SACCSIV – blog ortodox

Unii spuneau ca pe 4 octombrie 2023 (sau pe 11 octombrie 2023) 5G ii va praji pe vaccinati. Suntem in 16

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 16, 2023

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristinaivanof said, on octombrie 16, 2023 at 12:09 pm

    Buna ziua,
    Am inteles ca in urma undelor se sparg nanoparticolele injectate si se elimina agentii patogeni inclusi. Daca este adevarat, atunci incepand din 11 oct se dezvolta pandemia provocata de acesti patogeni marburg, ecoli, ebola.
    Deci sa urmarim ce se intampla in urmatoarele zile.
    O zi buna

    Apreciat de 1 persoană

    • sindromul Havana said, on octombrie 16, 2023 at 1:46 pm

      Doamna Cristina a urmarit cu atentie video-ul si dovedeste o buna intelegere a limbii engleze.l DanielVla s-a cam grabit cu alegerea titlului. Cei de la infowars fac bani bunisori cu astfel de alerte dar asta nu inseamna ca tehnologiile letale , nu numai de Ei stiute, nu exista. Pentru sceptici , a se urmari conferintele lui Killbates despre obiectivul lor , in speta depopularea pentru „binele” planetei. Cata ipocrizie. Oricum nu este singur iar eugenismul nu este o chestie recenta si nicidecum doar o teorie. Insa mijloacele tehnice exista. atunci de ce ar fi sters de pe net mii de clipuri care faceau legatura intre g5 si simptomele de acum 2 ani. (daca cineva considera niste informatii drept minciuni atunci la ce bun atata osteneala ? ) deocamdata aplicarea acestor tehnologii este selectiva. mult mai interesante sunt comentariile la acest subiect de pe blogul lui DanielVla. Ca raspuns pragmatic si de bun simt la toate acestea( inclusiv in vederea unui mediu mai curat ) indemnurile parintelui Paisie Aghioritul pentru o viata mai simpla, deci la tara, ar trebui urmate. Dar cum , cand intreaga infrastructura care a functionat timp de milenii a fost, daca nu distrusa, redusa la minim. Cand vezi sateni umbland intre 2 supermarket-uri pentru a prindre reduceri te apuca jalea. Si nu prea au incotro. DAr cui sa-i pese. Fasolea vine din Kenya iar merele din Polonia. Ti-urile circula peste tot cu peste 100 la ora , au si ei orare si termene limita probabil din ca in ce mai stricte. Parca totul se grabeste inspre aspteptarea „catastrofei finale” ( termen imprumutat de la Gabriel Liiceanu in prezentarea materialului sau „Apocalipsa dupa Cioran”).

      Apreciat de 1 persoană

      • sindromul Havana said, on octombrie 17, 2023 at 11:38 am

        Scuze
        nu am sesizat ca acel clip este subtitrat. Insa poate ca dna Cristina chiar are un bun nivel la engleza 🙂

        Apreciază

      • Anca said, on octombrie 17, 2023 at 6:05 pm

        N-au incotro ca-s puturosi. Parintii mei stau la tara si suntem singurii de pe strada cu solar in curte. In rest: “gazoane”. Ajutoare sociale. Nu ne place sa muncim, ce sa mai… abia gasesti un om la munca cu ziua. Noi suntem de vina.

        Apreciat de 1 persoană

  2. Dr. Badass said, on octombrie 16, 2023 at 12:47 pm

    Se uită așa ușor cum trebuie să fierbi o broască?
    Dacă se acționează prea agresiv, ( să arunci broasca în oala cu apă clocotită, atunci sare afară), mai ales acum când lumea este inflamata la nivel internațional ( slava Israel) atunci nu se mai pot opri revoltele.
    De aceea se preferă abordarea pas cu pas. Încă nu este sezonul răcelilor așa că nu se poate activa narativul. Încă.
    Sigur și eficient, după cum spunea asistenta șefă din Croația, vine în 3 variante, una cu ser fiziologic și 2 variante combinate, nanoparticole și nanofibre.
    După cum dr. Geanina Hagima a testat sub microscop optic ceea ce se substituie la vaccinul antigripal ( de fapt tratament mrna experimental ca terapie genica) și este vândut pe post de ” vaccin”, la expunerea unor câmpuri electromagnetice în decurs de câteva zile încep să se asambleze nanofibre care ajung să arate ca o imagine de microcip. Dacă câmpul electromagnetic este atenuat, atunci încep să se dezmembreze sau nu apucă să înceapă construcția.
    Cât despre nanoparticole, la activarea unor anumite frecvențe 5g se sparg, dar putem specula că „învelișul poate să fie diferit pentru fiecare variantă” ( încărcătura poate să fie diferită înăuntrul învelișului dar să fie mai multe nanoparticole în aceeași sticluță) și există opțiunea de a alege să le elibereze toate variantele odată sau doar selectiv. Așa poți realiza următoarele valuri de manipulare și frică.
    Nu știu ce experiment bolnav au pornit cu superbul, dar pare să fie un test pentru selecție multiplă. La sfârșit trebuie să rămână doar o mică mulțime cu ADN adaptat și perfect controlat de AI care să se supună orbește. Restul sunt doar daune colaterale, iar pensionarii sunt primii care trebuie să părăsească pe cale naturală sistemul.
    De ce? Pentru experienta de viață și cunoștințele pe care le pot transmite urmașilor.
    Brazii se frâng dar nu se îndoaie!
    Vă aduceți aminte?

    Apreciat de 3 persoane

  3. rapceamihai said, on octombrie 16, 2023 at 2:58 pm

    Nu cred în date fixe. Tehnologia 5G are de doi ani de zile acoperire în toate marile orașe din România. Ce ce s-ar întâmpla ceva special doar de la o anumită dată. Statisticile arată că incidența cancerelor a crescut exponențial în ultimii 15 ani și crește. S-a estimată că până în 2-50 8 din 10 români vor avea o formă de cancer. În Australia incidența cancerului de piele la varste adulte atunce rate de 80% în prezent, dar datorită depistării din timp, au rată de 95% de supraviețuire

    Apreciază

  4. noname 7 said, on octombrie 16, 2023 at 7:13 pm

    Eu atat pot sa spun ca am stat si stau in zona cu 5G permanent. Nu am patit nimic.

    Apreciază

    • Dr. Badass said, on octombrie 17, 2023 at 12:10 pm

      ÎNCĂ!
      Nu-ți doresc să te simți ca lovit de tren când o să afli unele rezultate medicale după ce faci o plimbare la spital cu sirene.
      Tehnologia 5g folosește mai multe benzi de frecvență. Deocamdată nu sunt utilizate decât cele apropiate de 4g și wifi. Când încep transmisiile pe benzile superioare atunci se schimbă treaba.
      Ca să înțelegi, o să fac o echivalentă cu aparatele de radio, acum 5g transmite pe AM, adică unde lungi și medii, acolo unde este Antena Satelor și România Actualități ( asta este bandă 3g) și cu extensia în unde scurte ( adăugarea 4g).
      Când începe să fie utilizat FM atunci 5g o să aibă și primele repercusiuni.
      Deocamdată telefonia mobilă este periculoasă dar efectele se văd pe termen lung, încă nu mergi pe stradă și cazi lat, sigur și eficient.

      Apreciat de 1 persoană

      • sindromul Havana said, on octombrie 17, 2023 at 10:22 pm

        Nu prea e clar ce anume se foloseste ofensiv. E clar ca in vax-uri s-au depistat chestii ciudate . In tot cazul telefonia mobila ajuta la depistarea in spatiu a indivizilor. Se banuie ca mai recentele 5 si 6 vor facilita o sfera mai larga de „vizibilitate” de unde si mult trambitatul internet al obiectelor. Practic cu ajutorul biosenzorilor totul va putea fi monitorizat. Pentru partea propriu-zis agresiva se pare ca sunt utilizate o multitudine de tipuri de unde si de frecvente: infrasonice, scalare. etc
        pentru un mic „aperitiv” aveti aici

        Dă clic pentru a accesa bioeffects_of_selected_non-lethal_weapons.pdf

        Apreciază

  5. Taurus said, on octombrie 16, 2023 at 10:00 pm

    Sunt o multime de video-uri pe internet unde oamenii au testat campul electromagnetic in acea zi si intradevar a fost ceva straniu, telefoanele interactionau cu antele emitatoare si la fel si ele erau emitatoare de camp electromagnetic desi era deconectat WI-FI si bluetooth.
    Sunt mai multe pareri:
    1. Deja este demonstrat ca orice telefon de ultima generatie poate emite campuri electromagnetice care influenteaza comportamentul uman, mai ales al celor vaccinati
    2. Se poate testa daca oamenii din jur sunt vaccinati
    3. Cei vaccinati pot primi comenzi in corpurile carora pot incepe procese programate
    4. etc, etc.

    Apreciază

    • Havana said, on octombrie 17, 2023 at 10:33 pm

      Buna seara

      Daca nu va deranjeaza siaveti ceva link-uri pentru 1., 2. si 3.
      Chestiunea e cat se poate de serioasa si de grava. Si pentru multi s-ar putea Game Over
      Inca nici n-am devenit cyborgi si apasa vreun imbecil pe o telecomanda.(razbunare, ca sa-ti ia casa etc) . In tot cazul recentele „incendii ” din Mauli au fost arme cu energie dirijata. Nu e normal sa gasesti corpuri carbonizate in interiorul masinilor cu portiera inchisa. In orice tip de pericol indivizii ar fi incercat sa iasa afara.

      Apreciază

  6. relu said, on octombrie 16, 2023 at 10:49 pm

    Imi poate spune cineva unde anume in Iasi se receptioneaza 5g? Am cautat si orange si gigi spuneau ca ei au deschis sezonul in anumite (2) zone din oras; mers si verificat cu aparat de masurat unde electromagnetice (aparat de uz militar) si nu se verifica; am masurat si cu tel mobil (apple) si nu pare a fi semnal asa puternic. Poate nu ma pricep eu…Mersi. Doamne-ajuta!

    Apreciază

  7. marian said, on octombrie 17, 2023 at 4:34 am

    Ho , ca nu-i timpul trecut ! Ai vazut cum i-au luat aia din hamas pe nepregatite pe israeliti ? Ziua Domnului vine ca un hotz , cand nici nu te astepti ! Intrebare : daca , asa cum spun doctorii , va venii un alt val de COVID ne vor zavora iarasi in case si vom circula iarasi , doar mascati si cu voie de la Politie ???

    Apreciază

  8. geo said, on octombrie 17, 2023 at 9:45 am

    https://exsurgedomine.it/en/231014-reawaken-eng/

    Apreciază

  9. geo said, on octombrie 17, 2023 at 9:49 am

    …si in tot acest timp multinationalele prospera in Romania, guvernele toaca miliarde de dolari sau euro pe armament care sa ne apere de inamici vizibili doar in mintile politicienilor cumprati de marii producatori…

    Apreciază

  10. Nicu said, on octombrie 17, 2023 at 11:09 am

    Sub denumirea de 5G sunt mai multe tehnologii având numitor comun o viteza mai mare de date. Nu toate aceste tehnologii folosesc emisii de microunde periculoase în spectrul specific absorbției oxigenului in celulele vii. De fapt, mare parte din aceste tehnologii funcționează pe frecvente specifice 4G, și așa se explică faptul că deja avem „5G” în toate marile orașe, așa de repede. Pentru a emite pe frecvențele periculoase, noi, este absolut necesar achiziționarea și instalarea acelor chipamente electronice specifice care emit în spectrul 12-60 GHz. Acest lucru nu se poate face peste noapte, mai ales că este nevoie de un număr foarte mare de astfel de echipamente. Iată deci cum se explică faptul că avem 5G în orașe, dar nu avem simptome. Aducerea sub aceeași umbrela a acestor tehnologii foarte diferite este făcuta intenționat, tocmai pentru că lumea să spună „avem 5G dar nu avem simptome”, aceasta fiind aruncata în față că dovadă că totul e doar încă o teorie a conspirației. Trebuie sa ne menținem lucizi și să ne amintim că sunt reale experimentele care arată că celulele vii nu mai absorb oxigenul atunci când sunt iradiate cu frecvente de microunde în spectrul 12-60 GHz. Când vor da drumul la aceste frecvențe, orice ființă vie va cădea secerata instant.

    Apreciază

  11. geo said, on octombrie 17, 2023 at 11:22 am

    https://uploads.disquscdn.com/images/4c8630cb174792b379b055e72f0683bdba9202a91442e9f87e37f2eeb461c105.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/11724d6efd8b3c3b429eca9496ace913d280f4d11bd64c407e12fe4139eaaca2.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/120ddb67556ae0b599ad35e953bf469009c2608ea34be7e8df8fc09d9f755ae5.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/a653402965d86955d3343e2a6001cad2cf4ea21ac3ce5ed957810ddb29b0270e.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/842d7d77e6c1a570426a56edc4c32888f72b02c41cc17173f7735ea4ce33f79c.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/ac4bbf7a8857dc4b855a29e47dafc95a1c863bdc9e71e986ddb21a2bc5e50046.jpg?w=800&h=640

    https://uploads.disquscdn.com/images/c300e5d090203aa95dbaadabe7c8fc6ab92067052eca295f86d43a64f323cb1e.jpg?w=800&h=640

    Meanwhile US are keeping their ships out of Hezbollah range…

    https://uploads.disquscdn.com/images/96e50bca4276bf53842382a2d8de6f1199c92eb630e4f2934cc87fcded130dc8.jpg?w=800&h=520

    https://www.jpost.com/israel-news/defense-news/article-768684

    https://www.aa.com.tr/en/middle-east/colombian-foreign-minister-asks-israeli-ambassador-to-leave-country-in-row-over-gaza/3022262

    https://apnews.com/article/israel-hamas-un-resolutions-russia-brazil-c601d6aefe9d853428a485c9b6011830

    https://energyskeptic.com/2023/book-review-atomic-days-the-untold-story-of-the-most-toxic-place-in-america/

    https://theduran.com/the-origin-of-anti-semitism/

    https://theduran.com/the-end-of-the-ukrainian-counter-offensive/

    Apreciază

  12. Niciunul said, on octombrie 17, 2023 at 12:13 pm

    Comentăm așa: în ultimii ani am văzut o listă LUUUNGĂ de profeții ratate, care din păcate ne face să semănăm cu sectele de mormoni americani care tot prezic sfârșitul lumii și sfârșitul lumii nu mai vine la data prezisă de ei, apoi ei schimbă data, și așa mai departe. Citiți în Sfânta Scriptură că semnul după care cunoaștem că un profet a vorbit de la Dumnezeu este că profeția se împlinește. Situațiile în care Dumnezeu anulează o profeție sunt extrem de rare și doar în cazuri excepționale, cum ar fi în Ninive, când s-a pocăit în sac și cenușă întreaga cetate, inclusiv animalele. În acela cazuri, Dumnezeu însuși vestește profetului anularea profeției.

    O scurtă recapitulare:

    – Profețiile Sf. Lavrentie de Cernigov despre o maică care va fi de față la venirea lui Antihrist. Maica e moartă de mai mulți ani, din câte știu eu.

    – Profețiile Sf. Paisie Aghioritul despre cele 2-3 persoane care vor fi liderii Greciei și ai armatei grecești când vor intra în Constantinopol. Una din persoanele în cauză e pensionată de mulți ani.

    – Profețiile celor doi pustnici despre urgia care trebuia să vină la orașe prin 2011 sau 2015, nu mai rețin anul.

    – Profeția Pr. Justin că mai e un an și vine urgie – profeție de care nu știu cum se face că mulți din preajma sa nu auziseră nimic…

    Concluzia? Nu știu ce concluzie să trag… Sper sincer că e vorba doar de o evlavie populară lipsită de discernământ, care transformă orice vorbă și orice părere a unui părinte în profeție, și apoi o mai și înflorește și exagerează… Cam asta sper eu, alternativa ar fi că părinții noștri de fapt erau înșelați, și odată cu ei și noi… Doamne ferește de așa ceva, ar însemna că suntem pierduți cu toții.

    În încheiere, citiți cu atenție în Sfânta Scriptură cum sună o profeție adevărată:

    „Ascultă Israele, așa vorbește Domnul Dumnezeu tău!”

    Și comparați cu așa-zisele profeții din ziua de azi…

    Apreciat de 1 persoană

  13. Maxim R said, on octombrie 17, 2023 at 4:12 pm

    Sfântul Atanasie cel Mare al Alexandriei, în „Tâlcuiri la psalimi” pare că susține varianta Pământului Plat

    Sfântul Atanasie cel Mare al Alexandriei, în „Tâlcuiri la psalimi” pare că susține varianta Pământului Plat

    Apreciază

    • nelu said, on octombrie 18, 2023 at 9:48 pm

      Nu vreau sa polemizez…doar sa nuantez. Din ce-am inteles eu din cele citite e ca e f. greu sa dai date exacte. Mi-aduc aminte ca am fost personal la parintele Iustin, dupa un necaz, si mi-a cerut sa-i spun ziua cand se intamplase. In momentul cand a auzit data, a inceput sa caute, vedeai ca se uita ca si cum ar vedea intr-o carte la o anumita pagina. Pe de alta parte, stim o profetie a parintelui Arsenie Boca unde spune ( cel care a relateaza) despre 3 puncte, nu zile, luni, ani, etc. (dupa ce s-a intamplat, trecusera 3 saptamani de la relatare si parintele a trecut la cele vesnice) In cazul parintelui Iustin, referitor la acel un an de zile, (daca profetia a existat intr-adevar) de fapt eu am auzit de 12 luni; ei, nu stim ce a fost atunci peste 12 luni, dar putem presupune: Bergoglio venise de cateva luni la putere si stim ca sinodul din Creta a fost convenit la initiativa lui (stiu ca in biserica catolica a avut loc un sinod care a avut o consultare la nivel de parohii care a durat un an inainte de a se tine sinodul iar acela a fost inaintea celui pan ortodox, deci inceputul procesului se prea poate sa fi cazut in iunie 2014). Poate decizia de a-l tine (pe cel ortodox) a avut loc la fix 12 luni dupa moartea parintelui Iustin. Se mai poate ca parintele sa fi vazut cifra 12 dar era vorba de 12 ani; asta ar fi in 2025. Despre 2025 am citit destul de multe si nimic nu e bun pentru omenire din cele ce am citit…De obicei, atunci cand nu se spune exact ce anume se va intampla, nu putem sti la ce s-a facut referire decat dupa eveniment. O maica cu inaintevedere de la granita de nord a tarii si-a avertizat vizitatorii sa nu se apropie de vaczinul care se anunta (acum 2 ani); aici e clar dar nu totdeauna mesajul e asa poate pentru ca nici receptorul lui nu l-a primit mai clar.

      Acum, trebuie sa avem discernamant referitor la cele ce auzim/citim. Stim ca unele din cele spuse de mari duhovnici sunt simple pareri/opinii (va pot da exemple dar nu e locul). Totusi, exista pericolul refuzarii tuturor profetiilor pe motiv ca unele nu s-au adeverit (a strigat ala „lupul”, lupul n-a venit, deci lupul a fost exterminat de pe fata pamantului.) Pericolul poate fi atat de mare incat sa ajungem la concluzia ca profetia cea mai mare (Apocalipsa) a avut deja loc si asta ne-ar pune in pericol de moarte sufletele pentru ca Apocalipsa o traim acum si ar insemna sa ne privam de insasi avertismentul Cerului privitor la vremurile cumplite ce stau sa vina. Doamne-ajuta!

      Apreciază

  14. nightcrawlercyp said, on octombrie 18, 2023 at 7:56 am

    deci se amestecă doua informații :
    1. 5g care la noi inca nu s-a implementat decat in cateva zone din marile orașe {de ex centrul capitalei). Ai nevoie de stâlpi f desi ca sa funcționeze
    2. 5g va fi folosit pt a controla chip-urile care vor fi implatate in viitor ca card bancar carte de identitate etc. Momentan f putine tari au cardul universal (gen australia) care e un pas intermediar.
    3. 5g ca si 4g va imbolnavi oamenii prin radiații . va fi mai grav fiind mai multe plus ca unii vor simți că nu au oxigen in preajma lor dar nu e o dată . vezi #1 in primul rând .
    4. efectele vaccinului nu sunt legate de 5g si devin vizibile începând cu 1,5-2 ani de la injecție. In majoritatea cazurilor ai sterilizare a bărbaților. In unele cazuri ai oameni care pica morti la efort cu cheaguri de sange la inima sau plamani. Au fost si la noi cazuri la sportivi. In rest cam o sa para infarct spontan.
    5. Al doilea efect al vaccinului, si motivul pt care vor sa il facă anual cu orice preț e ca o perioada dupa organismului i e f greu sa lupte impotriva altor infectii. cu vaccinurile vechi (pre-covid) era vb de 2-4 saptamani. cu asta e 6-12 luni. Si dc organismul mu poate lupta cu alte infecții poti muri de la orice infectie bacteriana sau virală .

    Apreciază

  15. Ion said, on octombrie 29, 2023 at 3:56 pm

    Nu e chiar așa. Puterea sistemului se poate vedea într-un eveniment de acum un an. https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/zeci-de-victime-in-coreea-de-sud-dupa-o-busculada-de-proportii-de-halloween-2134553 Nu e vorba de 5G ci de frecvența de lucru. Injecția Covid este de fapt un ser nanobotic inactiv ce se poate activa prin intermediul unor anume frecvențe ce pot fi livrate doar prin 5G. Toate morțile subite de până acum sunt cauzate fie de acționarea frecventelor in mod voit drept test, fie absolut involuntar și întâmplător , fie nanobotii interferează cu organele interne și vase de sânge. Acești nanoboti nu se pot elimina din corp prin metode naturale. O să observați un lucru la toți cei care au luat serul și la care a funcționat (de la doza 1 in sus), aprobă în continuare sistemul. De ce? Pentru că la nivel de voință sunt controlați, liberul lor arbitru este suprimat. „Pandemia” s-a încheiat dintr-un singur motiv, și-au atins scopul, există o masă suficientă de mare de oameni care vor „vota” orice sistemul le va zice că e „bun”. Majoritatea este deja formată. Vor implementa absolut orice vor voi prin lege și vor fi susținuți de o majoritate covârșitoare. Ce urmează: acte de identitate biometrice dacă vrei să ieși din țară, identitate digitală, dispariția cash-ului (undeva prin 2026), injectarea tuturor pentru a deveni „una” (programul de injectare pe țară, acoperirea „vaccinală” 95%, e clar că un asemenea procent nu se poate realiza decât prin coerciție) , identificarea disidenților. Apoi implementarea taxei pe carbon și internetul lucrurilor și al oamenilor. Practic înlănțuire, robie. Eu cred că toți ați văzut Matrix, filmul. Sunt oameni care vor accepta și vor îndumnezei sistemul ce urmează a fi implementat. Va fi noua lor credința. Până în 2030 cel mai probabil, cei care scriem pe aici și rămânem în ceea ce credem, vom fi deja morți, și nu de moarte bună.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.