SACCSIV – blog ortodox

Ontario: Un sindicat școlar a avertizat profesorii că ar putea fi sancționați pentru opiniile lor de dreapta, cum ar fi susținerea drepturilor părintești și contrazicerea narațiunii LGBT

Posted in Canada, HOMOSEXUALITATE, lesbiene, SCOALA by saccsiv on februarie 23, 2024

Life Site News: Ontario school union warns teachers against saying ‘boys and girls,’ supporting parental rights

Sindicatul școlar din Ontario avertizează profesorii să nu spună ‘băieți și fete’ în sprijinul drepturilor părintești

Într-un e-mail din decembrie sindicatul consiliului școlar al districtului Limestone din zona Kingston a transmis personalului că ar putea fi sancționat disciplinar pentru că susține drepturile părintești, folosind termeni precum ‘băieți și fete’ și pentru adoptarea unor opinii ‘de dreapta’.

De Clare Marie Merkowsky, 21 Februarie 2024, LifeSiteNews

BearFotos / Shutterstock

KINGSTON, Ontario (LifeSiteNews) – Un sindicat școlar din Kingston a avertizat profesorii că ar putea fi sancționați pentru opiniile lor ‘de dreapta’, cum ar fi susținerea drepturilor părintești, potrivit unui e-mail care a fost dezvăluit.

Într-un e-mail din decembrie scurs și apoi obținut de către publicația media independentă True North, Federația profesorilor de învățământ secundar din Ontario, filiala locală pentru Limestone District School Board (LDSB) din zona Kingston, a spus personalului didactic că ar putea fi sancționat pentru exprimarea unui șir de opinii, de la contrazicerea narațiunii LGBT până la disciplinarea elevilor acestora.

„Există unele discursuri/acțiuni despre care membrii nu știu că ar putea duce la măsuri disciplinare la locurile de muncă din Limestone District School Board (LDSB)”, a scris negociatorul pentru districtul 27 al Federației profesorilor de învățământ secundar din Ontario, John Vince.

„În alte jurisdicții, cum ar fi S.U.A. sau Marea Britanie (a căror mass-media are numeroși cititori), unele dintre aceste discursuri sunt permise, în timp ce altele nu sunt permise în Ontario, iar membrii ar putea să nu știe despre acest lucru”, a continuat el.

„Am cerut consiliului de administrație să informeze personalul cu privire la discursul care nu poate fi rostit în Ontario și/sau în LDSB, iar aceștia au indicat că lucrează la acest aspect. În absența acestei instruiri, mai jos sunt câteva exemple de discursuri și/sau acțiuni care, dacă sunt rostite/executate în cadrul unui loc de muncă, ar putea duce la măsuri disciplinare”, a spus Vince.

Potrivit e-mailului profesorii nu au voie să apere biologia de bază, cum ar fi faptul că există două sexe sau că doar femeile ar trebui să concureze în sporturile feminine. De asemenea este interzisă opinia că permiterea bărbaților în toaletele femeilor ar putea să le facă pe acestea să se simtă inconfortabil. Ba chiar profesorii sunt descurajează să se refere la elevi ca fiind ‘băieți și fete’.

De asemenea consiliul a cerut profesorilor să nu susțină o opinie politică de ‘dreapta’, cum ar fi ‘Drepturile părintești’. Pe lângă faptul că nu li s-a permis să susțină drepturile părinților, profesorilor li s-a spus să submineze părinții prin ‘păstrarea de secrete’ față de aceștia.

Mai mult, conform e-mailului, profesorilor le este interzis să exercite o disciplină de bază asupra elevilor lor, cum ar fi să le spună ‘lasă telefonul’, ‘dă-ți jos gluga’ sau ‘de ce ai întârziat jumătate de ora (30 minute)’.

Potrivit consiliului profesorii nu au voie nici măcar să își întrebe elevii: ‘care este răspunsul la această întrebare’.

În plus profesorii au fost instruiți să nu folosească ‘etichete’. Exemplele date au fost: ‘nu’ etichetați pe cineva ca fiind ‘surd’, ci mai degrabă ca fiind ‘o persoană care se confruntă cu deficiențe de auz’, nu etichetați pe cineva ca fiind ‘criminal’, ci mai degrabă ‘o persoană care a experimentat curmarea vieții altei persoane’.

De asemenea profesorilor le este interzis să spună ‘că anumite practici culturale sunt superioare altora (exemple: Metoda Științifică este superioară altor moduri de cunoaștere, Legea Occidentală este superioară Legii Sharia, etc…)’.

Se pare că direcția școlară încurajează elevii să își denunțe profesorii dacă aceștia contrazic acest ‘cod’, deoarece personalul și elevii au posibilitatea de a depune o plângere privind drepturile omului în legătură cu un profesor pe prima pagină a site-ului web al direcției școlare.

În timp ce școlile și consiliile școlare au devenit din ce în ce mai ostile față de valorile pro-familie, părinții și elevii ripostează împotriva agendei LGBT.

Potrivit unui sondaj realizat în luna august 78% dintre canadieni susțin dreptul părinților de a ști dacă copilul lor se identifică drept ‘transsexual’ la școală.

Totodată au avut loc numeroase proteste împotriva agendei LGBT în școli, printre care ‘Marșul unui milion de persoane’ din septembrie 2023, care a atras mii de canadieni din întreaga țară.

Din ce în ce mai mult, liderii politici care s-au arătat puțin sau deloc îngrijorați de propaganda LGBT impusă copiilor, au fost forțați să ia aminte, întrucât canadienii se opun activiștilor LGBT.

La începutul acestei luni Alberta a anunțat o nouă legislație care dacă va fi aprobată medicilor le va fi interzis să facă ‘tranziția’ medicală a copiilor, va fi necesar acordul părinților pentru schimbarea pronumelui în școală și va interzice bărbaților care pretind că sunt femei să participe la sporturile feminine.

În timp ce viitoarele norme din Alberta vor fi cele mai puternice de până acum în Canada în ceea ce privește protejarea copiilor de cele mai extreme aspecte ale mișcării transsexualilor, guvernele conservatoare din Saskatchewan și New Brunswick au luat, de asemenea, măsuri de protecție a copiilor în ultimul an.

Saskatchewan, sub conducerea premierului Scott Moe, a adoptat recent o nouă politică care impune ca părinții să fie informați în cazul în care copilul lor își ‘schimbă’ sexul ca elev la școală.

 

Comentariu saccsiv:

Vizionati va rog si:

Video: THE WAR ON CHILDREN (Razboiul impotriva copiilor)

 

Tagged with: , , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ania said, on februarie 24, 2024 at 7:01 am

    Pai LGBT nu e despre persoanele cu astfel de probleme, ci despre problemele acestea in sine. LGBT nu sunt persoane de genul acesta, ci o organizatie care le promoveaza si forteaza patrunderea lor in societate. Inainte in ochii lor trebuia pastrata familia, dar nu pentru ca familia e Sfanta si casatoria e cea mai mare Taina, ci pentru ca aveau nevoie de oameni in productie, ca lor sa le mearga. Acuma cu dezvoltarea tehnologiei, aparitia robotilor si IA nu mai au nevoie de oameni la munca. Au descoperit ca eficienta e mai mare daca baga un robot in loc de 10 oameni. Robotul nu oboseste, nu se imbolnaveste, nu are nevoie de asigurari medicale, il repari o data la niste ani si te costa mai putin, e mai economic. Atunci s-au gandit ei sa reduca populatia ca sa nu cheltuie bani pe oameni sa-i tina. Asa au introdus LGBT, ca daca fac treaba la liber si nu se mai casatoresc, nu mai fac copii le eficientizeaza lor activitatea. Candva o sa se termine si asta cand or sa introduca uterele artificiale, sa stabileasca ei sa vina pe lume atatia copii cati vor, cati au nevoie si toti standard sa poata sa se supuna ideilor lor.

    Apreciază

    • scortisoara said, on februarie 24, 2024 at 12:27 pm

      Da.

      Apreciază

    • Paracelsus said, on februarie 24, 2024 at 10:37 pm

      Nu, Anya e vb de distrugerea moralei care este de la Dumnezeu, iar tot ce ține de lgbt este impotriva legilor Lui Dumnezeu. Le încalcă..Oamenii sint copii lui Dumnezeu,iar familia reprezinta oranduirea lasata tot de la Dumnezeu. Ei vor sa distruga lumea asa cum a fost lasata de Dumnezeu, și sa creeze alta stramba fara Dumnezeu.Batalia se duce pt. sufletele oamenilor..Oamenii așa cum sint obligati sa știe legile statelor unde traiesc ,sint obligati sa cunoasca și legile Lui Dumnezeu.Și sa le respecte! Cum a zis Jisus dupa ce a vindecat un paralitic? De acum respecta legile (Lui Dumnezeu)Tatălui, nu le mai incalca, de asta ai pătimit ..Chiar daca incalci legile lui Dumnezeu fara sa știi asta ,asta nu te absolva, vei, vor plati cei ce le incalca. Multa lume a citit biblia dar f.puțini sint cei ce au înțeles-o cum trebuie. Doamnea ajuta! Cu Dumnezeu înainte!

      Apreciază

      • Ania said, on februarie 26, 2024 at 4:57 am

        Pai atuncea nu mai e vorba de interesul economic. Daca scopul lor e sa distruga credinta, morala, familia in sine ca entitate, ca legatura sfanta intre barbat si femeie, intre mama, tata si copii inseamna implicit ca vor distruge individul. Asta inseamna ca omul e supus extinctiei si in ca tot ce au facut si fac ei asta au urmarit. Inseamna ca astia de fapt urasc umanitatea, nu ca o folosesc in scopuri personale. Astia sunt razbunatori, vor sa se razbune pe Dumnezeu si intricat nu Il pot atinge le-a casunat pe om (urmeaza exact „modelul” sarpelui din Geneza). Doamne fereste! Ce fiinte „mici”… e trist sa vezi toate astea si ca sunt atat de rai au atata ura si invidie. 😢…si noi oamenii acum suntem multi dar daca nu suntem uniti tot degeaba. Asa dezbinati astia pot sa joace bambilici cu noi oricand.

        Apreciază

  2. Oarecare said, on februarie 24, 2024 at 8:45 am

    Cred că în România nu ar merge fiindcă există școli pline de rromi!
    Părinții lor, oricât de hoți ar fi, nu vor accepta marea mizerie LGBT!

    Apreciază

  3. scortisoara said, on februarie 24, 2024 at 9:36 am

    Avem si noi dezechilibratii nostri … De ex. Petrica Leascu … Adica , omul fluctueaza cand intr-o parte cand in cealalta … Sa i se faca un control la cap.

    https://www.activenews.ro/stiri/Petrica-Leascu-ii-face-noi-probleme-laudatorului-lui-Vasile-Banescu-i-a-facut-PLANGERE-PENALA-Patriarhului-Daniel-la-DNA-pentru-coruptie-si-abuz-in-serviciu-pentru-ca-blocheaza-cererea-facuta-de-IPS-Teodosie-in-vederea-reactivarii-Mitropoliei-Tomis-187736

    Apreciază

  4. scortisoara said, on februarie 24, 2024 at 9:37 am

    Si canibali?????? Adica, nu e destul ca sunt pedofili mai sunt si canibali?

    https://www.activenews.ro/externe/Depravare-totala-si-dezumanizare-In-SUA-au-fost-arestati-45-de-pedofili-dintre-care-unii-planuiau-sa-manance-copii-187735

    Apreciază

  5. scortisoara said, on februarie 24, 2024 at 10:09 am

    sa vedem ce mai zic baietii astia …..

    Apreciază

  6. scortisoara said, on februarie 24, 2024 at 10:13 am

    Apreciază

  7. Ricã said, on februarie 24, 2024 at 12:32 pm

    Apreciază

  8. madeleineopt@yahoo.com said, on februarie 24, 2024 at 3:27 pm

    Da sigur, iluminații în nerușinarea lor își pot permite orice !! Am văzut ca pot face orice și nu le face nimeni nimic femei din bărbați, bărbați din femei, vaccinuri pentru a mutila și a omori tot globul, sistem medical criminal care mutilează și ruinează sănătatea unei planete întregi, monopol pe informație și raspandirea informațiilor false prin mass media, asasinate, batjocorirea și distrugerea confesiunile creștine, revoluții, războaie, bombe atomice, taxe pe asa zisul carbon care reprezinta taxa pe aerul respirat, reducerea carbonului pana la nivelul la care viata pe pământ va fi distrusa. Deci ce ne mai mira aceasta mizerie ??

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.