SACCSIV – blog ortodox

Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, cere o acțiune radicală imediată deoarece Pământul a trecut într-o „eră a fierberii globale”

Posted in incalzirea globala, ONU by saccsiv on iulie 29, 2023

Aleph News: Șeful ONU, Antonio Guterres: „Am ieșit din epoca încălzirii globale, am trecut în epoca fierberii globale”

Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a pledat joi pentru o acțiune radicală imediată împotriva schimbărilor climatice, spunând că temperaturile record din iulie arată că Pământul a trecut dintr-o fază de încălzire într-o „eră a fierberii globale”, informează Al Jazeera.

Un val de căldură puternic a lovit emisfera nordică, inclusiv părți din Europa și America, temperaturile record declanșând incendii devastatoare în țări precum Grecia, Italia și Algeria de-a lungul Mediteranei. Vorbind la New York, Guterres a descris căldura intensă din emisfera nordică drept o „vară crudă”.

„Pentru întreaga planetă, este un dezastru”, a spus el, remarcând că „în lipsa unei mini-epoci de gheață în următoarele zile, iulie 2023 va doborî recordurile la nivel general”. „Schimbarea climatică este aici. Este terifiant. Și este doar începutul. Era încălzirii globale s-a încheiat; era fierberii globale a sosit.”

Potrivit datelor ERA5 de la Serviciul Copernicus pentru Schimbări Climatice, finanțat de Uniunea Europeană, primele trei săptămâni din iulie au fost cele mai calde perioade de trei săptămâni înregistrate, iar luna este pe cale să fie cea mai caldă iulie și cea mai călduroasă lună înregistrată. Datele complete ERA5 pentru iulie vor fi disponibile și publicate pe 8 august. Cea mai tare lună înregistrată a fost iulie 2019.

În timp ce mari zone din Statele Unite se confruntă cu un val de căldură record, președintele Joe Biden a numit joi creșterea temperaturilor din cauza schimbărilor climatice o „amenințare existențială”. „Nu cred că cineva mai poate nega impactul schimbărilor climatice”, a spus el la Casa Albă.

Biden, care a spus că vremea caniculară este „ucigașul numărul unu legat de vreme” în SUA, provocând 600 de decese în fiecare an, a anunțat măsuri pentru a consolida regulile de siguranță legate de căldură pentru lucrători, în special pentru cei care lucrează în aer liber.

Impacturile extreme ale schimbărilor climatice au fost în concordanță cu „predicțiile și avertismentele repetate ale oamenilor de știință”, a spus Guterres, adăugând că „singura surpriză este viteza schimbării”. În fața consecințelor „tragice”, el și-a repetat apelul pentru acțiuni rapide și de anvergură, urmărind din nou sectorul combustibililor fosili.

 

Comentariu saccsiv:

Marea resetare de la Davos nu este decât un proiect actualizat pentru o dictatură distopică globală sub controlul ONU, care a fost dezvoltată timp de zeci de ani. Actorii principali fiind David Rockefeller și protejatul său, Maurice Strong:

Originile întunecate ale Marii Resetări de la Davos

Alte cateva stiri despre ONU:

Un raport ONU cere guvernelor să forțeze religiile să accepte agenda LGBT

Alta etapă decisivă spre semnul fiarei: ONU plănuiește crearea unui ID digital corelat cu conturile bancare

Lângă sediul ONU a fost instalată o sculptură asemenea fiarei apocaliptice

Raport ONU: Părinții blochează libertatea sexuală a copiilor

75 de ani de la infiintarea ONU. Cateva chestii mai putin stiute: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on iulie 29, 2023 at 11:45 pm

    Este vorba despre „fierberea” globală a fărădelegii!

    Apreciază

    • scortisoara said, on iulie 30, 2023 at 12:38 pm

      Mai degrabă…Pana acum a dospit . :))))))) de acum înainte se revarsă
      Bai, cum sa te prezinți în calitate de secretar general al ONU și sa te comporți ca un bufon….. ??? :))))))))))) Cine isi imaginează că-l ia în serios ????!!! O caracteristica a psihopaților este tendința de a anula/ignora discernământul celorlalți . Adică ne considera prosti cu toată convingerea chiar dacă nu exista temei.

      Apreciază

  2. Geo said, on iulie 30, 2023 at 7:05 am

    https://t.me/DanDiaconu/2971

    Apreciază

  3. Un roman said, on iulie 30, 2023 at 7:30 am

    Cu asa incalzire globala, probabil, Dumnezeu ii pregateste pentru Tartarul inghetat… Un bilant termic onest… 🙂

    Apreciază

  4. Ciprian said, on iulie 30, 2023 at 10:05 am

    Hai sa desființam instituțiile astea globale care sunt principala cauza a acestei fierberii, sa replantam livezi și păduri și lucrurile se vor remedia.

    Apreciază

  5. Clement said, on iulie 30, 2023 at 10:28 am

    Un natarau!
    In emisfera mea nordica indur 17 hai 19°C de peste doua luni si la ” la țara mea” este ca in fiecare vara , cald ziua si racoare noaptea. In plus, nici vorba de seceta.
    E drept ca au coborat ursii si lupii dar bine fac. Sa il manance pe puturosul de padurar hoț, ca nu isi face treaba.
    Aceasi gargara panicarda o galgaia media in 2000″ Valeu, se topesc ghetarii, Alpii sunt parjoliti, pier oile de foame! „Imaginile erau transmise in bucla.
    Intamplarea face ca prind un zbor pe deasupra Alpilor si…ce sa vezi?! Nu se vedea nici macar o palma de piatra uscata. Zapezi cat vezi cu ochii, ghetarii intepeniti la locul lor!
    De mişculatiile manipulatorilor onusieni nu vom scapa. Important este sa marturisim adevarul, sa prevenim in ograda noastra necazurile si sa ne punem mintea la contributie pentru a-i fenta pe zarghiti.
    Ministrul Mediului nu trebuie lasat de capul lui, atentionati-l cand este o problema reala, puneti-l la munca, sa simta si sa il doara cand sufera romanii si locurile lasate mostenire de moşii nostri.

    Apreciază

  6. nafets said, on iulie 30, 2023 at 11:26 am

    „Un val de căldură puternic a lovit emisfera nordică (…), temperaturile record declanșând incendii devastatoare în țări precum Grecia, Italia și Algeria…” Așa este, tovarăși!… De ce să umblăm după piromani?… Mai bine spunem că Pământul fierbe… Prostimea ne va crede… Că d-aia sntem în funcții de decizie…

    Apreciază

  7. Geo said, on iulie 30, 2023 at 12:41 pm

    Apropo de ONU: intenția lui FDR vizavi de ONU a fost cu totul alta fata de cum a fost înființată si cum a ajuns in prezent – https://muckrack.com/eric-zuesse/articles

    Eric Zuesse are o serie de analize referitoare la ONU…

    Apreciază

  8. Ania said, on august 1, 2023 at 4:02 am

    In era fierberii globale e frig si ploua, deci azi vine inghetul global. Maine daca sunt 40° vine din nou fierberea globala. Ce oameni caraghiosi, nu au ocupatie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.