, rezervele, produse intradevar de emitator.

    Apreciază

  12. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 8:08 pm

    Si fiindca te-ai iscalit cu 666:

    Explicatie privind cum va fi pregatita si decisa ,intr-un viitor nu prea indepartat, implantarea cipului sau ceva similar acestuia:

    Acest mijloc de identificare si pozitionare cu sau fara 666, oriunde s-ar afla un cetatean, nu este pentru infractori sau teroristi, caci daca ar fi infractor, acesta s-ar putea scapa imediat de pasaport, aruncandu-l sau punandu-l in masina altuia si declarandu-l pierdut dupa comiterea agresiunii.
    In schimb toti cetatenii cinstiti si prosti, ca asa se numesc ei “stupid popor”, care muncesc inca crezand ca sunt liberi, adica nu i-a luat in stapanire oficiala dl Brucan, desi fiind ei stupizi si Brucan genial, asta ar merita sa se intample, nu-i asa?
    Si desigur ca asa vor face destui infractori si teroristi, dintre care cei mai multi si vor fi unii numai intre ghilimele cat trebuie de multi ca sa bage groaza in prostime, si concluzia rationala pe care poporul stupid o va accepta, va fi ca nici asa nu se poate criminalii si teroristii isi fac de cap si singura solutie ar fi sa injectam in piele , poate in cativa ani se va descoperi ceva si mai destept tehnic dar care precum orice amprenta de pe deget, sa ne individualizeze perfect , sa nu mai putem scapa nici cat am putea scapa de o amprenta printr-o operatie estetica, si deci sa fim oriunde si in orice moment identificabili si daca este nevoie si lichidabili fara sa mai ramana nici cea mai mica urma ca am fi existat decat doar niste reclamatii depuse de cateva rude tampite adica cu incredere in politie.
    Aici ma refer la orice mijloc de identificare de acest tip, chiar daca 666 s-ar inlocui cu 999(de ex)

    Cine are urechi de auzit sa auda.

    Apreciază

  13. Nomad said, on februarie 2, 2009 at 9:04 pm

    deci tu chiar nu intelegi ca textul era adresat lui savatie care in prealabil imi stersese o gramada de comentarii ? si chiar nu intelegi ca textele publicate de el si de altii nu sunt „inofensive” ? si chiar e atat de greu de priceput ca roata se poate intoarce oricand ? si chiar nu ai citit nimic din ce am scris dupa ? si nu ai citit nici macar ultimul comentariu la savatie ? si chiar eutanasierea era un raspuns potrivit celor ca savatie ? DA ! de ce ? PENTRU CA NU SE OPRESC ! sunt ca o turma de vaci nebune ! ce faci cu vacile nebune ? …

    Apreciază

  14. Nomad said, on februarie 2, 2009 at 9:07 pm

    mai am una: ce a facut savatie dupa ce am scris primul comentariu ? a mai postat o continuare !

    Apreciază

  15. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 11:15 pm

    Da bancherii sunt sigur, numai dupa bani, dar sunt ei cam multi dintr-o anume zona „japoneza” :), fata de orice procentaj normal .

    Apreciază

  16. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 11:18 pm

    @Nomand ,
    Absolut inutil , Celine spunea ca toti goii sunt prosti, ei bine eu nu sunt un goim prost . capisci.
    PS. Dar vad ca sunt doi nomazi unul care insulta intr-o parte si altul care aici in mod inutil incearca sa se creada ca este o persoana credibila?

    Apreciază

  17. ion adrian said, on februarie 3, 2009 at 8:55 am

    @Saccsiv,
    astept o opinie din partea ta la cele postate de mine referitor la modalitati de convingere a populatiei ca cipurile implantate sunt o necesitate daca nu chiar o fericire.
    Din cand in cand ca sa pot continua, am nevoie nu numai de injuraturi,dar desigur nu e vorba de incurajari, ci de opinii avizate.

    Apreciază

  18. Nomad said, on februarie 3, 2009 at 9:42 am

    Ion, este evident ca nu esti prost, goii nu sunt prosti, pur si simplu sunt in eroare. Nu e neaparat vina lor, daca intelegi ce vreau sa spun ! Din pacate, inteleg eronat eroarea si se inseala asupra Inslatorului. Mi se pare un lucru foarte „diabolic” sa folosesti o idee impotriva ei insasi. Asta numesc eu inselare. Se deturneaza sensul desi ideea e tot aceeasi.
    Imi aduc aminte de o vorba, nu mai stiu de unde: Care a fost primul lucru pe care l-a facut diavolul ? A convins lumea ca nu exista ! Ei bine, Eu sunt de parere ca lucrurile stau un pic altfel: Care a fost primul lucru pe care l-a facut diavolul ? A convins lumea ca Dumnezeu e diavol ! Sau Care a fost primul lucru pe care l-a facut diavolul ? A invatat lumea ce e „Binele” ! hahaha !

    PS:Insult acolo unde consider ca e cazul, unde mi se par lucruile deplasate. In general insult unde este atacata persoana si nu ideile. Deasemenea mai folosesc cuvinte tari pentru a sublinia ceva si mai exista si momente cand am chef de glume sau simt nevoia de a injura – atunci cand consider ca nu se poate stabili un dialog.
    Inceteaza cu incercarile de a demasca o persoana in spatele mai multora – risti sa dai in paranoia !

    Apreciază

  19. ion adrian said, on februarie 3, 2009 at 5:00 pm

    Ti-am spus, am si eu limitele mele. Nu pot avea incredere in tine. Doar un trai mult timp impreuna sau dovada unor fapte deosebite facute de tine pentru „binele umanitatii” cand erai dispus odata sa te joci dea… sa ma convinga

    Apreciază

  20. ion adrian said, on februarie 3, 2009 at 5:03 pm

    PS De fapt nici nu are importanta, caci eu am niste probleme ceva mai importante decat sa acuz pe cineva. E vorba de gasit si dat solutii unor probleme si asta nu tine de acesta galceava.

    Apreciază

  21. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 2:43 pm

    Saccsiv,
    Parerea mea este ca in cartea pe care o scrii sa incerci sa prezinti argumentele tuturor partilor care discuta.
    Incep activitatea propriu zisa la acesta tema cu un exemplu si aleg unul din elementele de baza ale discutiilor si anume :
    I. One dollar bill.
    Are acesta forma din 1935 cand lui Roosvelt mason de gradul 32 i-a placut ideea de a aseza sigiliul USA pe dolarul american.
    Dar sa vedem ce este cu sigiliul SUA:
    Gasiti destule pe : http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Seal_of_the_United_States
    si pe http://www.greatseal.com/mythamerica/notmasonic.html
    unde aflam ca Franklin este singurul mason cert din echipele care au lucrat cca 6 ani la acest sigiliu si a facut parte doar din prima din anul 1776 si paina in 1780, echipa fiind cea mai remarcabila: Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, and John Adams ajutati de Pierre Eugene du Simitiere, un artist din Filadelfia.
    Prima varianta rezultata nu avea piramida si multe altele, dar avea ochiul masonic numai ca acesta pe atunci nu intrase in recuzitele simbolice ale masoneriei(daca te uiti la Masoni, cel putin azi, ei se trag direct din Solomon , Hitram , Osiris etc si desigur cred ca toti sustin ca este din totdeauna simbolul lor, dar masoneria a tot luat de pe peste tot simboluri si esoterisme asa ca eu cred ca abia din 1797 cum se spune de specialist a devenit simbol masonic dar cum heraldica asta este destul de amestecata si cum Franklin era cert mason, iar ca religie era deist(http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Franklin) sa zicem ca introdus simboluri masonice, numai ca in masonerie aceste simboluri au conotatie , ca sa vorbim in termenii care plac teoriei aici discutata de tip magie alba esoterism umanism si fara nimic de tip satanic sau de magie neagra. Nici nu pot presuune ca un asemenea mare om avea conceptii satanice :).
    Ref la dolar este sigur ca Roosvelt fiind mason a agreat un simbol masonic cum credea el ca dintotdeauna asa ca nimic anormal si cititi si :
    http://www.greatseal.com/dollar/hawfdr.html

    Referitor la modul cum a aparut bufnitza alba care este un vechi simbol european pe moneda inca nu am gasit nimic dar daca aflu voi comunica.
    Poate stie cineva?
    Deasemenea ramane un mister posibilitatea de a apare intr-o anume pozitionare desenul gemenilor lovitzi la 11 sept pe bancnotele americane(parca pe aia de 20 dolari) si altele asemenea, dar probabil ca datorita multelor desene si linii in toate sensurile, de pe bancnote, daca te chinui vei mai gasi o multime de pozitii care sa para ca reprezinta ceva ce s-a intamplat, cam cum prezinta Eco posibilitatea ca prin masuratori abile sa scoti si dintr-un chiosc de ziare numerele de la piramide 🙂

    Oricum totul ramane deschis dar am incercat ca solutiile nu sunt unice.

    PS. Ce-i cu bufnita(owl). De cand este ea acolo pitita ?S-a pus din cauza statuii de la Bohemian sau invers ca intamplatoare nu este situatia.
    Numai bine

    Apreciază

  22. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 4:32 pm

    Saccsiv,
    Nu am vazut referiri la tine despre Serge Monast, mort de „inima” in 1996.
    Iti pun acest link la care am ajuns din cartea lui Taguieff de care ti-am vorbit si care desi pare ca este contra a ce spunem noi da o groaza de informatii.
    Eu cred ca nu vrea sa pateasca ca Monast.

    http://persocite.francite.com/ApocalypseRevelations/protocole.htm

    Astept opinia ta si a celor care o citesc.
    Apoi o voi comenta conform pricipiului spus mai sus : hai sa ma asez pe fata cealalta a foii ca si Taguief, ca si Eco, dar mai aproape de Eco.
    Iti voi fi mult mai util astfel.

    Apreciază

  23. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 5:22 pm

    PS . Nu trebuie sa-mi raspunzi ci doar sa confirmi cand citesti ce am scris cu doua cuvinte:am citit.

    Apreciază

  24. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 5:24 pm

    Un text care da rezumatul filmului pe care l-ai dat in firul de discutie cu Matrix:

    http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/secretele-interzise-ale-pmntului.html

    este pe:
    http://www.depindedenoi.ro/multimedia/36-filme/116-imaginea-de-ansamblu-the-big-picture

    Apreciază

  25. saccsiv said, on februarie 9, 2009 at 5:28 pm

    Ion Adrian

    Citesc TOATE comentariile. Doamne ajuta!

    Apreciază

  26. ion adrian said, on februarie 9, 2009 at 6:33 pm

    II. Conspiratia, florura de calciu si Codex alimentrius
    in filmul referit mai sus si din care v-am indicat si textul complet afisat in limba romana, denumit The Big Picture-Imaginea de ansamblu este un text despre cospiratia florurei de calciu substanta cu efecte in protectia dintilor dar care trebuie manipulata atent.
    Iata ce spune filmul:

    „Una dintre cele două unelte principale, menite să te ţină într-un climat de confuzie, este fluorura din pasta de dinţi şi din rezervele de apă.

    Sunt de asemenea adăugate multe alte substanţe chimice în mâncarea procesată, ca sa-ţi scadă gradul de conştienţă şi să-ţi reducă longevitatea. Vă implor pe toţi să cumparaţi produse dentare fară fluorură, şi să beţi doar apă care ştiţi că este proaspată.

    Este adevărat că fluorura de calciu este o substanţă organic inofensivă în doze mici, dar fluorura de sodiu, folosită în produsele dentare şi în rezervele de apă este un gunoi toxic; este un produs secundar rezultat din extragerea aluminiului şi nu previne deteriorarea dinţilor. Fluorura de sodiu inhibă funcţiile creierului şi încurajează docilitatea. Un fapt notbil este că fluorura de sodiu a fost prima oară folosită de ruşi în timpul experimentelor de manipulare mentală a prizonierilor din Gulaguri, apoi de naziştii în taberele morţii.

    S-a observat clar în ambele parţi, că prizonierii care beau apă cu fluorură erau mult mai docili şi mai usor de controlat decât ceilalţi prizonieri. Componentele fluorurii sunt de asemenea ingrediente active la majoritatea medicamentelor antidepresive precum Prozac, demonstrându-şi clar abilitatea de a reduce motivaţia şi agresivitatea.

    Nu are absolut nici un beneficiu sănatos şi biologic şi nu are nici un efect în prevenirea deteriorarii dinţilor; de fapt, cauzează fluoroză dentală, îngalbenirea dinţilor şi decojirea smalţului. Dacă chiar crezi că fluorura are un beneficiu pozitiv asupra sanataţii, data viitoare când mergi la cumparaturi, te provoc să cumperi un pachet din orice marcă de otravă pentru şobolani şi să te uiţi la ce conţine: foarte probabil vei vedea că va conţine un singur ingredient – fluorură de sodiu!

    De asemenea s-a observat că persoanele aflate sub influenţa acestei substanţe chimice răspund întotdeauna cu indiferenţa la natura acestor fapte şi verificarea lor. Abilitatea fluorurii de a face asta nu este vreun mit internautic precum mulţi cred şi poate că te-au făcut şi pe tine să crezi – este adevărul absolut! Chiar şi acum, în ciuda rezultatelor clare ce reies din ultimele studii asupra fluorurii, odată cu desteptarea mai multor persoane ce chestionează situaţia în care se află lumea, guvernele încearcă cu atât mai mult să combată această deşteptare, prin creşterea volumului de fluorură din rezervele de apă, invocând sănătatea dentară ca motiv. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr…”

    Sunt afirmatii fara sa se indice nici-o sursa dar iata ce am gasit eu, ceea ce ne linisteste dar deigur ca ne recomanda sa fim atenti. Siturile unde puteti gasi amanunte stiintifice medicale sunt:

    http://www.referatele.com/referate/medicina/online2/PLANUL-DE-FLUORIZARE-AL-MARII-BRITANII-referatele-com.php

    http://www.revista-informare.ro/showart.php?id=33&rev=2

    Rezulta ca filmul exagereaza si nici ca se pune problema conspiratiei. In SUA apa se florureaza in zone medical sigure de prin 1945 si no problems.
    Desigur ca daca gandim la rau, oricand s-ar putea tripla dozele si apare ceva dar mai sunt si laboratoare de analize.Dar ca sa otravesti apa nu e nevoie de conspiratie ci de otrava si de cei care s-o puna in apa.

    Deasemeni la http://misa-yoga.blogspot.com/2008/11/cuprinsul-crii-enciclopedia-aditivilor.html o sa gasiti tabla de materii a cartii scrise de Bivolaru(Misa) despre „conspiratia alimentara”

    Ref. la Codex alimentarius care, cica, condamna pe nu stiu cati la moarte, cred ca este o exagerare si acum inteleg ca cipurile la animale suint necesare ptr la o adica cum a fost la noi cu tonele alea de porc din Irlanda parca care au putut fi urmarite.

    Si eu unt de parere ca tot ce nu este mancare sau bautura propriu zisa si se consuma in scop terapeutic sa aiba un alt regim adica de ex suplimentele sa se comercializeze in farmacii si nu in alimentara cum s-a ajuns la noi.
    Sunt vitamine si suplimente pe care daca le iei aiurea nu e in regula. desigur nu e caz de reteta ca si farmacistii au sau sa aiba daca este nevoie o minima pregatire in domeniu adica sa nu fie doar vanzatori.

    Ref Codex va recomand un sit unde este atacat preluindu-se cele din The Big Picture-Imaginea de ansamblu, dar in care sunt la discutii niste inteventii de bun simt, cu trimiteri serioase:

    http://www.urbaniulian.ro/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/
    si deasemeni
    http://en.wikipedia.org/wiki/Codex_Alimentarius

    PS. Si acum iata cum constati ca daca analizezi niste chestiuni mai simplu de verificat ajungi la niste concluzii ori neutre ca la one dollar bill ori chiar contr unora din aceste teorii.

    Reamintesc ce se spune undeva in The big picture:

    „Căutând adevărul despre ceea ce se întamplă în această lume sunt multe piste false de care te loveşti şi un numar vast de conspiraţii din care poţi alege

    Multe dintre ele par posibile pentru că multe dintre ele sunt parţial adevărate dar toate sunt proiectate în aşa fel încat să nu ducă nicăieri, sunt proiectate doar pentru a distrage atenţia

    Totuşi, când cineva trece dincolo de limita lor normală, devine vizibil că la baza tuturor conspiraţiilor este una foarte reală, fiind în acelaşi timp sclipitoare şi înfricoşătoare prin simplitatea ei, şi de departe cel mai deştept lucru care l-au facut cei care au săvârşit-o a fost să construiască o cultura a conspiraţiilor.

    O parte marginală a societaţii a perpetuat ani de zvonuri şi nenumarate alte non existente şi parţial informative conspiraţii pentru a reprima adevărul şi a perpetua un aer interminabil de ridicol în jurul subiectului: Discuţii despre extratereştrii… Tehnologii secrete… Porţi galactice… Muşamalizări extraterestre… Conspiraţii guvernamentale…

    Toate sunt subiecte care ar putea sau nu fi adevărate şi sunt mereu proiectate pentru a alimenta imaginaţia si a distrage curioşii şi pentru a oferi substanţă celor care ştiu că ceva se intamplă dar pur şi simplu nu ştiu ce anume.”

    Si intreb atunci : nu cumva si multi autori care s-ar dori seriosi cad in aceiasi capcana.
    sper ca la sfarsitul acestui serial pe care-l scriu in folosul nostru sa pot degaja elementele de certitudine, pe cele posibil da sau nu si pe cele care te trimit in ridicol ca teoria lui Icke despre „reptilieni”.
    Si va fi sper si o concluzie de principiu si indrumatoare ptr actiune.

    Apreciază

  27. ion adrian said, on februarie 10, 2009 at 12:54 pm

    Saccsiv,
    La tema Skull and Bones , nu stiu daca ai lucrararile lui Antony C Sutton o personalitate in domeniu:

    http://www.conspiracyresearch.org/forums/index.php?s=afd0b5cde1fe9b733db84874576fb772&act=attach&type=post&id=408

    Ai date extrem de interesante, sper sa-ti fie utile ptr carte.
    Sutton este unul din cei mai titrati din domeniu.

    Apreciază

  28. ion adrian said, on februarie 10, 2009 at 1:16 pm

    Si cateva vorbe despre acesta deosebita personalitate:

    Antony C. Sutton — Feb. 14, 1925 – June 17, 2002
    –––––––––––––––––––––––––––
    Antony Sutton has been persecuted but never prosecuted for his research and subsequent publishing of his findings. His mainstream career was shattered by his devotion towards uncovering the truth. In 1968, his Western Technology and Soviet Economic Development was published by The Hoover Institute at Stanford University. Sutton showed how the Soviet state’s technological and manufacturing base, which was then engaged in supplying the North Vietnamese the armaments and supplies to kill and wound American soldiers, was built by US firms and mostly paid for by the US taxpayers. From their largest steel and iron plant, to automobile manufacturing equipment, to precision ball-bearings and computers, basically the majority of the Soviet’s large industrial enterprises had been built with the United States help or technical assistance.

    Professor Richard Pipes of Harvard said in his book, Survival Is Not Enough: Soviet Realities and America’s Future (Simon & Schuster;1984): „In his three-volume detailed account of Soviet Purchases of Western Equipment and Technology . . . [Antony] Sutton comes to conclusions that are uncomfortable for many businessmen and economists. For this reason his work tends to be either dismissed out of hand as ‘extreme’ or, more often, simply ignored.”

    The report was too much and Sutton’s career as a well-paid member of the academic establishment was under attack and he was told that he „would not survive”.

    His work led him to more questions than answers. „Why had the US built-up it’s enemy? Why did the US build-up the Soviet Union, while we also transferred technology to Hitler’s Germany? Why does Washington want to conceal these facts?”

    Sutton, following his leads, proceeded to research and write his three outstanding books on Wall Street, FDR, the Rise of Hitler, and The Bolshevik Revolution. Then, someone sent Antony a membership list of Skull and Bones and „a picture jumped out”. And what a picture! A multigenerational foreign-based secret society with fingers in all kinds of pies and roots going back to ‘Illuminati’ influences in 1830’s Germany.

    Apreciază

  29. ion adrian said, on februarie 22, 2009 at 7:51 pm

    Doream sa scriu multe si organizat, dar este greu asa ca voi scrie pe masura ce am ceva de spus si daca la sfarsit se aduna ceva din toate interventiile mele e bine.
    Doresc sa ma refer la unele proiecte stiintifice deosebite cum este Programul climatic, meteorologic, pate si seismic:Haarp si Blue Beam.
    Aceste doua programe chiar daca nu au ajuns la performentele pe care unii le atribuie in mod neindoielnic ca pot ajunge, dar ce sa facem, asta este conditia umana tragica sau glorioasa, de cand muscand din mar am ales ca foaia de hartie sa aibe doua fete ineparabile si in plus sa avem si liber arbitru.
    Isus s-a jerttfit ca noi sa depasim acest pacat, dar e greu.
    Si atomul si tot dar tot ce facem in stiinta decand am depasit stadiul artizanal al rotii si energiei apei in mori, are aceste doua fete, ba si roata ca orice creatie umana le-a avut din plin…
    Cred ca nu putem refuza stiinta dar trebuie sa fim noi mai buni chiar si in stiinta decat ei.
    Trebuie sa aducem langa noi savantii care cred in Hristos si in binele umanitatii, fara insa sa-i coplesim cu predici, ci doar cerandu-le cu respect ajutorul.

    Apreciază

  30. ion adrian said, on februarie 22, 2009 at 7:53 pm

    erata; doua fete inseparabile

    Apreciază

  31. ion adrian said, on martie 7, 2009 at 5:14 pm

    Saccsiv,
    Cred ca acest interviu cu Antony Sutton a merita tradus, oricum este de vazut. Am senzatia ca Sutton este un personaj remarcabil.

    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539

    Apreciază

  32. ion adrian said, on aprilie 19, 2009 at 9:30 am

    Hristos a Inviat!

    Apreciază

  33. ion adrian said, on mai 25, 2009 at 10:13 pm

    Saccsiv si tuturor,
    In revista lui Clej a aparut iscalit de un tip destul de redus la ceea ce el crede ca are si numeste minte un dizident pe care-l admiram pana acum dar in fata suficientei si lipsei de informatie cu care insa ii trage apa spre moara lui Clej marturisesc ca m-a dezamagit.
    Va dau linkul si daca vreti puteti posta un ecou, daca-l publica Clej. Cert ca pe Saccsiv sau pe mine nu m-ar publica si in plus eu nu mai postez la scarnavia aia.

    http://www.romanialibera.com/editorial/editorial.php

    Desteptul de Antonesi ar trebui sa citeasca datele certe indicate pe acest sit sau pe Antony Sutton dar este mult prea plin de suficienta si prea urechist pentru asa ceva.

    Apreciază

  34. john said, on iunie 26, 2009 at 11:03 am

    propun sa relansam discutia despre teoria conspiratiei si s-o facem mai ‘profesionist” ca sa spun asa. Am putea sa incepem cu argumentele contra teoriei conspiratiei. Am sa expun unul: realitatea sociala – politica- economica si umana este mult prea complexa si deci impune mult prea multe variabile care sa poate fi controlate si manipulate. Cu cit perioada de conspirare este mai mare, cu cit scopurile sale sint mai largi cu atit sansa ca ceva neasteptat, factorul surpriza sa apara si sa dea peste cap planurile complotistilor, oricit de bine ar fi ei organizati.

    Apreciază

  35. test said, on iunie 27, 2009 at 10:56 pm

    test

    Apreciază

  36. ioana said, on iulie 5, 2009 at 5:58 pm

    Salut!

    Ce parere aveti de productiile lenonhonorfilms.com?

    Apreciază

  37. djasters said, on iulie 10, 2009 at 1:07 pm

    Bune Eu Unul Personal Sunt OBSEDAT Dupa teoriile Conspiratiei – Am zCitit O Gramada Despre Asa Numitii „Illuminati” – Din pacate am ajuns la concluzia ca Majoritatea acstor Teorii Ale Conspiratiei Spun Adevarul – Urmareste Filmul Teoria Conspiratiei ( tot ce se spune in film Este Adevarat – Noua Ordine Mondiala, Florura Din Apa etc ) … Concluzia Mea Este Urmatoare: STORY OF ISTORY

    In Secolul xxI Lumea Se Confrunta Cu Vremuri Grele. Exista Inca O Mare Incertittudine Printre Cei Mai Mulţi Oameni In Ceea Ce Priveşte Viitorul, Si Multi Dintre Cei Care Si-au Facut Timp pentru A Investiga Si Care Au Devenit Constienti De Ceea Ce Se Intampla Cu Adevarat In Aceasta lume Stiu Ca Oamenii Nu Sunt Lipsiti De Putere, Ci De Fapt Acestia Sunt Cei Care Pot Face Lumea Un lacas Mai Frumos.

    „Se poate întâmpla ca unii oameni să nu mai poată ieşi din dogmele odată însuşite, având o imagine deja formată asupra acestei lumi, ei nemaiputând asimila informaţii noi, având spiritul blocat şi nemaiavând loc pentru un alt adevăr.
    Pe aceştia îi rugăm să fie deschişi şi să lase, pentru un timp, la o parte ideile preconcepute, să facă apel la intuiţie, la sensibilitatea proprie şi să judece dacă informaţiile date corespund cu realitatea”

    Realitatea Este Ca Fiecare Persoana Din Lumea Civilizata Se Afla In Sclavie Chiar Din Copilarie. Ei Sunt Inrobiti Intr-O Inchisoare Fara Pereti Sau Bare, Si Foarte Putini Realizeaza Acest Lucru, Dar Cu Totii Sunt Inrobiti.
    Oamenii Din Aceasta Lume Sunt Inrobiti De Un Sistem Ce Se Perpetueaza Si Se Autogenereaza, O Datorie Pentru Ei ( Oamenii ). Acest Sistem Este Creat Pentru Interesele Bancilor Private In Totalitate, Iar Oamenii Sunt Invatati De La varste Fragede Sa Accepte Aceasta Datorie Si Ca Asa E Normal Sa Fie.

    Dar Adevarata Realitate Este Ca Nu E Normal Sa Fie Asa Ci Lucrurile Au Fost Aranjate Sa Fe Asa Cum Sunt. Iar Fiecare Dintre Noi Trebuie Sa Ne Oprim Pentru O Clipa Si Sa Privim In Jurul Nostru, La Starea Lumii Si Sa Intelegem Ca Desi Lucrurile Sunt Asa Cum Sunt, Ele Nu Ar Trebui Sa Fe Asa Cum Sunt.
    Cea Mai Puternica Unealta Cu Care O Persoana Poate Sa Invinga In Viata Este Cunoasterea, Iar Prin Cunoastere Vine Intelepciunea Si O Intelegere Mai Profunda, Iar Adevarul Adevarat Poate Fi Inveselitor Deoarece Adevarul Te va Elibera.

    Acum Fie Ca Crezi Sau Nu In „Illuminati”, Fie Ca Ati Vei Face Timp Sau Nu Pentru A Cerceta Despre Asa Numitele „Teorii” Ale Conspiratiei ,Sunt Anumite Lucruri Care Ar Trebui Intelese Foarte Clar De toata Lumea, Acestea Nu Sunt Niste Teorii Ale Conspiratiei Exagerate De Imaginatie , Acestea Sunt Bine Documentate, Usor De Inteles Si Fapte Ce Pot Fi Dovedite, Iar Faptele Doveditoare Sunt urmatoarele:

    Exista O Singura Linie Genealogica Conducatoare Pe Aceasta Planeta, Aceasta Linie Genealogica Este Foarte Veche – Care A Controlat Lumea De Pe Vremea Egiptului Antic Si Este Atotpatrunzatoare. De Exemplu: Majoritatea Oamenilor Cred CaOricine Poate Ajunge Presedintele S.U.A, Dar Adevarul Este Ca Toti Presedintii Ai Americii Au Fost Masoni. Majoritatea Dinte Ei Sunt Rude Iar Linia Genealogica Poate Fi Urmarita Pana La Monarhia Europeana Iar In Particular Pana La William Al III -Lea, De Fapt Aceasta Elita Conducatoare Poate Fi Urmarita Chiar mai Jos De Familiile Regale Ale Egiptului Antic.
    Este Aceasi Linie Genealogica Care A Condus Lumea De Foarte Multa Vreme De La Monarhia Britanica Pana La Ultimul Presedinte S.U.A: Barck Obama ( George W. Bush. Este Al 13-Lea Verisor Al Reginei Elisabeth A II -a _ Monarhia Britanica Din Prezent )

    Veneratia De Catre Egipteni A Lui Men Ra ( Zeul Soare ) Este Inca Prezenta In Lumea Din Zilele Noastre. Desi Este Acoperit In Secret Acest Fapt, Simbolismul Lor Ramane La Suprafata .Aderarea La Astfel De Traditii Este Motivul Pentru Care Cele 3 State: City Of London ( Londra ), Vaticanul Si District Of Columbia ( Washington D.C ) Au Obeliscul Lor. Obeliscul Din City Of London Este Deasemenea Acompaniat De 2 Sphinx”uri… .- Vom Discuta Ceva Mai Tarziu Despre Aceste 3 State Care Joaca un Rol Important In Foarmarea Guvernului Mondial.

    Monarhia Britanica Este Scufundata In Traditii Si Simboluri Antice. Ei Nu Au Nici O Intentie Sa Ascunda Aceste Conexiuni, Pur Si Simplu Ei Nu Vorbesc Sau Nu Raspund La Intrebari Despre Acestea, Dar Semnele Si Simbolurile Sunt Acolo Pentru Cei Care Au O Vedere Mai Clara ( Patrunzatoare ).

    Dovada Acestei Linii Genealogice Conducatoare Chiar Exista Si Toate Informatiile A Acestor Afirmatii Se Pot verifica, Deoarece Sunt Disponibile In Domeniul Public. Acuma Depinde De Fiecare Dintre Voi Sa Adunati Toate Piesele Si Sa Formati Tabloul In Intregime.

    Mai Important Oarecum Este Ca Acum 200 Si Ceva De Ani S-a Creat In Spatele Acestei Linii Genealogice O Alta Elita Ceva Similar Ca O Preotime-Fratie Care Ramane Ascunsa In Umbra. Aceasta Fratie Din Umbra Sunt „Transformatorii De Bani” – Elita Bancara Internationala Formata Din 13 familii Cu Influente Mari Si Care Controleaza Lucrurile Din Spatele Scenei. Acest Control Este Realizat Prin Ascunderea Manipularii A Sistemului Monetar Global Si Mnetinut Prin Complexitatea Retelei Interconectate A Societatilor Secrete Prin Care Controlul Asupra Fluxului de Toti Banii, Toate resursele, Toate Produsele Alimentare Si Cel Mai Important Toate Informatiile Prin Controlul Sistemului Educational Si A Corporatilor Mass-Media Este deasemenea Realizat. Majoritatea Din Aceste Societati Secrete Mai Mici Nu Au Habar De Existenta Celorlalte, Dar Toate Duc La O Singura Masa Rotunda. Toate Sunt Conduse De O Mana De Oameni Foarte Puternici Care Controleaza Mersul Lucrurilor De Pe Intreaga Planeta.

    Societatea Care Sta In Top A Fost Fondata Din Traditiile Cavalerilor Templieri In Bavaria ( Germania-Bayer ) In Anul 1776 De un Barbat Pe Nume Adam Weishaupt, Iar Acesta Este Ordinul „Illumianti”. Cel Care I-a Comandat Aceasta Sarcina lui Weishaupt Este Mayer Amschel Rotschild Si A Fost Facut In Scopul De A reakiza Un plan Conceput De Rottschild Si De Capetele Celorlate 12 familii Printr-o Intalnire In Anul 1773. Cateva Nume Din Aceste familii Sunt: Warburgs, Schiffs Si Oppenheimers

    „Illuminati” A Devenit Cea Mai Puternica Societate Din Lume Si In ultimii 200 de Ani Aceasta A fost Utila Pentru A Ajuta Familia Rotschild De A Acumula Jumate De Avere Din Intreaga Planeta In Costul A Milioane De Vieti Omenesti Nevinovate. Armata Intreaga De Bani A Acestei Familii Ar Putea Confortabil Hrani, Imbraca Si Asigura Locuinta Fiecarui Barbat, Femeie Sau Copil De Pe Aceasta Planeta, Iar Aceasta Este Doar una Din Cele 13 fanmilii „Illuminati”

    Scopul „Illumianti” A Fost Din Totdeauna unul SImplu Si Acela Este de A Stapani Si Controla TOTUL Prin Orice Mijloace Posibile, Nimic Mai Putin Decat Fiecare Resusa, Fiecare Guvern, Fiecare Piatra, Fiecare Fir De Iarba ,Fiecare Picatura De Apa, Fiecare Creatura Vie Umana Si Non-Umana Din Intreaga lume.

    Unii Oameni Pretind Ca “Illumianti” Este Doar Un Mit Si Ca De Invinuit Ar Trebui Sa Fie Organizatiile Precum Sionismul, Dae Va Asigur Ca Nu E Cazul De Asa ceva,. Se Merge Mult Mai Profund Decat Sionismul.. Astfel De Oameni Si-au Limitat Domeniul Lor De Viziune. Ei S-au Blocat In Raspunsul Care Accepta Convingerile Lor, Si Au Incetat Sa Sape Mai Adanc, Ei Nu Vad Intregul Tablou. Filozoful Grec Socrate A Spus odata: Ca Adevarata Intelepciune Este Sa Stii Ca Nu Stii, Si Avea Perfecta Dreptate , Si De Aceea Este Important Sa Ai O Minte Deschisa Si Sa Permiti Convingerilor Tale Sa Fie Destul De Flexibile Incat Sa poti Dombadi Cunostiinte Noi, Si Este Important Sa Iei In Consideratie Toate Informatiile, Ci Nu Doar Cele Care Se Potrivesc Cu Convingerile.Tale Pentru Ca Aceasta Conspiratie Merge Mai Departe Decat Sionismul Si Influenta Evreilor Asupra Sistemului Monetar – Acestea Sunt Doar un Strat Din Intregul Invelis Al Conspiratiei, Si Se Merge Mult Mai Adanc Decat „Illuminati” . Pe Aceia Pe Care AI Stim Ca Fiind „Illumianti” Nu Sunt Decat Niste Conducatori Din Umbra.

    Planul Care Este In Desfasurare In Lumea De Azi; Intradevar Este Unul Vechi Si Care este Foarte Complex, Dar Nu Atat Ca Sistemul De Control Care este Plasat Pentru A Orbi Omenirea De La Cunoasterea Existentei Sale. Acest Sistem De Control Doar Apare Ca Fiind Complex, Dar In Realitate Nu Este Asa. In Realitate Este Foarte Simplu Si Fragil, Cu Toate Acestea Apare Ca Fiind Complex.Acesta A Fost Foarte Bine Acoperit Si Asa De Bine Tinu In Secret Construind O Conspiratie A Culturii De rasa In Jurul Lor Si Apoi De A Promova Un Aer De Nesfarsita Batjocura Fata De Astfel De Concepte Intradevar De Creatie Si Proliferare A Unei Astfel De De Culturi Precum Si La Promovarea Constanta De Batjocura Fata De Ea, A Fost Unul Dintre Cele Mai Pretioase Lucruri Ale „Illumianti”lor De A Acunde Realitatea Existentei Sale.

    Intregul Sistem „Illuminati” Este Condus De :Coroana” Sau „The Crown” (Lb. Eng..) Si Ce Este Aceasta „Coroana” Cu Exactitate ? …Ei Bine Aici Nu Ma Refer La Familia Regala Sau Monarhia Britanica Ci La Interiorul City Of London ( Stat-Oras Din Londra ) Ce Apartine Corporatiilor Cu Capital Integral Privat Care Functioneaza ca Stat Suveran In Afara Orasului Juristictiar Al Angliei, La Fel Si Cele Doua Surori Orase Membre: Vatican Si District Of Columbia ( Washington D.C ) Toate care Se Combina pentru A Forma Imperiul Celor 3 State.

    Majoritatea Oamenilor Nu Stiu Ca Atunci Cand Ei Jura credinta Coroanei, Ei de Fapt Jura Crefinta Imperiului-Corporatie Condus De Cele 13 familii „Illuminati”. Acestia Sunt Aceleasi Persoane Private Care Opereaza Indirect Bancile Din Intreaga Lume. Ceea ce World Bank Face Mai Exact Este Ca: In Afara Si De Alte Lucruri Ca La Nivel Global De Control Al Preturilor Petrolului, Ei Dau Bani La Toate Tarile Prin Furnizarea Catre Fiecare Tara De Federal Rexerve Bank Si Apoi Colecteaza Profitul Cu Privire La Aceste Credite Care Este Platita De Impozitarea Fortei De Munca A Oamneilor Din Fiecare Tara.

    EMPIRE OF THE CITY

    Dupa Cum Spuneam Mai Sus Motivul Pentru Care Traditia Egipteana Se Pastreaza Cu Sfintenie Si In Zilele Noastre Sunt Cele 3 State- Orase Care Impartasesc Uimitoare Asemenari Si Care joaca Un Rol Crucial In Sistemul Guvernului Mondial Sub Care Traim De Foarte Mult Timp..Cele Trei State Precum Si Rolul Lor Sunt:
    City Of London ( Puterea Financiara )
    Washington D.C ( Puterea Militara )
    Vaticanul (Puterea Religiei )
    Cele 3 State Mentionate Mai Sus Sunt Suverane ( Stapane ) ..”Corporatii…” Si Nu Sunt Conectate La Natiunile Ce Par A Face Parte; In Alte Cuvinte Orasul-Stat City Of London Care Se Afla In Londra, Ocupand Doar „Cativa” Kilometrii Patrati Precum Si Vaticanul Care Nu Face Parte Din Roma ( Italia ) Deasemenea Washington D.C Nu Face Parte Din Statele Unite Care Le Controleaza.
    Aceste State Suverane Au Propriile Lor Legi Si propriile Lor Identitati, De Asemenea Au Si Propriul Steag – Steagul cu 3 Stele Si Dungi Rosii – Washington D.C. Observati Ca Cele 3 State Reprezinta Trinitatea Celor 3 State ( State-Orase ) Cunoscut Si Cu Numele Empire Of The City.

    Washington D.C Functioneaza In Cadrul Unui Sistem De Legi Precum A Si In Afara limitelor Stabilite de catre Constitutia S.U.A > Prin Urmare Nu Ar Trebui Sa Fie O Surpriza Ca Numele Capitol Hill ( Oras- S.U.A ) Deriva Din Capitoline Hill – Care A Fost Sediul Imperiului Roman.
    Daca Te Uiti La Peretele Din Spatele Podiumului In Camera Reprezentantilor, Vei Observa Ca De Fiecare Parte A Steagului S.U.A Sunt Atasate Niste Tije Si Secere Legate Impreuna – Acestea Se Numesc Fasci, Prin Urmare Radacina Cuvantului Fascism – Acesta A Fost Simbolul Fascismului A Imperiului Roman Asa Cum A Fost In Conformitate Cu Nazistii Si Care Este Si Astazi.
    La Fel Si Vaticanul Are Propriul Primar Numit (Governatorato) , Legi, Serv. Postal, Radio, Tv Si Chiar Si Propria Inchisoare. Obeliscul Din Vatican Situat In Piata Sf.Petru – Obeliscul Din Vatican A Fost Mutat Din Egipt La Locatia Curenta In Anul 1586. Cercul De La Baza Obeliscului Reprezinta Vaginul Feminin Si Astfel Dualitatea Masculin / Feminin. Ambele Parti Ale Obeliscului Sunt Intampinate De Un Sphinx – Simbolism Ce Dateaza Din Lumea Antica

    Obeliscul Washington”ului ( Aka Washington Monument ) Inaltat La 555 De metri. Acest Monument Al washington”ului Este Cel Mai Inalt Obelisc Din Lume Si De Asemenea Cea Mai Inalta Structura Inaltata Din Washington D.C . Monumentul Este Din Piatra A 12 Tone Si A Fost Donat De Catre Marea Loja a Francmasoneriei. La Fel Ca Si Obeliscul Din Vatican, Monumentul Din Washington Este Inconjurat De Un Cerc Declarand Femeia

    /……………………../
    Templierii Au Fost Cei Care Au Emis Primii Bani De Hartie Pentru Utilizarea Publica In Europa Instaurand Sistemul Bancar Pe Care Al Stim Astazi. In Anglia Templierii Au Stabilit Sediul La Templul Londrei Care Inca Mai Exista Si Astazi Este Numit Temple Bar
    Acesta este Motivul Pentru Care ,Atunci Cand Te Duci La tribunalul Din S.U.A Vei Vedea Steagul S.U.A Cu O Bordura De Aur ( In Mijloc ) Declarând Legea Internationala Guvernului Statelor Unite, Canadei Si Marii Britanii Subsidiare ( secundare ) A Coroanei, La Fel Cum este Si Federal Reserve Din S.U.A. Monarhia Conducatoare Din Anglia Este deasemenea Subordonata De Catre Coroana ( The Crown ) . Sistemul – Global Financiar – Legal Este Controlat Din City Of London De Catre Coroana.
    Temple Bar Consta In Ceea ce Sunt Numite Inns Of Court Asociatii Profesionale Judecatoresti Care Sunt Clasificate In Patru Parti: Temple Middle, Temple Lincoln”s Inn Si Gray”s Inn. Acest Inner Temple Controleaza Sistemul Legal A Canadei Si Marii Britanii, Iar Middle Temple Controleaza Sistemul Legal A Statelor Unite Ale Americii Desi Toate Aceste Institutii – Inns -Sunt Controlate De Doar Cativa Care Se Afla In Varf. Majoritatea Americanilor ( Si Oamenii In General ) Cred Ca America Si-a declarat Independenta De Marea Britanie, Dar Nu Este Asa; La Semnarea Declaratiei De Independenta Cel Putin 5 Dintre Ei Au Fost Avocati – Temple Bar, Toti Acestia Au Depus Juramantul De Credinta Pentru Coroana – The Crown. Alexander Hamilton A Fost Agent Al Coroanei – middle Crown In Timpul Formarii Statelor Unite Si A Fost Tribuit Pentru A Configura Sistemul Bancar American Cu Privire La Ordinele De La Coroana – Crown Pentru A Controla In S.U.A.

    PUTEREA „Illuminati”
    Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei.De-a lungul mileniilor , au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara.

    1. Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
    2. Nu apar niciodata in vazul tuturor
    3. Finanteaza toate partile implicate in conflict
    4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor
    Cel Mai Bun Exemplu Ar Fi: Bătălia de la Waterloo:
    Aceasta a fost cea mai mare lovitură dată de familia Rotschild, care, la timpul acela, avea cea mai perfecţionată reţea de spionaj şi cel mai bine organizat sistem de curieri din întreaga Europă. În 20 iunie 1815, unul din curierii lui Nathan Rotschild, care venea direct de pe câmpul de luptă, îi adusese ştirea că francezii sunt învinşi. Nathan, cu o repeziciune nemaipomenită, a aruncat pe piaţa bursei londoneze acţiunile sale „English Consul” simulând că englezii ar fi cei învinşi. Zvonul s-a răspândit ca un fulger şi acţionarii, de teamă să nu piardă totul, au pus în vânzare şi ei acţiunile lor „English Consul”.
    CUNOASTERE ASCUNSA DE ILLUMINATI
    Majoritatea Oamenilor Care Au Auzit Sau Chiar Si Studiat Despre „Illuminati” Cred ca Acesti Au De A face Cu Cultul Satanic Traditional Care Consta In Ritualuri, Semne Oculte Si Sacrificii, Insa Toate Acestea Sunt Doar O Mica Descriere Din Adevaratul Sens Al Satanismului Practicat De Acestia. Acest Satanism Al Lor Este De Fapt O Stiinta Exacta ( Pura ) Care Se Ocupa Cu Canalizarea Energiilor – Stiinta Luciferiana ( Cunoastere Care Este Tinuta In Secret De Mii De Ani Si Care A Fost Transmisa Din Generatie In generatie Doar De Cei Alesi.)…. INFORMATIILE DE MAI SUS NU-MI APARTIN MIE CI CELOR CARE AU SCRIS DESPRE „Illumianti” – David Icke, Max Igan, Van Helsing Si Multi Multi Altii
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
    BLOGUL MEU: http://cunoasterexx.wordpress.com/category/david-icke-marele-secret-dezvaluit/

    Apreciază

  38. djasters said, on iulie 10, 2009 at 1:25 pm

    Te-as Ruga daca vrei sa creezi o Pagina La Tine Pe Blog Cu Aceasta DescrierePe Care Ti-am Scris … Pentru ca este foarte Interesant Si Probabil de ajutor pentru toata Lumea Merci – Lasami eventual un mesaj pe blog -Merci Mult…

    Apreciază

  39. horia said, on octombrie 19, 2009 at 3:20 pm

    http://www.exploziv-news.ro/redactia.html

    cini-s astia bre?

    Apreciază

  40. john said, on octombrie 24, 2009 at 11:06 am

    problema cu teoria conspiratiei este ca foarte multi oameni nici macar nu o iau in considerare ca fiind ceva ne-serios. Mi-aduc aminte ca citind intr-o carte ‘serioasa” o trecere in revista a principalelor teorii apropo de relatia dintre cunoastere si putere politica, spre surprinderea mea am gasit amintita si teoria conspiratiei, dar ce-i drept ii erau dedicate numai citeva rinduri incare se spunea ca: nu aduce dovezi serioase” fara insa sa dea mai multe amanunte.

    Argumentele impotriva teoriei conspiratiei se impart in 2. cei care dau cu ea de pamint pe baza argumentului, enuntat mai sus- ne-seriozitatea ei- fara insa sa explice sa vina cu argumente reale si bine-sustinute.
    Cel de-al doilea argument este putin mai sofisticat si spune asa: pentru ca teoria conspiratiei sa functioneze la o atit de uriasa scara ar trebui sa controleze o cantitate practic infinita de variabile independente, adica de evenimente sau accidente care pot aparea in orice moment si care ar putea da totul peste cap. Chiar si punerea la cale a unui mic complot de palat, ne invata istoria, are mai degraba sanse sa esueze decit sa reuseasca…..Este un argument care pare solid….teoretic dar care este contrazis la fiecare pas de evidentele mul hulitei teorii a conspiratiei.

    Ma gindesc ca de fapt ceea ce invatam noi prin facultati, apropo de istorie si ceea ce se scrie apropode stiintele politice, este extrem de ingust si de nreprezentativ si mai ales ne-realist. De exemplu toata lumea din facultatile de stiinte politice invata ca Razboiul din Yugoslavia a fost declansat de sirbi si Milosevici, ca Kossovo a fost o victima a acestuia, etc. Din fericire exista argumente solide, inclusiv un documentar al BBC-ului, care demonstreaza cu totul altceva… si cu toate astea prostiile astea continua sa fie predate in scoli…

    Ar fi bine daca s-ar duce o campanie serioasa de integrare a Teoriei Conspiratiei in viata academica….. din pacate asa ceva este imposibil la ora actuala din cauza evreilor aciuati peste tot inclusiv in Universitati

    Apreciază

  41. Emil said, on noiembrie 10, 2009 at 4:12 pm

    „Ar fi bine daca s-ar duce o campanie serioasa de integrare a Teoriei Conspiratiei in viata academica….. din pacate asa ceva este imposibil la ora actuala din cauza evreilor aciuati peste tot inclusiv in Universitati”

    interesant…

    Apreciază

  42. Ronin said, on decembrie 30, 2009 at 5:39 pm

    Invit si eu la analiza acestui blog:

    http://ordinulnegru.blogspot.com/

    Prezentare:

    Blogul „Ordinul Negru” reprezinta un proiect intelligent adresat in general tuturor dar in mod special adresat celor din societatile secrete dar si celor din serviciile secrete.

    In general, asa cum bine spunea dl. Stelian Octavian Andronic in cartea domniei sale „36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei”, deoarece orice om are nevoie de „cunoasterea lor, a actiunilor si scopurilor pe care le urmaresc, toate acestea fiind de un real folos populatiei globului”.

    In mod special celor din „societatile secrete” deoarece potrivit investigatiilor si analizei indelungate, putem afirma ca toate societatile secrete reprezinta, in realitate, diversiuni (paravane) ale temutului si experimentatului aparat de spionaj si contraspionaj iezuit.

    In mod special celor din „serviciile secrete” deoarece ele, serviciile de informatii, reprezinta acele institutii de baza ale unui stat, („crema” intelligentei) care pot asigura atat securitatea interna cat si externa a statului respectiv.

    Spionajul iezuit reprezinta si astazi un pericol real-autentic, prin urmare iezuitii reprezinta o provocare pentru fiecare serviciu de informatii si contrainformatii din lume in milenarul razboi al intelligentelor sau al razboiului din umbra.

    Emil Cerneak in cartea sa „Cinci secole de razboi secret” spune urmatoarele:
    „De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu „maini” straine.”

    „Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire.”
    John Le Carre, „Spionul perfect”.

    Tuturor celor care „rasfoiesc” acest blog le dorim o „crestere” continua in orice directie buna si un „apetit” bogat pentru cercetare si analiza !

    RONIN

    Apreciază

  43. Iacoboaie Radu said, on mai 16, 2014 at 12:10 pm

    COMENTARIU PE CARE L-AM ANEXAT ARTICOLULUI ,,SUB ASEDIUL MASONERIEI…”, POSTAT ASTĂZI PE SITE-UL NATIUNEA:
    Hristos a înviat! Tocmai zilele acestea are loc un congres mondial al masonilor, a acestor slujitori ai diavolului. Ei sunt exact opusul preoților ortodocși și pe care desigur masonii îi urăsc de moarte (sectanții la fel).
    Dar știu românii oare cine sunt ei cu adevărat și ce urmăresc?

    MASONII ROMÂNI SUNT CEI MAI MARI TRĂDĂTORI AI NEAMULUI ROMÂNESC! DE CE? CHIAR VREȚI SĂ ȘTIȚI DE CE ȘI PE SCURT?

    PENTRU CĂ EI AU FALIMENTAT INDUSTRIA ROMÂNIEI (forțând milioane de români să lucreze în străinătate pentru a supraviețui, și încă, ca slugi, pe bani puțini acolo și în muncile cele mai grele);
    PENTRU CĂ EI SUNT ECUMENIȘTI ȘI VOR SĂ NE UNEASCĂ CU TOȚI ERETICII DE PE PĂMÂNT (la ei nu contează la cine te închini, doar să fie o ființă supremă; spune asta masonul comunist Olimpian Ungherea…);
    PENTRU CĂ EI SUNT FOARTE HOTĂRÂȚI SĂ NE INTRODUCĂ CIPURILE DE URMĂRIRE CA (pentru ei nu suntem oameni, iar mai târziu, să ne introducă în corp biocipurile ca la animale!);
    PENTRU CĂ EI SUNT CEI CARE NE-AU FORȚAT ÎN MOD ,,DISCRET” SĂ INTRĂM ÎN NATO ȘI UE (ca să ne pierdem toată independența economică, politică și culturală), SĂ NE PIERDEM SUVERANITATEA ȚĂRII TOTAL ÎN VIITORUL STAT FEDERATIV (STATELE UNITE ALE EUROPEI)!;

    PENTRU CĂ EI SUNT CEI CARE NE BAGĂ PE GÂT FORȚAT ACUM HOMOSEXUALITATEA (legalizarea păcatului, mai apoi a prostituției și pornografiei, pedofiliei), DAR ȘI PLANNINGUL FAMILIAL (contracepția etc.);
    PENTRU EI CĂ NE IMPUN REGIONALIZAREA, ÎNSTRĂINAREA PĂMÂNTURILOR ȘI A RESURSELOR NATURALE ALE ȚĂRII ȘI MULTE, MULTE ALTELE (ne-ar trebui pagini întregi să le enumerăm pe toate)…

    Să ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne întărească în credință și să salveze acest popor drept măritor creștin de toți dușmanii lui, de dușmanii ortodoxiei. Doamne ajută!

    Apreciază

  44. griford said, on martie 26, 2015 at 3:36 pm

    evreii sunt si vor fi mereu superiori , inteligenta si educatie, inseamna suprematie.
    Cei slabi se vor supune.asta e legea naturii. Sorry daca doare.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.